Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiédetis

    senior tag

    válasz cOxeR #3654 üzenetére

    Nézd, a támadást te tetted, te balfékeztél, te nyilvánítottál alkalmatlannak másokat. Ezek után zokon venni bármit is... Ami ráadásul nem személy szerinte ellened irányult...
    Egy szót nem ejtettem márkáról, ha te magad odarakod, arról én mit tehetek?
    Az lehet egyébként, hogy mások vigyáznak rád is?
    Szóval tudod, akinek nem zakója, nem veszi magára. Te eléggé magadra vettél egy elég általánosan megfogalmazott véleményt és engedd már meg, hogy saját véleményem legyen, idézve tőled :)

    3655: Azt gondolom akik szándékosan szegig meg, azoknak 30-200e Ft kb. pár órai bevétel, letojják, ha az eszközt foglalnák le egy árverésre, na ez lenne érdekes és majd lenne önkritika azonnal. Ez jó lenne mondjuk.

    schavo: ahova én járok. Nem indulok el Horvátországba. De másik: mentünk Tátrába. Szlovákok szeretnek sok helyen mérni és fizettetni, ezért alapvetően jónak mondható a sebesség betartása. Volt persze magyar, aki már na nehogy már neki egy szlovák megmondja. Hajtott, rohant, ment. Aztán olyn 150km-el arrébb, ott magyarázkodott a rendőrnek az útszélén. Szóval jó lealázott mindenkit, igaz, kicsit többe lehetett neki és végül 10 perccel később ért be, mint mi. Ilyen is van. De ezek azért ithhon is megvannak 40-80km-es szakaszokon is.

    A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

Új hozzászólás Aktív témák