Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Várható volt:
Visszatért a SportKlub a DIGI kínálatába
Egyelőre csak kábelen, de várható szerintem műholdra is. Bár minek....
[ Szerkesztve ]
-
tgeeb92
tag
Üdv,
Én nem tudom miért de olykor eléggé kockás a kép a digi műholdon! Főleg a led tv-n borzasztó a minőség!
Lehet e valamivel javítani? -
marion1
tag
Megy a Viva a 61-en műholdon
-
echterion
nagyúr
Szerencsére épp társasházból megyek családiba (egész pontosan Diósdra). Földiből csak T home sajnos. Internetből sincs túl nagy választék, a t-seken kívül btel és altanet van csak. Ezek a upc-hez képest visszafejlődések lesznek, de legalább többé nem leszek paneles.
(#10683) justaview: Köszi, ezekkel nagyjából tisztában vagyok. Egy évet legalább maradni akarok most ott, annyit még be merek vállalni, kettőt már nem.
[ Szerkesztve ]
-
justaview
senior tag
válasz echterion #10677 üzenetére
Még annyit a bérlem, megveszem dilemmádhoz, hogy bérelni csak hűségidő megkötésével lehet, ha megveszed, akkor nincsen hűségidő, határozatlan a szerződés. A határozott idejű szerződésről annyit kell tudni, hogy ha lejárat előtt felmondod a szerződést, csomagfüggő ugyan, de akár nagyon durva kötbérfizetési kötelezettséggel nézhetsz szembe.
-
Minstrel
senior tag
válasz echterion #10666 üzenetére
Kaon-nal működik a megállítás, de ha aktív akkor tényleg folyamtosan villog a hdd, de gondolom ez mindegyiknél így van, másképp nem működne. Nem hirdetik ezeket az opciókat, de egy hdd-vel tökéletesen működik ez is és a felvétel is, pendrive-oknál lehetnek gondok a lassú írási sebesség miatt.
-
Mate
nagyúr
-
justaview
senior tag
válasz echterion #10668 üzenetére
A KAON képes külső HDD-re felvenni (a többiről nincsen infóm), és azt bármikor visszajátszhatod, akár a felvétel közben is. Ezzel meg tudod oldani, amit szeretnél.
Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy a DIGI settopbox-ai egy tuneresek, azaz ha elindítod a felvételt, nem tudsz más csatornára váltani közben, csak azután, hogy megállítottad a felvételt.
A megállítást nem próbáltam. Valaki mintha korábban emítette volna, csak azzal a hátránnyal, hogy akkor az STB folyamatosan járatja a HDD-t.
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
válasz Anonymus23 #10667 üzenetére
És azok közül tudja valamelyik ezt a funkciót? Akár egy külső vinyó alkalmazásával?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Költözés miatt szolgáltatót váltok, és műholdas digit szeretnék. A kérdésem, hogy az itt kapható / bérelhető beltérikkel meg lehet állítani az élő adást? Ha nem, akkor esetleg van olyan, vállalható árú beltéri a piacon, amivel ez lehetséges és működik benne az előfizetés.
Köszi a segítséget.******
-
Mate
nagyúr
válasz BiriBum #10663 üzenetére
Mi utcánkban van 1-5-ig három lépcsőház
majd kis szünet után mind a két oldalt 1-1 sorház 2, 4, 8, stb. illetve 7-től 15-ig talán.
1-5-ben nem érhető el a digi és a T, viszont összes többi lépcsőházban igen Tehát konkrétan 5 méterre elérhető 4 szolgáltató, itt már csak 2
-
BiriBum
őstag
Kb ez a helyzet. Amint behúzzák a kábelt megrendelem a Digi teljes szolgáltatását.
Bosszantó, mert 3 utcával arréb van, de az már másik település. Hívtam többször az ügyfélszolgálatot, de nem tudták/akarták megmondani, hogy lesz-e fejlesztés. Lehet, hogy a Matáv monopólium áldozata vagyok. -
Mate
nagyúr
válasz BiriBum #10659 üzenetére
A mini csomag része a közszolgálati csomag. Havi 1400 Ft.
Valószínűleg elég a digisport 1 és az m1 kézilabdához.
Viszont nem egészen értem, hogy "Most szeretnék mini csomagra visszalépni, mert a fránya Digi nem húzza be a kábelt a kerületbe". Ezt nem egészen értem. Mi köze digi kábel behúzásának a digi műholdnál való csomagmódosításhoz?
-
BiriBum
őstag
Most szeretnék mini csomagra visszalépni, mert a fránya Digi nem húzza be a kábelt a kerületbe, így nem éri meg 2 szolgáltatónak tejelnem.
Nyugtassatok meg, hogy a Digisport 1 elég lesz nekem (magyar kézilabda, 1-1 meccs).
A közszolgálati csomag része a Digi mininek?Előre is köszönöm!
-
jegenye77
addikt
Minden műsor tele van reklámmal!
History-tól kiráz a hideg!Azt is adnám a Discovery-ért.
Nem vagyunk egyformák de ez nem is baj[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Mate
nagyúr
válasz jegenye77 #10654 üzenetére
Hát semmivel se jobb szerintem. óránként van műsorváltás. Ebből kb. 30 perc reklám és 1 műsor alatt van 3-4....
Maga a műsorok rohadt unalmasak már, van kb. 3 sablon és arra ráhúzzák őket. Bár most a legdivatosabb az, hogy jujj kicsúszunk az időből de az utolsó reklám után csodával határos módon, fél perccel a határidő előtt elkészülnek....
History sokkal színvonalasabb és azt hiszem, az van is digin.
[ Szerkesztve ]
-
-
Orlin
addikt
"Visszatér a Serie A és a Ligue1 a DigiSport képernyőire:
"LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
molvany
aktív tag
válasz nagysandor79 #10645 üzenetére
Mint írtam, müködik, ha a Tányér a megfelelö irányba felszerelhetö.
Digit néztem 4 - 5 évig, most UPC DirektKártyám van. ( Németországban ).WhatsApp :+491737182060
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10645 üzenetére
Ez már meg lett válaszolva. Így ha továbbra sincs bővebb info, akkor felesleges újra megkérdezned.
-
nagysandor79
aktív tag
Műholdas csatornákat "szeretnének nézni"
tegyük fel hogy itthonról kivisznek egy Digi vagy U.P.C beltérit kártyával. és felszerelik , az odakint működőkés dolog vagy nem? -
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10640 üzenetére
Pedig nem ártana tudni, így nehéz tanácsot adni. Alapból, ha királyi csatornák érdeklik őket, akkor mindigtv mehet ingyen. Ha egyéb csatornák is kellenek, akkor lehet keresgélni, hogy az kinél érhető el.
-
Mate
nagyúr
válasz nagysandor79 #10637 üzenetére
Mely csatornákat akarják nézni?
-
molvany
aktív tag
válasz nagysandor79 #10637 üzenetére
Digi és UPC ( ennél van 1 - 2 variáció ).
Elöfeltétele hogy a tányért fel lehessen szerelni a megfelelö irányba.
Na jó. Ehez MO - on kell szerzödni valamelyik szolgáltatónál. Utánna kivinni.WhatsApp :+491737182060
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok ötlet. tipp Angliában élő rokonai milyen módon tudnának magyar műholdas csatornákat nézni?
-
Orlin
addikt
válasz jegenye77 #10633 üzenetére
Simán.
Más!
A Vivával megy a keverés rendesen!Most pl mégsem lesz holdon!
Hd sem nagyon bövül...
Bár ahogy néztem a tányéros részleg a többi szolgáltatónál is elèg karcsú HD terén a kábelesekhez képest.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
panizzi
aktív tag
sziasztok
ez alapján (csatornakínálat) elég karcsú a HD adások seszeri seszáma...lesz ebben bővülés vajh?
[ Szerkesztve ]
go for it
-
jegenye77
addikt
Szerintetek ezzel a tányérral lehet fogni a digit?
Fejegységem van és az jó is csak tányér nincs.
Vagy igazából mindegy milyen?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Orlin
addikt
Jéé a Prizma is kapott,epg-ét.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Duncsi81
csendes tag
válasz Duncsi81 #10627 üzenetére
Ismerkedem a felvétel funkcióval továbbra is.... ha az alapértelmezett felvétel "2 óra" időtartamra van beállítva, akkor ha elindítok egy nem spontán felvételt, akkor hogyan tudom leállítani? Hiába nyomok STOP-ot, nem áll meg, veszi fel továbbra is, legfeljebb késleltetve vissza tudom játszani az elejétől, de értelemszerűen ilyenkor törölni sem tudom, hiszen még tart a felvétel.
A másik problémám: most épp (találomra) az MTV European-ről veszek fel valamit, és bár magyar nyelvű hangra van állítva, a felvétel angol nyelvű hanggal történt meg, és átállítani sem engedi.... hülye kérdés: a felvett és utána lejátszott felvételt már nem lehet állítani nyelv szempontjából?
-
Winnie The P
őstag
Mi van a Digi-vel, már több mint 15 perce frissít a belérim (Kaon)?!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Duncsi81
csendes tag
válasz Anonymus23 #10626 üzenetére
Sikerült törölnöm a kötetet (kötet=partíció, ha jól értelmezem :-))) (Totál nem értek hozzá....) , és leválasztanom 500 GB-ot (amit így már meghajtóként is felismer a laptopom), és számomra érthetetlen módon ezután a beltéri már rendben formázta (gondolom a maradék 500 Gb-ot....) de még vannak kérdéseim :-)
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Duncsi81 #10623 üzenetére
Kérdés az, hogy mennyire vagy tisztában a lemezkezelés alapfogalmaival.
Itt találod meg a lemezkezeléshez szükséges wines felületet:
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép kezelés -> LemezkezelésTörlöd a partíciót amit létrehozott a beltéri (mivel ez elvileg linuxos) így a win alapból nem tudna vele mit kezdeni, de a lemezkezelőnek látnia kell, tudsz win által kezelt partíciót létrehozni rajta, és azt formázni.
Nem hiszem el, hogy tönkrement volna a vinyó, vagy mindkettő.;) - The Power of the Light Side
-
Duncsi81
csendes tag
Na, most látom, más is pórul járt már ezzel.....
Idézet:
"Első összekötés, majd kérdés a formázásra, oké, majd semmi, aztán semmi aztán megint semmi.
Ekkor megnézném pc-n hogy egyáltalán jó-e a vinyó hát Kaon barátom letörölte (érthető) a drivert.
Próbálom ismét Kaon barátommal szóra bírni, de nem látja.
Most nem tudom mit csináljak.
Valaki járt már így?
Mi a megoldás?"Ő végül visszavitte a boltba a vinyót....
Tényleg nincs más megoldás?
-
-
Mate
nagyúr
válasz Duncsi81 #10615 üzenetére
Windows intéző/Ez a gép (vagy valami ilyesmi név) jobb klikk/kezelés/lemezkezelés
Ott meg tudod nézni, hogy mi a helyzet vele. Ha megtaláltad formázd le. Utána megpróbálhatod rákötni a beltérire. Az is lehet amúgy, hogy 1 TB-t nem kezel, akkor meg csinálsz rá 2 500-as partíciót és megpróbálod úgy.
-
Duncsi81
csendes tag
Nem hiszem, hogy hibás.
Kettőt vettem (egyformát, TOSHIBA STOREE BASICS, USB3.0, 2.5, 1TB) , és az egyiket ELEVE csak a beltérihez csatlakoztattam, a másikat viszont előbb PC-re, ott teljesen rendben volt. Mivel az elsőnél ezt a hibát írta ki, kipróbáltam a másikkal is, azzal is u.azt írta ki. A "may have damaged..." üzenet végén rákérdez, hogy be akarom-e állítani PVR funkciót, mire én klikk hogy igen.... kiírja, hogy NOW formatting, majd kezdődik minden elölről.... :-( idegtépő.....A partíciót hol / hogyan tudom rajta megnézni?
-
Duncsi81
csendes tag
sziasztok!
Visszaolvastam kb. 1000 hozzászólást itt, de nem találtam megoldást (figyelmetlen voltam?) a problémámra:
Ma szerelték be a Kaon beltéri egységet. Az 1 TB-os külső vinyót (érintetlen, vadiúj, csomagolásból kivett!!!) nem sikerült a beltérivel formázni, folyton a "May have damaged..." típusú hibaüzenetet írja ki. A PC-re átrakni (formázás céljából) már nem tudom, mert gondolom a beltéri rátett valami másolásvédelmet, és a PC már fel sem ismeri :-(
Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm szépen előre is a segítséget.
-
Orlin
addikt
válasz Winnie The P #10607 üzenetére
Már van.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Winnie The P
őstag
-
Orlin
addikt
Megint megy valami kavarás a csatiknál...Sokan reklamálnak,hogy ez-az eltűnt.
Nálam pl Prizma nincs.Ami csak az esti ALF miatt lényegesLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
panizzi
aktív tag
Légköri zavaroktól mentes tévézést kívánok !
Digin lehet nézni valamilyen módon az Eurosport HD-t?go for it
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest