Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz bajnokpityu #32182 üzenetére

    "Semmi komolyabb rendert nem bír el a hd4600, még skálázás nélkül sem. HD4600 csak a legalapabb rendereket bírja el madVR alól."

    Írtam, hogy én már a DXVA minőségével is elégedett vagyok. Ha sikerül az alap rendererekkel egy lapáttal még rátenni, úgy, hogy nem hajtom vele túl az IGP-t és nem melegszik túl a rendszer, akkor azzal elégedett leszek.
    Ennyit tud ez a vas, pont.

    A menük alatt mit értesz, melyeket kell feladni? A lejátszás közbeni dolgokat?

    Több operációs rendszerrel szerencsére megy az, hogy nap közben a család alapból KODIbuntut használja, erre bootol automatikusan a rendszer, de ha én esténként ki akarok valamit próbálni, akkor van mellette Win 8.1 szintén Kodival, amivel tudok játszani. Így ha valamit elrontok, vagy olyan szinten elcseszem a beállításokat, hogy használhatatlan lesz a család számára, akkor sincs gond, mert ott van a KODIbuntu, amit nem piszkálok.

    Mondom, meglátom merre haladnak majd a gyártók (AMD, Intel, ARM) tovább az IGP-kkel, mert egyre jobbak jönnek.

    Pl. nem tudom egy Intel Iris Pro IGP mit tudna egy AMD-vel szemben. Csak az a baj, hogy ilyen IGP meg nincs az olcsóbb Intel procikban.

    Ennek a rendereres mókának is lehet az a vége, hogy inkább már dedikált GPU kell hozzá, mert annyira erőforrás igényes dolog. Az ilyen igény meg megint teljesen más alapokra való építkezést jelentene hardverileg, amit most nem szeretnék előröl kezdeni. (Bár a NAS gépházába még el is férne egy közepes kártya, azzal tudnék kísérletezni, de ezt egyelőre nem akarom. Majd a ház után talán. :B )

    (#32181) PuMbA:

    Ismét köszi az infót. :R

    (#32183) bajnokpityu:

    Ez még a bakancslistámon van, csak még nem jutott időm rá, hogy tényleg nekifeküdjek. De a háttérben ez is folyamatban van. :K

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák