- Egy év alatt 80 milliárd dollárt költ AI-képes adatközpontokra a Microsoft
- Befejezi a pereskedést az IBM és a GlobalFoundries
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
-
IT café
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Na valahogy sikerült működésre bírni! Először Azopi féle megoldás működik de én szerintem bugos! Tehát valóban működik az hogy ha beírok egy számot, akkor a csík megmozdul. Ha kitörlöm akkor is marad a csík a helyén. Új érték beírása esetén a csík a legutóbbi pozíciojától kezdve szintén elmozdul. Na eddig tök jó.
BUG: Tegyük fel benne hagyom a cellába mondjuk a 10-es értéket. Ha belekattintok 2x egy tetszőleges üres cellába, majd kikattintok belőle, akkor a csík megmozdul 10 értékkel. És ezt ahányszor eljátszom, annyiszor mozdul meg a csík. Nagyon picit zavaró! Nem is értem mi köze teszem azt az A1 és A2-höz ha mondjuk belekattintok a ZZ88-as cellába 2x, majd ki katt és akkor a csík megmozdul... Ritka hülye ez az Excel.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest