- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
-
Bacusuz
őstag
válasz
tahepa #59140 üzenetére
A tv-t eddig nem néztük rendszeresen és a csatornák sem voltak rajta normálisan átnézve.
Most állítottam be a helyére és tapasztalom a jelenséget.tahepa:
A másik 2 tv-n mennek a közszolgálatik 121472kHz, 60000, 256qam -en.Ha ezt beadom az Lg-nek nincs jelet ír.
Pjen:
nem szeretnék boxot, még egy távirányítót. Ez a vendégszobába került, nem lesz sokat nézve, csak gondoltam megoldom ezt a problémát.CoF:
amikor megvettem a tv-t az lg-s szakember kijött, azt mondta állítsuk az országot Finnországra és nem kell C box. Így tettünk és azóta is jött szépen minden dtv adás.
2 éve vettünk egy nagyobbat helyette, azóta most foglalkozok vele igazán -
Bacusuz
őstag
nem tudom mi lehet, de nem találom a közszolgálati adókat
LG 37LH5000, nem egy mai darab, de dvb-T van rajta.
Az országot Finnre állítva mindíg hibátlanul jött minden.
Most manuálisan sem találja meg pl:
dtv keresés manuális, m5hd-t próbálom épp, 135500mHz, symbol rate 6000, moduláció 256qam.a többi nem közszolgálatit megtalálta, már végig jártam az összes keresést:
auto hangolás: egyéni, alapártelmezett, teljesvan esetleg ötletetek mi a csuda van a tv-vel?
-
Bacusuz
őstag
annyi eltéréssel, hogy nekem meg sem találja még ha beadom neki a MHz infot sem. Érdekes amit eddig megtalált azt beadva is megtalálja.
-
Bacusuz
őstag
válasz
Tesztelo.hu #59130 üzenetére
érdekes, most helyezem üzembe a régi lg tv-t, ugyan ez a gondom. harmadszor ugrok neki, de egy csomó adó nincs meg m1,duna, duna world...
-
Hegyirabló
veterán
A változatosság kedvéért most a kapcsolójellel van probléma, de kizárólag a set top boxos tévén, DVB-C nincs ilyen gond, 4:3 arányú tartalmaknál. Természetesen csináltam gyári beállítások visszaállítását, és a létező összes képarány beállítást megpróbáltam, hasztalan.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Thomson THC 300-as set top boxom van, automatikus hangolásnál a közszolgálati csatornákat (M1, Duna, M4 stb.) nem találja meg, csak az összes többit. Több beállítást is próbáltam, sehogy sem ment. Láttam, hogy automata keresésnél sosem ugrik a 121,5 MHz-re, ahol ezek vannak. Ha a kézi hangolásnál beírtam a 121.5 MHz-et (hogy ott keressen), akkor megtalálta, de teljesen random helyekre szúrta be a csatornalistába őket, kézzel meg nincs időm/kedvem beállítani a sorrendet. Tudtok olyan automata beállítást vagy valamilyen más trükköt, amivel az összes csatornát megtalálnám (több Samsung tévével is próbáltam, mindegyikkel jó volt a hangolás)?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
modflow #58755 üzenetére
Megjött a set top box, Thomson THC301.
Hogy lehet ebben azt megoldani, hogy a csatorna száma 1, 2, 3 stb meccsen és ne ilyen random 1011, 1045 stb.?
Van egy LCN menüpont a keresésnél. Ott a "Be" beállítást állítsd "Ki"-re, és hangold újra a csatornákat (de lehet, hogy ez utóbbi nem is kell). -
gahor72
aktív tag
lehet, h finnül/svédül kell megadni.
🍾
-
cof
veterán
válasz
ficere #59125 üzenetére
Nem egy mai készülék, de ettől függetlenül alkalmas DVB-C/H.264-et tudja, szóval valami beállítás probléma lehet részedről.
Kézi keresés van benne? Akkor ezzel próbálnám:
Frekvencia 338 vagy 346 MHz
Moduláció 256 QAM
Szimbólum sebesség 6900
Plusz infó:
A DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásunk kézi beállításhoz szükséges paraméterei:
Symbol rate: 6900
Digitális közszolgálati csomagunk csatornáinál: 6000
Moduláció: 256 QAM
A hálózati azonosító:
Debrecenben: 1002
Kiskunhalason: 1003
A többi városban: 1001 -
ficere
aktív tag
Sziasztok.Nyíregyházán mi a frekvencia, mert sehol nem találom.
Előre is köszönöm -
Flashget
félisten
Paramount chanelen nekem teljesen mas a musor mint ami EPG-n ir napok ota.
Ennyire bekavarhat egy csatorna nevvaltoztatas? Mert akkor ujra hangolom. -
Roshan
tag
Udv. Hogy kell manualisan csatornat keresni? Tv nem talal par adot, most pld a spiler2 kene, megneztem a frekvenciat, ra is kerestem, de semmit nem talalt. Egy regi samsug plazma tv-m van
-
mpo
veterán
Mivel ez többször hibát okozott, az egyik tévén kikapcsoltam.
Amikor itt szóba került az 5 új HD, akkor a nappaliban frissítettem és ezzel elcsesztem a feleségem kedvenceit.
Megvártam a Digi által közölt határidőt, majd a másikon (azt nézem én) megcsináltam és csak ezután a nappaliban. Kedvencek vannak ABC-ben.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest