-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ivovizx
csendes tag
válasz
rviktor25 #39099 üzenetére
No... az eldobálás akkor van, ha az IPv6-ot kikapcsolod, vagy rosszul állítod be. Addig konkrétan 10-15 secenként újracsatlakozik. Viszont most ki-bekapcsoltam a v6-ot (mindkettő után reboot) és így a speed már helyreállt speedtesten, nem is szakadozik most épp talán.
-
rviktor25
tag
válasz
ivovizx #39096 üzenetére
Én kipróbáltam az előbb.
Nagyon szépen megy a dual stack ipv6. 10/10
Csak kár, h 3 percenként eldobja az ipv4 és ipv6 kapcsolatot is. Kb. nyomtam egy speedtestet, elindult és már le is esett 0-ra. 3/3 gép and router rebootból ugyanez az eredmény.
Vissza is raktam a stabilt. -
I2oli
tag
Sziasztok!
Jelenleg nincs digi-s TV előfizetés, de szeretném a DIGI Online appot kipróbálni egy okosnak mondott TV-vel, rá lehetne-e valahogy varázsolni a képet.
Esetleg valaki aki rendelkezik vele, egy teszt hozzáférést tudna biztosítani számomra egy rövid időre PM-ben?Illetve van tapasztalata bárkinek milyen megoldásokkal lehet kijátszani TV-re a képet? Gondolom mhl képes mobil HDMI-n kitudja tolni, de esetleg chromecast vagy hasonló wifi/dlna stb megoldás is érdekelne, mert ha működőképes elkezdeném papírozni is a tv előfizetést digivel, ami gondolom nem 1 nap átfutásos.
Előre is köszönöm!
-
-
ronar
tag
Sziasztok,
Itt a wdr4300 beta firmware:
http://data.hu/get/9323428/wdr4300v1_en_up.bin
Én még nem teszteltem, mindenki saját felelősségre használja!
Üdv.
R
[ Módosította: radi8tor ]
-
válasz
adika4444 #39079 üzenetére
Nálunk digisek jöttek, az egyik (Oleg?) egy szót sem beszélt magyarul, a másik (Bogdan?) tört magyarsággal egész jól elkommunikált.
Aszonták, hogy Marosvásárhelyről rendelték őket ide, mert az itteniek az alvállalkozókkal együtt sem tudják időben teljesíteni a megrendeléseket.
-
powerwade
senior tag
válasz
giorgiosixx #39087 üzenetére
Ez jo, kenyes. nem nagyon akarom mozgatni, de azert takaritas soran bizony hozza fogunk nyulni, nem orulnek neki ha mindig ez lenne a vege. Ha jol lattam az optika az egy az egybe belemegy a modem hatuljaba, ott nincs semmi csatlakozas, hanem csak a modem burkolatan belul?
-
giorgiosixx
tag
válasz
powerwade #39074 üzenetére
Nekem az gyógyította, hogy megmozgattam az optikai kábel csatlakozóját és szépen eligazítottam az optikai kábelt hogy ne feszüljön, csak akkor jó ha tök egyenesen megy bele az ONT-be. Elég kényes a csatlakozója. És arra figyelj, hogy ne törjön meg sehol, mert az tönkre teheti. (ezt a szerelő mondta nekem, amikor húztam be a padlásra, ő meg adagolta kintről)
-
poli27
veterán
válasz
adika4444 #39076 üzenetére
Nem a szerelő hibája hogy pirosan villog,jó lenne leakadni az alvállalkozó digi szerelő összevetésről..... ha nem a 20ft os legtrágyább kínai csatlakozókat venné meg a digi, nem lenne ilyen probléma, hogy otthagyod jó jelszinttel, és 1-2 óra múlva elmászik a szál a csatiban és elmegy a szolgáltatás...
-
bonat
senior tag
sziasztok
nekem a DDNS-el lenne valami bibim
1. statikus ip címek vannak az otthoni hálózaton
2. 2 kamera wifisen csatlakozik fix ip-címmel.
3. DDNS be van állítva a routeten (TP-Link + NO-IP.org)
egy ideig működig elérem az otthoni 2 kamerát, aztán 1-2 nap múlva már nem
távolról kihúzták nekem a routert, majd újra bedugták és most sem jószerintetek a NO-IP.org-all lehet valami, vagy DIGI-vel, vagy TP-Link routerrel?
majd áramtalanítom a HUAWEI ONT cuccot is....
-
adika4444
addikt
válasz
powerwade #39074 üzenetére
Alválalkozó volt?
Mert akkor vagy helyi hiba amit kétlek, vagy elcseszték az optika bekötését. Majd kimennek, megcsinálják, és vagy jó lesz vagy nem. Esetleg hangsúlyozd hogy DIGI szerelő és nem alválalkozó érdekelne.
(#39075) kungzi:
Lényeg az hogy működik. Már kérvényezted a bridge módot? -
powerwade
senior tag
Kiváncsiságból kérdezném, hogy a pirosan világitó LOS ledet mi gyógyitja?
Mindenképp kell hozzá személyes szerelő jelenlét vagy távolról is tudják piszkálni? Egyébként reggel kötötték be az egész cuccot, kb 1 óra után adta meg magát, azóta csak világit a LOS. Persze nincs direkt kontaktom a szerelőhöz aki itt volt reggel és felhivtam az üfsz-t azt mondtak 1 órán belül visszahivnak (ennek 2 órája).
-
gofry
senior tag
Üdv az uraknak. Tizenpár évnyi családi UPC-zés után átálltam a világoskék oldalra. 500-as csomag. Egyelőre minden szép és jó.
Wifin 350-et hoz le és 201-et fel.
NAS is szépen muzsikál. Feltöltés kicsit fura (100 kb fölé eddig nem nagyon mentem semmivel), de valószínű a gyenge leech miatt van.
Encryptiont kinyomtam a transmissionben. UPC után végre ez már nem kell ha jól sejtem -
kungzi
veterán
üdv
akinek fehér wifi-s Huawei ont-router kombója van és kérte a PPPoE Passthrough-t, az honnan vette észre, hogy aktiválták? Az ONT beállításában kapott valami jelzést?
Előre is köszönöm
-
Egy észrevétel: IPv4-en a wikipédia betöltése sokszor nem sikerült elsőre. Most IPv6-on viszont tökéletes. (A wiki ugye dual-stack oldal)
-
ronar
tag
válasz
Szeszkazán #39061 üzenetére
Szia,
Kaptam a 4300-hoz is, este közkincsé teszem, addig sajna nem leszek gépnél.R.
-
DonMaster
addikt
válasz
Szeszkazán #39061 üzenetére
olvas vissza volt ahoz, is,.
-
Szeszkazán
senior tag
Jó lenne a WDR4300-hoz is egy ilyen béta firmware
-
Gézengúz
addikt
60-ban is megy a 1043V2-re flashelt V3-as szofttal az IPV6...
Köszi ww!!
-
ferob
őstag
Ha valakinek szüksége van rá, akkor a TP-LINK Archer C7 v2 eszközhöz innen le tudja tölteni a friss firmwaret, ami már rendelkezik a Share with IPv4 beállítással az IPv6 megfelelő működéséhez.
-
asturel
őstag
válasz
57 Varieties #39056 üzenetére
De van valodi ipv6 cimem, legalabbis amit kapok a digihez tartozik (beleeesik a 2a01:36c:100::/40 rangebe)
Masik bug: SLAAC-ot nem lehet kivalasztani ilyenkor (mar lenyitni se engedi a selectboxot) -
57 Varieties
csendes újonc
Tegnap volt, ma már nincs IPv6 címem.
-
rocket
nagyúr
Tegnap este vacakoltam meg egy kicsit OpenWRT TP-Link 741 parossal, de nem csatlakozik IPV6-al.
1x mukodott (nem elsore), azota hiaba nyomtam resetet es allitom be a leiras szerint ugyanugy, nem csatlakozik.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest