- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Skype topic
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok.
Szerintetek mitől lehet az, hogy az eddig tökéletesen működő email-címemről úgy 5-6 napja nem tudok újabb emailt fogadni? Naponta tucatnyit szoktam kapni, szóval biztos vagyok benne, hogy azóta is gyűlnek, viszont valamiért nem tudom őket fogadni egyik levelezőprogramommal sem. Se telefonon, se PC-n.
Hozzáteszem, amióta bejelentették, hogy az Új Outlook 2024-től le fogja váltani a Windows Mail programját, azóta vagyok gondban, mivel nekem POP3 fiókom van, az pedig nem kezeli ezt, így kénytelen vagyok mindenképp másik klienst használni addig, amíg az Outlook nem fogja a POP3-at kezelni.
Nos, kipróbáltam pár levelezőprogramot (jelenleg a BlueMail van fent), és biztos, hogy a beállításokkal minden rendben (Bejövő: pop.hdsnet.hu, Port 110, Kimenő: mail.digikabel.hu, Port 25), mivel azonnal belép és a korábbi email-eket pillanatok alatt behozza, egészen december 20-ig bezárólag. Viszont az újabbakat valamiért nem látja.
Valakinek van ötlete, mi lehet a gond?
Fontos lenne, mivel nekem ezen az email-címen van regisztrálva szinte minden, és sok fontos emailt is kapok, amiket így nem tudok elolvasni...
Valaki tapasztalt ehhez hasonlót, vagy esetleg tud valamiről, ami esetleg okozhatja ezt?
Köszi szépen előre is.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- Dell Latitude 5420 ÚJ, makulátlan, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet, 100% akku
- Szinte új,sok garis hibátlan GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2(igény szerint Ryzen 7 7700-al)
- Eladó Tesla ARS 8104.54 hangfalpár
- Cubot KingKong Power 8GB Ram 256GB Por-És Vízálló. Csere ON !
- huawei nova 9 8/128 tartozékokkal dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest