- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
Aktív témák
-
DFlash
tag
Sziasztok
Másnál is kockás / nézhetetlen több csatorna? - pl viasat film, izaura tv, axn, elég bosszantó.
2 beltérin ugyanaz a hibajelenség. -
DFlash
tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg mennyi idő kb mire a műholdas tv szolgáltatást beüzemeli a Digi? Aug 24 voltam bent kb 2 hetet mondott az ügyintéző s eddig semmi. -
DFlash
tag
Olvasva az ÁSZF változtatást, jan 31-ig marad elérhető a sport tv, jól értem?
jó lenne a darts vb döntőt látni élőben.2020. január 1.napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:
1. Az ÁSZF „E” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
-A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból. -A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból.2. Az ÁSZF „E.1” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul:
-A Megamax, a CBS Reality, a Sport1, a Sport1 HD, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek a műholdas csatornakiosztásból.3. Az ÁSZF „E”és „E.1”Mellékleteiben feltüntetett csatornák szerepeltetésének vállalt időpontja 2020. január 31-re módosul
4. Az ÁSZF „H” Mellékletének X. pontja az alábbiak szerint módosul:
Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2és TV Paprika csatornákat töröltük a csatornalistából. -
DFlash
tag
Az gyönyörű, akkor viszlát Digi.
-
DFlash
tag
Az AXN White és Black meddig lesz fogható?
-
DFlash
tag
Az AMC csatorna hova lett? Azt írja nem működik.
-
DFlash
tag
válasz
frankstork #16066 üzenetére
Én meg szerettem volna a hűség nélküli szerződésemre hűséget vállalni, azt sem hagyták, a Kaon-ra külön kell havidíjat fizetni, egyelőre maradt az SD beltéri..
-
DFlash
tag
Valami marad a Digi Sporton is?
Kézi, vízilabda vagy valami csapatsport amiben van érdekelt magyar csapat is? -
DFlash
tag
válasz
Watt25 #15872 üzenetére
Most 2TV-s beltéri van SD, 2 kanóc jön be az antennától.
Hyundai HSS-7160NA (duál beltéri)http://digi.hu/muholdas-media-eszkozok-konstrukcioi
Itt is azt írja 1 beltérivel nincs plusz díj, csak kettővel.
-
DFlash
tag
Lehet volt már szó róla, előre is elnézést kérek.
HD Beltérihez milyen "új" fejet kell, hogy feltegyenek a mostani twin fej helyett?
Kíváncsiságból bementem megkérdezni, mennyibe kerülne nekem meglévő szerződés, hűséggel hd beltérit kérni, és mondja: fej, szerelés, egyéb adódó költség, + 300havidíj.Hűséget vállalva is van bérleti költség.
Most nézem a digi oldalán, egy hd hűséggel nincs plusz bérleti díj.
Valaki homályosítson már fel. -
DFlash
tag
Az Eurosportot rossz volna elveszíteni, a Snookert szeretem nézni.
Mindjárt kezdődik a Darts VB döntője. -
DFlash
tag
Nálam is ~80 körüli nagy van.
-
DFlash
tag
Azért nem utazom fel Nagyfaluba
-
DFlash
tag
Én a napokban gondolkodtam el azon, a régi box helyett kellene HD box és aláírni a hűséget 1 évre.
Jól gondolom akkor maradna a régi box is nálam, mivel 2 tv-re van a mostani szerződés is kötve, és hűségvállalással nem kéne pluszt fizetni a KAON box miatt? -
DFlash
tag
Éjjel elszállt a jel, majd minden adón 10% volt.
Reggel már ment minden, mi lehetett az oka? -
DFlash
tag
válasz
kacsento1 #15537 üzenetére
Net esetén, szünetmentes szolgáltató váltás?
Ha helyben van amit szeretnél, egyszerűbb ott megérdeklődni és akkor nem kell várnod 8 nap, meg az új mire életbe lép.
Ha jól rémlik itt is azt mondták igaz a T-nél, egyszerűbb és gyorsabb szünetmentesen váltani, mint felmondani a régit.Egy hónap múlva nálam is lejár a net. (pá pá Vidanet.)
-
DFlash
tag
Tegnap nálam is járt egy digi szerelő, állított az antennán, remélem gyenge esős időben nem száll el minden adás, mint eddig.
-
DFlash
tag
akik nem határozott idejű szerződéssel rendelkeznek
vagyis ha kötnék egyet 2 évre most, akkor nem változhatna a díj? évek óta hűség nélkül vagyok 3000-be.
-
DFlash
tag
Tegnap este ránéztem a Universal Channelre és az bizony nem működik, átkerült volna másik frekire vagy kikerült a digitől?
-
DFlash
tag
válasz
Winnie The P #15152 üzenetére
Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órás filmeket.
-
DFlash
tag
válasz
PainKiller13 #14470 üzenetére
Nekem úgy rémlik, aktuális hónap fizetendő, ügyfélszolgálatra bemész mondod nem kéred, csinálnak egy papírt, a szerelő meg majd megy és leveszi az antennát meg a beltérit elviszi és kész.
-
DFlash
tag
Sziasztok!
Tapasztalt más is adáshibát a diginél tegnap este óta?
Néhány csatorna nem működik megfelelően, van ami meg igen.
TP szerkesztésnél a százalékos mutató a nem működőnél 10-25% között ugrál a hibátlan meg 90% feletti, segítene rajta ha kicsit állítanék a tányéron, vagy jelentsek hibát? -
DFlash
tag
válasz
nagysandor79 #14280 üzenetére
Azt tudom, csak épp hétvégén nincs, egyébként működik már.
-
DFlash
tag
Digi beltéri távirányítót hol tudok venni?
Úgy tűnik behalt, folyamatos az infra fénye (telefonnal néztem) nem reagál semmire. -
DFlash
tag
Gyári beállításokat használva, megkerült az M4, egyelőre csak sípol
az online műsorújság nem írja, hogy ezen lenne majd az F1, de gondolom az nem számít.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest