-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
És nyertünk is vele +5/6 FPS-t. Viszont nekem továbbra is iszonyat laggom van lobbyban, amikor rakja össze. Van, hogy 4-5 mp-re teljesen megakad a játék. Ez másnál is igy van?
#3444Wans
Mentünk volna mi is haverral, csak valami PC gondot kellett megoldani nála és elhúzódott. Next time.[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Wans
aktív tag
válasz AsakuraDave #3445 üzenetére
Én xbox-on most próbáltam ki a beállítást, ami a videóban látható. Hát nem táltosodtam meg tőle. Ez így önmagában szerintem sztem egy scam, egy átverés. Megtekintésekre hajazó videó, ahol valami nagyon nagy okosságot akar megmutatni, de egyébként meg bullshit. Egy videót játszik vissza. Rárakja az emberre a célkeresztet, ami jobbra balra megy, más egyebet nem is csinál és a fegyver leköveti magátol az embert? Hagyjuk már. Meg az amúgy is alacsony érzékenység mellé még le van véve a célzás közbeni érzékenység 75%-ra (ami nekem egyébként egérrel be van állítva, mert a régi mw2-ben is, lemértem, pontosan ugyanez az érték volt.) Na hát nekem ez controlleren nálam nincs állítgatva, mert így is dög lassú az egész. A videóban szerintem vagy valami tök más beállítás mellett játszott, meg mellé még akárkinek is a játékmenete látnató, az valószínűleg az átlagnál ügyesebb. Ez botok ellen van ráadásul, amik mennek kb. csak előre tök eszetlenül, míg egy ember (főleg pc-s) kiszámíthatatlanul jobbra balra mozog. Éles multi meccset nem is mutatott. Én egyáltalán nem gondolnék csalásra meg egyéb illegális turpisságra. Játszok pc-n egérrel is és még mindig ezerszer jobban lehet célozni, mint controllerrel. Amikor controllerrel játszok, akkor azt veszem észre magamon, hogy vissza kell vennem a tempóból, akkor tudok eredményt elérni és valószínűleg még sok embernél van ez így, míg egér+billel sokkal többet meg tudok engedni magamnak. Sok ember barom módjára rohan be az ajtó/sarok... stb. felé, aztán amikor meglát engem akkor akarja lereagálni 0-ról, miközben nekem a fegyverem már irányba van állítva tudatosan abba az irányba, ahonnan a támadás jöhet. Távolra való lövöldözést meg próbálom kerülni, mert az egy sima vöröspontos irányzékkal esélytelen.
A feszültségek megszüntetése érdekében ezért lenne jó, ha ki lehetne választani, hogy csak olyan ellen játszassak, aki ugyanazt az irányítás módot használja, mint én.Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
bobby45
tag
válasz AsakuraDave #3450 üzenetére
Ott a crossplay off kapcsoló ès a gondod megszűnik egycsapásra
Unalmas már ez a sírás, tegyél ellene ha nem tetszik de szerintem már senki nem kíváncsi erre a végeláthatatlan vitára, mert soha nem lesz vège... megy az adok kapok...mi is teszünk ellene ha nem tetszik a pc-sek játèka ti is tegyétek ezt egy gomb ès jónapot ..
Bèke ..A másik meg hogy tegnapelőtt moderátor avatkozott be, èn be is fejeztem . Azóta ugyanaz van csak pepitába... persze a pc-s nyugodtan szidja a konzolost az nem gond ...
Nesze neked demokrácia
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Két dolog. Egyik hogy hol találom a crossplay kikapcsoló gombot, másik hogy nekem most a régebbi 522.25 nvidia driver van fent, és csak az 526.47-eset jelzi. Miért nem ajánlja fel a hotfixes drivert? Vagy, előbb fel kell tennem az 526.47-eset?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bobby45
tag
válasz MikeWazowski #3457 üzenetére
Account & Network első pont a crossplay off-on....
A kèrdèsed másik felét nem tudom sajnos ..
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #3459 üzenetére
PC-n nincs lehetőség a crossplay kikapcsolására.
Live-Die-Respawn
-
N@idia
őstag
válasz Pickle Rick #3451 üzenetére
A menü az nálam is rendesen laggol mikor bedob a lobbyba olyan szinten, hogy semmit nem tudok csinálni.
Ha nem menne a zene, azt gondolnám, hogy lefagyott a játékSemmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Drakkan
csendes újonc
PC-n toltam, rtx 3070-es kártyával.
Átmentem series x-re és eszméletlen milyen szépen fut a pc-hez képest.Vagy csak én ittam este sok whiskyt
[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz AsakuraDave #3450 üzenetére
Indítsatok szavazást valamelyik kozossegi feluleten, hogy PC-n legyen kikapcsolható a crossplay.
Eskü a konzolosok is egyből szavaznának és azt már nem tudná ignorálni a cég, mert bazi sokan lennénkPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
petymeg
addikt
válasz Pickle Rick #3451 üzenetére
"Viszont nekem továbbra is iszonyat laggom van lobbyban, amikor rakja össze. Van, hogy 4-5 mp-re teljesen megakad a játék. Ez másnál is igy van?"
Igen, én is tapasztalok ilyeneket.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Casanova*
veterán
megtaláltam a gyors slide kombót. csúszás közben gyor5san tudsz lőni.
guggolás+fegyvercsere+fegyvercsere+sprint+ugrás+guggolás+guggolás+guggolás.
- a guggolás ,,HOLD,,-ra van állítva ,,gameplay-ban,,
. így tökéletesen gyorsan csúszik és lő.[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
őstag
A hotfixes drivereket sosem ajánlja fel a GeForce Experience , nem kell előtte fölrakni a 526.47-et.
-
Gerdor
csendes tag
Eddig jók a tapasztalatok. Kellemesen változatosak a mapek, és a csapatok is. Van, hogy a K/D 3 van, hogy 0.7, kell a kihívás. A Ground War jobban bejön, mint az Invasion (botok zavaróak). Kis pályákból a market a kedvenc, a vizes pálya vicces. Aim assist kikapcsolva (engem zavar a használata, mit rángat bele). Még nem tapasztaltam cheatet.
-
pRoject22
őstag
-
SZKEBE75
senior tag
DX260 - forzaHybrid - IE900
-
addikt
-
ricogsm
őstag
válasz Németh Péter #3443 üzenetére
Most frissítettem az 526.47 re hát rosszabb lett eddigi 84 FPS-emet levitte 54 FPS re.
Most leszedem az 526.61-t mint ahogy írtátok is javítás.
Mert a GeForce Experience nem kínálja fel.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Szellem.
nagyúr
Most néztem egy videot és visszatér a Shipment, meg az Afghan pálya. Végülis Shipment nélkül nincs MW.
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Szellem. #3489 üzenetére
Ah... Afghan nagy kedvenc volt régi MW2-ben. AC130-al szépen körbe lehetett lőni.
#3468petymeg
Köszi, akkor nem a gépemmel van a hiba.#3462N@idia
Detto nálam is, full fagyás néha azt hiszem kifagy és jön a jól ismert crash.[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Szellem.
nagyúr
válasz Pickle Rick #3490 üzenetére
Én mind a kettőt nagyon kedvelem. Shipmenten szépen lehetett pusztítani az R-9-el, meg a Sikovval.
-
KaitouP
nagyúr
Kicsit takarítottam, és akkor hogy tiszta legyen, elmondom mégegyszer:
- Konzol vs. PC téma = NINCS
- Az aim assist csalás téma = NINCS
Törölni fogom ezeket a kommenteket. Nevetséges, hogy nincs kint egy hete a játék, de megy ez az örökös, tévinformációkon meg bullshit fake videókon alapuló hiszti a fentiekkel kapcsolatban. Itt minden játékos EGYENLŐ. Nem tetszik, nem játszol, ilyen egyszerű. De itt ne bomlaszd a közösséget.Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm utólag is mindenkinek a hotfix linket.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
venom8888
őstag
Minden egyes game crash el nekem, mai naptol
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest