Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz kisza25 #56398 üzenetére
1. Logolj ki és teljesen zárd be az Origint.
2. Nyiss egy Registry Editort
3. keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4 mappát
4. nézd meg hogy szerepel-e a mappa alatt Xpack0, Xpack1, Xpack2, Xpack3 kulcsHa VAN (általában a te általad említett bemásolós módszernél nincs) akkor a mappa alatt lévő értéknek Installed - True-nak kell lennie.
Ha NINCS ilyen érték vagy Xpack mappák, akkor jobb kattintás a Battlefield 4 mappán -> Új -> Kulcs
Elnevezed a kulcsot a DLC-nek megfelelő mappává (Xpack0, stb.)Xpack0 = Second Assault
Xpack1 = China Rising
Xpack2 = Naval Strike
Xpack2 = Dragon's TeethEzt annyiszor megismétled ahány DLC bejegyzés hiányzik.
Minden létrehozott kulcsra jobb gombbal kattintva pl: Xpack1 - Új - Karakterlánc
A jobb oldalon létrejött karakterláncot elnevezed Installed-re és dupla kattintással adsz neki egy True értéket.
Ezt minden Xpack kulcsnál megismétled.5. Ha kész vagy, kilépsz a Registry Editorból
5. Bejelentkezel Originbe és csatlakozol szerverhez és örülsz.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Fú, de baromi jól néz ki ez a Hammerhead, tiszta Bad Company 2 szerintem. Eddig is ilyen pályákra lett volna igény...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #56396 üzenetére
csak a 4-es pontot leírnád magyarul a többi tiszta
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
szia ma vettem egy ugyanolyan laptopot, mint a tied, a hibajelenség ugyanaz amit leírtál, raktam bele +4GB RAM-ot átállítottam a virtuális memóriát fix min 512 max, 1024-re, így megszűnt a jelenség, natívban mediumon 55-100 közötti FPS (háttérben böngésző kilőve) 64fős pályán, futtattam játékjavítást, meg töredezettségmentesítést is, nem tudom az mennyit segített, mert ezt mind megcsináltam, aztán +RAM (nem is volt olyan könnyű szétszedni 9 csavar, rohadtsok egymásfelé néző patent, meg az ultrabayt is ki kell szedni előtte, meg az aksit)
még egy ssd-t rakok majd bele, (van benne egy foglalat neki) mert a pályatöltési idő egy vicc HDD-ről
MÁS: elkezdtem letölteni BF4-et megállítottam bemásoltam indítottam működik, ugyanezt megcsináltam DLC-kel mindegyiknél azt írja játék, de csak alap szerverekre enged fel, DLC-ket hiányolja ötlet?[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
válasz yodamester10 #56392 üzenetére
Kaja közben elkezdtem kommanderkedni, ezen a giant of karelian.
Vagy 200-l vezetünk, egyszer csak az egész csapat bevonul az A-B -hez és ki sem dugták az orrukat.
Írtam nekik, hogy veszíteni fogunk válasz hahahahaha.
Természetesen vesztettünk.
Egyébként jó ez a pálya, de tényleg kemper paradicsom.
Én éreztem a netcode változást, a CTE-n rosszabb![ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz yodamester10 #56392 üzenetére
Tesztelés a lényeg, amugy ma berakják Hammerhead-et 1 napra szerintem aztán ennyi volt a FS dolog.
Kemper az van, tegnap 2 delikvens Hangar 21-en a nagy hangárajtó fölötti hegyen kempelt...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
yodamester10
őstag
Na lőttem pár kört ezen a bizonyos CTE foson,mert másnak nem tudom nevezni.Semmi változást nem vettem észre,hogy többet találnék vagy fedezékbe bújva nem lőnének le és mennyi nyomorult kempelő van, az vicc,vagy itt nem a zászló húzása a lényeg?
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #56380 üzenetére
az RA mobility hits ellen jó, nincs fent szinte minden lövéstől az lesz, én egy ideig használtam az nélkül és beállítottam, hogy javuljon magától a tank, lőttem is egy 37-0-át, tehát lehet úgy is csinálni, csak sokat kell akkor menekülni, amit nem szeretek, de javítani sem nagyon szóval, vagy-vagy
[ Szerkesztve ]
-
Grind
tag
válasz kriszpontaz #56385 üzenetére
Automatikusan felismeri, de én is erre gondoltam első körbe, mert én magam is tudom állítani, de jól állította magának a GT755 megy..
MacBook Pro 2017 iPhone XS
-
marilllyo
veterán
válasz kriszpontaz #56385 üzenetére
Elvileg az automatikusan működik. A program felismeri mi az amire GT750M kell és mi az amire elég az intel HDnoobság.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eugabesz
őstag
válasz Frozzy #56376 üzenetére
Tessék??Itt vagyok,ki keresett??
Helmoras:Igazán nincs mit,gyere bátran...bár sok jóra nem számíts,van mikor nagyon kemény harcok folynak...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kriszpontaz
veterán
Nem kavar be az nVidia féle intel VGA-s dual marhaság? Már nem tudom mi is a neve. Kellene lennie egy kapcsolópanelnek a tálcán az óra mellett ahol tudod állítani hogy az integrált HD graphics vagy az NV legyen az aktív. Bocs, movilról vagyok és nem használtam szerkesztést.
-
eugabesz
őstag
válasz Helmoras #56377 üzenetére
Így:rákatt ide és ott a favorit gombocska...
pirk.lajos:Az a Raptr lesz,egyszerűen töröld le...aztán lefuttatod a pbsvc.exe-t,az Origin games>battlefield4>Installer mappában megtalálod és szerintem jó lesz...a global bannod van,azt már a kutya nem mossa le rólad,de szerintem egyszerű PB hibával dobál ki..
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Grind
tag
válasz marilllyo #56339 üzenetére
Mindent kipróbáltam amit te is írtál meg amit a többiek: kikapcsoltam az origin paneljét, kábelről megy a net nem wifiről, minden driver frissítve (bár minden friss volt..) pb-t frissítettem a directX-et is mindent, de egyszerűen nem az, hogy picit laggolok vagy csak néha.. folyamatosan.Egyéb más ötlet valaki?
-
prokxy
veterán
válasz marilllyo #56364 üzenetére
RA vagy a zoom helyett rakod ezt be?
Erről jut eszembe, reaktív nélkül kéne menni pár kört, h számít-e vmit, mert a BF3-ban rengeteget, sokan kérdezték anno, h mit forgolódok annyit, meg mondták, hogy a tankomon nem talál a lövedék!#56379) VAN der BOSS: mi más? Zászlót foglalni?? Minek, ott meghalhatsz!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
@rglaaf
veterán
válasz pirk.lajos #56374 üzenetére
mit akarsz te szervezetten játszani? ott vannak az assigmentek ,pakkok,medálok,ribbonok dögcetlik stb azokért kell hajtani az a lényege a játéknak sokak szerint
PSN:BiZzare_0 ️
-
pirk.lajos
csendes tag
válasz eugabesz #56375 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, benézek mikor next time játszom
Kérdés:
Pár szerver kidob PB hibával. Akkor kezdődött, mikor a frissített AMD (Ati kártyám van) drivert leszedtem és az abban lévő valami origin klienshez vagy xfire-höz hasonlító app betöltött a játék indításánál...PB azt hitte, hogy hack? Lehet ezt velehogy felülvizsgáltatni, vagy kérni a törlésem a BAN listáról?
-
eugabesz
őstag
válasz pirk.lajos #56374 üzenetére
Nálunk néha kialakul egy-egy jó csata,teamspeak is van,szabadon használható,akár kezdő akár nem az illető,jöhetsz a szerverünkre is bátran,van néha csapatmunka is...
(kicsit félreérthető volt,nem,nem a honlapunkon szoktunk csatázni...bár.)
[ Szerkesztve ]
-
pirk.lajos
csendes tag
Sziasztok
Relatíve új vagyok BF4-ben (nem n00b, csak kezdő ).
Az érdekelne, hogy van-e olyan lehetőség, hogy casuál módon ugyan, de szervezett egységben játszak?Nem szeretem, mikor mindenki a saját feje után megy, és lő... Inkább a taktika.
Erre szeretnék megoldást.Javaslatokat köszi.
-
zzola
titán
válasz fornettisuti #56372 üzenetére
Majd egy év után mire föl ez a meglepődöttség? Sz@rból sehogy sem lesz vár... Only in Battlefield 4....
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
lelőttem egy motoros fickot, utánamentem, erre ezt látom:
http://youtu.be/ulODZUJSjpAiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
eugabesz
őstag
válasz kriszpontaz #56369 üzenetére
Szerintem is...iszol te rendesen,baszki, marilllyo??
-
marilllyo
veterán
válasz regener #56366 üzenetére
Az első változat használhatóbb. Attack Helinél kötelező....de úgy megszoktam, hogy mindenhova ez van berakva.
(#56367) M@rdel : Basszus tényleg. Leveszem a plusz feszkót a billentyűzetről is ...biztos ami biztos..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
marilllyo
veterán
Miért van az, hogy az az IRV egyszer ilyen....
Néha meg ilyen.
Ez valami bug? Perk? Vagy instabil a tuningom
Akinek nem világos...azt kell figyelni, hogy egyiken szemcsés...míg a másikon nem.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Operation Locker-en most én is belefutottam súlyos textúra hibába. Viszont akkor jött csak elő, amikor az élsimítást (SSAA) levettem 2x-re. Amint visszaállítottam 4-re, eltűnt....
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #56361 üzenetére
Tegnap így jártam én is, egy tankkal küzdöttem Lancang Damon, én AntiAirrel voltam, teljesen ledózeroltam a tankot, de mire a végére értünk a küzdelemnek már egymással szemben voltunk. Mindketten kiugrottunk, és valahogy sikerült egymás járműjébe beülni
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
kisza25
félisten
ti ezt meg honnan tudjátok? talán használjátok
Godlike79 (#56361): találó
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz kriszpontaz #56355 üzenetére
A Staff Shell itt is ilyen, olyan egyenesen megy, mint a huzat
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #56355 üzenetére
arról is megnéztem egy videót aztán ki sem próbáltam hiába ingyenes, de ez most komoly? olyan, mintha mindenki guideddel menne
-
kriszpontaz
veterán
válasz kisza25 #56353 üzenetére
Ugyanolyan a tüzelési formája mint a WOT-nak. Abban sem tetszett hogy nincs esése a lövedéknek, azért nem is játszottam vele soha, de ez tényleg gagyi. Ha olyan lenne a tüzelés hogy érezned kell a távolságot mint BF-ben, akkor OK, de ez így gagyi. Ez olyan mint amikor BF3-ban multi után a tankos pályát kipróbáltam Single-ben és majdnem kilőttek mert mindenki felett lőttem el. Utána jöttem rá hogy egyenesen megy a lövedék .
-
@rglaaf
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #56352 üzenetére
hát ezt már láttam és akkor is egy sz@rnak tűnt, ez mi ez, hogy rajt tartom aztán úgy lövök skill az már mint olyan ehhez nem kell? vagy 10éves gyerekeknek csinálták
-
Bjørgersson
félisten
Armored Warfare - mindenkinek, aki a tankokat favorizálja.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #56349 üzenetére
legalább lefoglalta a jeteket
szerintem egy 64fő csapatban nagyon max 50% csinálja a feladatot, de akkor már mindkét oldalt van legalább egy-egy "klán" a maradék 50% trolkodik, campel, assignmentet csinál
felmegyek egyedül egy szerverre 64főnél a csapatból kb 5 fő aki a feladatot csinálja....
szóval ezen nem is érdemes gondolkozniAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
regener
veterán
válasz Snip3r_HUN #56349 üzenetére
Egy fecske nem csinál nyarat és amint láthattad a jetjük nem szedte le őket.
-
Laraxior
titán
14GB a CTE?
Ez csak a Final Stand, gondolom.[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
válasz Bjørgersson #56346 üzenetére
Azt vágom, nem is az volt a kérdés, hogy alfa vagy zéta verziójú a DLC... Viszont emlékezzünk csak vissza, hogy a BF3-ba a MAV úgy került annó, hogy elvitte az embört... Mikor először megláttam a liftezőket, majdnem leestem a székről a röhögőgörcstől!
Szóval persze igazad van, lehet, hogy még a CTE-ben is kiveszik, nemhogy belekerülne a véglegesbe.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Bjørgersson
félisten
válasz iMaverick #56343 üzenetére
Szerintem meg szinte az összes videóban elhangzik, hogy még erősen alpha fázisban van a DLC (ha a bal felső sarokban lévő felirat nem lenne elég feltűnő), és valószínűleg minden változni fog a végleges kiadásig.
-
prokxy
veterán
Meddig nyomják a CTE-n a FS mapokat?
2-t kipróbáltam (Operation Whiteout, Giants of the Karelia) másik 2-t is meg kéne nézni.
A téli pálya nagyon tetszik, az erdős is szép, jól lehet rajta sunnyogni, bejön.
1x nem tudtam sem a railgunt, sem azt a kis rakétát kipróbálni.
A hoover tankot meg gyááá de szar irányítani.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
hrvp
aktív tag
-
addikt
Üdv!
Egy kb. 2 hónappal ezelőtti javítás után nekem, meg még sokaknak előjött egy olyan hiba, ami nagyon hasonlít az általad leírtakra, ezért az Originben feltétlen kapcsold ki a játékpanelt. BF4 jobb egérgomb, a BF4 játéktulajdonságai, és ott bepipálod az Origin játékpanel kikapcsolása opciót. Egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
marilllyo
veterán
Nekem is volt y510p-m. Az elején én is 4GB rammal játszottam és nem laggolt. Bár nem is futott úgy mint 8 GB rammal.
Viszont ezt a jelenséget én is tapasztaltam az y50-nél. Mondjuk ritkán...de olyankor csinálta amikor hirtelen megugrott a pingem. Próbáld meg kábelről. Drivereket mindent frissíts. 400 órát játszottam BF4-el y510p-n. Nem szabad, hogy gondja legyen.
Egyébként a jelenség neve "stuttering". Youtube.com Nem egyedi...
[ Szerkesztve ]
-
Sósperec
tag
válasz Bjørgersson #56335 üzenetére
Nem! 256MB
-
birorichard
őstag
(#56328) Grind:
Majdnem bizton állíthatom, hogy a RAM miatt van. Nekem Athlon X4 750k 3,6 GHz, 4 GB RAM, GTX 660 2 GB-tal játszhatatlan volt. Procit 3,9-re húztam, érdemi javulás nem nagyon volt. A HDD-t egyfolytában tekerte, de ha nem, akkor is akadozott, lassú volt. Raktam bele még 4 GB RAM-ot és minden gondom megoldódott, tökéletesen megy azóta.Csak kíváncsiságból, a VGA az asztalival megegyező, vagy az M sorozat? Mintha olvastam volna valahol, hogy egyes gamer laptopokba belerakják a teljes értékű kártyát. Ez is ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
-
Grind
tag
válasz kisza25 #56329 üzenetére
Az teljesen jó lenne, de egyszerűen használhatatlan teljes lagg mindenhol full low grafikán! Annyit hagytam ki, hogy Windows 8.1 64 bit van fent
De sok játék van fent és idáig semmivel nem volt gond, aminek legalább ekkora a gépigénye nem értem mi lehet a gond
[ Szerkesztve ]
-
Grind
tag
válasz birorichard #56327 üzenetére
Processzor: Intel I5 4200M 3.1 Ghz Turbo (Haswell)
Ram: 4Gb DDR3 1600 Mhz
Videókártya: Nvidia GTX 755 2Gb
Tárhely: 1 Terra SSHD
Kijelző: 1366x768 HDMacBook Pro 2017 iPhone XS
-
Grind
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám remélem tudtok segíteni.Van egy y510p nevű notebookom (a legkisebb kivitel) és ma vásároltam meg a Battlefield 4-et remélve, hogy fogok egyet kettőt multizni vele Viszont felraktam és egyszerűen játszhatatlan és nem tudom mit csinálok rosszul! Feltettem az origint, de eleve mikor szervert keres rákattintok egyre alig csatlakozik fel mondjuk 10/9-re nem... ha esetleg fel is csatlakozik az is kb 10 perc és annyira laggol a játék, hogy élvezhetetlen pedig a grafika teljesen lowon van (elvileg jobban kéne futnia) Tudtok segíteni, hogy mit állítsak be vagy mit csinálok rosszul? Az origint nem lehet kiiktatni valahogy? Vagy hogy elindítom a játékot (mint anno a BF2-őt) és és ott keresek szervert?
-
őstag
válasz Bjørgersson #56316 üzenetére
Közbe írtam a Battlelog fórumába, pár másodperc után törölve is lett a poszt és visszaírt egy modi, hogy köszöni szépen, hogy a tudtára adtam a dolgot és tenni fognak az oldal ellen valamit.
-
M@rdel
őstag
válasz yodamester10 #56318 üzenetére
Azt hiszem itt.
Tegnap volt, már nem emlékszem!Ép most jött hozzá, 96MB frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz gali777 #56320 üzenetére
Amúgy szerintem a legtöbb ilyen dolgot nem az adott személy küldi, hanem biztos meg van csinálva, hogy akaratán kívül elküldi az összes ismerősének az üzenetet. Facebookon is volt már ilyen, jó pár évvel ez előtt rengeteg embertől kaptam ugyan azt az üzenetet.
Fasza az avatarod amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #56319 üzenetére
Jaa, erre nem is gondoltam még. Na majd ha legközelebb összefutok egy ilyen majommal majd reportolom az oldalt is
-
Bjørgersson
félisten
válasz gali777 #56317 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a böngészőkben lehet jelenteni az ilyen oldalakat a Google-nek, aztán nem tudom mit kezdenek vele.
-
yodamester10
őstag
A cte-t hogy lehet letölteni?Még nem volt a gépen.
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #56316 üzenetére
Én a steamesre értettem. Nem tom originen is lehet-e így reportolni őket phishingért. Steamen elég megadni a linket aztán majd a steamesek intézik.
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
Nemrossz ez a Gians of mittomén map se, igazi classic BF feelinges map
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Nem, ez még mindig azoknak a prototípusa.
(#56307) Laraxior: Tudja ő, csak vicceskedni próbál.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz regener #56306 üzenetére
Én inkább őt mondanám,Ő a sven....
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #56304 üzenetére
Afrojack te vagy az?
-
=HG=
addikt
válasz Bjørgersson #56303 üzenetére
"THE HUMAN CANNON BALL"= BF2142
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #56303 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
POD LAUNCHER! - Hangar 21 - Battlefield 4 Final Stand
Launch Pods! + New Phantom Program - Hangar 21 Final Stand Gameplay
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest