- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
fess
őstag
Az mitől lehet, hogy amit elfogad jelszót webes felületen,azt az app nem akarja elfogadni. A felhasználónevem az email címem,nem?
-
Flashget
félisten
válasz
bzoley #35694 üzenetére
Mi értelme?
1. apa nézi a telken mobilon.
2. anya nézi a vonaton tabon (mondjuk éppen fasírtba vannak)
3. gyerek nézi mittudom én hol és min szelfizés közben.nyílván az alap ötlet, hogy egy átlag család valamennyi tagja nézhesse egyszerre ha éppen nem otthon vannak.
vagy csak a konkurencia bevonásával szerver teherbírást tesztelik és amint ez lefutott kiadnak egy app frissítést... -
Flashget
félisten
válasz
Bogyi007 #35689 üzenetére
Azért nagyon ne hangoztasd, mert megszüntethetik és lekorlátozhatják digis ip címekre.
2.3. A Felhasználó kizárólag saját használatra veheti igénybe a DIGI Online szolgáltatásait, a felhasználónevet és jelszót tilos más személy részére hozzáférhetővé tenni. Ennek a kötelezettségnek a megszegéséért a Felhasználó felelős.
-
SG3rg0
őstag
Használja valaki a Digi új szolgáltatását? DIGI Online HU csak droidra van.
Nem tudni hogy iOS-re mikor jön? Román verzió vaniOS-re. -
Bogyi007
veterán
Páromnak nincs Digis előfizetése de tablet igen, az egyik kódot odaadtam. Nagyon örült neki. ;-)
Frankón működik a tableten a cucc!
Gratula Digi!!!
-
NoOne1976
őstag
Hamar örültem...
Azt hittem, hogy laptopon is tudom majd nézni a csatornákat, de most látom, hogy csak androidos eszközökön lehet. De most komolyan, miért? Ha nincs tabletem, dögöljek meg? Vagy csak béna vagyok, és win7 alatt is üzembe lehet helyezni?
-
törölt tag
Addig is, amíg nincs SmartTV-re app, tökéletesen megteszi a Miracast. (Legvégső esetben egy MHL vagy Slimport kábel.) Persze nem itthon, ahol van drótos TV, hanem máshol, ahol a lokális TV fícsörei közt ott a Miracast. Én egyre gyakrabban használom, amióta megvan az okostelóm.
Mégiscsak jobb mondjuk egy 42"-os képet nézni, mint egy 5"-ost.Szerk.:
Flashget, gyors vagy mint a szél.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Flashget #35681 üzenetére
Valószínű majd lesz (http://digi.hu/digi-online : "A DIGI Online alkalmazás legalább 4.0-ás Android operációs rendszert futtató eszközökre (tablet, okostelefon, esetleg okostévére tölthető le.")) - tehát androidosnak kell lennie a tévének
Amúgy jobb lenne, ha böngészőből is menne - mert ha azt jól megcsinálják, akkor bármely okostévé böngészőjéből nézhető lenne - pl így nézhető okostévén a https://www.ustvnow.com, a munkahelyi tévézésről nem is beszélve
-
Flashget
félisten
A DIGI Online résszel bővítettem az összefoglalót. Nézzetek rá, ha valami kimaradt vagy nem jól írtam jelezzétek.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
sityupityu #35669 üzenetére
Ahol nincs digi tévé, de van (akármilyen) net és van okostévé (amin vagy DigiOnline app), akkor ott is tudod nézni
-
br.rak
őstag
válasz
Nem csak digi hálózatán használható, 3 eszközt tudsz regisztrálni.
Én már várom a Wi-Free itteni megjelenését ezek után.
-
Flashget
félisten
válasz
Mert a tv kábelen megy hozzád ez a digi online meg neten.
Nálunk azért általában az egyik mindig vanKérdés.
Nálam már nincs az a Digi Online menűpont ahol lehet jelszót megadni..most akkor hogyan tovább, mert az app az kéri? -
törölt tag
válasz
Flashget #35668 üzenetére
Egyébként délelőtt 10-óta folyamatosan megy az app. (Igaz, itthon WiFi-ről a DIGI dróton át húzza az okosteló a streamet). Kattintgatok a csatik között, mint a vendéggyerek karácsonykor a szomszéd új TV-jén.
... de, eddig bitang jól működik és az app is profin meg van csinálva.
-
-
-
Flashget
félisten
válasz
t_godfather #35654 üzenetére
Ez app kell hozzá droidra:
[link] -
törölt tag
válasz
Flashget #35661 üzenetére
Mire?
A DIGI Online ingyenes és október 1-től elérhető minden DIGI TV + DIGI Internet előfizetőnek.
-
törölt tag
válasz
Működik is frankón.
Nem gondoltam, hogy a DIGI Film is a nézhető csatornák közt lesz, de kellemesen csalódtam. -
törölt tag
válasz
Szuper! Kösz.
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok! Lenne egy nagyobb lélegzetvételű "problémám"
Adott kis otthonom ahol van kettő darab Sd Stb + kártya és egy Digi Smart Cam modul+kártya Digifilm előfizetéssel (hűségidő lejárt)
A Smart Cam modult eddig egy Samsung Tv-Monitorba használtam amivel fel is tudtam venni a műsorokat (Digifilmről s SuperOneról is)
Ezt a készüléket viszont elcseréltem egy hete egy Lg 32Ld550-es készülékre amivel kapásból működött is a Smart Cam, viszont a készülék nem tud felvenni.
Mivel a tévét egy darabig nem szándékozom lecserélni kellene valami eszköz amivel néha tudnék rögzíteni.
Saját boxra nem költenék mivel csak alkalmanként vennék fel műsorokat s azokat is törölném megtekintés után esetleg még Timeshift funkcióra használnám.
Így szerintem egy szolgáltatói Stb is elég lenne nekem amire a meglevő külső vinyómat tenném rá.Nem ismerem a Digi Hd boxait így azt sem tudom hogy amik vannak egyáltalán tudnak-e minimum ennyit?
Valamint esetlegesen további dolgok vannak-e a boxokon?
Optikai kimenet, a koax bemeneten kívül koax kimenet (ez azért volna jó mert akkor a box nélkül is lehetne a tévét használni digitális tunerként)Ha szükséges a Smart Cam-ot és a benne levő kártyát azt le tudom adni Szegeden vagy a Kiskunhalasi Ügyfsz-i ponton.
Ha tudtok akár több szolgáltatói boxot ajánlani (ha több is van ami tudja a fentieket) vagy elmondani véleményeket, tapasztalatokat akkor azt szívesen fogadom.
Köszi előre is!
-
Flashget
félisten
válasz
szabogabor10 #35651 üzenetére
Már elnézést ott vagy idióták vannak vagy politika van a háttérben....
-
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Futás, futópályák
- Metal topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest