- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- ASUS routerek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- AliExpress tapasztalatok
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Hálózati / IP kamera
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- XPEnology
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
BM1
csendes tag
Sziasztok, a diginél kábeles előfizetésem van.Tegnap estéig tökéletesen működött a tv,az összes csatornával egyetemben,ma pedig se analóg,se digitális csatorna sem jön be.A kábelt leellenőriztem,nincs elszakadva,jó állapotban van.Automata és kézi hangolást is csináltam,meglepő módon minden csatornát megtalált hangolás közben,analógnál kép is volt,de ez csak a hangolásig tartott.A Diginél 2 opciót vázolták föl.Vagy a kábel rossz,ami egyáltalán nem látható,vagy a frekvenciával kell valamit csinálni.Viszont eddig tökéletesen jött a jel.Egyébként 2 tv van itthon,a másikon minden bejön,itthon megoszlik a jel,viszont még1x mondom,tökéletes volt eddig minden.A helyzet tehát,hogy ez a tv érzékeli a csatornákat,megtalálta őket,listázza is,csak nem jeleníti meg,se kép,se hang.A 2 leggyakoribb frekvenciás módszert már kipróbáltam.Mielőtt a Digivel elkezdeném a javíttatást,remélem valaki tud nekem segíteni.
Előre is köszönöm.!
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
- Felújított Full HD Gamer PC
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- PlayStation 4 Frantics magyar szinkronos PS4 Playlink játék
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - ÚJ! 3 év garancia
- Apple Ipad 9 64gb Wifi 4 Ciklussal 2025.11.08. Gyári Apple Garancia
- Terra Computer i3-7100U, 4GB RAM, 128GB SSD Mini PC
- Mywall HP32L tv konzol (100"-ig, 100 kg terhelhetőség!) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest