- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
A 11.kerületben lakom, a kezdetektől előfizető vagyok. Ahogy elnézem itt a kommenteket, ez már nem az a Digi ami régen volt. Most jöttem haza külföldről, próbáltam TV-t nézni, d le folyamatosan elmegy a TV szolgáltatás. A hibabejelentésnél össze-vissza kapcsolgatnak. Mi történt a Digi-vel? Tud bárki bármit is? Mert számomra ez a vicc kategória.
-
Kerio
őstag
Nektek is meghülyült a DigiFilm "információja"? Azt írja, hogy a Mission Impossible megy 10:30-12:30... Pedig ez igen rég volt
-
Kerio
őstag
válasz
szili.tamas1 #26558 üzenetére
-
Kerio
őstag
válasz
szili.tamas1 #26522 üzenetére
firmware frissítést próbáltad?
-
Kerio
őstag
válasz
szili.tamas1 #26491 üzenetére
Kártya nélkül is kellene találnia digitális csatornákat. Csak "kódolt jel"-et kellene írnia. Jól van behangolva? Milyen TV?
-
Kerio
őstag
Jópofa ez a DIGI...Tegnap elhoztam két darab CI kártyát, ugyanarra a szerződésre. Este az egyiket aktiválták, a másikat nem. Remélem nem a kártya a hibás. "A smartkartya sosem volt parositva. (25)" az üzenet.
-
Kerio
őstag
válasz
Kwisatzh #18951 üzenetére
pfff... Dehogy. Nem vagyok h.lye
Behúztam egy CAT5 kábelt, és rákrimpeltem (szabványosan) az RJ45 csatlakozókat. Csak patch kábelt raktam össze. Mert azt gondolnám, hogy az kell ehhez is, mint bármilyen eszközhöz. Persze a leírása nem közöl semmit. És itt sem ír róla senki semmit... Csak egy másik fórumon olvastam, hogy cross linknek kell összerakni a kábelt. Vagyis más a színsorrend.
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
Mire való az UTP csatlakozás a HD boxon?
Bekötöttem. Kapott IP címet, de egyelőre nem vágom, hogy minek van.
-
Kerio
őstag
Mire van a BOX-on az RJ45 (UTP) csatlakozó? Mert a leírása nem is említi.
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
Ma hoztam el a DIGI+C HD2 boxomat. Szeretnék felvenni pendrive-ra. De amikor megnyomom a REC gombot, jobb oldalt felül megjelenik egy kör, ami át van húzva. Vagyis nem engedi. Mit rontottam el?
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Van egy Humax boxom, amiben benne van az HBO kártya. Viszont most veszek egy MPEG-4-es tv-t. A BOX-ot meg szeretném szüntetni. Ekkor az HBO-ról le kell mondanom?
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Most cseréltettem ki a régi Humax Boxot Humax DIGI+C HD-ra.
Tudom, hogy itt sokat írtatok már a beállításokról. De nekem az volna a kérdésem, hogy hol találok tájékoztatót a pontos frekvenciákról? Mert a DIGI-nél csak egy g.gyi leírást adtak hozzá, amiben még a kártya behelyezése is fordítva van jelöle.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest