- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Facebook és Messenger
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Netflix
Aktív témák
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
Tegnaptól Kaon HD box tulaj vagyok én is.
Van valahol akármilyen összefoglaló vele kapcsolatban amiket érdemes tudni a használatáról? -
Fuvaros
senior tag
Jó ez a 3 féle Eurosport2 dolog....megtévesztő kicsit...
-
draco31
veterán
válasz
Atomantiii #16160 üzenetére
Haverom régen mindig átrakta az antennát valamiért. Ilyenkor fogta a TV-t meg a beltérit, kivitte hogy lássa hogy változik a jel. Szinte mindig tökéletesre lőtte be.
-
Atomantiii
addikt
válasz
DonJoker #16159 üzenetére
A többi boxon sincs? Vagy kérni egy bármilyen mezei beltérit valakitől addig?
De akkor is azt tudod csinálni, hogy ahol nincs jel odakapcsolsz és megnyomod kicsit mindkét irányba illetve fel és le is az antennát és akkor látod merre kell finomítani. Csaj ugye így kínlódás az egész ha nem látod hogy változik a jel.
-
DonJoker
csendes tag
válasz
Atomantiii #16158 üzenetére
kaon na1000hd-t hoztak.
Ezen nincs külön antenna beállító menü. Az egyes csatornákon az info gombra teszik ki a jelerősséget. De gondolom ez csak azoknál a csatornáknál működik, amink mennek, a többinél nincs jel felirat van és kész. -
Atomantiii
addikt
válasz
DonJoker #16157 üzenetére
Nem tudom milyen most a digis beltéri, van-e rajta jelerősség kijelzés valahol a menüben?
Mert ha igen akkor elég azt nézned, miközben kicsit megnyomod a tükröt balra majd jobbra, illetve felfele és lefele is kicsit és akkor látod, hogy merre kell korrigálnod, illetve a fejet is el kell a kellő mértékben fordítani, hogy jó legyen.
Sat findert szerintem felejtsd el, felesleges pénzkidobás.
Ha hd-s a beltéri akkor érdemes a digisportos frekvenciára hangolni és ott nézni a jelerősséget.
-
DonJoker
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, de láma vagyok a témához.
Lényeg a lényeg, hogy a szerelő kiépítette a Digit 2 tévére és a 3. boxot levittem a nyaralóba. A régi T-s parabolát levittem a lepke antennát lekaptam a helyére fel a parabola. Sajnos ezekkel a mobil telefonos appokkal nem igazán boldogultam. A szomszéd azt mondta próbáljam az övéhez belőni. X méter magasan nem volt egyszerű, a párom kiabált, hogy van kép meg hang. Mondom f...sza, megtéptem a csavarokat és a gyerek happy volt, mert volt mese. Sajnos nem jön az összes csatorna, csak a lista eleje. A kérdésem vegyek egy SatFindert és próbáljam maxra belőni a jelerősséget? Vagy most hogy itt olvasgatok lehet, hogy csak újra kellene kerestetni a csatornákat?
A válaszokat előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
Watt25 #16153 üzenetére
A HD adások szépek itt is. az SD meg vegyes, de nem pixelhalmaz. A filmcsatornák minőségével én elégedett vagyok, a gagyi töltelékcsatornák meg nem számítanak. Nyilván nem is lehet olyan minőségű, az anyagi vagy technikai vonzata miatt, mint egy jó kábeles adás, de szerintem ne degradáljuk le a műholdas vételt. Ha rossz lenne, azonnal váltanék valamelyik kábelesre. Némelyik kábeles nagyon el van szállva az árakkal.
Van egyáltalán nálad valamelyik műholdas, és nyomon tudod követni? -
Watt25
veterán
válasz
Clever0 #16150 üzenetére
Valószínűleg azért akar váltani, mert olcsóbb lenne
Persze. Csak éppen arra akartam felhívni a figyelmet, hogy szolgáltató és szolgáltató között minőségi különbség van. (Ami lehet, hogy nem mindenki számára evidens és csak akkor esne le neki, amikor meglátja a pixelhalmazt, de akkor már késő...) -
Watt25
veterán
válasz
frankstork #16151 üzenetére
Csak éppen én olyan hozzászólásra válaszoltam, ahol UPC kábeltévéről van szó...
-
Franco001
újonc
Sziasztok!
Jelenleg UPC Internet és Tv szolgáltatás van bekötve a házamba.
A jel koax kábelen jön be.
Szeretnék váltani Digi Tv-re, de az Internet maradna UPC.
Kérdésem, hogy a házon kívül a bejövő kábelre rá lehet-e kötni a Digi Tv parabolla antenna jelét, úgy hogy Digi Tv legyen, illetve UPC-s internet is megmaradjon?
Ha nem, akkor csak az a lehetőség maradt, hogy a parabolla antenna jelét a ház központi részébe el kell vezetni kábelen? (ez fúrással jár és a kábel is itt ott látszódna, vagy el kellene takarni, szóval ezt szeretném elkerülni)Köszi
-
DonJoker
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
A Kaon na1000hd boxon van menüből elérhető jelerősség kijelzés az antenna pontos beállításához?
Amennyiben igen, hol találom?
Azt látom, hogy minden csatornánál mutatja az info gombra, de azt olyan gyorsan elkapja. :-(
Köszönöm! -
doberman
senior tag
srácok?
cserélték a beltérimet humax volt a régi, az új kaon. merre találom benne az antenna beállításra vonatkozó menüpontot? mert van olyan, hogy beállítások de ebben nem lelem.( nyelv,idő,letiltás vez.,AV,OSD,Média,gyári visszaállítás,rendszer info)
merre van benne pl antenna jel,térerő? -
Storms
őstag
Üdv!
Kaon NA9240 HD beltéri szoftverfrissítését hogy lehet elvégezni, hogy lehet vele kerestetni új szoftvert? Nemrég erre cserélték a régi Hyundai HSS7160na-t.
-
g0dl
addikt
Ma egy kikapcsolás után minden csatornám eltűnt egy régi humax digi+ IV beltériből.
Újra kerestem mindent, és meg is találta a csatornákat, de pl. a kedvenc listák nevei megmaradtak, de üresen.Lehet, hogy haldoklik a beltéri? ( ez egy nyaralóban van, úgyhogy nincs folyamatos üzemben használva ) Ilyenkor ingyen cserélik?
Igazából azt sem tudom, hogy ez bérelt-e, digi mini csomagért havi 1700-at fizetek. Eredetileg egy ma már nem létező nyaraló csomagban került telepítésre ( 6 hónap évi 10.000Ft -ról indult), mostanában szüneteltetni szoktam télen.
-
Üdv!
A szolgáltatás használatához mindenképp szükséges a beltéri, vagy elég egy kártya a CI+ foglalatba?
Vagy csak ez olyan tv-vel kivitelezhető melyben van DVB-S vagy DBV-S2 tuner? -
Tibi1977
csendes tag
Üdv!
Nálatok nem akadozik az HBO-n a hang? Néha lehet hallani egy kis akadást, de az is eléggé zavaró.
-
Quqesz
nagyúr
Hi!
Az újratelepítéses buli nálam is megvolt 2x, de 2 napja a viasat3 néha kikockásodik. Minden más csati ok. Tapasztalt vki ilyet? Van jel ingadozás, de máshol is, még sincs gond.... -
-
frovery
senior tag
válasz
frankstork #16126 üzenetére
Ehhez nem árt ilyenkor közölni, hogy milyen készülékre is szeretnéd.
Milyen sorrendben.
Egyébként miért nem csinálsz mentést a kész listádról? Ilyenkor milyen jól jön az.
Másik pedig, hogy az én ízlésemnek megfelelő csatorna sorrend nem biztos, hogy neked, vagy másnak tettszene. Én ezért nem szoktam kérni, mert ugyanúgy átkell variálni.
Egy csatorna sorrendet távval 1-2 óra alatt megoldok a 0-ról, azután penre kimentem és a pc-n tárolom. -
Voice24
őstag
válasz
Voice24 #16123 üzenetére
Én nem tudom, mi lett ezzel a beltérivel (Kaon).
Ma este betelefonáltam a hiba miatt, 5 perc alatt meg is oldották, elindult az m1 (aztán persze minden adó)
Erre később neki akartam állni újból létrehozni a kedvencek listát (még a hiba miatt csináltam egy gyári visszaállítást), és ettől megbolondult a box. Elkezdtem hozzáadogatni az adókat a kedvencekhez, de pár léptetés után előbb csak meg-megfagyott pár másodpercre a box, majd ki is kapcsolt. Visszakapcs után folytatta, ugyanabban a menüben pár léptetés, és kikapcs. Ezt eljátszotta legalább 7-8-szor, a végén már csak 3-4 csatornát mertem bántani, majd mentettem, hogy legalább így apránként megmaradjon, amit csinálok.
Nem tudom, mi történhetett a box-szal? Nem volt eddig semmi gond vele. -
frovery
senior tag
válasz
frankstork #16124 üzenetére
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Nincs valakinek chansort exportja véletlenül? Párocskám elnyomott valamit, most minden csatorna látszik... Mire kigyomlálom megőszülök..
-
Voice24
őstag
Tök jó! A második tévénél, amit eddig nem érintett ez a csatornaelveszős mizéria, most bekapcsolásnál minden csatornánál azt írja ki, hogy a smart kártya lejárt (9).
-
-
pusi1981
aktív tag
[uj konkurencia]
Havi 4000 ft !!! - Internet,Tv,Telefon -
draco31
veterán
Jó akkor nem kap 230-at a KAON közvetlenül, pedig már azon gondolkoztam, ha tovább szórakozik. 4 nap alatt már 5x kellett a kedvencek listát újra összerakjam.
De én nem csinálok gyári visszaállítást vele, kikapcsolom, majd rögtön vissza be, ekkor automatikusan csatorna listát frissít, és meg is van minden, de persze a kedvencek az marad foghíjas. -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Voice24 #16111 üzenetére
Ma elkezdte nálunk is a hülyeséget az egyik beltérin. A másikkal nincs egyelőre gond.
Viszont amelyikről eltűntek a csatornák azon gyári visszaállítás után 64 csatornát talált meg háromszor is egymásutánban (megvolt a kikapcsolás mindhárom csatornakeresés+mentés után) ekkor áramtalanítottam, majd ismét gyári visszaállítás + csatikeresés -> 119 csatornát talált, tehát itt már látszott, hogy valami másként működött és meg is lettek a hiányzó csatornák
szaby1818
10m-ig nem lesz vele gond, de afölött lehet, hogy jel-erősítőt is kell majd használni pl. [link] -
szaby1818
újonc
-
Voice24
őstag
Még mindig fennáll a központi hiba?
Tegnap este egy gyári visszaállítással jó lett, megjött minden csatorna. Erre most bekapcsolom, normálisan behozza a kedvencekben lévő első csatornát, az rtl hd-t, de nem ment még egy percet sem, megakadt, egy pillanatra behozta a digisportot, majd átváltott a tv2 hd-re. Így megint csak azok a csatornák látszanak, amik tegnap a hiba idején is.
Boldogság, ha most megint meg kell csinálnom mindent, a kedvencek beállítását és annak rendezgetését is. -
Inhouse
őstag
válasz
szaby1818 #16107 üzenetére
Ha az analóg videó kimenetre gondoltál:
A Kaon minidin bekötése -
AtHoS
nagyúr
-
kecsawi
senior tag
Nálam is már kétszer meg kellett csinálni
A másik box nincs kikapcsolva sem, így nincs izaura+társai, de megy stabilan. -
ht42
senior tag
Nálam eltűntek a HD csatornák. Maradt 5 db.
Nálatok is? -
doberman
senior tag
válasz
frovery #16100 üzenetére
hogy miért? talán az elmúlt 35-40 év rádióamatőrsége miatt... magam szeretem csinálni az ilyesmit. Visszatettem a régi fejet, 80% jelerősség 78% minőség - de működik. A beltéri lehet, hogy cserére szorul tényleg. Hogy is működik ez? Tizenéve meg kellett venni, most mik a lehetőségek?
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Subaru topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest