-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Az egyik miért zárná ki a másikat?
Jobb esetben ezek csak extra bevételek a cégnek és emiatt se kéne játék árat növelni. De persze ez már nem így van, főleg itt nem.
Sok értelme amúgy ezeknek nincs COD játékba. A BP 99% úgy trash ahogy van. A Calling Card-okat és a fasza weapon skin-eket én szeretem. Karakter skinnek semmi értelme egy belső nézetes játékba, de előny ha rikító az enemynél, mert előbb észre veszed.
Persze tudom a régi COD-ok a legjobbak ahol semmi ilyen nem volt stb. De akkor lehet menni azokkal játszani mint állandóan az újakat szidni.
Nekem inkább az a bajom, hogy elhanyagolják a multi részét a Warzone miatt és borzasztóan hamar unalmassá válik az a pár normális map ami van (számomra). Mindenki a Challengeket csinálja, farmolja a camokat, kilépkednek, hiába akarnál rendesen játszani. Állandó pocket loss, csalókkal is csak névlegesen foglalkoznak, tehát kb szarnak rá. De, hogy valami pozitívat is írjak, végre az utóbbi időbe lett 120fps konzolon (CW óta), fov is és remélem marad is.
Talán utoljára a BO4 szórakoztam a legjobban.
PS5
-
Deck
titán
Remélem ráfekszenek a multi részére a játéknak és nem ugyanolyan map-ok lesznek (unalmassá válik), nem lesznek rossz map-ok, vagy szokásosan a mindenki csak 1 map-on grindol. A Warzone része miatt én elhanyagoltnak érzem a multit nagyon. BP-t is lehetne könnyebben farmolni annak aki nem nonstop nyomja. Shop árak meg vicc kategória.
Továbbá a szerver gondok, ping, sbmm stb problémák se legyenek.
Ja és legyen Domination is...[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz Corpuscle #554 üzenetére
Megértem, én is így vagyok vele. Ezért, kéne rendesen ráfeküdniük a tartalomra, változatosságra stb. Ne csak camo grind legyen minden meccs. Hiába volt remek a MW de én hamar meguntam az egysíkú, majdnem ugyanolyan mapokat. Nem számolva azzal, hogy voltak map-ok ahol nem szetettem játszani.
A CW nem jött be, a Vanguard egy ideig lekötött de meguntam végül karácsonykor a krampuszus, minden égett a map-on Shipment-en baromságnál...PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Streamek alapján a hangokkal van bajom. De majd élesben kiderül
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- E-roller topik
- Mobil flották
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- KTT Kang White mechanikus switch 110 darab
- Hibátlan sok garis ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI(12+2VRM,Pcie 5 SSD!)akár 32GB RGB rammal.
- Amilyen laptopot csak akarsz én beszerzem olcsóbban mint a bolti ár!Mindenféle bontatlan gamerlaptop
- AMD AM5-s gépezet DDR5, RTX 3060 8 Gb.
- Eladó gyors PC : Win10/4mag/új SSD +HDD/2GB HDMi-s VGA/10GB !
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen