Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Sziasztok!

    Barátnőm FB fiókját feltörte valaki(sajnos nem volt kétlépcsős azonosítás). Átállította a belépési mailt, illetve a telefonszámot is(vagy törölte).

    A visszaszerzésére leírt folyamatok semmit nem érnek, gyakorlatilag mindig oda lyukadok ki, hogy a most megadott mail címre küld azonosítást.. Vagy az a megoldás a bejelentkezési problémára, hogy bejelentkezve lepjek ide, meg oda.. Köszi..

    Nagy nehezen előtúrtuk a regisztrációkor használt mail címét, és abban volt ugye üzenet, hogy megváltoztatta a mail címét. Ha nem ő volt, tegyen lépéseket.
    Tettünk, eljutottunk oda, hogy azonosítsuk őt, fényképekről kellett megnevezni az ismerősöket. Sikerrel ment.
    Utána bedobta, hogy adjak meg új jelszót. Na, mondom nyertünk.. és nem :W
    Barátunk beállított 2 lépcsős azonosítást, és miután végig játszottuk a fiók visszaszerzésére irányuló lépéseket, ez a szerencsétlen face még mindig a tolvajnak küldi ki a második lépcsős kódot(illetve hát, bejelentkezett másik eszközre, de az nálunk nincs, mivel kidobott mindenhonnan, ahogy mailt+jelszót cserélt a hackerünk..
    Hát fantasztikus.. szart se ér az egész így.. :W

    A második lépcsős kód megkerülésére szintén az az ajánlata, hogy bejelentkezett eszközről nyugtázzam(ami ugye nincs)..
    Utolsó lehetőségként be kellett küldeni egy űrlapot, a személyi okmányokkal, hogy megnézik stimmel-e, itt leírtam mi történt, hogy a cím nem a miénk, majd a továbbra kattintva annyit közölt, hogy köszönjük, majd mailben tájékoztatjuk.. abban a mailben(másikat nem kért), ami ugye nem a miénk.. Remek..

    Most ott tartunk, hogy mi nem tudunk belépni a második lépcsős kód hiányában, az elkövető meg a jelszót nem tudja az elsőhöz.. Viszont tartok attól, hogy a utolsó lehetőségben leírt próbálkozás kapcsán meg majd kap egy mailt, hogy cserélhet jelszót.. :W

    Már vagy 30-an jelentettük a fiókot, hogy ellopták, de eddig semmi. :(

    Valakinek van ötlete?

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák