- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz nagysandor79 #18305 üzenetére
Nem tudok rá mit mondani, olyan helyen sosem jártam.
Ha nem, akkor írj nekik, van minden típushoz nekik, én itt szoktam venni mindenhez távot.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fer
őstag
válasz nagysandor79 #18223 üzenetére
Ha felcseréled őket akkor melyik a rossz?
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
draco31
veterán
Nekem ebből volt fejcsere ősszel. Azóta nincs gond.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
garga01
őstag
Lehet egyik kimenet hibás a fejen. De inkább átnézném a csatlakozókat, valahol lehet nem érintkezik.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #18084 üzenetére
Kedvencekhez rakd ami kell, ott sorrendezheted is
read-only mode on the forum
-
Winnie The P
őstag
válasz nagysandor79 #18045 üzenetére
Nekem még 12.-én sikerült.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #18006 üzenetére
Aha, megvan: Magyar Mozi TV
A műholdas csatilistában nem szerepel [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #18004 üzenetére
Ha hányat, akkor én nem kérem
Amúgy milyen új csatorna, amit említesz?
-
Tibi1977
csendes tag
válasz nagysandor79 #17961 üzenetére
A PAX tv kikerült a műholdas kiosztásból. De ezt a (novemberben kiküldött) decemberi számlához mellékelt értesítőben leírták.
-
draco31
veterán
válasz nagysandor79 #17867 üzenetére
Én azzal sosem vacakoltam, elmentem a közeli direkt távirányítós üzletbe, és vettem újat.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gregory91
senior tag
válasz nagysandor79 #17588 üzenetére
Mi az hogy belegyógyulva? Esetleg rászorítva...
Ha nem harapófogóval vagy egyéb szerszámmal(na annak van esélye) hanem puszta kézzel csinálod akkor nem látok reálisabb esélyt hogy eltörnéd(lehetőleg valami kesztyűt használj a tekeréshez mert a kezeden képes "gondokat okozni").De ha nagyon félsz tőle akkor (ahogy előttem is írta valaki) cseréld meg a "dobozokat".
UI: És áramtalanítsd mert képes(nagyon enyhén) rázogatni(leginkább a réznél).[ Szerkesztve ]
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
AtHoS
nagyúr
-
gregory91
senior tag
válasz nagysandor79 #17586 üzenetére
Cseréld meg a kábeleket a fejen és nézd meg utána mit csinál(nak).
Remélem itt elfér - https://sites.google.com/site/geriprojekt/ - https://github.com/kgregoryan - Az ember téved,a gép hibázik.
-
rosszcsont88
tag
válasz nagysandor79 #17504 üzenetére
volt ilyen szereld magad csomag CI smart modulal ,csak sajnos sokan nem érteték hogy mindig le kell keresni a csatornákat a tvn,+rendezni kell öket,igy a digitv hivatkoztak hogy rossz a szolgáltatás,igy megszüntette ezt a konstrukciot .beltérire cserélte egészet, valakinek még van kint ,
Tv hátulján:
csavaros bemenet ! müholdas tv(tányéros DVB S2)kerek bemenet földi tv(tetö antenna) 7 csatorna van ,ha jó tudom(m1,m2,duna,tv2,RTL klub DVB T2)
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #17504 üzenetére
TV-n nincs antenna kimenet, azon bemenetek vannak!
Kártya módszer működik, csak az az érzésem fordítva akarsz a lovon ülni.
Van Digi SMART kártyád a vele összepárosított DIGI Smart CAM modullal? [link]
Mivel kérdeztél, így 100%-hogy nincs ilyen kártyád és hozzá párosított CAM modulod, tehát fordítva akarsz felülni a lóra
Nem, nem lehet ilyet rendelni, évekkel ezelőtt megszüntette a Digi ezt a fajta választást (aki anno ezt választotta azoknál még ott vannak, mindenki másnál csak Digi BOX)
-
rosszcsont88
tag
válasz nagysandor79 #17474 üzenetére
fej csere , beázott a fej amilyen idő van mostanában.
fej [link][ Szerkesztve ]
-
zolyma
csendes tag
válasz nagysandor79 #17467 üzenetére
Most fogtam fel, lehet csak 2 kimenetes a fejed és azért kérdezed, hogy lehet e csak az egyik rossz.
Igen! Nekem is van egy ilyen fejem.
2 kimenetes és a 2.csak akkor megy ha az elsőre bekötött beltéri be van kapcsolva és ad tápot neki. -
zolyma
csendes tag
válasz nagysandor79 #17467 üzenetére
Azt tudnom kellene hány kimenetes a fejed?
Ha nem 2, akkor a rosszalkodó kábelét dugd át a 3.4.5.6.7.8. csatlakozóba.
De először meg kellene cserélni, hogy biztos nem e a kábel a ludas. -
zolyma
csendes tag
válasz nagysandor79 #17465 üzenetére
Így van. Ha ott megy el az adás, akkor kábel kizárható, marad a fej, érted?
-
zolyma
csendes tag
válasz nagysandor79 #17438 üzenetére
A fejnél cseréld már meg a 2 kábelt.
-
Unsign
tag
Ugyanez a gond van nálam is tegnap óta. Egyiken pár mp után "nincs jel"-lel megáll a dolog. Én is megcseréltem egy másikkal, de az érintett "megáll". Lehet tudni, hogy lett-e illetve mi lett a megoldás? Bár gondolom csere..
Köszi előre is -
rosszcsont88
tag
válasz nagysandor79 #17440 üzenetére
kábel csere , vagy fej csere
-
rosszcsont88
tag
fej vagy kábel kicsuszott fejböl
-
Prien
addikt
válasz nagysandor79 #17269 üzenetére
Bennünket a Minimax is érzékenyen érint. Nem értem ezt a nem ügyfélközpontú politikát....
A kevés is több a semminél.
-
istnag
addikt
válasz nagysandor79 #17190 üzenetére
Felnőtt csomagot kell bekapcsoltatni (10Ft/hó) és akkor lesz SuperOne éjjel/nappal.
-
lszlogal
senior tag
Elvileg lehet kérni
-
lszlogal
senior tag
De minek? Ott az internet, ott azt nézel amit akarsz. Ráadásul jobb minőségben.
-
Orlin
addikt
válasz nagysandor79 #16865 üzenetére
Rendszer visszaállítás után már megtalálta őket.
Szolgáltatóin is bent van akkor.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz nagysandor79 #16863 üzenetére
nálam sincs szolgáltató boxon.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #16810 üzenetére
Azt csak akkor engedi, ha kézire állítom, de nem változott semmi amúgy, az az érdekes
-
Tibi1977
csendes tag
válasz nagysandor79 #16802 üzenetére
Nekem is így volt mikor a második HD-s beltérit kaptam. Egy év után 2×500 ft jelent meg a számlán. Ekkor felhívtam őket, és a következő számlán már "csak" 2×300 ft volt számlázva. Ezen a számlán jóváírták a bejelentés időpontjától túlszámlázott forintokat. (Mivel hó közepén készül a számla és ekkor vettem észre, hogy több lett, mindjárt felhívtam őket, így 16.-tól számolták napra visszaosztva a 2×300 ft-ot.) Azóta is (2017 június) 2×300 ft.
-
Inhouse
őstag
válasz nagysandor79 #16774 üzenetére
Jött azóta számla? Kell fizetni a plusz HD beltériért?
Üdv Inhouse
-
Inhouse
őstag
válasz nagysandor79 #16774 üzenetére
Majd írd meg, hogy mi lett. Nahát, 2018 és már kezdenek bejönni a HD-s boxok és hozzá egy marék HD adás is, hihetetlen.
Üdv Inhouse
-
Inhouse
őstag
válasz nagysandor79 #16770 üzenetére
Nekünk a hibás SD dualboxot cseréltek HD-sra, a másik szobába került egy SD box...azóta plusz 500Ft.
Üdv Inhouse
-
kecsawi
senior tag
válasz nagysandor79 #16770 üzenetére
Mivel a beltérit bérled, ezért a hibásodás esetén való cseréje ingyenes.
-
Tibi1977
csendes tag
válasz nagysandor79 #16766 üzenetére
Olyan esetben, amikor kéred.
Nekem még régebben többször lefagyott a bérelt Hyundai beltérim. Bejelentettem, jött a szerelő, minden egyéb kérdés nélkül kicserélte. Le sem ellenőrizte, hogy valóan hibás e a készülék. A csere ingyenes volt. Sőt előtte még a megvásárolt, saját tulajdonomban lévő, szintén meghibásodott Hyundai-t is ingyen cserélték.Viszont ha nem hibás a készülék, csak SD-t akarsz HD-re cserélni, akkor ha jól tudom kell fizetni érte.
[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
válasz nagysandor79 #16724 üzenetére
Én csak m4-nél vettem ezt észre, ott viszont durván.
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #16385 üzenetére
Kerestem ilyen lehetőséget én is korábban, de nem akadtam rá a megoldásra. Egy másik eszköz (K1 plus médialejátszó) viszont gond nélkül kapcsolja a TV-t....
-
Watt25
veterán
válasz nagysandor79 #16380 üzenetére
Általánosságban:
Egy tévére kötött eszköz tudtommal két módon tud bekapcsolni egy tévét:
1. SCART csatlakozón keresztül. A 8-as érintkező a lényeg. (Tehát ez be legyen kötve a SCART kábelben.)
2. HDMI kábelen keresztül akkor, ha mind az eszköz, mind a tévé támogatja a CEC-et és az mindkettőn be is van kapcsolva![ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
draco31
veterán
válasz nagysandor79 #16382 üzenetére
Itt a kép jó, csak néha megáll. Ha kondi azt megoldom én is, bár a lezáró matricával lehetnek gondjaim. Mindegy, várok még vele, hogy milyen irányba megy, rosszabbodik-e vagy sem.
-
törölt tag
válasz nagysandor79 #16260 üzenetére
Lehet, hogy az új csatornák miatt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #16260 üzenetére
Na és melyik is az amire frissítés érkezett? (nehogy azt írd, hogy a muteréra )
-
törölt tag
válasz nagysandor79 #15990 üzenetére
A tévén fix értéken hagyva, elég csak a beltérit kezelni. A tv és a beltéri hangbeállításait át kellene nézni, hátha valami nincs a helyén.
-
Fuvaros
senior tag
ez van játszani kell vele....
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
AtHoS
nagyúr
Aztán miért kis kell két távirányítón "játszani" a hanggal?
S/PDIF az digitális optikai hangkimenet a KAON eszközön.
-
Prien
addikt
válasz nagysandor79 #15561 üzenetére
Szintén 107 csatorna van és megvan az Eurosport 1HD és Eurosport 2HD.
A kevés is több a semminél.
-
kzse83
csendes tag
Nálam is eltűntek...
-
yanna
addikt
Nálam mindkettő megvan.
-
kano
nagyúr
válasz nagysandor79 #15492 üzenetére
Gyanítom, hogy egyik szolgáltató sem fogja lenyelni. Annyi van hazánk vezetése részéről a vállalkozások felé, hogy nem nyeli lé senki.
frankstork
Ez is teljesen korrekt hozzáállás. Invitel megemelte az előfizetési díjat, így hogy hűség alatt vagyok és nem is engedi felmondani.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz nagysandor79 #15490 üzenetére
Nem kell sírni, fel kell mondani. Itt legalább lehet, de a nyam*adt Invitel még azt sem engedi.
Azért ugye ezt nem a Digi tette ránk, azt ti is látjátok?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz nagysandor79 #15488 üzenetére
Igen, rájuk nem vonatkozik.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Anonymus23
veterán
válasz nagysandor79 #15391 üzenetére
Melyik beltéri?
A régiek nálam olyan 30-40W között ettek (ha jól rémlik), a KAON meg 10W körül, de legalább a KAON lekapcsolja magát egy idő után.Szerk:
Most néztem korábbi méréseimet, a régi SD beltérik kikapcsolt állapotban is képesek voltak 20-30W-ot felvenni. Innentől kezdve akár a korábbi hsz szerinti 60W sem lehetetlen[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
frovery
senior tag
válasz nagysandor79 #15391 üzenetére
Ha jól emlékszem, 60W körül megesznek simán a régiek.
Viszont néha nem árt kikapcsolni, mert a táp így hamarabb tönkre megy, + stand by állapotban kap frissítést a beltéri. -
frovery
senior tag
válasz nagysandor79 #14912 üzenetére
A box és a tv is tudja a hdmi-cec rendszert?
Mert pl az Amiko 8820-as beltérim nem tudja szoftveresen, így a Samsung és LG tv-m hiába is tudná, nem kommunikál a boxom vele. -
Watt25
veterán
válasz nagysandor79 #14909 üzenetére
Kábeltől függ. SCART és HDMI kábel esetén lehet ezt megoldani. SCART esetén csak annyi a dolgod, hogy olyan kábelt használj, amiben tuti be van kötve minden csatlakozó, illetve a tévédnek is támogatnia kell ezt a funkciót.
HDMI esetén a tévén a HDMI-CEC-et kell bekapcsolnod, amit minden gyártó máshogy hív. (Itt van felsorolva, hogy melyik gyártó milyen fantázianevet adott neki.) Esetleg lehet, hogy a box-ban is be kell ezt kapcsolni.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
bango
tag
válasz nagysandor79 #14465 üzenetére
ok a HD-k lejönnek ez el se jutott az agyamig, de az elmúlt fél-egy évben jött újak nincsenek , pl. amc, m4
Szóval hogyan lehet ezen csatornalistát frissíteni? Mert nem frissül magától mint a Kaon-on -
DFlash
tag
válasz nagysandor79 #14280 üzenetére
Azt tudom, csak épp hétvégén nincs, egyébként működik már.
-
dsd1
tag
válasz nagysandor79 #14132 üzenetére
A piros gomb csak akkor kell ha több fájlt is kiválasztasz törlésre, egyébként a nyíllal odaugrasz a törlendő pozicióra és sárga gombot nyomsz, amire felkínálja a törlést ,névszerkesztést, mozgatást. Ha éppen megy valami felvétel, olyankor nem lehet törölni semmit se.
-
Minstrel
senior tag
válasz nagysandor79 #14129 üzenetére
-
Minstrel
senior tag
válasz nagysandor79 #14110 üzenetére
Akkor biztos nem támogatja azt az olvasót, de amúgy pendrive-val se érdemes, mert nem tudja elég gyorsan írni rá a fájlt, legalábbis nekem usb2.0-ás pendrive-ról akadozva játszotta le a hd felvételt, jobb egy 2.5-ös hdd-t venni és arra rögzíteni, nagyobb a kapacitása is és azzal már nem lesznek sebesség gondok.
-
mcfly82
tag
válasz nagysandor79 #14062 üzenetére
Igen.
-
Con Troll
senior tag
válasz nagysandor79 #13910 üzenetére
Menüpontok: 2.1.1.1.Hibakeresés – Hibaelhárítás
Pro tipp: délután 5 előtt érdemes telefonálni, akkor gyakorlatilag azonnal ügyintézőhöz kerülsz, nincsenek várók. 5 után szabadul el a pokol.
-
yanna
addikt
válasz nagysandor79 #13910 üzenetére
Én nem tudok mást. Ám legutóbb 15-20 perc telefonálgatás után kissé nagyon meglepődtem a mobil számlámon...
-
Minstrel
senior tag
válasz nagysandor79 #13868 üzenetére
A piros nem világít kikapcsolt állapotban? Mert nálam igen.
-
Fuvaros
senior tag
-
dsd1
tag
válasz nagysandor79 #13464 üzenetére
Azok másik műholdon vannak, szerintem amúgy is eleve csak azok nézik onnan az FTA-s közcsatornákat akik máshonnan nem fogják HD-ban. A Digi ettől függetlenül sugároz az SD-ben is meg HD-ban (majd amelyeket)
-
Watt25
veterán
válasz nagysandor79 #13464 üzenetére
Semmi köze a kábeles Digi-hez. (De a műholdashoz sem.)
A Digi lekonvertálja nekünk MPEG2 SD-be.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Tibi1977
csendes tag
válasz nagysandor79 #13118 üzenetére
Facebookon azt írták, hogy benne lesz a műholdas kiosztásban. Csak még be kell állítani ezt-azt.
-
pumukli4573
tag
válasz nagysandor79 #12958 üzenetére
proceszor hibás lehet a beltéri egység ...nincs normális hűtése
-
Fuvaros
senior tag
-
Rick4
félisten
válasz nagysandor79 #12958 üzenetére
Egyszerűbb khívni a szerelőt, neki dokumentálnia, és számláznia kell a látogatást, attól teljesen függetlenül, hogy az ügyfél fizet-e vagy sem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Popes
őstag
-
pumukli4573
tag
válasz nagysandor79 #12952 üzenetére
haha én nekem is van
-
Anonymus23
veterán
válasz nagysandor79 #12707 üzenetére
Sosem találkoztam ilyen hibákkal...
Kezdetek óta használok KAON-t, asszem 3 éve lesz márciusban.;) - The Power of the Light Side
-
frovery
senior tag
válasz nagysandor79 #12508 üzenetére
Ha már töredezett a külső köpeny, akkor cseréltesd ki a szerelőkkel. A pára, eső beszivárog a köpeny alá, oxidálódik, amivel egyenes arányban romlik a jeled.
Ha már kinna van a szerelő, akkor érdemes az antenna műszeres bevizsgálása is, mert idővel az is elállítódhat. -
Fuvaros
senior tag
válasz nagysandor79 #12511 üzenetére
most ott vagy a tv-nél? összehasonlíthatjuk a jelerősséget
-
Fuvaros
senior tag
válasz nagysandor79 #12508 üzenetére
mikor lett a kábel kiépítve? rásüt a nap?
-
Fuvaros
senior tag
válasz nagysandor79 #12506 üzenetére
a kábel nem romlik el, max ha a háziegered elrágta..... a Kaonodnál nem mehet el a hang, azt használom lassan két éve, nem csinál ilyet. igaz a dinamikája nem túl nagy....
-
dsd1
tag
válasz nagysandor79 #12257 üzenetére
Igen. Nem lesz műholdról.
-
dsd1
tag
válasz nagysandor79 #11937 üzenetére
Én azt figyeltem meg hogy a kétórásnál hosszabb HD felvételeket megkurtítja a KAON, kb 10 GB után kezdődik a probléma, pedig EXT3-ra formázott HDD-t használok. SD adások felvételével viszont nincs gond, de ha 8gigás pendrive-ra rögzitesz akkor amúgy se mehet rá túl sok HD műsor. A 3 óra utáni kikapcsolás szerintem nem zavar be, pihenő üzemmód mellett ég a piros led és úgy megy a felvétel. De annyira azért nem nézem hogy mit csinál a beltéri amikor ki-be kapcsol, eléggé idétlenül oldották meg a standby-ra kapcsolást, kikapcsolt tévé mellett általában csak a HDD-n lévő diódán látom hogy éppen megy a beltéri.
-
foxymaci
senior tag
válasz nagysandor79 #11937 üzenetére
Szia! A nyelvet a felvett adáson is tudod változtatni a távirányítón bal alsó sarokba az Audio gombbal a másik vagy betelt a pendrive vagy kikapcsolt a beltéri mert 3 óra után ha nem nyúlsz hozzá automatikusan kikapcsol és sajnos ezt nem lehet megváltoztatni
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #11877 üzenetére
Szerintem is az lehet, amit frovery írt.
Telefonálj rájuk 1272 és kérdezz rá hogyan változna az előfizud, ha az SD box helyett is HD-t kérnél és így 2 HD box lenne nálad
Szerk.
Ha nincs 6 jegyű PIN kódod, akkor szerintem ez a menüpont pont jó lesz: 2.1.2.3.Általános számlázási információk
Én is itt intéztem az információ kérést és megrendelést. Szerződésszámot kell itt is valamikor korábban beütni, tehát az legyen kéznél
[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
válasz nagysandor79 #11877 üzenetére
Akkor valószínűleg még nem volt annyi HD-s box a raktárban.
Azóta adnak 2-őt is a régieknek is. Van most belőle bőven, felénk (Komárom-Esztergom megyében).[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #11875 üzenetére
Hogy érted ezt a "régi ügyfeleknek elvileg 2 tv esetén 1hd 1 sd beltéri jár" dolgot?
Én épp az előbb rendeltem meg a DigiFilm+2HD beltérit bérléses konstrukcióban 12 hó hűséggel előfizura és DigiFilm-re.
A hűség alatt 300 Ft lesz a két beltéri bérleti díja illetve 3 hónapig ingyenes a DigiFilm, majd 4. hótól 300 Ft
Mondjuk azt nem mondta az ügyintéző hölgy, hogy a 2 beltéri bérleti díja 300 Ft vagy darabja. Viszont ez alapján: [link] a két beltéri bérlése összesen 300 Ft
Mivel duál beltéri van most, így szerelő kell a cseréhez, melynek díja 4000 Ft szerelés + 3500 Ft anyagköltség a fejcsere miatt.
-
dsd1
tag
válasz nagysandor79 #11871 üzenetére
A csúnya kép SD esetén eléggé relativ fogalom, HD beltériéhez képest mindig csúnya lesz, de pld egy kisebb tévén hibamentes kábelezés esetén elfogadható a minőség. Az ugrálás okát viszonylag könnyen megtalálod, csak kapcsold rá egy másik tévére, aztán másik kábellel. A szerelőt csak ezután hívd ki, feltéve hogy nem akarod az SD beltérit Kaon-ra cserélni. Ez utóbbi esetben elvileg nem kell szerelőt hívni, bemehetsz magad is cserélni, de azt nem tudom hogy a havidíjad +300 vagy +500-zal ugrana-e.
-
_Norbi_
aktív tag
válasz nagysandor79 #11503 üzenetére
fizetni kell érte
digifilm 300ft/hó
digi+ 3000 Ft/hó
HBO max pack 2000FT
felnött csomag 10 FT ????
összesen
5310FT/hó + 15000FT beltéri egység ára(boltba fizetendő ) + bekötési dij ( új előfizető vagy )
-
fdisk
őstag
válasz nagysandor79 #11503 üzenetére
De, fizetned kell érte.
Vagy megveszed a beltérit 15000 Ft-ért és akkor a tied lesz.
Kapsz rá 1 év garit. Ha meghibásodik 1 év után, neked kell javítattnod.
Vagy a bérlést választod, ami 500 ft/hó.
Cserébe a digi javítja és/vagy cseréli bármikor, ha tönkremenne a beltéri.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Anonymus23
veterán
válasz nagysandor79 #10809 üzenetére
+ Fogyasztás, képminőség, kezelhetőség, HD adások, HDMI lehetőség.
- Nem nagyon van az SD beltérihez képest.
Mindenben jobb mint a sima SD, szerintem.;) - The Power of the Light Side
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10809 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. Számomra minden tekintetben jobb és nem csak HD adások miatt.
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10806 üzenetére
Nem. A tv-d kábel és földfelszíni adást tud csak fogni. Ez viszont műhold.
-
Winnie The P
őstag
válasz nagysandor79 #10709 üzenetére
Roppant egyszerű a megoldás. Lekötöd a digi-t és megnézed úgy is, ha a hiba fennáll akkor valószínű, hogy a tv-vel lesz a gond.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
molvany
senior tag
válasz nagysandor79 #10645 üzenetére
Mint írtam, müködik, ha a Tányér a megfelelö irányba felszerelhetö.
Digit néztem 4 - 5 évig, most UPC DirektKártyám van. ( Németországban ).WhatsApp :+491737182060
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10645 üzenetére
Ez már meg lett válaszolva. Így ha továbbra sincs bővebb info, akkor felesleges újra megkérdezned.
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10640 üzenetére
Pedig nem ártana tudni, így nehéz tanácsot adni. Alapból, ha királyi csatornák érdeklik őket, akkor mindigtv mehet ingyen. Ha egyéb csatornák is kellenek, akkor lehet keresgélni, hogy az kinél érhető el.
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10637 üzenetére
Mely csatornákat akarják nézni?
-
molvany
senior tag
válasz nagysandor79 #10637 üzenetére
Digi és UPC ( ennél van 1 - 2 variáció ).
Elöfeltétele hogy a tányért fel lehessen szerelni a megfelelö irányba.
Na jó. Ehez MO - on kell szerzödni valamelyik szolgáltatónál. Utánna kivinni.WhatsApp :+491737182060
-
veterán
válasz nagysandor79 #10591 üzenetére
Csak digitális kábelen (DVB-C).
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Winnie The P
őstag
válasz nagysandor79 #10486 üzenetére
Nincs külön üsz szám, csak a 1272-öt tudod hívni.
-
Winnie The P
őstag
válasz nagysandor79 #10417 üzenetére
A kép szép, a HD minőség is jó, persze ez attól függ milyen tv-n fogod majd nézni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest