Hirdetés
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuk666
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=0-dwLCKzQns&feature=player_embedded
RTL II
-
Ciripke
tag
válasz PeterPH #13097 üzenetére
Ez egy Terratec Cinergy HTC USB tuner.
Próbáltam a saját programját, illetve a Mediaportal-t is. -
Ciripke
tag
Sziasztok!
Most kötötték be nálam a digi kábelt, és a tv-n, jönnek is az adók rendesen.
Azonban ha a HTPC-be dugom a kábelt, akkor a tuner nem talál egyet sem, akárhány szoftverrel próbálkoztam. A frekiket megnéztem a digi honlapján, elvileg a többi beállítás is oké, mégsem találok semmit. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?u.i.: ugyanakkor az analóg csatornákat megtalálja u.ezen a kábelen, csak elég rossz minőségben.
[ Szerkesztve ]
-
.:ROX:.
csendes tag
-
Flashget
félisten
válasz .:ROX:. #13083 üzenetére
én azt mondtam a terepet készítették elő...
30 nappal előtte kötelesek bejelenti az ÁSZF változást. Ezt nem én hanem az NMHH (ill. elődje) találta ki..már pedig ha valamit kivesznek vagy beraknak és nem akarnak súlyos milliókat fizetni mint a múltban akkor bejelentik a honlapjukon 30 nappal elötte.Realme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
'román', mivel így használva melléknév.
Amúgy magyar ember a tulajdonos, aztán inkább fizetek egy magyarnak, mint a német, vagy a holland-amerikai arc nélkülieknek (mindezt teszem úgy, hogy a munkahelyem tulajdonosai is kettejük közül kerül ki)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
unravel
őstag
Hékás!
Román RCS-RDS digitális kábeltévé ALAP csomag
Román RCS-RDS digitális kábeltévé EXTRA(!) csomag
Klikk a "Vezi ca lista" -ra (csatornalista)
Továbbá néhány filmes extracsomag HBO-val, DIGI FIlmmel, Cinemax-szal.
De ami felbosszant: Mi az, hogy nekik van VH1 és MTV RO, nekünk meg nincs ?!
¯\_(ツ)_/¯
-
Flashget
félisten
-
hb000
aktív tag
válasz Ahab77 #13070 üzenetére
"Akkor miért is nem szerepel ez az okt 1-es vagy az okt 15-ös ÁSZF-ben?"
Azért, mert azt kb augusztusban tették közzé, hiszen a változásokat 30 nappal előre meg kell hirdetni. Az rtl szeptemberben kezdett vinnyogni az új ismétlőcsatornájával, előtte max utalások voltak rá. Tehát ha valami véletlen folytán okt 1-én elindulna a tré2, a "lepapírozás" akkor is csak később történne meg.
Az ászf bejelentéseknek ezesetben nincs köze a rtl2-es induláshoz. -
Ahab77
tag
válasz CoolBoy323 #13061 üzenetére
Hehehe, komolyan van aki ezt bekajálja? Akkor miért is nem szerepel ez az okt 1-es vagy az okt 15-ös ÁSZF-ben?
Nekem aztán a kilenc is páros, de ha hülyének néznek ezt nem szeretem.[ Szerkesztve ]
-
asddsa
tag
O_o // Megbízhatóságom : http://tinyurl.com/asddsamegbizhatosag
-
hb000
aktív tag
válasz M_AND_Ms #13063 üzenetére
Vajon melyikük az?
-a digi faszabúkos tevékenysége az utóbbi 2-3 héten: "az rtl 2 elérhetőségéről egyelőre nincs információnk"
-plusz ugye a megegyezés hírét rögtön világgá kürtölné (-te volna)
Hát nem is tudom, én csak szedegetem az információmorzsákat...[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CoolBoy323 #13061 üzenetére
Itt valaki hazudik (szokás szerint)
-
Flashget
félisten
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Kwisatzh
senior tag
a fene a gusztusodba
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
klaczi
aktív tag
válasz M_AND_Ms #13057 üzenetére
Nekem azért van a fentiekben bemutatott csati, mert más nem volr otthon. Rászereltem, de az a hülye csavar elvágta a vezetéket. Mérgemben beforrasztottam és úgy maradt. F- csati az igazi. Sőt nekem két szűrőm csatlakozik egymáshoz oda digisek egy rövid madzagot tettek. Lecseréltem egy dupla hollanderes összekötő kuplungra. Semmi felesleges holmi ne legyen benne. Ez akkortájt volt mikor közszolgálati csatikat az elejére rendezték. Baromi kényes a jelreszintre. -
dh66e
veterán
válasz Watt25 #13045 üzenetére
Persze tudom mennyi az előfizetői szám a mindignél, ott akkor van keresni valójuk ha az ingyenesek közé pakolják be mert a mindig tv így is drága,benyelni nem fogja a mindig tv a költségeit ráhárítani meg tudja jelenleg az előfizetőkre
FlashgetNa legalább megint gyárthatod az összeesküvés elméleteidet.
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #13052 üzenetére
Igen, sajna ez van, most a SK miatt főhet az ember feje... Meg az is benne lehet, hogy a TV2 csoport eddigi összes csatornája bent van a diginél (FEM3 , PRO4, meg nagy valószínűséggel a STV2- is bent lesz) és gondolom örülnek neki, mint majom a farkának, ellenben az IKO-nak van majdnem 10 csatija, és minél többet próbálnak beemeltettni és meg is kérik az árát. Majd ha TV2 és a a kapcsolt csatik is drágák lesznek, ők is repülni fognak...
Br
-
br.rak
őstag
válasz Flashget #13050 üzenetére
Mondjuk a digi hosszútávú érdeke azt diktálná, hogy minden ilyen médiacsoporttól (IKO, ProsiebenSat1, Chello media) megszabaduljon és házon belül oldja meg a töltelékcsatornák kérdését pl Viacom-os csatik menetek, a saját zenecsatornák jöttek, vagy ahogy a TV6-ot kipakolták pár éve szó nélkül és csak komoly árengedmény után került be (meg elvileg a viasat csoport független, nincs saját hálózata mint a T-nek vagy az UPC-nek)
Br
-
Flashget
félisten
Azért azt látni kellene már, van az IKO Media Group (Tréhome, UPC szolgáltatókkal) fő zászlós hajójuk a retek klub. meg van a ProsiebenSat1-csoport zászlóshajók a telavív 2 (Digi szolgáltató) ez a két csoport egymással hadakozik mint konkurens cég a szolgáltatókat maguk mögé állítva.
Remélem nem jön el az a idő mikor a digi kiszórja a meglévő IKO-hoz tartozó csatornáit az SK-n kívűl és csak a ProsiebenSat1 féle műsorokat nyomja majd.
De az biztos a tv2 mindenben alul marad a retekkel szemben...nézettség, pénz, műsorok, film jogok.TV2-n megy a digi reklám rendesen..retek klubbon mennyi ment le eddig?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kwisatzh #13046 üzenetére
Az F dugókhoz pont nem kell forrasztó. Ajánlott egy blankoló, de egy éles szikével is megoldható (no meg egy negyedikes kézügyességével).
A forrasztósnál van gond, ha mégis le akarod szedni a csatlakozót, akkor jön a gányolás, a pákával való melegítés, a kábel megolvad, átég, a szőnyeg meggyullad, a tető beomlik....
-
klaczi
aktív tag
válasz Kwisatzh #13043 üzenetére
Úgy emlékszem Te is 6. kerületi vagy. Itt nagyon humánusak a szerelők. Máshol talán kevésbé!
A múltkor valami tönkrement a padláson és se hang se kép. Hamar megjelentek, pár óra alatt kicseréltek valami kütyüt. Utána mindenhová becsengettek és megérdeklődték, hogy rendben van e minden. Ahol nem voltak elégedettek ott egyedileg segítettek.[ Szerkesztve ]
-
Ahab77
tag
Vicces ez a cikk [link]
"Az RTL II-től azt remélik, hogy hamarosan kétmillió háztartásban lesz elérhető, a nagy kábelszolgáltatókkal már állítólag meg is egyeztek, kivéve a Digi tévét." majd később
"Az RTL II-ről az IKO-csoport többi csatornájával együtt egyeztet a cég, a UPC-vel azonban még javában tartanak a tárgyalások. Az ilyen egyeztetések nem egy-két hét alatt zajlanak le,"
Szóval kivel is egyeztek meg a t-home-on kívül ? -
-
Kwisatzh
senior tag
válasz M_AND_Ms #13038 üzenetére
Mondtam már ezerszer: NEM a saját kezdeményezésű "átépítésekről" beszélek.
( Ilyenre nekem nincs szükségem, mert 8 éve mindenhova bekerült a kábel, ahova csak kellhet, de ha mégis akkor persze megcsinálnám én is, hiszen ez nem HIBA.)Arról "zenélek" folyamatosan: amikor "elromlik" a szolgáltatás! Na akkor én nem állok neki "hibát keresni", kísérletezni, osztót, kábelt, csatit cserélgetni, stb, hanem TELEFONÁLOK, kijön a DIGI, és az eddigi tapasztalatok szerint zokszó nélkül cserélnek mindent még benn is bármiféle költség nélkül. Eddig mindig a lakáson kívül volt a hiba, de azért benn is átnéztek mindent, és ha találtak mondjuk egy laza csatit, toldást, akármit akkor azt azonnal cserélték. Sőt ingyen raktak fel az én saját négyes osztóm helyett egy kettest, mert csak annyit használunk, ezért értelmetlen négyfelé osztani. Ennyit és nem többet állítok.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kwisatzh #13037 üzenetére
Azért egy csatlakozó felrakásáért nem fognak kijönni, ingyé'...
Amikor nálatok otthon arrébb kell rakni egy kábelt, akkor te mindig a Digi szerelőit hívod? És azok ingyen kijönnek neked? És akkor szépen otthon maradsz és vársz rájuk, és magyarázgatod, mit szeretnél? Na neee!
Én kitalálom, majd fogok egy F dugót és rárakom a kábel végére, oszt jónapot (ugyanúgy mint, amikor egy villásdugót kel felszerelni a villanyvezetékre.) Én ezért nem hívok szerelőt.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz atosmaximus #12981 üzenetére
Tisztességes antenna rendszer könnyű és gyorsan szerelhető, ugyanakkor stabil kialakításához mindig az "F" csatlakozókat ajánlják (és tapasztalatból én is az teszem):
[link]
Otthoni célokra a csavaros kivitel a jó, de a profik a krimpelhetőket használják, de azokhoz már szerszám kell.
Próbáld ki, és amint megtanulod, hogy miként kell szerelni, rögvest kidobod az összes hagyományos csatlakozót. Arról nem beszélve, hogy átkábelezéskor nagyon könnyen lehet változtatni a csatlakozókon, könnyű a kábeleket toldani (ha szükséges), osztani, stb.Például egy 90 fokos könyök (azért látszik a különbség, ugye )
[ Szerkesztve ]
-
hb000
aktív tag
válasz Pille69 #13015 üzenetére
Semmi használati jelentősége sincs annak, hogy egy ilyen csatlakozó borítója fém, vagy műanyag.
Ugyan ilyesmit nem írtam, de ebben spec nincs igazad, árnyékolás szempontjából hatalmas jelentősége van.Gondolom elhiszed, hogy van olyan, akinek nincs forrasztó pákája
Gondolom, elhiszed, hogy ezért írtam, hogy a csavarhúzós megoldás nem a bemutatott csatlakozó kiváltsága, hanem szinte az összes csatlakozó ilyen. A forrasztás ezeknél a csatlakozóknál már a múlté, nem emellett érveltem én sem. Sőt.Én pusztán azért írtam, mert minőségre nálam nem váltak be az általad mutatott csatlakozók. És ahogy látom, volt más is, aki hasonlóképpen vélekedett. Mindössze erről van szó.
-
g@bo
nagyúr
sziasztok
végre elért a pusztába a digi, és feltudom mondani a rabló t-home csomagot, azon van 1 év hűség / 1 már lejárt / kíváncsi leszek a lehúzásra, de sebaj, mert a digi havi 4200ért 2 éves akciós csomagot ad.
kérdésem az, bár olvastam az elején, hogy ha már modernebb lcd tévével rendelkezik az ember, akkor ha a digitális csomagot rendelhetem, bedugom a samsung 32eh5000 hátába a drótot, és ő intézi a többit, vagy kell ilyen:
HD típusú berendezés - kábeles digitális és HD adások vételére alkalmas
Vásárlás esetén: bruttó 32 000 Ft (3 havi kamatmentes részletfizetési lehetőség bruttó 10.667.- Ft/hó)
A berendezésekre 1 év garanciát biztosítunk
Bérlés esetén**: bruttó 1000 Ft/hó
A berendezést meghibásodás esetén ingyen cseréljük
van egy érzésem, hogy nem, csak régi crt tévék mellé ill. amely tévé nem tudja a földfelszíni digitális adások vételék.jól sejtem?
-
Misi 007
őstag
válasz schumy1 #13023 üzenetére
Tessék egy kis történelem hogy miért Interlace és miért nem Progressive!
-
schumy1
aktív tag
Azért jó lenne ha az adók nem 1080i-ben nyomnák ha nem 1080p-ben.
-
klaczi
aktív tag
válasz Pille69 #13015 üzenetére
Szeretek mindent megforrasztani, kábelvarázsolni is. Kéthelyen a lakásban van DVB-c. Mindkettő tökéletes. Kábeleket cseréltem már vagy 2 éve. Akkor álltam át az analógról. Ide digis szerelő még nem jött. Első próbáknál nagyon lelombozódtam aztán a kábelcsere után minden szépen a helyére állt. Ha valakinek kételye van, még megvannak a régi kínai tescos kábelek amikkel újra elő tudom idézni a hibákat. Bárkinek megteszem egy tárca sörért
[ Szerkesztve ]
-
Pille69
tag
Na akkor itt egy Panás.
Először automatikus beállítás, és ha nincs meg minden csatorna, akkor kézi hangolás, így: Frekvencia: 121,5 Jelátviteli seb.: Automatikus, Szolgáltató azonosító: Automatikus.
Mondjuk én Németországot használok, nekem az vált be. Ha így van, akkor van DVB-C és DVB-T tuner is egyszerre. -
Pille69
tag
Semmi használati jelentősége sincs annak, hogy egy ilyen csatlakozó borítója fém, vagy műanyag. Normálisan kell össze rakni és akkor jól fog működni. A használata meg annyi, hogy bedugod a helyére és hónapokig, vagy akár évekig nem nyúlsz hozzá.
A szerelhetőségtől meg valóban nem kell elájulni. Gondolom elhiszed, hogy van olyan, akinek nincs forrasztó pákája. Biztosan van olyan is, akinek nincs csillag csavarhúzója. De szerintem több olyan háztartás van, ahol csavarhúzó van, mint páka.
Persze egy ilyen csatit is lehet rosszul szerelni, mert nem mindegy, hogy mennyire és hogyan "csupaszolod le" a vezetéket, meg nem mindegy, hogy megfelelően meghúzod-e a csavarokat. -
schumy1
aktív tag
Én sajnálnám ha nem rtl 2, mert ha igaz a hír hogy a barátok közt átmegy oda hogy fogom nézni?
Rossz indulatú megjegyzéseket kérem mellőzni, mert kezdetektől fogva nézem.Újra kezdtem a hangolást, most finnország/helsinki lett megadva, megadtam az 1001-es azonosítót. Semmi, aztán mégegyszer lefutattam, de a gyors helyett, teljes keresésre raktam. Most lárom hogy már 13 adót talált!!!
Köszönöm srácok! -
Pille69
tag
Találtam ezen az oldalon három érdekes hozzászólást. Az egyik a 12979-es, a másik a 12981-es, a harmadik a 12986-os. Kissé idejétmúltak már, nem?
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Pille69 #13008 üzenetére
Az más történet... Ezt én is megcsinálnám ha "bővítés" lenne...
Én csak az ellen ágálok már ezer éve, hogy ha jönnek ide problémákkal az userek, akkor a bennlakó kábelvarázslók mindenféle barkácsolásra bíztatják őket, ahelyett, hogy annyi lenne a tanács: Hívd ki a digit.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
hb000
aktív tag
válasz Pille69 #13006 üzenetére
Ezek a műanyag borítású cuccok az én tapasztalataim szerint is pocsék minőségűek. Az általad leírt előnyök más csatlakozókra is jellemzőek, nem csak erre, manapság nem kell elájulni attól, hogy egy koax csatlakozó forrasztás nélkül, csavarhúzóval szerelhető.
Persze a fém borítás még nem garancia arra, hogy tökéletes a csatlakozó, szívtam már ilyennel is, de azok nálam jobban beváltak. Még szerelhetőség szempontjából is. Amiről azt hiszed, hogy könnyű, annál mindig van könnyebb... -
Kwisatzh
senior tag
válasz Pille69 #13006 üzenetére
Nekem csak az egész házilagos "kábelvarázslással" van, de ezt már tudjátok...
Minek vennék/csinálnék bármit is? Én, ha hiba van: 1. akkor kihívom a digit. 2. és ha a kábelezés a hiba oka AKKOR a digisek pillanatok alatt ingyen és bérmentve cserélnek bármit a lakáson belül is, legyen az csatlakozó, kábel, vagy akár splitter.
Nekem ez a tapasztalatom.
[moderálva]
-
Pille69
tag
válasz forrest85 #12982 üzenetére
Mi a konkrét bajod ezzel a csatlakozóval? Ez a legpraktikusabb amit kapni lehet, évek óta ilyeneket használok.
1. Olcsó.
2. Könnyen szerelhető.
3. Nem lesz kontakthibás, mert csavarral rögzíted a vezetéket, illetve az árnyékolást a csatlakozó megfelelő érintkezőjéhez.
4. A csavarozás miatt nem kell forrasztani, ami sokaknak problémát jelenthet.Tehát akkor mi a bajod vele? Mert a képen szereplővel csak egy lehet. Ez nem TV-hez, hanem rádióhoz való.
-
anrab
addikt
válasz atosmaximus #12979 üzenetére
A szerviz menüben be lehet kapcsolni hogy M. o.-on is jöjjenek.
-
Flashget
félisten
válasz br.rak #12996 üzenetére
SuperTV2-t 100%-ra biztosra lehet venni.
Az nem lenne szerencsés húzás részükről ha az IKO-hoz tartozó csatornákat kidobják..
Viszont remélem a Retek 2 nem lesz januártól sem...Digi pályázhat megint frekvenciára ha akar..
Mégsem indulhat az állami mobilcég[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Synology NAS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- LEGO klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest