-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még nem tudni, a banner csak utalás arra, hogy visszatér, hivatalos bejelentés még nem jött a témában. Az Activision/Blizzard most ugye a Microsofthoz kerül, így mivel ők egyre több játékot dobnak Steamre, esélyes, hogy ez a rész is odakerül majd. Mivel az MS féle felvásárlás csak jövőre ér véget, simán el tudom képzelni azt, hogy egy évig Battle.net exkluzív lesz a cucc, aztán kiadják Steamre is jövőre. De ez nyilván csak tipp a részemről.
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
válasz Szellem. #134 üzenetére
Pont ezen (gépigény) gondolkoztam, most, hogy megnéztem ezt a gameplay -t
Bizony, hasznos lenne mielőbb megtudni. Tartok tőle, hogy nálam a proci és a VGA sem fog már a recommended -be beleférni. De októberig még azért van idő építkezni (jah, csak cash is legyen ).
#133oriic: Tetszik! Itt - ott mintha MW - Crew Expendable és MW2 - WetWork áthallásokat is éreznék - nem lennék meglepve, ha konkrét pályaelemek is fel lennének használva ezekből (a régi - új játékosok rögtön ismerősnek éreznék a terepet). A hangulat is hasonló! -
nutella1
őstag
válasz Szellem. #155 üzenetére
A COD-ot mindig úgy optimalizálták (kivéve amikor nem, lásd Ghosts), hogy egy gyenge/gyengébb vga-n is elfusson. Ezen szerintem felesleges aggódni. De nem csak videókártya függő a történet, ott a többi periféria is (processzor, ram, ssd). Ha zökkenőmentes játékot szeretnél max. beállításokon, pl. 1080 vagy 1440p-n, azt így látatlanban is borítékolni lehet, hogy egy 3060 ti, vagy 3070-es minimum kell. 1080p-n pedig minél erősebb processzor. Az összes többi dolog szubjektív, ha variálni szeretnél a vizuális látványon, hogy ki mit és hogyan állítgat be magának.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #158 üzenetére
Még nem, a totális unalomtól az előzőt sem fejeztem be, de szerintem itt is teljesen felesleges lesz, haszontalan, nulla "tartalmakkal". Skin felfestések, semmirevaló kártyák és operator verziók nem érdekelnek. Egy Shiphaus-os, gyenge produkció nem elég egy játék éves túléléséhez. Ebben az új MW-ben bízom, szerintem többszörösét hozza majd a multi, mint a Vanguard. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
veterán
válasz Szellem. #245 üzenetére
Természetesen. Az Early Access előny mindössze két nap, így ha valaki nem előrendelő, nem hiszem hogy érdemes 2 napért pénzt kiadni. Fagyizzátok el inkább ebben a hőségben. (aztán persze mindenki azt csinál amit vakar )
Astro Bot tesztem: https://playstationcommunity.hu/astro-bot-ps5
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #248 üzenetére
Ugyanezen filóztam, és mivel Battle.net-en jóval kevesebb játék ficereg, az is COD, és az életben nem játszom már egyik résszel sem többet, ezért Steam. De szerintem mindegy melyik kliensre, amelyik szimpatikusabb, ahová több játék van telepítve, nálam a Steam-re.
#251 : Nem, nem lesz, bármelyik kliensről ugyanúgy be tudsz lépni majd. Értelme nem lenne az átjelentkezgetéseknek. Maximum, ha időközben úgy gondolod majd, hogy szórakoznál kicsit egy korábbi résszel, na akkor fog átjelentkezni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
Én azért a battleneten vettem , mert nehogy megveszem a steamen és ugyan úgy kelljen a battlenet is futtatni , mint anno a Far Cry 2 is hiába volt steamen kellet a uplay kliens is
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szellem. #251 üzenetére
Steam adatlapja nem írja, hogy kellene bármilyen külső account hozzá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
A Steam és a Battle.net között szerintem nem lesz különbség - így amelyik tetszik. A játék, a szerverek ugyanazok lesznek. Én a magam részéről biztos, hogy visszatérek a Steam -re, az MW2 után hagytam ott (kényszerből), örülök, hogy most az MW2 -vel térhetek vissza (szabad választásból). Remélem, ugyanannyi órát tudok majd belerakni ebbe az MW2 -be is, mint a régibe - az eddigiek alapján nagyon várom. Néhány pálya nagyon hiányzik a régi MW2 -ből, és bár tudom, hogy ha lesznek is, át lesznek alakítva, de azért nagyon várom pl a Terminal -t, a Wasteland -et, az Afhgan -t - no és persze bízom benne, hogy hasonló minőségű új pályákra is lesz erő és akarat (isten ments, nem a régi MW2 -t várom vissza 1:1).
De a hangulatát azt igen![ Szerkesztve ]
-
Laby
őstag
válasz Szellem. #284 üzenetére
SBMM:
"...Nekem az a véleményem, hogy aki nem tud játszani az vagy ne játsszon ezzel a játékkal, vagy tanuljon meg célozni és lőni"
Akkor miért nem tanulsz meg játszani, célozni és lőni, vagy miért nem hagyod abba a játékot?
Amúgy én is utálom az SBMM-et, de ne az legyen már az érv, hogy aki nálad gyengébb és szív ellened az oké, tanuljon meg játszani, lőni...stb, de amikor Te szívsz ugyan úgy a nálad jobbnál az meg undorító, gátló tényező...Jó eséllyel a nálad gyengébbek, pont ugyan úgy megölhetetlennek találnak Téged.
Mondom ezt úgy, hogy egy oldalon állunk, csak kevésbé szűklátókörű érvek kellenének ennél.
-
nutella1
őstag
válasz Szellem. #1281 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, klasszisokkal inkább mint a CW vagy a Vanguard. A léptek zaján van még mit csiszolni, ám ez nem is egy javíthatatlan dolog. A hangokkal nincs problémám, effektekkel sem. A perk rendszer kiismerhető, még ha nem is a régi felállásban sikerült tálalni. Az operator mozgását is könnyű volt megszokni, szóval számomra minden rendben. Az optimalizációról annyit, hogy mindent max-ra tolva, nálam 120-130 FPS-sel fut 4K-n, DLSS nélkül. Egyedül a motion blur-t vettem ki, de ezt minden résznél megteszem. Ha mindezt sikerül majd jó és élvezetes pályákkal kitölteni, nem csak battle pass-os calling cardokkal meg skinekkel, felőlem simán szórakozom majd vele 2 évig. Egyedül a HC hiányzik, alig várom.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
válasz Szellem. #1349 üzenetére
Érdemes az összes fegyvert amit lehet, / látod mellette LVL 1/20 vagy LVL 1/1,értelemszerűen az előbbi fegyvereket tudod /
kimaxolni,hogy megnyíljon minden. Több fegyverrel használod ugyanazt az optikát,viszont
megnyitni őket más más fegyverrel lehet. Természetesen így is lesz ami zárva marad.Más : Refundhoz videós segítség. [link] Én is visszakaptam egy pár napja,mivel véletlenül a Vault editiont rendeltem
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
válasz Szellem. #1354 üzenetére
Igen ez változott meg az idei évben.
Az M4-ből nyilik meg az 556 icarus és az Ftac recon,aztán ezekből is megnyíilik egy egy fegyver,de összességében mind az M4-ből alakult át vagy abból nyílt meg,így aztán az összes ugyanazt az optikát használhatja,de megnyítni őket csak úgy tudod ha az ALfegyvereket is kimaxolod. Itt egy videó hogy lásd mire gondolok,vagy hogy hogyan is néz ki. [link]
Picit bonyolult volt nekem is elsőre.[ Szerkesztve ]
-
Vitee
aktív tag
válasz Szellem. #1443 üzenetére
Az SBMM problemarol mar en is irtam, ugyan ez amit irsz.
Egyszeruen nem ertem.
Az aim assistrol mar nem is mertem irni. Ugye stunban, vagy flashben mit latsz? Semmit! Alig tudsz mozogni, egerrel keptelenseg igy olni.
Killcamben gyonyoru, ahogy tokeletesen lekovet full stunban celratartva vegig, vagy teljes flashben, amikor semmit nem latni. Ezekben a szitukban az AA verhetetlen, tenyleg nem lehet mit kezdeni vele."Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
Laby
őstag
válasz Szellem. #1524 üzenetére
Jó ez már kicsit összeesküvés elmélet. Ilyen szintű korlátozás nincs, mint amire itt esküsznek páran.
Szimplán csak bekerülsz erősebbek közé, ahol jobban összerakott fegyverek, pontosan célzásokkal, jobb reflexekkel nézel szembe, és azt érzed hogy hatástalan a fegyvered.
Egész biztosan nem úgy oldják meg hogy 2 kör után akkor 20%-al kevesebbet sebez a Te fegyvered, mert előző 2 körben első voltál. -
markknight
veterán
válasz Szellem. #1641 üzenetére
Mondjuk az Infinity Warfare elég érdekesre sikeredett, de főleg a Treyarch az aki ontotta magából gyenge játékokat. Ezek a Black Ops codok nagyon nem tudtak megfogni. Csak család & edzés, munka hármasból jusson kis időm BP-t is grindolni majd októberben, mert 2 éve is alig adott valami kis XP-t a multiplayer a Warzone meg nekem nem fekszik
-
pRoject22
őstag
válasz Szellem. #1931 üzenetére
Egyébként nekem van nem egy ismerősöm aki már csak pve játékokkal játszik, azt mondják ,hogy nem fizetnek azért ekkora összegeket ,hogy csalók ellen játszanak, jó is az addig amíg kész nem lettél a küldetésekkel, utána meg unalmassá tud válni, nem úgy mint a jó öreg pvp
Anticheat-es véleményeddel meg egyetértek, ez kb azért van ,hogy legyen valami, mégha egy kicsit nehezebben is de aki csalni akar továbbra is megtalálja a módját sajnos
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen