- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz #16729600 #76578 üzenetére
sajna most én sem jöhetek szóba mert ép új telepítésen vagyok túl!és még a tartályom is eresztett ,azt is cseréltem ! nem voltam már egy hete . kipróbálom a 10 milyen bf-hez!talán hétvégére meg lesz minden a móka "újra" kezdéséhez!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
AST
csendes tag
válasz kriszpontaz #76589 üzenetére
Én azért nagyon örülök így utólag, hogy még a SUNA időszakban volt pár mentorom (Pr0kXy, kriszpontaz, gyiku) akik kellően csesztettek...ha nem azt csináltam amit kellett. THX!
BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #76589 üzenetére
na igen mikor az ember kiugrik javítani RPG-vel és rá is nyom, akkor nem csak a tank megy a levesbe
erről eszembe jutott egy találós kérdés:
mi a hasonlóság a láncfűrész és a tanga bugyi között?
egy rossz mozdulat és megy az ujjad a pics@baAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
nagyúr
válasz Gigi01 #76591 üzenetére
Jah mert ott nyiltabbak a pályák... nagyobb terek is vannak.
De itt kvázi locker/metro van végig + ugrabugra... kvázi a reflexeiden meg a pályaismereten múlik minden (meg hogy épp hova dob a spawn).
Én már öreg vagyok ehhez.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gigi01
őstag
válasz FollowTheORI #76542 üzenetére
+1,nekem még a Titanfall is játszhatóbb,mint a kód.
-
kisza25
félisten
válasz spanglee001 #76585 üzenetére
mondjuk az rpg-vel beszállásnak, van egy olyan hátránya, hogy kiugrok javítani és egyedül vagyok, van hogy én lövöm szét a saját tankom
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
spanglee001
addikt
válasz csa33ee #76586 üzenetére
én a tankemberről, és a repülő emberről beszélek igen csak botkormánnyal születtek az illetékesek.
de lassan kezdek már én is belejönni, a killek számával elégedett vagyok, csak a halálok száma álltalában enyém a legtöbb a szerón , viszont nem unalmas módon játszom rámegyek én egyszerre 3 emberre isnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
csa33ee
aktív tag
válasz spanglee001 #76585 üzenetére
"...ezért lőttök ti 50-3..." Nálam ez azért így ebben a formában eléggé differens.Ha jó vagyok talán ki tudok hozni a végén olyan kb 1,10~1,30K/D-t.
[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
spanglee001
addikt
válasz csa33ee #76582 üzenetére
én nem rpg vel szállok be, mert álltalában nem tank hanem a gyalogok találnak be, én másképp járművezek mint ti, ezért lőttök ti 50-3, ln meg 50-30 at
viszont ha mégis jármű gyepálna és annyira deployoltam hogy medic maradtam lokerről, akkor járműből kiugrás után automatán ráküldök egy medic csomagotnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
sensejke
aktív tag
-
Árpi001
senior tag
válasz kisza25 #76571 üzenetére
Hm,locker volt a kiválasztott,azután a Metro.
Megcsináltam vagy 3 X-or,mégsem sikerült feloldani az mtart.
Nyilván én vagyok a láma,csak nem tudom hol csesztem el...
Az hiszem a sorrendre is ügyelem.
Bár ez szerint nem annyira fontos a sorrend,legalábbis nem sorrendben magyaráz.Itt a Recont mondja utoljára:
[link]A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
csa33ee
aktív tag
Ez a tankból kiugrás rpg-vel nálam is működik, bár a múltkor javítás után szálltam be, és mikor kiugrottam, elkezdtem csípőből javítani.Mondanom sem kell hegesztővel a kézben pusztultam el.Roppant mulatságos volt. Már az ellenfélnek.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
AST
csendes tag
válasz kriszpontaz #76569 üzenetére
Csak néha nem a 3-as bill sikerül
BF4: xx_ASTHUN_xx "Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni."
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
Nem is rátok gondoltam ,a jelenlévők mindig kivételek amúgy is, kéretik továbbra sem egy viperákkal/krokodilokkal/Ufókkal teli verembe belehajítani az előzőek miatt.
-
kisza25
félisten
válasz #16729600 #76573 üzenetére
ugorj át, nem lakunk olyan messze és megmutatom, hogyan kell makró nélkül megcsinálni (amúgy én olyan hülye vagyok az ilyenhez, hogy azt sem tudom, hogyan is kellene beállítani a makrót, pedig billzetem és egerem is tudja, a bill azért ez, mert világít és nem esik szét, az egér meg azért, mert ez nem veszik el a péklapát tenyerembe)
amúgy kb 50-50% sikerül, van még egy titka, közvetlen az után kell kiugrani, amikor az ellenfél rád lőtt a tankkal, mert amíg újra tölt/átvált hmg-re van időd rálőni, és utána amilyen gyorsan lehet vissza a tankba és abból is tüzelni (persze, ha éppen nem robban szét egyből), de több trükköt már nem árulok el, jöjjetek rá magatokAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76574 üzenetére
Jól van na, nekem is lehet valamilyen agylövésem nem? Most ez a fixa ideám,azért szeressetek jó?
BifidusXX haveromnak meg külön köszi a sok segítséget a tegnapi fightekben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kisza25 #76572 üzenetére
Nem akarok ebből vitát generálni, tudod jól, hogy engem annyiszor nyírtok ki ahányszor akartok és cseppet sem leszek szemrángós tőle.Ellenben is senki nem tüzel ' csípőből, fizikailag fel se tudnád emelni a rakétavetőt rendes bill. nyomogatással, de már bekaptad a célzott lövést.Szerintem ez csak makróval lehetséges.Peace, remélem azért még felmehetek este a szerverre.
-
kisza25
félisten
válasz #16729600 #76568 üzenetére
de azon mit kell makrózni (vagy mit lehet?)
Úgy szállsz be a tankba, hogy rpg van nálad, megnyomod az E-t mikor úgy van és már rpg-vel a kezedbe ugrasz ki a tankból
Godlike79: vagy ahogy én leírtam, csak simán E és lövés csípőből
bénábbaknak mbt low és akkor tényleg célozni sem kell[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Árpi001
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76561 üzenetére
Sejtettem.Akkor viszont ha felmegyek akármelyik pályára és ölök egyet reconnal,azután meghalok és váltok,ölök assaulttal,meghalok,ölök supporttal,meghalok,és a végén még összehozok egy gránát killt,úgy lehetne feloldani az mtar-t.
Gondolom ez számit egy körnek.fornettisuti:köszi
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
fornettisuti
veterán
válasz Árpi001 #76558 üzenetére
tudsz elve is valtani kasztot, de ehhez az kell, hogy legyen commandered es dobjon csomagot, annal lehet valtani.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #76562 üzenetére
Az alap, a TCE-s az mind csaló!
-
nagyúr
-
Árpi001
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76555 üzenetére
Fegyvert,clast váltani,mondjuk reconrol assaultra, hogy közben élek,jelen esetben erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Kisza nem jó az új VGA?
-
Árpi001
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76552 üzenetére
Mármint anélkül hogy közben elhaláloznék?
Hogyan váltok fegyót élve?
Amúgy köszönöm az infot![ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Árpi001 #76547 üzenetére
MTAR-21 (China Rising DLC)
Get a kill with a sniper rifle in a round ------------------- mesterlövészpuskával ölj egyet
Get a kill with an assault rifle in a round----------------- Medic fegyverrel ölj egyet
Get a kill with an LMG in a round-------------------------Supportos fegyverrel ölj egyet
Get a kill with a hand grenade in a round-------------------kézi gránáttal ölj egyet (((((EZT A 4 FEGYVERT 1 KÖRBEN)))))))) Nem külön!!!DAO-12 (Second Assault DLC)
Get a Shotgun Ribbon in a round-------------------------Csinálj egy sörétes puska ribbont (6 embert kell megölni)
Raise or lower the Caspian Border Gate in a round-----------------Caspian Border pályán van a pályán középső részén egy hosszú fal,ahol van két zárható/nyitható gát vagy kapu,mellette találsz egy kis gombot a falon vagy kis épületben,csak meg kell nyomni 1-szer.ÉS EZT IS SZINTÉN EGY KÖRBEN KELL MEGCSINÁLNI! Nem külön!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Árpi001
senior tag
Skacok az mtar-t hogyan lehet unlock-olni?
Egy kolléga írta valakinek hogy egy körbe,gondolom egy pályán,sniper,assault,lmg,+gránát kill kell.
Ezeket megcsináltam az előbb a Metron,de lófaxt sem kaptam
Prémiumot ma megvettem,azzal nem lehet baj.
És a Daot ha esetleg leírná valaki azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
TCE szerver ma botrányosan gagyi! Egyik nap minden jó, másik nap meg minden fosch? WTF?
-
sensejke
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76541 üzenetére
Igen, legalább is a lényeg kell nekik. Ha pl. egy fél órás videó és benne kb. 1 perc amit mutatni akarsz, nekik csak az az egy perc kell.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
nagyúr
Kipróbáltam a Black Ops 3-at... hát azt hiszem továbbra is maradok a BF vonalon. Eléggé nem nekem találták ki ezt a CoD ugribugri multit.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sensejke
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76538 üzenetére
Pedig érthetően oda van írva: We prefer YouTube, but also accept other video-streaming websites. You may post MULTIPLE video URLs in the box, if you want to submit more than one video.
Töltsd fel akármelyik videómegosztóra és másold be a linket. Persze a szövegben ott van, hogy a youtube-ot preferálják, és több link is mehet, ha több vieód van.
-
zzola
titán
válasz }{3@Đ$}{0ot #76538 üzenetére
"YouTube Username URL" érthető, a saját csatornád linkje kerül oda...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz sensejke #76537 üzenetére
Addig eljutottam én is......
Nekem PL. ez a rész hogy ide most a Youtube-os videódat kell bemásolni vagy külön fel kell tölteni nekik? (Video URL(s)Másik meg a "YouTube Username URL",ide a teljes csatorna URL-t vagy csak a csatorna neved kell?
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
sensejke
aktív tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76536 üzenetére
Jobb felső sarok "Submit a video".
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Erre a GameSprout-ra tudja valaki hogy lehet videót küldeni?
Ha lehet akkor pontos leírást.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
stoon
addikt
válasz FollowTheORI #76529 üzenetére
az a sz@r benne , ha rá joinolok valakire azonnal nem látok pedig azt a sz@r régen eldobták!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
CsonkaImo
addikt
válasz spanglee001 #76530 üzenetére
No explosive, ebbe a hordó is beletartozik. Örülj, hogy nem bannoltak!
-
MODERÁTOR
válasz spanglee001 #76530 üzenetére
Jó hát ez egy ilyen hisztis szerver!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
nagyúr
válasz Fricrich #76528 üzenetére
Igen, mert kicsit túltolták... 1-2 seccel rövidebb hatás kéne... még akkor is marad bőven annyi hogy le lehessen lőni azt aki nem lát.
Nyilván az se jó ami előtte volt... szóval valahol a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Fricrich
tag
válasz laposonly11 #76525 üzenetére
Azért az tetszik, hogy mióta a flashbang tényleg csinál is valamit, egyből be van tiltva a legtöbb szerveren.
-
sensejke
aktív tag
válasz laposonly11 #76525 üzenetére
El kell olvasni a szabalyokat join elott Ez valoszinuleg egy only pistol szerver ahol nem szeretik pl. a flashbanget es az ertetlenek miatt instant kill. Velemenyem szerint jol teszik.
-
laposonly11
senior tag
Ilyenkor szoktam "anyukázni"
felmegyek operation lockerre erre:
KILLED IN ACTION:
killed by using aek
...by using sniper weapon
remove clay from your loadout
remove frag from your loadout
remove flashbang from your loadout
remove csoki nyuszi from your loadout... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz Fricrich #76520 üzenetére
Azt neked kéne tudnod hogy mit hogy milyen beállitásal használtál ha nem tudod akkor igy jártál
origin is tárolja felhőbe ha benn van a pipa ha nincs akkor a prof_save_profile kimentve minden beállitásod kitudod menteni graf, sense, keybindek, a loadout is elmenthető a batlelogon ha resetelődnePSN:BiZzare_0 ️
-
Fricrich
tag
Tiszteletem!
Olyan kérdésem lenne, hogy a soldier aim sens-t mennyire kell állítani, hogy a legutóbbi frissítés előtti értéket kapjam?
Most kezdtem el megint, de jól összekuszálták az érzékenységet ezzel a sok opcióval.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
pulyka jocó
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #76474 üzenetére
Hülyén írtam,szorri. Igen rá kell tenni,de nem kell hozzá premium.
-
Árpi001
senior tag
válasz laposonly11 #76517 üzenetére
Köszi,az elképzelhető.Toltam egy kicsit de nagyon nem vagyok a toppon,sok volt a kihagyás...
Godlike79:köszi
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz kriszpontaz #76515 üzenetére
Okés,köszi,20 körül volt a pingem ahogy láttam,de biztos volt valami.
-
v!ct0y
veterán
válasz laposonly11 #76510 üzenetére
Milyen irányítás ??? Ez nem autóverseny. 130 óra alatt azért csak meg lehetne szokni de ez ami itt van az nem irányítás kérdése. Tegnap is srác megmondta hogy gyakorolni kell. LOL Jött le valahonnan én láttam meg előbb elkezdtem sorozni és leszedtük egymást. Csak annyi volt a bökkenő, hogy assaultal voltam ő meg m60 nal. És mire ő megláthatott volna már benne volt vagy 5-6 golyó. HIP firebe biztos pontos az m60 mert annyi ideje nem lehetett, hogy rámcélozhasson Annyit késik ez a játék mint a máv. BC2 volt a legjobb ott nem voltak ilyen fasságok. Bugos szar az egész.
-
pohár
félisten
válasz v!ct0y #76504 üzenetére
elképzelem a szituációt:
na mivel menjek? M67-ből egyet ad alapból, V40-ből 2-t, vagy flash-sel menjek? faszom, inkább letörlöm a játékot, túl sok ez már nekemha meg nem lenne választék, azért sírna mindenki szája, hogy büdöstetvesdiceretkesea miért nem tesz bele gránátot, brühühühühü
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
urbi73
senior tag
-
pohár
félisten
válasz v!ct0y #76498 üzenetére
hát igen, hatalmas dilemma lehet nálad, ha már abba beletört a bicskád, hogy V40-nel, vagy M67-tel menj...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Árpi001
senior tag
válasz urbi73 #76494 üzenetére
Jó volt,azzal kezdtem az FPS pályafutásomat,(nah jó,nem ,Wolfeintennnel,meg a Doom 1-2 vel,
Öreg vagyok már ).Mondjuk a multiplayert ott keudtem.A Raibov Six Vegas 2 is baromi jó volt,ott dobták be talán elösször a sarok mögül kihajolást...Nekem az MW2 volt a csúcs ha már szóba került a COD.
És bocs az off-ért[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest