- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piwi
veterán
Eurosport HD és Eurospoprt 2 HD aztán az NGC HD helyén is csak szines csíkok vannak... na most mit tesztelnek?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
frovery
senior tag
válasz berbatov2 #11696 üzenetére
Persze. A TP sávszélessége határozza meg. Az, hogy adott szolgáltató mennyi csatornát zsúfol össze egy adott tp-n, azt már ő dönti el. Nem csatornaszámot, hanem tp-t bérelnek. Itt jön képbe általában, hogy az anyagias világ végett, minél több csatit akarnak berakni, mert azzal több pénzt tudnak bekaszálni az előfizetőktől. Ez viszont minőségromlást okoz. Meglehet nézni, hogy a németek, franciák és a skandináv országok max 3-4-et szoktak berakni a tp-re. Nálunk a 6-7 sem ritka.
Látszik is sokszor. -
berbatov2
senior tag
Na megjott a tv2hd.
Amugy, muholdon van valami korlat a hd csatik szamanak? Az anyagiakon kivul persze.[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
Mi ujsag ezzel a digifilm hd-val?
Lehet most mar erdemes elofizetni ra? -
veterán
-
feco93
tag
Aki cam modult használ annak a Sport 1 HD új frekvenciára került!
12034 V SR:30000 DVB-S2
Bocsánat a téves gondolatok miatt! -
Mate
nagyúr
Most bekapcsoltam és nálam a megszokott helyen gond nélkül megy a Sport 1 HD.
[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
Jelentem a Sport 1 HD helyén a Digi film HD lett... most akkor Sport 1 HD nem is lesz?
-
Rick4
félisten
válasz tigomigocika #11683 üzenetére
Az egy dolog, hogy mit fogyaszt, de ez kikapcsolva- bekapcsolva is ugyanannyit fogyaszt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tigomigocika
senior tag
válasz Anonymus23 #11682 üzenetére
Na komolyan mondom idióta egy világot élünk...
Mit fogyaszt egy beltéri??????
A gyárak non-stop mennek ipari árammal és emellett a környezetet és az embereket is károsítanak...XBOX LIVE: rolandinho007
-
Anonymus23
veterán
válasz tigomigocika #11681 üzenetére
Minden 2:59 percben nyomsz egy gombot a távirányítón.
Csak akkor kapcsol ki, ha 3 órán keresztül nem nyúlsz hozzá. Nem lehet kikapcsolni, EU környezetvédelmi előírás, kevesebb energiát fogyassz.;) - The Power of the Light Side
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy azt hol tudom át állítani, hogy ne kapcsoljon ki a beltéri 3 óra tétlenség után?
A másik , hogy hogyan tudom rendezni a csatornákat?
Előre is köszönom!XBOX LIVE: rolandinho007
-
Rick4
félisten
-
feco93
tag
Én nem tudom nem értek hozzá! De frekit biztos nem módosítottak ! Én csak azt tudom mondani amit nekem mondtak. Én arra tudok gondolni hogy valami olyan módosítást történhette amit a smart cam modul nem tudta feldogozni. Gondolom majd dobnak rá valami frissebb szoftvert! De ez csak az én véleményem!!!
-
Rick4
félisten
-
feco93
tag
Töröltem mindent majd lekerestem újra s nem lett jó.
Beszéltem szerelővel ő azt mondta lehet hogy valamin módosítottak s a cam modul nem tudta lekövetni. Ha valakinek van valami újabb információja én is szívesen fogadom! -
Piwi
veterán
Cam modult használóknak megy a Sport 1 HD? a sima SD csatornája megy,de a HD nem. Többi összes csatornám működik
-
Rick4
félisten
válasz tigomigocika #11668 üzenetére
Majd jön 9 hónap múlva a demográfiai hullám.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz tigomigocika #11666 üzenetére
A megoldás nem ez volt, hanem az, hogy elhárította a hibát. Az végül mi volt?
-
Rick4
félisten
válasz tigomigocika #11664 üzenetére
Ha nyomogatod a távot, mit ír ki? Nincs jel, nincs kártya, kódolt?
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy pénteken kint voltak a digisek,én ugye nem voltam otthon!
A régi szisztéma a következő:
Volt egy sima fej egy beltéri (ez volt a lenti szobába) és onnan jött fel egy olyan mint a telefon kábel(amin világít egy zöld led) meg ugye a sima kábel!
De fent nem volt beltéri.
MOst ugye sógorom ki bővitette és hoztak egy HDMI-s beltérit felülre a nappaliba az összes többihez nem nyultak csak a fejet cserélték ki twin fejre...
Na már most a mi szobénkban ahova csak a telefon szerú kábel jött fel és azon keresztül váltogattuk a csatornát, na azon most nincs adás csak fekete képernyő!
Ötlet?
Mi lehet a baj?XBOX LIVE: rolandinho007
-
KisDre
senior tag
Üdv!
Szeretném a segítségetek és tapasztalatotokat kérni.
Jelenlegi kábeles trió (6900ft/hó) csomagot váltanék le, helyére az internetet ugyanattól - Vidanettől rendelnénk csak épp eggyel nagyobb csomagban, telefon kilőve.TV-re maradna max havi 3800ft/hó, nem kell sok csatorna csak a közszolgálatinál és alap duónál (tv2+rtl k) legyen több, s minél olcsóbb annál jobb, 2 hagyományos tévére.
Két jelöltem van: a UPC Direct Light, és a DIGI Mini, bár inkább utóbbi felé hajlok, a "közepes" csomagokat is néztem de az már nem lenne kihasználva.DIGI műholdasnak milyen plusz költségei vannak illetve mit tanácsoltok? Milyen hátrányai vannak a műholdas TV szolgáltatásnak?
KisDre.artstation.com
-
-
Rick4
félisten
válasz grabber #11658 üzenetére
Majdnem ilyenem van nekem is, szerintem tökéletesen használható. Ha a hold megvan, már csak finomítani kell, ennek az a lényege, hogy középen tökéletes a jel, akár jobbra-balra, akár fel-le mozgatod, lesz egy közepe a már gyengülő jeles zónának, na ott kell középen hagyni. Ha mindenhol sípol, lejjebb veszed az érzékenységét. És pont az a lényeg, hogy minél közelebb vagy, annál lejjebb kell venni, és annál finomabb határok között kell mozgatni. Az antenna szélén mért 1 cm-es elmozdulás már teljes jelvesztést okoz, akkor másképp mondom, ez egy egyszerű eszköz, profik kezében profi eszközként funkcionál. Egy 200 ezres műszerrel sem lehet pontosabban beállítani az antennát. Mivel nem szomszédok vagyunk, fogalmam sincs, nálad milyen idő, milyen vastag felhőréteg van az antenna és a műhold között, így erről nyilatkozni nem tudok. A műholdvétel sajátossága, hogy az alkalmazott sugárzás egy bizonyos felhővastagság fölött kevés a hagyományos méretű (70-120cm átmérő) antennáknak, ha most nem megyünk bele, hogy az egyes transzponderek eltérő erősséggel sugároznak, akkor ökölszabályként kijelenthető, hogy a nagyobb méretű, / jobb minőségű / antennáknál később következik be a jelvesztés felhősödés, vihar esetén. Digihez amúgyis célszerű a nagyobb antenna, de a jól beállított, nagyméretű antenna is olyan, hogy simán elmehet a kép, csökkenhet a jel, ha esik az eső, csak lehet, hogy nagy antennával a vihar közepén 3 percre megy el, másnak a kisebb antennával meg negyed óráig nincs adás. Azért évi 3-4 alkalom gondolom belefér, vihar alatt sokszor célszerűbb kihúzni mindent a konnektorból, úgy meg nem számít a tükörméret.
-
addikt
A fejjel már sokat játszottam,ezeket már kipróbáltam.Amúgy ilyen keresőm van [link]
De profinak nem nevezném.5 perc sípolás után kiszedtem.Valahogy nem sikerült jól beállítanom az érzékenységét.Vagy állandóan jelzett vagy nem volt jel.Majdnem úgy ugrált mint a beltéri.Beltérire támaszkodtam inkább.Lehet hátul át kell kapcsolnom az 5dB kapcsolót Más ötletem nincs.
De az antennának ilyen időben is hoznia kéne a csatornákat?Ha jó minden,ilyen durva esőkben sem kéne elmennie?[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz grabber #11653 üzenetére
Vegyél egy ilyen: [link] profi antennabeállító műszert, és lődd be magad 5 perc alatt. A fej elforgatás pontossága is sokat számít, arra is figyelj, illetve az sem mindegy, illetve az is lényeges, hogy a fej mennyire van a tükör fókuszpontjában, tehát lehet, hogy a nyakánál lazítani kellene a csavarokon, és kifelé húzva, befelé tolva ellenőrizni, hogy lehet-e nagyobb jelszintet találni.
-
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Van egy Humax beltérim is és ezzel nézem a jelszintet,mert reálisabb értékeket mutat szerintem.
Esős időben már elmegy az adás,miközben a jelszint 90 % minőség 70% jó időben.Ez most 90 és 10-73között tud ugrálni csatornánként.Egy Triax quad fejem van(3 beltérihez),elforgatva,15 m 3x árnyékolású kábelem,normális F csatlakozó.Kiépítéssel szerintem nincs gond.Jó időben próbáltam beállítani az antennát,de 20 perc alatt ezt tudtam max kihozni,ami esőben már nem elég.Mi lesz télen?Szeretnék ezen javítani,de nem tudom mivel járok a legjobban.T-home 80-90 cm antennám van régről,erre kötöttek rá.Csak a minőség gyenge.A fentiek alapján csak nagyobb antennával tudnék javítani a helyzetemen?Vagy van más megoldás estleg?
-
gjoe
addikt
válasz Samanbacsii #11651 üzenetére
Akkor az inkább pana hiba.
Az lg nem csinál ilyet. -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Az alábbiakat posztoltam egy másik fórumban remélem ez nem baj, itt is segíthet.
Néhány észrevétel DIGI Satellit CAM modul beüzemeléséhez:
Nálam csatorna kereséskor kissé lassan kommunikált a modul a digi "központtal" ez okozta a tegnapi hajtépésem...
Konkrétan: a csatorna keresések közt ha már 5-10 csatornát beállítottam és az oldal léptetővel folytattam akkor digi kártya "elvesztette a fonalat" és minden csatornát kódolatlannak írt még az előző működóeket is! Erre akkor jöttem rá mikor másnapi bekapcsolás után a főmenüben a kódolatlannak mondott csatornák sorba bejöttek. Gondoljátok el minimum van minden adóból legalább négy, van amiből hat is, közben véletlenszerűen feladja a digi kártya. Te csak annyit látsz, hogy minden kódolatlan és nem tudod miért mikor az előbb megjelent. Klassz volt..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
-
gjoe
addikt
válasz Samanbacsii #11648 üzenetére
Manuálisan nem tudod beírni?
Nálam az lg tudja. -
Samanbacsii
őstag
Elfelejtettem, CAM modul...
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Uj tvhez PAna p42gt60 rendelkezik dvb-s és s2 tunerrel. Mégsem tudom behozni 12000Mhz alatti csatornákat. Ill. a 12563Mhz 27500 H automatán meg sem találta de alatta felette többet is... Tudtok javasolni vmit? Esetleg másik ország kód stb..." ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
erikke17
őstag
Üdv.
A Kaon NA1000HD beltérin az RJ45 csatlakozó mire való? Internetre kötni? Ha arra akkor mi haszon van belőle?
Előre is köszi
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
tgeeb92
tag
sziasztok!
Az igaz hogy HD beltérivel több csatornán lesz EPG szolgáltatás? pl. Paramount channel, ami SD-n nincs
-
hematomaI
tag
válasz Anonymus23 #11641 üzenetére
Ok köszi.
-
Anonymus23
veterán
válasz hematomaI #11640 üzenetére
De, lehet, olyat,amiben van CI+ foglalat + DVB-S2 tuner, és akkor kérni kell a KAON helyett kártyát.
Vagy ha maga a TV tudja ezt, akkor azzal.
De ahogy itt olvastam másoktól a beállítás még nagyobb szívás (minden csatornát beolvas az adott műholdról) és lehet egyenként egyelni, illetve nem tudom, hogy csatorna módosításkor automatikusan frissít-e.;) - The Power of the Light Side
-
hematomaI
tag
válasz Anonymus23 #11638 üzenetére
Egyébként nem lehet másmilyen beltérit venni,amibe jó a Digi kártya?
[ Szerkesztve ]
-
hematomaI
tag
válasz Anonymus23 #11638 üzenetére
Köszi.
-
Anonymus23
veterán
válasz hematomaI #11637 üzenetére
Nem egyszerű, mert oda kell navigálni.
Nem tudom melyik színű, de a színes gombokból a balról másodikra kell nyomni, majd pedig a nyilakkal a kedvencekhez kell navigálni, ott pedig leokézni a beállított kedvencek mentett listát.
Nem nyugdíjas barát ebből a szempontból
Ez mondjuk egy nagyon nagy hibája ennek a beltérinek, hogy nem tudja megjegyezni, hogy melyik csatornalista volt használatban és elég sokszor visszaáll az alap összes csatornára.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
hematomaI
tag
válasz Anonymus23 #11635 üzenetére
Azt megtudnád mondani hogy a távirányitón van olyan gomb hogy kedvencek vagy favorit?Mert beállitottam neki a kedvencekben 40 csatornát,de már nem találja.
-
hematomaI
tag
válasz Anonymus23 #11635 üzenetére
Na mindegy akkor személyesen kell látnom hogy mit ir ki.Amúgy meg az is baj hogy ha megmutatom mit csináljon, 1 hét múlva már nem megy neki -elfelejti,aztán hivogatja a DIGIT hogy szar a tv-je.
De jó ötlet a 2 gombos telefon.
-
Anonymus23
veterán
válasz hematomaI #11634 üzenetére
Nem tudom, de igazából el kellene olvasnia, mit ír ki.
Nekem is az öregem most volt a héten 70 éves, és mivel ez nem érdekli, így "hülyeség", így csak annyit mondunk neki, hogy Papa ezt nyomd meg. Mondjuk nála nincs ilyen gond, hogy 3 óra, mivel percenként lépteti a csatornákat , amúgy meg még ezerrel csinálja a földművelést, tehát nem otthon ül, de a technika ezen része nem érdekli, neki elég lenne a telefonra 2 gomb is, amivel felveszi és leteszi a hívást;) - The Power of the Light Side
-
hematomaI
tag
válasz Anonymus23 #11630 üzenetére
Hát igen,de ők úgy nézik hogy /jönnek a hülye sorozatok/ és közben nem nyúlnak hozzá fél délutánt.
-
Anonymus23
veterán
válasz hematomaI #11629 üzenetére
Akkor kapcsol ki 3 óra múlva, ha nem nyúl hozzá egyáltalán, azaz pl nem vált csatornát.
Ha nézi az ember, és közben szörföl a csatornák között, akkor nem kapcsol ki, még ha egész nap nézi is az ember.
3 óra tétlenség után kapcsol ki, legalábbis nálam.;) - The Power of the Light Side
-
hematomaI
tag
Kérnék egy kis segitséget.Tőlem messze a faternak van Digi-je egy Kaon beltérivel.Most már tisztázott hogy 3 óránként kikapcsol valami takarékossági okból.A kérdés arra irányúlna hogy ha ilyenkor amikor kikapcsol,előtte ki ir valamit/én nem tudom hogy mi az/.Ilyenkor elég egy OK-ét nyomni a távirányitóval,vagy ügyeskedni kell még valamit.Állandóan ezzel zaklat de innen a távolból nehéz megmondani ha nem ismerem.
Köszi előre is a segitséget.
-
1tboy75
csendes tag
Sziasztok! Nektek van sport 1 mert nálunk eltűnt a listából .
-
need
addikt
sajnos én is így vagyok hogy lehet ez vagy lehet az... nyilván ezért próbálom meg első körben a scart kábelt..
pl. [ezt..]"én még akkor is cseréltetném a boxot."
a szolgáltatóval cseréltessem vagy vegyek én 1 boxot..? ha az utóbbi..akkor milyet?
mivel nekem van vagy 2 hdmi a tévén mindenképpen olyan kellene amit azzal tudok össze kötni..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Mate
nagyúr
Rosszul beállított tányér, haldokló fej, haldokló kábel stb. okozhatja. Szerelőt ki kell hívni, hogy nagyon gyenge a jel. Ha azt mondja, ez ilyen, akkor jelezni kell neki, hogy de nem.
Nálunk 60-as tányér van, amire tegnap azt mondta a szerelő, hogy nem fogadja el a digi. Vagyis ha gyenge lesz a jel, bejelentem és nem ő jön, akkor elvileg szerelőnek nem kell foglalkoznia vele.
A másik a beltéri. Valószínűleg még régi sd boxod van. Azok mind elavultak, érdemes elgondolkodni egy Kaon HD-n. Ég és föld a kettő.
(#11621) need Lehet a scart és lehet a box is. Egy normális scart kábel kb. 3K. Annyiból fél évre megvan egy kaon HD bérleti díja. Érdemes lehet meglépni a cserét. Ha csak scart érhető el a tv-n, akkor scart kábelt mindenképp kell venni, de én még akkor is cseréltetném a boxot.
-
Anonymus23
veterán
Nem, nem ilyen. A szerelők egy része azt látom lusta mint a dög, főleg ha "nehéz" helyen van az antenna, és nem hajlandó beállítani.
Miért van az, hogy apósomnál, akinél a sógorral ketten együtt állították be kézzel, és életükben ilyet még nem csináltak, csak elmondtam, hogy mi merre álljon kb., úgy be tudták állítani, hogy a legnagyobb viharban se megy el az adás.Olyan, hogy zúg az meg nem normális viselkedés. Simán lehet mondjuk egy kábel is, esetleg ki kellene próbálni RCA kábellel, a scart az tud néha érdekes dolgokat csinálni.
De ettől még lehet a beltéri hibája, ha bérelt, akkor cserélje ki a Digi.;) - The Power of the Light Side
-
need
addikt
Üdv..
megoldást próbálok keresni a következő dologra..
nekem a digi tányéros hangja zúg.. mint a rohadalom..minden csatorna..
először arra gondoltam biztos a tévé xar..a miatt..közbe került egy másik tévé..és láss csodát azzal is zúg!
a szolgáltató erre azt mondta hogy...hát...sajnos ez ilyen...mi lenne a megoldás..? sok helyen olvastam hogy a scart csatlakozók miatt van ez..ha valaki esetleg tudna linkelni valami normálisat akkor vennénk és megnézném azzal..!
vagy esetleg van arra lehetőség hogy és vennénk olyan beltéri egységet amibe bele raknám a digi kártyáját és HDMI-vel kötném össze...kategóriákkal szerintem jobb lenne mint a scart..
a minnimál csomagom van..annyira sokat nem nézem hogy ugorjak 1 kategóriát..ha ha már nézem az legalább ne zúgjon..
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Doze
aktív tag
Leírnám a Digi Műholdas tapasztalataimat...
Kb jó sok éve van már otthon családi házba Digi bekötve, de mostanában agyhugykövet kapok, (felmegyek letépem az antennát és odaadom a vasas lurkóknak, esetleg scud rakétával ledurrantom az égről a szputnyikot)
Tehát azt tudni kell, jön egy vastagabb felhő, esetleg elszáll a tányér előtt egy izmosabb gólya meghal... eső, viharról meg ne is beszéljünk, tiszte wheather forecast, fél órával vihar elött már behal, ez még mind semmi... fogja magát és váltogatja a csatornát, de néha a szépen elrendezett csatornalistát is "elfelejti"... lehet kezdeni elölről. Ha elhasználódik a távirányító ugyan kicserélik egy "új"ra, de spór szempontól a burkolata régi volt, olyannyira hogy Manci néni csivavájának a foga nyoma rajta volt... de legalább gombsor új...
Hívtunk szerelőt, mert behalt a táp a beltériben... kijavította, de a többi problémára azt mondta a szerelő "ez ilyen"
Egyébként szeretem a digit, mert a kábeltévéje, meg a netje jó, és marha olcsó, de ez a parabola, vicc... másnak is ilyen fos?, lehet váltunk másra...
-
erikke17
őstag
Üdv.
Ma egy érdekes hiba ütött fel a fejét. Reggel kapcsolom be Smartcard státusz néma.. Na mondom megint dilizik, kártya kivesz vissza tesz biztos jó lesz, hát semmi... Áramtalanítottam 1 órára, kártyát kivettem, érintkezőket megtakarítottam (nem mintha koszos lett volna) de semmi. Tegnap este még ment..
Most ezzel mit lehet kezdeni szerintetek?
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Prien
addikt
-
Atesz8
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne. Digi+-os, műholdas csomagunk van. A problémám, hogy egy jó pár csatornát nem ad be pedig a csomagban fel van tüntetve.Viasat6,Viasat Explore,Digi Life,Nature,Pro4,Fem3,Nat Geo Wild,Super Tv2,Comedy Central. Ezek hiányoznak. Többször lefuttattam a keresést, de semmi.
Ötlet?Üdv
-
törölt tag
Szisztok!
Fox tv csatorna nem lesz a Digifosnál ?
-
zoli60
csendes tag
hali. Csak egy kerdes. Napok ota szarakodik a digi. Csstornak zajossk,tunnek el. Es a minoseg az osszes csatorna alatt a beka segge ala csuszott. Mind hd, mind digitslison.
-
Anonymus23
veterán
válasz varane_2 #11608 üzenetére
Antenna nem állítódott el? Kábelszakadás? Esetleg a fej döglött meg, vagy a beltéri.
Bármelyik része a rendszernek képes produkálni ezt a hibát.
Ha bérled, akkor ügyfélszolgálat, ha nem akkor is, mert így is úgy is nekik kell pároztatni az új beltérivel a kártyát.;) - The Power of the Light Side
-
varane_2
csendes tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra a digim meghalt, egyik csatorna sem érhető el.Ha a keresésre rámegyek a jelerősség csak 10%, holott mindig 90 fölött volt. Valaki esetleg tud megoldást? -
_Norbi_
aktív tag
válasz GunnersHun #11600 üzenetére
nem !
-
GunnersHun
csendes tag
válasz Anonymus23 #11605 üzenetére
Eddig nem tudtam, hogy a műholdas Diginél ez a helyzet. Na mindegy, még így sem áll szándékomban szolgáltatót váltani a Digisportok miatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz GunnersHun #11602 üzenetére
Sajnos "természetes".
Ha kevés a bitráta, akkor gyenge a minőség is.
HD és HD között is van jelentős különbség, függően attól, hogy mennyi Mbit-es az adott média.Ezért nem mindegy, hogy pl BR lemezről néz az ember valós FHD filmet, vagy egy letöltött "butított" MKV-t.
;) - The Power of the Light Side
-
Watt25
veterán
válasz GunnersHun #11602 üzenetére
Műholdas Digi esetén az, hiszen a legsóherebbűl bánik a sávszélességgel.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz GunnersHun #11600 üzenetére
Bár, egy eddig nem ismert, nagyon fura oldalról közelíted meg a dolgot (árt a tévének????), de azért fusd át ezt, hátha segít...
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest