Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz MasterMark #44891 üzenetére

    Végre valaki...
    Épp ez a példa jutott eszembe nekem is, hogy mi köze a torrenthez egy routernek. Ilyennel meg a router topicból hajtanák el az embert. :)

    Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért kell kizáró módon kezelni a témákat, miért nem lehet additív módon: ez is+az is. Ha vki a "HTPC-je" SMB megosztásával jön akkor nyilván át kell irányítani máshova de ha pl. ugyanazon a gépen madvr-t nyom és arról kérdez miért ne lenne itt a helye? Mégis hol máshol kapna választ ilyen kérdésre?

    Ennyi erővel egyébként ha felmerül, hogy kell-e 4k decode-hoz dual channel ram, vagy madvr-hez milyen vga... ezeket is lehetne más topicokba irányítani. Sőt, egy HTPC-nek biosa se kéne legyen, mer' az nem vág a mozizás témakörébe. :U

    Max a címkézésen lehet vitatkozni, mert ha vki játszik vele és havonta 1 filmet néz akkor nem HTPC. Ettől függetlenül még arra az egy filmre is belőhet HTPC jellegű funkciókat (nyilván nem mindent, mert bizonyos célokra lehet, hogy a másik feladat már alkalmatlanná teszi) amiknek itt a helye, infója.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák