Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz yodamester10 #55399 üzenetére
"Srácok 64GB-os SSD-re ráfér a játék DLC-kel" Én is csak játékra használnám...
-
yodamester10
őstag
válasz kisza25 #55397 üzenetére
Kisza azt elfelejtetted írni a Zolar-nak,hogy CSAK a játékra használod a 64 gigást
Nálam egy Samsung 840 pro 128 gigás ssd-re fel van tolva egy 1,5 éves win7 pár progi és CSAK a bf4 akkor a jelenlegi helyzetben marad 10 giga szabad helyem.Ezért is szedtem le mert nem akartam kínozni,mert 20% hely üresen hagyva ajánlott.Szóval ha veszel ssd-t és az oprendszert és a bugfild4-et is arra szeretnéd rakni akkor egy 250-es EVO-t vegyél inkább. -
kisza25
félisten
nálam 49,7GB az összes DLC-vel, de kijön még 1 meg pár javítás kevés lesz
marilllyo: az újabbak eleve úgy vannak csinálva, hogy van nem látható része is az SSD-nek, meg ugye itt tárolásról van szó(olvasás), nem oprendszernek ami folyamatosan írja/olvassa[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
marilllyo
veterán
Játszik valaki 5 Mbit-es nettel? Elég az neki?!
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
TTomax
félisten
-
zzola
titán
Srácok 64GB-os SSD-re ráfér a játék DLC-kel? Szét van kapva a gépem, nem tudom megnézni, mekkora helyet foglal...
Köszi! -
fornettisuti
veterán
jo par emberkenek, lehetne "stathuszar" emblemaja...
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
- = Zk = -
félisten
válasz @rglaaf #55380 üzenetére
az EA nyomta, nem Ő
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer095 #55378 üzenetére
majd ha már a Bf4 is eléri azt a szintet, hogy lecarják ak észítők, akkor elkezdem komolyabban
mert mire megszoknék egy fegyót, hopp pecselik ispl anno a BF3 és a Famas esete
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
killer095
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz killer095 #55376 üzenetére
nekem a 2 hét sem volt elég
1-2 hónap SE!nekem nincs türelmem a Bf3 volt kb 5-600óra az 1-es (!!!) K/D-hoz....
-
killer095
őstag
válasz - = Zk = - #55375 üzenetére
A statom nekem is béna BF3 hoz képest..és hidd el nem a gép mivel a BF3as statom 40fpsel ez volt :
Míg BF4ben 120fpsel :Más a játék , nekem 2 hét volt mire beleszoktam, így már bőven 2es K/D felett produkálok.
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
- = Zk = -
félisten
válasz Csabroncka #55333 üzenetére
csak mert fura, hogy nagyon béna a sattom a BF4-ben... nem akarom elhinni, hogy ilyen gyatra lennék.
már a gépre gyanakszom....
(tudom, hogy különböző a két gém, de akkor is )meglesem, átteszem csak a Bf4-et.... ha nagyon nagyon olyan lesz, mint elvárom, akkor kap egy SSD-t... de a Bf3 végett meg nem fogok. az jó úgy, ahogy van
-
STC Speed
őstag
válasz - = Zk = - #55332 üzenetére
ssd-t ad fps-t vagy,csak betöltési idő?
-
SkyS1gn
félisten
Ahoj, történt valami a héten?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #55365 üzenetére
Kösz, akkor próbálok másik drivert...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
válasz prokxy #55364 üzenetére
Erre az assingmentre szerintem nem jó az RPG. Az nem "portable AA". Persze lehet, hogy arra is beadja. Nekem valahogy az IGLA jobban feküdt. Azzal mégiscsak úgy éreztem, hogy valamit azért "csinálok" is ... Stingerrel talán ha 1-et öltem. Bár IGLA-val sem sokkal többet
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #55359 üzenetére
Nekem is R290 van, de DX-ben tankon az AP aktiváláskor és egy jet/lav sorozáskor beakadozik. :/
Meg az FPS is jóval több, de az kb lényegtelen, h most 80 vagy 110.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
killer095
őstag
Ha valaki 7 óra magasságában segitene megcsinlni ezt az Assigmentet : Make a dent
Mert kb 1 órán át probáltam iglázni és egyszersem siekrult lelőni valamit is.....használhatatlan.ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
killer095
őstag
válasz Snip3r_HUN #55359 üzenetére
De mantelel még több lenne nem? vagy elég az ami van?
-
lofagi
addikt
válasz yodamester10 #55355 üzenetére
Most jött még csak ki a DT, ezért nincs még az FS-ről videó szvsz. Szerintem pedig egyáltalán nem baj, hogy eltolják az utolsó DLC-t, tovább megmarad az érdeklődés, mindkét oldal felől.
(#55338) fornettisuti Az árnyék nélkül c. film, ehhez képest semmi! Szerencsére ilyen problémával én még nem találkoztam.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
nagyúr
válasz CsonkaImo #55353 üzenetére
Nem ez a baj... hanem az hogy nem tudják pontosan behatárolni a hiba(-ák) okát egy konkrét dologra... valószínű valami minden összefügg mindennel probléma és ha valahol belenyúlnak borul az egész, vagy egy másik rész.
Alapjaiban van elcseszve... és csak hol itt hol ott reszelnek rajta kicsit.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
CsonkaImo
addikt
válasz fornettisuti #55354 üzenetére
Tisztában vagyok vele, egy szóval sem írtam az ellenkezőjét.
yodamester10: Elvileg azért csúsztatták, mert nem akarnak úgy rajtolni mint ahogy a 4 megjelenéskor. Tehát alpha állapot helyett megpróbálnak majd egy beta-t kiadni. Rágyúrnak a minőségre, ez volt a nyilatkozat.
-
yodamester10
őstag
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz yodamester10 #55349 üzenetére
Addig nem is jön semmiféle patch? Egy akkora cég mint az EA, nem értem miért nem tud normális támogatást adni a játékaihoz. Értem, hogy a DICE az új Star Wars játékra koncentrál, de egy csapatot rászánhatnának erre a célra. Nem kis cím a Bf, pénz meg lenne rá...
-
fornettisuti
veterán
válasz marilllyo #55344 üzenetére
1200dpi, sw rasegites 25, kicsi az egerpad
800- as dpivel mar nemtudok hirtelen felbukkano emberkekre celozni idobenpohar
csak a hasonlosag miatt emlitettem[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
pohár
félisten
válasz fornettisuti #55340 üzenetére
gondolom jelentetted is a fejlesztőknek...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
DeadMeat
nagyúr
válasz yodamester10 #55349 üzenetére
Nem, én a szeptemberi cte pecsre várok, nem a dlc-re.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
fornettisuti
veterán
válasz yodamester10 #55342 üzenetére
jatek, hiba. elotte masik silkroad szerveren 2*1200ticket gondnelkul ment, par honapja egy esetben volt hasonlo, de akkor annyi volt a diffi, hogy csak fegyver tunt el, de loni tudtam, szervervaltas megoldotta a problemat.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz fornettisuti #55346 üzenetére
Ja de újra inditod a játékot és nagy az esélye, hogy rendbe jön. A többit meg cseszheted. Igy értsd amit mondtam.
A dezert üti a tankot Csak legyen rajt slam vagy c4[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz DeadMeat #55341 üzenetére
lol, ha ez nem befolyasolja a jatekot akkor semmi. desszertbol ketto volt nalam es csak a camos mukodott, meg a kes, nem pistol only volt. ezekkel meg nem sokra megyek helik meg tankok ellen.
-
DeadMeat
nagyúr
Sok reményt én sem fűzök a dologhoz, ez a játék szvsz már igy fog feledésbe merülni. De majd szeptemberi pecs után okosabbak leszünk. Nem hiszem, hogy meg lesz majd váltva a világ, de legalább az RGO megkapja a kis nerfjét, ha másnak nem én már ennek is örülnék.
-
marilllyo
veterán
válasz fornettisuti #55338 üzenetére
Baszki de gyorsra van beállítva az egered. Azt hittem nálam gyorsabb egérmozgással nem játszik senki.
Ezt látva a következő a Final Stand-ben nem lepne meg egy fekete Pontiac Trans Am se
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Ez nem biztos,hogy a játék hibája mert nálam 800+ órával sose jött elő ilyen.Most 750Ti-t használok,régebben meg 780-at használtam.
-
DeadMeat
nagyúr
Inkább az ilyenek legyenek meg, ezek annyira nem befolyásolják a játékot. Szóval pont leszarom, csak a hitreget, netkódot meg a gránátspam-et javiccsák .Amúgy a 3-ban is volt még ilyen korában, csak ott óriás és csiga emberek voltak, nem rohangáló desszertek
-
fornettisuti
veterán
-
Mappa
addikt
Tök, vicces? hogy lassan 1 éves ez a csodajáték és mai napig ilyenekbe fut az ember.
nem kötelező megadni
-
fornettisuti
veterán
Ma rögzítettem, 720p eredetileg, de YT valamiért lecsökkentette
videoiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zzola
titán
Kb. 1 hétig nem leszek, gép felújítás miatt! De utána....
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #55305 üzenetére
Szép, de gondolom, h le volt gyengítve, mert 1 RPG nem elég neki.
Mantle-vel tolod? Nekem ott semmi nem müxik, h képeket, videot csináljak, pedig néha olyan epic dolgok vannak!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Csabroncka
addikt
válasz - = Zk = - #55332 üzenetére
Kivételesen nem azért tölt-het lassan mert bugos! Ha nagyon sokáig tart akkor Winyó valamit nem bír, érdemes telepítés után töredezettség mentesíteni az adott partíciót.
Érdemes-e ssd-re telepíteni? Naná, sőt minden játékot ami nagyobb volumenű igen, hiszen alapvetően erre is találták ki (mármint nagy mennyiségű adatot mozgató programok gyors futtatására).
Na persze attól függően mekkora a tárhelyed! Nekem minden másodrendű program, win temp könyvtár, vagy bizonyos részük winyón van, ebből az következik, hogy az origin is, viszont minden játékot az ssd-re telepít, be lehet állítani mindent!"in medias res"
-
- = Zk = -
félisten
válasz M@rdel #55331 üzenetére
a Bf3 miatt nekem nem kell SSD, az "nem annyira" bughalmaz, mint a 4
7végén kipróbálom, köszi (Y)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
M@rdel
őstag
válasz - = Zk = - #55330 üzenetére
csak a Bf4-t nem fogja indítani
áthelyezed ssd-re, originben erre a mappára állítod a letöltést, elindítod a letöltést, egy idő után érzékeli, hogy már le van töltve, és készegyébként megéri ssd-ről indítani
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz lofagi #55329 üzenetére
igen, néztem anno ezt én is
de kipróbálnám előbb....
ha áttolom a BF4 mappát csak, és megadom az Origin-ben az áttolt BF4 mappát, akkor elméletileg működik a gém ,csak a többi letöltést nem fogja érzékelni, amíg vissza nem állítom?! ugye...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
lofagi
addikt
válasz - = Zk = - #55327 üzenetére
Ez a videó önmagáért beszél mennyire éri meg vagy sem.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Olyan nincs valahol akár valamelyik stat oldalon,hogy melyik címet hányszor szerezte meg az ember? Gondolok itt a killing machine, best engineer, squad player és hasonló címekre.t
-
- = Zk = -
félisten
szasztok, again here!
a Bf3 fasza, megy simán
ám a Bf4-et elővéve ennyi pihi után nem hagy nyugodni, hogy sokáig tölti a mapot, tekeri is a vinyót közben....
gondoltam átrakom kipróbálásból SSD-re, de az origin mappám a Bf3(+pr)+BF4(alap) 69GB... az SSD-m 64GB
remek szopóálracmegérné SSD-re tolni?! jó lenne, ha csak ezt az egy gémet át tudnám pakolni, mindenféle hajcihő nélkül
(ha pl csak a Bf4 mappát tolom át és megadom az Origin-nek, hol a mentés és hogy ki merre van arccal?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mappa
addikt
Most frissít a origin... bf4 4GB ? na ez mi lesz? fix netcode?
nem kötelező megadni
-
marilllyo
veterán
-
iMaverick
addikt
válasz Unlimited #55315 üzenetére
Nem Chrome felhasználó vagy?
Battlelog-ról: Players that have chosen to install the latest 64-bit version of Google Chrome will not currently be able to play Battlefield via Battlelog on PC. We are working to fix this problem. In the meantime, we are encouraging affected users to downgrade to the 32-bit version of Google Chrome or use another web browser. We are sorry for the inconvenience.
szerk: ja látom közben magad is rájöttél.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Unlimited
aktív tag
Rájöttem. Chrome alatt nem megy. Valami gáz van vele.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudok játszani, mert kéri, hogy frissítsem a web plugint. Hiába csinálom meg, csak egyfolytában azt kéri, hogy frissítsem. Mi a gáz? Tudja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Snip3r_HUN #55312 üzenetére
az oké de a holo is majdnem konzervdoboz csak négyzet láttam már magnit sokat a holo mögött.
de ilyen nyílt irányzék mögé még nem láttam nemtudom lehet sokk lenne a táv mivel itt az optika mögött van a rendszer. A holonál az optika van hátul na majd kialakulnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz spanglee001 #55311 üzenetére
Szerintem mehet mögé nem okoz gondot, nekem egy ideig az 552 Holo mögött volt nagyító a G36C-n .
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
spanglee001
addikt
nemannyira ide tartozik, de a megosztott képen látható irányzék mögé raknék egy 3x magnifiert funkcionálna rendesen? vagy azt inkább aimpont mögé javalott csak? Mármint airsoft szemszögből, mert egy magni 15k red dot meg van. olcsóbb így mintha 4x acog és a tetejére egy mini red dot 40k.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
marilllyo
veterán
Én jobban szeretem a Rush-t mert izgalmasabb mint a cq. Pörgős nagyon. Bár most elvoltam a Chainlinkkel. Amúgy a Link Breaker ribbon titka, hogy a szopó oldalon kell lenni
-
Snip3r_HUN
addikt
-
marilllyo
veterán
Quintuple kill...ilyet se olvastam még....
Na ha tudtam volna, hogy RUSH-on vagy utánad megyek. Senki nem játszik RUSH-t...csak azt a kurva cq-t.
Neked a mósün blúr az maxon van?! Gondolom a HBAO is rátesz egy lapáttal.
-
killer095
őstag
Megvan a személyen kedvencem [link]
-
CsonkaImo
addikt
válasz Snip3r_HUN #55295 üzenetére
Szerintem ez egy fokozatos átvezetés arra, hogy a későbbiekben majd minden battlepack-ért fizetni kell. Tehát megveszed a játékot, hozzá a Premium-ot és ha a fegyverekre szeretnél kiegészítőket vagy festéseket akkor azt is. Lehet a Hardline-ban már így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest