Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Sziasztok! Lenne egy nagyobb lélegzetvételű "problémám"

    Adott kis otthonom ahol van kettő darab Sd Stb + kártya és egy Digi Smart Cam modul+kártya Digifilm előfizetéssel (hűségidő lejárt)

    A Smart Cam modult eddig egy Samsung Tv-Monitorba használtam amivel fel is tudtam venni a műsorokat (Digifilmről s SuperOneról is)

    Ezt a készüléket viszont elcseréltem egy hete egy Lg 32Ld550-es készülékre amivel kapásból működött is a Smart Cam, viszont a készülék nem tud felvenni.

    Mivel a tévét egy darabig nem szándékozom lecserélni kellene valami eszköz amivel néha tudnék rögzíteni.

    Saját boxra nem költenék mivel csak alkalmanként vennék fel műsorokat s azokat is törölném megtekintés után esetleg még Timeshift funkcióra használnám.
    Így szerintem egy szolgáltatói Stb is elég lenne nekem amire a meglevő külső vinyómat tenném rá.

    Nem ismerem a Digi Hd boxait így azt sem tudom hogy amik vannak egyáltalán tudnak-e minimum ennyit?

    Valamint esetlegesen további dolgok vannak-e a boxokon?
    Optikai kimenet, a koax bemeneten kívül koax kimenet (ez azért volna jó mert akkor a box nélkül is lehetne a tévét használni digitális tunerként)

    Ha szükséges a Smart Cam-ot és a benne levő kártyát azt le tudom adni Szegeden vagy a Kiskunhalasi Ügyfsz-i ponton.

    Ha tudtok akár több szolgáltatói boxot ajánlani (ha több is van ami tudja a fentieket) vagy elmondani véleményeket, tapasztalatokat akkor azt szívesen fogadom.

    Köszi előre is!

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák