- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
dokee78
félisten
Ritkán megy jobban,de akkor meg ezt kapom.
Az eleje úgy kezdődött,hogy sajnos állandóan őt lőttem ki tankkal.
Erre ő Fox Hack.
Írtam neki,hogy Thermalt használok.
Mi az a WE 2?[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz fornettisuti #74597 üzenetére
kösz! (mondjuk nem töltöttem ki ,mert az elvártól szerintem gyengébb volt )
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem azért elég egyértelmű, hogy péntekre szavaztak a legtöbben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #74593 üzenetére
bármíj hihetetlen de a kérdésére nem ad választ, a kérdőív
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #74593 üzenetére
Igaz! Nem néztem meg rendesen.
-
-
törölt tag
Ezt a nyugat vs kelet dolgot mikor tartjátok?
-
prokxy
veterán
Arti!
Be lehet rakni DLC-s mapokat, semmi akadálya! Csak ugye ha 10-en leszünk, akkor az nem vmi jó, mert sokaknak nincs premium.Tőlem mehet, de akkor számolni azzal, hogy kevesebben leszünk!
Vagy nem foglalkozunk vele és nem lesz Kelet-Nyugat, csak ahogy épp sikerül a népnek összevergődnie!
Nekem ez is opció, lényeg, h legyen már vmi!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #74587 üzenetére
már nem nem azért vagyok(vettem sok pénzért) állandó alapon nyomjam és aki sajnálja rá a kest az ne játszon vele! erről az only alapról csak egy film jut eszembe az idétlen-időkik, de az legalább mókás
szerintem nem! már unom 1561 óra szinte teljesen alap után már hidegen hagy! előbb megyek bf3 alapra kelet-nyugatra mint itt !
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
DLC-s pályák direkt nem lesznek, hogy a premium nélküli tagok is tudjanak jönni játszani, ráadásul aligha lehetne 30 pályából 5-öt kiválasztani egy estére szerintem, 10-ből sokkal egyszerűbb. Conquest helyett mit szeretnél játszani? Felőlem lehet rush vagy obliteration is, amíg nem értelmetlen tdm a vége.
De azért jól vagy arti?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #74519 üzenetére
má ne is haragudjon meg senki ,de ez a kérdőív eldöntött valami izé, semmi valami vagy bármi, sem vélemény sem semmi alternatíva ,sem mód sem semmi , azt az is csak izé szar mappok ki a f@sz akar lockerezni mert én nem, sem elől ,sem hátul... semmi új dlc, semmi valami ez miez ez semmi ez az ami sajna mindig van rajt vessző négy pont
-
Bjørgersson
félisten
válasz csa33ee #74580 üzenetére
Szívesen, bár az eredményeknél nem látszik (ha jól látom), csak az én kis importált táblázatomban.
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #74578 üzenetére
Szerintem is, lehetne közbeiktatni egy Hainant pl! De van idő még péntekig!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
csa33ee
aktív tag
Kösssz hogy áthelyesbítettél!
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
törölt tag
Jó az! TOW Missile vs T-72 Tank In Slow Motion - YouTube
-
-
prokxy
veterán
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
guftabi96
addikt
válasz FullGas #74569 üzenetére
Hát ezt neked kell eldönteni.
Ha azt nézzük, hogy a Premium Edition 12k, tehát nagyjából 6k alapjáték és 6k premium, akkor szerintem megéri. Úgy nem éri meg, ahogy én vettem. Először alapjáték 6k, majd pár hónap múlva külön a Premium 10k.
Mellesleg ha haverok is játszanak, akkor az is döntő lehet. Én is azért vettem meg, mert ők is megvették.
Kapsz sok pályát, amik mondjuk szerintem nincsenek olyan jók, mint a BF3 Premium pályái, de ez ugye egyéni ízlés kérdése, illetve kapsz ugye fegyvereket is, amik között van pár jó.#KeepFightingMichael
-
FullGas
aktív tag
Sziasztok!
2 év kihagyás után vissza tértem végre asztali frontra
Szeretném megvenni a BF4-et, a kérdésem az lenne hogy az alap játék 5000Ft körül mozog, míg a premium inkább 11-12 000 Ft környékén. Megéri a felárat a Premium?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #74558 üzenetére
A ref az minden gyartonal ref, irany a 980Ti topik, aztan ott segitenek majd neked a legjobb kivalasztasaban.
-
Bjørgersson
félisten
Dunantul = nyugat, duna-tisza koze + tiszantul = kelet.
Amig vege nem lesz az 5 kornek, szerintem olyan 11-ejfelig.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Azaz, ha meg budai, akkor nyugat!
Aki pedig külhonban dolgozik, akkor az meg szül.hely szerint vagy majd ahol kevesebben lesznek, beugrik oda.Foxhound: Ok, vettem!
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Hopp, rossz topic...
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
(#74478)
a grammarnáciskodást a ph! bünteti, tsak szólok...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
fuvi
senior tag
válasz spanglee001 #74558 üzenetére
EK Cooling Configurator
én itt nézelődök vásárlás elött mindig, de csak EK-kat nézi -
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #74548 üzenetére
Gari miatt evga lenne a legjobb, viszont, hogy melyik ref, melyik blokk pászol rá azt sokszor a boltosok sem tudják 7970 el is hetekig kutakodtam, mire okés lett. mwg nem nagyon akarok szerelgetni pakolgatni, csak berakni azt hadmenjen
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
nagyúr
-
fuvi
senior tag
ezmiez?
honnan döntöm el h kelet v nyugat?
Bp-t eddig középen tudtam -
csa33ee
aktív tag
válasz Bjørgersson #74550 üzenetére
Ment a PÜ. THX
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
csa33ee
aktív tag
válasz Bjørgersson #74548 üzenetére
Légyszi javítsd ki a kérdőívet, mert véletlen NY helyett K-ra tettem a pöttyöt.Topográfiai ismereteim hiányosak a lakhelyemről.Köszi!
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #74547 üzenetére
Sima ref 980Ti nem jó + rá valami blokk?
-
Bjørgersson
félisten
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #74541 üzenetére
Igen, tegnap is népszerű volt!
De ma be lesz állítva mindenképpen!Más:
Van itt, aki fullHD-s beállítás felett tolja a BF-et? 21:9 pl? 1 monitoros megoldásban gondolkozom...tapasztalat jöhet priviben!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #74512 üzenetére
legyen tánc
spanglee001: tegnap kör végén sikerült bejutnom jó szoros meccsek voltak[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
spanglee001
addikt
Látom, legallább a VIP beállításával mgvártok.
5 ös várók vannak a szeróranetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
válasz pendre54 #74537 üzenetére
Persze, ma állítja be DeatMeat! Tegnap akarta, de idézek, "lusta ganyé volt"
szerk: elvileg tudom, h mit merre állítsak, de ha ezt nekem Perec v DeatMeat megerősíti, akkor megcsinálom!#74539) gabor7th: ami pedig nem semmi, az már valami!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz prokxy #74536 üzenetére
Ebből a VIP-es mókából lesz valami, mert tegnap este amikor csatlakozni akartam, ötödik voltam a sorban, de ahogy a belépőket néztem mind külsős volt, nem TCE-s, és szépen ki kellett várni a sorom.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
prokxy
veterán
válasz gabor7th #74529 üzenetére
Szerintem nem érdemes ezen vitatkozni egy olyannal, akinek 50e, igen 50000 feletti killje van tankkal! Hidd el, jobban tudja! Nekem csak 1/4-ed annyi van, de így is egyetértek azzal, hogy az aknák nehezen észrevehetők. Persze a kör elején igen, de Golmudnál A-B-C környékénn 3-400 ticket elteltével menj egy kört és nézz szét!
-
gabor7th
addikt
válasz iMaverick #74530 üzenetére
Bár a néggyel nem játszottam, én úgy vagyok ezekkel, hogy hangulatfüggő. Valamikor az esik jól... Amikor ti játszatok vannak akik bevállalják a kommanderkedést? Azért ha valaki jó benne elég hasznos lehet, és kellemetlen, ha csak az ellenfélnek van kommanderje. A comnander ki tudja pl. szedni a campelőket. / A lockeren sok pontot kapsz, de a kommander ott a nyitott pályákhoz képest tehetetlen...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz pendre54 #74531 üzenetére
A platoon overview fülén az embléma alatt van egy "use emblem and tag" gomb, arra kattints rá.
-
addikt
Üdv!
"valamint a szerverre való csatlakozás előtt állítsd is be a klántaget a könnyebb balansz érdekében. Akinek nem szerepel a neve előtt a KLT vagy NY tag, kickelve lesz." Na már most ezer éve TCE -s vagyok, már nem rémlik, hogy hol is kell ezt pontosan beállítani, majd visszaállítani?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
gabor7th
addikt
válasz @rglaaf #74528 üzenetére
"ha szét van már lőve az ut kb bebugzik a textura alá az akna" De ha nincs? A valóvilágaban az aknákat egyáltalán nem látod, itt meg szépen bejelölgetik neked. Ennek így kb. semmi értelme. Bf2-ben még csak a mérnökök látták. Persze az meg a másik véglet, hogy egy akna egy tank.
-
prokxy
veterán
válasz gabor7th #74526 üzenetére
Kommenderkedés...dögunalom...nekem Csak az assignmentek és a medálok miatt voltam hajlandó azt csinálni. Ja meg 64-es Lockeren 200-as boosttal 1 kör 1 szint volt 120 körül!
-
gabor7th
addikt
Én még az aknákkal kapcsolatban is változtatnék. Nem jó, hogy ilyen egyszerűen észrevehetők. Kb. használhatatlanná tették őket.
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #74520 üzenetére
Igazából Prokxyval beszéltük meg gyorsan, hogy szervezzünk egyet még mielőtt hazajössz.
-
gabor7th
addikt
válasz Bjørgersson #74517 üzenetére
Akkor modern hadviselés. Egy olyan kütyüt kell a játékba rakni, ami kiiktatja az ellenfél nem kívánatos kütyüjeit.
-
prokxy
veterán
válasz spanglee001 #74520 üzenetére
Lesz még ilyen, nem az első, nem is az utolsó!
-
spanglee001
addikt
Namondom nagyszervezes, biztos jó egy hét múlva lesz, töltöm töltöm, aztán latom hogy vasánap van az uccso időpont ha minden jól megy kerek 1 hét múlva leszek csak pc közelben
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
Kelet vs Nyugat - 2015 nyár kérdőív
Bárki jelentkezhet, bárki kitöltheti, szeretettel várunk mindenkit!
Ha kitöltötted, csatlakozz a régiódnak megfelelő platoonba (KELET / NYUGAT), valamint a szerverre való csatlakozás előtt állítsd is be a klántaget a könnyebb balansz érdekében. Akinek nem szerepel a neve előtt a KLT vagy NY tag, kickelve lesz. Találkozunk a TCE szerveren!
[TCE] Gaming-CQ Large-800T-Fast Vehicle-Vanilla maps-i3D.Net
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #74517 üzenetére
Akkor a hideg, ja bocs, a prideháború?
-
gabor7th
addikt
válasz Bjørgersson #74515 üzenetére
Akkor vietnam.
-
prokxy
veterán
válasz iMaverick #74510 üzenetére
Dehogy néztem arra, láttam, h dobja, és elfordítottam a löveget 90 fokkal minimum, zavod C-nél és még így sem láttam semmit. Nézd csak meg LVLCAP újsnow sniper videóját, meglátod, h ő sem néz arra a heliben! Vicc az a gránát.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz Bjørgersson #74512 üzenetére
Én inkább a BF3-at ismerem, de ott egy bizonyos szintem az igla, Stinger esélytelen volt az elhárítókkal szemben. Kivéve, ha teamben löttük. Amúgy meg minden egyes résszel újabb kütyüket raknak bele, meg a modern hadviselés része, hogy látni, érzékelni akarnak mindent, úgyhogy azthiszem neked mondjuk egy másdik világháborús rész jönne be.
-
Bjørgersson
félisten
válasz gabor7th #74511 üzenetére
- ne legyen active, passive radar
- ne legyen staff shell, active protection
- ne legyen MBT LOW
- ne legyen ennyire erős a Javelin, Stinger, Igla
- legyen M4A1
- legyen táncAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gabor7th
addikt
Ha lenne Battlefiled 5 ti mit változtatnátok a háromhoz, meg a négyhez képest? Mivel vagytok elégedetlenek? Most nem a bugokra gondolok... Én pl. szeretném, hogy az emberu figurák jobban nézzenek ki, mert főleg a háromban elég bénák voltak. Meg jó lenne benne egy fejlett MI, stb..
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz prokxy #74509 üzenetére
Pedig tényleg ráférne egy kis balace a shotikra! A múltkorában engem is leszedett egy ellen vagy 40-50 méterről. Írtam is neki, hogy úgy használja, mintha bolt action riffle lenne.
Viszont a flash-re nem tudok mit írni. A tankban is elvakít? Hát "nézel" kifelé a tankból, persze hogy téged is elvakít!
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #74508 üzenetére
Sajnos 2 dolgot nerfelni kéne (picsogok már megint!! ), shoti távolság és az a rohadt flash gránát, még a tankban is elvakít!
Viszont nagyon közelről (5m) pedig 1 hit kéne legyen az enemy, főleg egy 870MCS-vel, M1014-gyel 2 hit, 100%-ról.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #74507 üzenetére
Ugyanolyan a lófaszt, 30 meg 50 méterekről is olyan simán kiszednek vele - már aki tudja is használni -, hogy az valami szánalom.
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #74468 üzenetére
shoti ugyan olyan mint bf3-ba 10m-ig legyen is instant kill bevállalva azt is ha mellé lősz véged van
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz #16729600 #74502 üzenetére
Az igazság az, hogy én sem tudom repülni, szóval megpróbálhatod.
konikan 10-15 méterig még, ok de azért 25... na.
-
konikan
aktív tag
válasz Bjørgersson #74501 üzenetére
Igaz, a pellett szám viszonylag magas, de kitartok a véleményem mellett kis kiegészítéssel. Full choke mellett buckshottal ha megküldöm a delikvenst felsőtestre az feküdjön meg.
Általában megborulnak tőle mindig
[ Szerkesztve ]
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #74501 üzenetére
Sniper shotiról még nem hallottál ( ? ) , jet zsenikém... Nah várj csak, ha beülök én is a repcsibe ,vége lesz az aranyéletednek..Jah várjunk..hogy nem tudok repülni ( ? ), akkor mégse.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz konikan #74500 üzenetére
2,5 méterről feküdjön, de 25-ről ne, rohadtul nem arra lettek kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest