Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    "Kedves DIGI Előfizetők!

    2012. augusztus 5-én a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kikerültek a DIGI kínálatából. Cégünk a díjcsomagok kialakításánál minden lehetséges célcsoportnak szeretne megfelelni. Az a célunk, hogy a különböző tematikus programok egyensúlyban legyenek és a tényleges előfizetői igényeknek megfelelő programkínálatot alakítsuk ki, ezért üzletpolitikai és nézettségi
    szempontokat is figyelembe véve született döntés a TLC és az ID Investigation Discovery csatornák kivételéről.

    A két csatorna helyén jelenleg az újonnan bekerült Viasat Nature természetcsatorna, és a Travel Channel érhető el. A DIGI kínálatában továbbá négy Discovery Networks csatorna is megtalálható, így a Discovery Science, Discovery Channel, Discovery World és Animal Planet műsorai közül válogathatnak előfizetőink. A női nézőket több tematikus csatorna is várja, mint például a FEM3, Film Café, Reflektor TV, Story 4 és Story 5 csatornák.

    Megértésüket köszönjük!

    Üdvözlettel:
    DIGI"

    Facebookon kapnak a TLC miatt rendesen, mekkora kamu dumat nyomtak le indokkent :)
    Erdekelne pl. mivel merik a nezetseget?
    Mibol gondoljak, hogy a TLC-nel sikeresebb lesz a Viasat Nature? (foleg, hogy van jopar termeszetfilm csatorna) raadasul Viasat 99% ismetles havi 2 premier musor csatornaival tele a padlas.

    Discovery ID-hez nem tudtak oda irni alternativat mert nincs, ezert a tobbi Discovery channel nevet irtak :DDD
    Vicc amit muvelnek, dehat megtehetik mert ez mar legalabb a 7-8. alkalom, hogy siman kivesznek csatornakat, es sz@rnak az elofizetok velemenyere.

    Megint az van a hatterben ami eddig is, emelni kellett volna az elofizetesi dijat, hogy megmaradhasson ez a ket ado, de erre keptelenek, inkabb minden fele hazugsaggal kivettek, es beraktak filleres alternativakat helyettuk, amiket aztan majd legkozelebb ha no az elofizetesi dijuk kivesznek.

    FAPAD™ powered by DIGI™ :)

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák