Hirdetés
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
válasz laposonly11 #76510 üzenetére
Milyen irányítás ??? Ez nem autóverseny. 130 óra alatt azért csak meg lehetne szokni de ez ami itt van az nem irányítás kérdése. Tegnap is srác megmondta hogy gyakorolni kell. LOL Jött le valahonnan én láttam meg előbb elkezdtem sorozni és leszedtük egymást. Csak annyi volt a bökkenő, hogy assaultal voltam ő meg m60 nal. És mire ő megláthatott volna már benne volt vagy 5-6 golyó. HIP firebe biztos pontos az m60 mert annyi ideje nem lehetett, hogy rámcélozhasson Annyit késik ez a játék mint a máv. BC2 volt a legjobb ott nem voltak ilyen fasságok. Bugos szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy hét múlva startol a Redmi Note 14
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest