Aktív témák
-
Bedibeni
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A problémám a következő lenne: Kb. 2 hete váltottam UPC kébelről Digi műholdas dologra (plusz a HD-s csomag) Megkaptam beltérit és az első héten semmi problémám nem volt. Azonban ezen a héten elkezdett akadozni és szaggatni és a kép nem csak a HD csatárnákon, hanem a simákon is. Volt olyan este amikor rossz idő volt és esett gondoltam az a probléma, de például a mai napon tiszta volt az időjárás felénk és indokolatlanul ugyan úgy akadt a kép. Felhívtam a DIGI hibabejelentőt és azt mondták, hogy próbáljak meg áramtalanítani és állítsam vissza a gyári dolgokat. Nos az áramtalanítás nem segített neki, és a gyári adatok visszaállításán most nem talál se 1 TV se egy rádiót. Nem tudtok valami megoldást, hogy mit lehetne még megpróbálni?
Előre is köszönöm
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest