Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Pedig a Desert olyan szép! Ha naon vacak lesz, akkor megy vissza a P226 és pont.
Ugyanígy vagyok az M416-ACE23-mal, utóbbi picit pontosabb, gyorsabb, de nem tetszik.
GOL meg nálam semmivel nem jobb, mint az SRRszerk: még az a francos égetés hátravan, de majd lehet, h megkérlek most én Téged, h áldozd fel magad a szent cél érdekében!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
yodamester10
őstag
válasz Bjørgersson #55887 üzenetére
Ezen csodálkozol mikor ilyen is van bf4-hez
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #55893 üzenetére
Mekkorát gémeltünk már a 3-ban, sniper fegyó, vmi 1x optika, lézer és adjad neki!
A 4-ben az SRR-61, 8x-os optika + PLD és nincs megállás!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zuzu000
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a játék nem használja ki se a CPU-t, sem a GPU-t maxon? 8GB ram, AMD Phenom II 960T @ 6 magosítva, 3,2Ghz, HD7870. High beállítások mellett, 1600*900-as felbontáson. A gpu 60-70%, a proci szintén. 14.1-es catalyst. Mi baja lehet? (nem mantle, úgy kegyetlen szaggatások vannak) Ja és 40 FPS nagyobb pályákon.. Lowon is ugyanezt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
r00r1
aktív tag
válasz Bjørgersson #55890 üzenetére
Az agresszív sniperkedés a kedvencem, jól csinálni igazi művészet. Szerintem.
Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor kempeltem a hegyoldalban. -
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #55890 üzenetére
Pont tegnap írtam Proxy-nak, hogy az elején annyit szenvedtem JET-tel, hogy 460+ óra után most tudtam visszahozni 1-re a KDR-emet. Aztán ahogy kijöttek az NS mapok és rájöttem, hogy a hajókban akár 4-en is ülnek...3 kör alatt lőttem 20 ribbont egy francia szerón..aztán kibannoltak.
De most kezdődik előről attack helivel. 370-ről már 170-re len00boltam a skillem. ...és még mindig van 21 ribbon vissza
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bjørgersson
félisten
válasz marilllyo #55888 üzenetére
Köszönöm! Rohadjak meg a Naval Strike nem jutott eszembe... Á, köszönöm, de azért csak megszenvednék érte, addig is fejlődik a jet skillem. 0-ról 0,0000000000000000000000001-re.
(#55889) r00r1: Épp ideje lesz már... Én meg azt várom, hogy vegyék ki őket a játékból a jetekkel együtt.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #55887 üzenetére
Ezt javaslom. Lengyel szeró. HC. Azonnal termelődik új gép ha összetört az előző. Guideddel lődd a tankokat Jeppeket. Vagy menj NS mapokra és lődd a hajókat. <- ez tuti tipp. Csináltam 28 ribbont így, pedig dogfight-ban még most is azonnal lelőnek.
Én is ezen csinálom az atomheli ribbonokat
Vagy várj estig. Felmegyek veled egy 2p start szeróra és lelősz 15x (nem te lennél az első)
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Adjatok már valami szervert, ahol meg tudom szerezni azt a három kurva jet ribbont. Szétbasz az ideg, hogy minden szerveren van valami jetes nyomorék, akitől 10 métert nem tudok repülni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #55884 üzenetére
"átkeléshez", komprende? Nem akarok én víz alatt harcolni, azt gali megtette az AA-val!
kisza: mekkora lenne már, bepattog a gránát a csövön vagy rászáll egy sirály és...!
-
prokxy
veterán
Megvan a megoldáááááás!!! Végre lehet tank az NS mapokon nekem!
T-90A-hoz OPVT toronyszellőztető rendszer mélyvízi átkeléshez!A BF5-be srácok olyan kiegeket tudnak még a tankra rakni, h csak kamillázunk majd!
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Ezt láttad már pohár? Szerintem jelentkezz
Basszus G4ula84 megelőzött .[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
afrojack1
senior tag
hogyan kell képet feltölteni emblémának?
SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
SC: Herczku_Death
-
bombibmw
veterán
válasz prokxy #55869 üzenetére
Van limit,de minden alapon van,mert jelenleg gyári hűtő van a CPU-n.
Limites lehet,ezt már többször is mértem.
Kell neki a tuning,hogy mindenhol 100%-ban kihajtsa a kártyát.
Így van,hogy csúnyán leesik a kihasználtság,de annyira,hogy ennyire még CPU limitnél sem,miközben a kártya 60 fok körül van.
Na mindegy,majd kikísérletezem,hogy mi lehet a gond.
Köszike.(#55870) kisza25:
+1[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz bombibmw #55868 üzenetére
Most nézem az aláírásod, CPU limit igencsak fura lenne i7 4790k-val!
Milyen értékek közt ugrál a GPU? 67-99? Mert akkor 2 dolog lehet: túlmelegszik és/vagy a power limit kevés neki. Tuningot vedd vissza, ha van. Első körben ennyit csinálnék én is.
Nekem is ugrált a régi karim kihasználtsága, ha a fentiek közül volt vmelyik.szerk: nekem ATI van, Zöldeknél nemtom, h van-e power limit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bombibmw
veterán
Az mitől lehet,hogy eddig 90-100Fps-em volt,most meg hirtelen csak 30-40 lett?
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #55863 üzenetére
Köfi! Llövésem sem volt, h hol találtam ezt a beállítást, de lockeren igencsak hiányzott!
-
kriszpontaz
veterán
-
prokxy
veterán
válasz DeathAdder #55860 üzenetére
Test range, ahol kedvedre kipróbálhatsz mindent, megtanulhatod a járművek kezelését, vannak célpontok földön vízen levegőben, stb. Ott nem zavarsz senkit vele, bármit is tesztelsz, nem számolja bele a statba sem a sok suicide-ot Az egész egy bazi jó ötlet sztem.
Battlelog - Multiplayer - test rangeOrigin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Erre valaki?
-
Olympos
aktív tag
válasz DeathAdder #55856 üzenetére
igen, van: ha működik/működne, akkor ez az opció aktiválja/aktiválná a Mantle-t.
- 1=Mantle
- 0=DirectXNézd meg, hogy mennyi az FPS DirectX alatt 0 érték esetén, majd kilépsz a játékból, válts Mantlera 1-es érték beírásával és ha van min. 10% különbség, akkor működik.
Ha nincs, akkor nem tudom mi van vele....Win8.1 & R9 280X & legújabb AMD driverrel mennie kellene.Test Range alatt teszteld.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #55857 üzenetére
Nézd má', az elveszett ember!
Tank az kell, még Paracelre is! Ezért megyek Test Range-re, ha kell a trópusi sziget hangulata!
-
DeathAdder
veterán
-
prokxy
veterán
válasz gali777 #55849 üzenetére
1 ölés bármelyikkel és kick, visszajön az illető, utána perm ban, 3-ra végleges. Szóval jól meg van oldva.
Olyat nem is lehet csinálni, h le sem spawnolnak bizonyos típusú a járművek?
-
cs1rk3
tag
AZ AS-VAl nerfelve lett vagy tényleg ilyen vacak?
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #55848 üzenetére
Nekem BF3 TDM van fent, nézd meg: Pr0kxY_Gaming_HD
Meg van ott FarCry 3 is, minden maxos felbontás, sztem elég jó, action-nel vettem fel az egyiket, másikat meg az AMD Evolved-del.
A hang, hát az meg ilyen tré. :/De hogy mivel lehet még javítani, nemtom...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #55845 üzenetére
Végig csak mi dumáltunk, hehe!
YT-on majd a nevem javítsd pls: Pr0kxY, vagy simán prokxy!
köszcsipuszcsi
Tegnapiak is jók voltak, bár 1-et nyerhettünk volna!Miért az as-valt- használod? assign? Nekem az naon nem adja, meg nem is tetszik.
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #55843 üzenetére
Neeeem, dehooogy, olyat nem teszek!
Lara: favoritok közt van, este megnézem és belinkelem ide.
Sztem 48 vagy 32-es. 9-10-es ott a KD-m asszem!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kisza25
félisten
csináltam egy vidit, a minőséget próbálom belőni, nem túl sok sikerrel
Tisztogató hadművelet Kovy és Prokxy szexy hangjával
ti milyen beállításokkal veszitek fel és milyen formátumra tömörítitek (én shadowplay 1080p 60FPS és sony VEGA 1080p 30FPS youtoube-ra tömörítem, a gépen nagyon jó feltöltve meg silány )[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
prokxy
veterán
A múltkor a BF4 vmelyik TXT-jében hekkeltem, hogy a fal mögül való kihajolást ne csinálja, valamit 1-ről 0-ra kellett állítani, ha minden igaz.
Tudjátok, h mi az? Már elfelejtettem!
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #55840 üzenetére
Annyira nem vok ügyes, mint ati vagy gali, de elég sokáig bírom a levegőben tartani még a mostani szar helyzet ellenére is!
Este tok segíteni.
Addig is: van 1 szerver, golmud only, no AA, no jet és ott könnyen meglesz a medál. Nekem is kéne! :Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
marilllyo
veterán
Kéne nekem egy ügyes Attack Heli pilcsi. Találtam pár nagyon fast vehicle szervert. Ha valakinek van kedve segíteni szívesen veszem...
-
silver87
tag
-
Olympos
aktív tag
válasz DeathAdder #55835 üzenetére
Nekem is R9 280X-em van 14.6-os Catalyst-tal, Win8.1 64bit alatt és fut a Mantle.
Próbáld meg ezt:
- "C:\Users\neved\Documents\Battlefield 4\settings\PROFSAVE_profile" fájlt szerkesztésre nyisd meg.
- "GstRender.MantleEnabled 1" legyen 1-es végződésű vagy ha nem is volt benne ilyen sor, akkor meg illeszd be....hátha segít!
Nem tudom honnan van neked a 14.8, de az AMD oldalán lévő 14.6 és felette lévő verziók nem támogatják a Win 8.0-át, csak felette és alatta lévő Windows veziókat: Win7/Win8.1
Starting with AMD Catalyst™ 14.6 Beta, AMD will no longer support Windows 8.0 (and the WDDM 1.2 driver)
Windows 8.0 users should upgrade (for free) to Windows 8.1 to take advantage of the new features found in the AMD Catalyst 14.7 RC3 driver
AMD Catalyst 14.4 will remain available for users who wish to remain on Windows 8
A future AMD Catalyst release will allow for the WDDM 1.1 (Windows 7 driver) to be installed under Windows 8.0 for those users unable to upgrade to Windows 8.1[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
Ezt nem értem, nekem win 7 64 bit és 14.4 driverrel megy a mantle.
Akkor ott azért más gond is lehet. -
lotTóni
tag
Elképzelhető.Van aki nem vált a világért se és olyan is aki váltott,de visszatért a W7-hez.Egyet találhatsz,melyik játék miatt...
Én váltottam,ami a játék futtatásának jót tett.[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
DeathAdder
veterán
válasz lowzor #55831 üzenetére
Oké, kitöröltem, köszi a linket
14.1 beta -val még a catalystba sem írja a mantlet, szóval rendesen elvan cseszve mostmár a dologlotTóni - Hmmm megérett akkor már a W 8.1 -re való csere?
Viszont ez akkor sem normális, hogy W7 alatt egyáltalán nincs ilyen opció
[ Szerkesztve ]
-
lotTóni
tag
válasz DeathAdder #55824 üzenetére
Mantle ok
A 280X/7970 CF W7 64bit-es konfiggal voltak gondjaim,nem csak a mantle-val...
[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
Tomdriver
őstag
válasz DeathAdder #55827 üzenetére
Köszi, azért ez érdekes, hogy AMD oldalán keresőbe beütöm a konfigom, és még mindég a 14.4 jelenik meg.
[link]Én 14.4-et innen töltöttem le, de kifogástalanul működik win7-el is.
Én ezt használom driver eltávolításra
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz DeathAdder #55830 üzenetére
Próbáld ezzel törölni (de mindenképp csökkentett módban): [link]
Igazából Win 7 alatt is látszania kéne, csak azalatt tele van hatalmas lagokkal (CPU tüskékkel) az egész.
Win 8.1 kell hozzá, hogy smooth legyen. Aztán nálad lehet, hogy a probléma forrása is a Win 7. Ehhez már mindenképp ajánlatos a 8.1.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz lowzor #55828 üzenetére
Próbáltam már törölni control panel-ból, és driver sweeperrel is.
Na akkor itt lehet a bukta, nekem W7 x64 van a gépemen.
Akkor meg is van a probléma forrása, ez lesz az biztos?Megpróbálom még a 14.1 BETA drivert, hátha..
Hogyan töröljem a drivert helyesen?
[ Szerkesztve ]
-
ottesz
aktív tag
Nem tudom nálam csinálja csak de mostanában bekapok a játék alatt egy találatot és elkezd az emberem jobbra lassan forogni.Eddig nem csinálta.És csak a kilépés segít... Basszus a kormány be volt dugva......
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz DeathAdder #55827 üzenetére
Esetleg még azt lehetne, hogy DDU-val leszeded a mostani drivert (ha eddig nem azzal törölted) és úgy fel az újat.
14.1 beta itt van: [link]
Vagy win reinstall, de azt nagyon a legvégsőbb esetben.
Milyen win van a gépeden? Mert csak win 8.1-el megy rendesen a Mantle.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz Tomdriver #55825 üzenetére
asdxv - ez alapján leszedtem guru3d -ről a 14.4 -et, de valamiért nem akart jó lenni. Felment, de a megjelenítés olyan maradt, mintha fel sem tettem volna
egyre jobban teszi be a kaput nálam a radeon. Annyiszor megfogadtam már h nem veszek többet, de az ára mindig meggyőzött
-
lowzor
veterán
válasz DeathAdder #55824 üzenetére
Próbáld meg a 14.4 előtti beta driverekkel akkor.
-
Tomdriver
őstag
válasz DeathAdder #55822 üzenetére
Azóta már feltettem a 14.8 WHQL -t is.
Azt honnan töltötted le?
Tudtommal még 14.4 van, bétából meg 14.7 -
lowzor
veterán
válasz DeathAdder #55822 üzenetére
Originben nyomj rá, hogy játék javítása, vagy telepítsd újra.
-
lowzor
veterán
válasz DeathAdder #55817 üzenetére
Ez érdekes, mennie kéne...
A Catában sem írja a Mantle-t? -
Snip3r_HUN
addikt
válasz yodamester10 #55815 üzenetére
Talán hogy közben az is tudjon érvényesülni aki nem rendelkezik a dlc-kkel ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
afrojack1
senior tag
-
DeathAdder
veterán
Mit csináljak, hogy Mantle -ra tudjam állítani az API-t? (R9-280X)
Frissítés megvan, de ilyen opció nálam továbbra sem létezik (14.7 beta)
-
afrojack1
senior tag
-
yodamester10
őstag
Miért van az iramon,hogy dragonos mapok vannak beállítva már majdnem tele a szeró erre valaki átnyomja az alap mapokra abból is a foshalmaz sanghajra.Gratulálok.
-
MastR
tag
válasz kriszpontaz #55811 üzenetére
Uhh! köszi! sosem jöttem volna rá. De leginkább azért mert Sniper golyó becsapódás hangja van, és a valóságban pedig köze sincs hozzá. Ennek az EMP UAV-nak más hangot kellett volna adniuk mint egy golyó hangja.. Commanderkedés nem az én világom pár percig próbáltam, de az emberek nem azt csinálják amit mondasz ( nyilván) és így meguntam.
-
gali777
őstag
válasz kriszpontaz #55811 üzenetére
EMP*
-
kriszpontaz
veterán
Úgy hívják hogy Commander által lerakott EMP UAV. A hatósugarában a Gunship sebződik.
Próbáltál commanderkedni?
Van SCAN UAV ami ugye egy TUGS a levegőben. Meg van az EMP ami zavarja a spotot, + sebzi az ellenséges Cruise Missile-t és a Gunshipet pl.*Bocs , EMP UAV. Köszi Gali!
[ Szerkesztve ]
-
MastR
tag
Valaki mondja már el nekem plz hogy mi ez:
Ülök a Gunship-ben és egyszer csak másodpercenként 5-öt sebződik a gunship. Anti airhez túl lassú, meg túl egyenletes... snipernek túl gyors és nem hiszem hogy valami sniper lenne aki 15-20-at belelő úgy hogy mindig mind talál. Aza problem hogy 15 HP-nél mindig kiugrok és nem várom meg hogy kiírja ki az aki öli a Gunship-et. Na mi ez? -
laposonly11
senior tag
válasz FollowTheORI #55805 üzenetére
Igen van, lassúságban, mert ugye BF és egyéb fps játékokhoz illene a 2ms, na most az IPS 5ms-nál gyorsabb kiadásban nem gyártható! Bár tök mindegy, inkább a képminőség, és amúgy is lehúzzák a szervereket a 150es és nagyobb pinges huszárok!
Egyébiránt színhűség képminőség grafikához fényképekhez vazze: itt van az asztalomon + ban egy régi crt 15" moncsi 85Hz et tud 1024 ben 60on lötyög 1280x1024 ben, és volt vagy 3000 Ft használtan ennyit a témáról!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #55805 üzenetére
Van javulás, de hamar meg lehet szokni.
Én egy éve vettem egy olyan Dell-t, ami Kisza kollégának van.
Az első héten tényleg látható a változás, de utána már elmúlik az újdonság varázsa és olyan lesz, mintha mindig ilyet használt volna.
Mondjuk én a képeim miatt vettem, azért ott jobban kijön a technológia előnye, mint játékoknál.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Mappa
addikt
válasz Svájcinéger #55800 üzenetére
Éreztem hogy be fogsz szóóni
kisza25 - jöhet vazze most már had szóljon.
nem kötelező megadni
-
nagyúr
válasz kisza25 #55799 üzenetére
Akkor gondolom van most érzékelhető javulás TN után...
Amugy a DELL monitorok a legjobbak szerintem ár-érték vonalon és minőségben, amik elérhetőek is.
Én magam is egy U2412M-et használok pár hónapja, mert a régi Samsung 244T bedöglött 10+ év után... remélem ezis kibír legalább annyit. Az PVA volt ez megy ugye IPS de még ígyis érezhetően szebb élesebb színesebb az egész... igaz a Samu tényleg régi volt, technológiában is meg fényereje is vége felé járt a csőnek.
A TN-hez képest meg gonolom ég és föld.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
iMaverick
addikt
válasz kisza25 #55802 üzenetére
miért pont ez ne lenne bugos
Jogos! Bugfield...
[B](#55803) laposonly11: Én 65-rt vettem a 24"-est, bár nincs benne 3D. (Nem is hiányzik! A Samu TV-t is direkt olyat vettem, amiben se 3D, se Smart funkció sincs. /Smart helyett rá van dugva a HDMI-n egy kis AMD Kabini gép Windows 8-cal. Kell ennél "okosabb" megoldás?/)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
laposonly11
senior tag
Akkor asszem 68000ért én jól jártam ezzel a 23as IPS LED LG Monitor/TV-vel ...sőt! 5ms, passzív 3D(mondjuk pl. BF3 alatt szemtengelyferdülést kaptam 3dben, marad a mozi), kép a képben funkció: [link]
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
kisza25
félisten
válasz iMaverick #55801 üzenetére
a Missile-nek is van becsapódási ideje elég sok, ha már elindította, vagy passz bug, miért pont ez ne lenne bugos
Az euró miatt megy felfele az ár, lehet többe kerül, de a használt kb 75%-os árról indul tehát még mehetne felfelé szépen, ahhoz, hogy keresni tudj rajta[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
iMaverick
addikt
válasz kisza25 #55799 üzenetére
Ugyan még valahogy május környékén vettem, de EZT már a BF4 alá DELL U2412M. IPS-es a kis drága, nagyon szép képet ad. (Egy 22-es TN paneles Samu-t cseréltem le. Amikor beröfentettem a Dell-t, csak néztem, mint Rozi a moziban.)
Az viszont tetszik, hogy "felfelé" megy az ára! Lehet a végén még eladom drágábban, mint amennyiért vettem?
(#55798) kisza25: és mi az áláspontod a Missile-ról? Az sem csapódott még be? A gunship-ben valszeg igazad van.
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest