-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töröltem a hsz-ed, mert értelmetlen hangulatkeltés. Ha moderált valaki, akkor van rá topik, hogy megkérdezd, miért tették. Mivel törölt hsz-re reagáltak még ketten, azokat is töröltem, mert értelmetlen törölt hsz-re válaszként érkezett hszeket megtartani. Nem látom a problémát ezzel.
Mint írtam: legegyszerűbb továbblépni és nem elefántot csinálni a bolhából.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Na jó ez már tényleg durva
-
Szerintem hagyjuk annyiban a dolgot.
-
SkyS1gn
félisten
(#13489) devilinsid3
radi8tor buzgó mostanában, írtam a 290X fórumba egy viccesebb megjegyzést hogy bazd meg amd inkább 7990 lesz, erre kiraktak fél órára
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
i5 2500k full hd-ba télleg limit volt már egy 7970-el?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ez a jet TV érdekes lesz. Heli, hajó, jet... őssze vissza repkednek majd a TV-k
-
STC Speed
őstag
Nah mostmár nagyon várom a játékot,néztem egy két videót,nagyon tetszik a játékmenet,és a single is elég multis behatású,pályák elrendezése is tetszik,jó lesz ez
-
Laraxior
titán
válasz
devilinsid3 #13476 üzenetére
Olvass vissza, hogy hányan akarnak 29-én játszani... "sajnos" ebben sem vagyok egyedül, inkább úgy mondanám, hogy egy vagyok a sok közül
-
devilinsid3
addikt
válasz
Laraxior #13474 üzenetére
ha nem úgy nézed a dolgokat, hogy "nekem van igazam" akkor te is beláthatnád már végre, hogy minden nap erről beszélsz vagy megemlíted, hogy te már pedig csak azért is 29.én akarsz játszani és a többi.. szerintem ez felesleges.. akármennyire azt hiszed, hogy nincs igazam
-
Laraxior
titán
válasz
devilinsid3 #13472 üzenetére
(#13451) devilinsid3: 29-e lesz az a 31... a többiek meg nem 31, hanem november 1.
Minek letölteni kétszer, ha a VPN megoldja a gondokat? Lazítsál... béke van, nem kell mindig okosabbnak lenned, hidd el nem minden úgy van ahogy te akarod,ill látod
Én így csináltam, azóta is 2 napot ír az Origin
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz
SkyS1gn #13471 üzenetére
Esetleg leírnád, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy lehessen tolni korábban.
Más:
Remélem a hangokon csiszolnak még, mert nem nagyon bejövősek.
Még te mondtad múltkor, hogy milyen fasza hangja van a helinek. Ez igaz, viszont amikor befogok valakit akkor nem nagyon van hang.
Vagy csak a 3 után furcsa?
Ja,a videó minősége kritikán aluli, az eredeti fájlokat már letöröltem, csak a telómon volt meg, azért ilyen fos.Szerk.: én csak hc-n tolom, de ez egy vicc, hogy két rakéta a helibe plusz még kap pár rocket podsot, lángol az egész, de semmi......na majd hc-n.
Lara: thx...
(#13475) Cris99: nem mondod...
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz
Laraxior #13470 üzenetére
[Moderálva!] valószínű multizni fogsz
#13471) Cris99 ha az EA-nél lennék 2 megoldás lenne:
- mindenkinél egyszerre elérhető (max. pár órás különbséggel az letolódások miatt)
- ha viszont már így csinálták meg, hogy 29. meg 31. akkor szűrném és az ilyen mókolásos emberkéket simán tiltatnám 1 hétre.. nem igaz, hogy 2 napot nem tudnak várni (és úgy 2 napot, hogy az a hivatalos megjelenés időpontja nem pedig +2 nap a megjelenéstől)[ Módosította: bnss ]
-
Laraxior
titán
Miért jönne a ban? Most olvastam vissza a BF3 topikot... csak egy IPkorlátozás van, de ugyanúgy mentek az európai szerverek is, meg lehet, hogy nem is multizni fogok,hanem gyorsan letolom a single-t.
A vásárlásért járhatna esetleg, de én helyi-időzóna szerinti áron veszem/vettem, úgyhogy sok gondom nem lehet belőle. Meg úgy gondolom nem csak én leszek az egyedüli európai gamer...[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz
boogie84 #13432 üzenetére
Reméltem, hogy Bétához képest szebbek lesznek a Ribbonok és a Medálok, de ha ez lesz a végleges akkor szinte rondább lesz mint valaha.
(#13434) Cris99:
Az komoly, hogy már az alap ennyi lesz.
Én úgy gondoltam, hogy a mostani alapjáték mondjuk kb. max.15 Gb és ha kijön az összes DLC akkor mindennel együtt lesz majd kicsit több mint 30 Gb. -
SkyS1gn
félisten
válasz
Laraxior #13461 üzenetére
Én csak simán vezérlőpultban állítottam be, nem kell semmi program
Grat, jó neked hogy közel laksz pesthez!
(#13463) blaca83 Már mondtam hogy BF3 + B2K 20GB, ebben meg csak több tartalom van.. jobb graf.. stb stb.
Béta volt 6,5GB, konzolon meg 1,6 vagy 1,8... ez is mutat valamit
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Végre sikerült találni egy működő VPN-t
Tehát már biztosított a 29-i game
-
r-chee
őstag
válasz
devilinsid3 #13451 üzenetére
Fémforgácsolás, CNC, jobbára vonat alkatrészek gyártása külföldre
Kell egy vonatajtó esetleg?[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz
SkyS1gn #13439 üzenetére
A valóságban van így, nem ebben a viccben. Az is micsoda vicc h a grip első rúgást csillapítja, másik meg a visszarúgást. Micsoda bullshit.
(#13454) Cris99: Persze ez egyértelmű, de azt hittem h valami realisztikusság is lesz a játékban. Aztán rájöttem , h baszki ez egy játék.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz
Laraxior #13448 üzenetére
és ugyanúgy 31.én játszol vele, mint a többiek
(#13441) Snip3r_HUN ha én is lefényképezném aztán felraknám szegény kis ak-mat ide páran sírva fakadnának
már csak a szigszalag brutális ereje tartja egyben szegényt#13450) r-chee hol és mit dolgozol? majd rendelek valamit onnan, hogy legyen meló
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
Snip3r_HUN #13441 üzenetére
Úgy látom vagyunk egy páran akik nem csak a monitoron harcolnak / harcoltak... én már nyugalmazott vagyok, már csak egy fél üveg töltényem maradt a régi szép időkből, meg pár fotó
(#13445) huby80: Régi kép, azóta már HX1000W van a masinában
Mondjuk teljesen felesleges, elég lenne egy VX450W is, de hát a "van"tól nem kell félni, enni nem kér, túlterhelve sosincsen
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
....5nap 14óra 25perc
-
SkyS1gn
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
boogie84 #13432 üzenetére
hmmm... van pár érdekesség rajta. Pl az a fáklya, ami a CoDban a leszületés helyét határozta meg, kíváncsi leszek itt mi célt szolgál, oda lehet kérni a JDAM BOMB-ot vajon?
Azonfelül csak US oldali Himarsot látok, nem tudom mi a kínai megfelelője, de se Katyusa, se semmi nincsen.
Mi a istennek annyiféle hangtompító?(#13435) sephi: Tehát elég lesz a BF4-nek vásárolt 60GB-os SSDm
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
boogie84
veterán
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Firkavadasz #13429 üzenetére
Csak 1 nappal maradtál le, nem kell itt is fikáznod, elég a gamepodos hírnél
- okés, mi itt másodperces hibahatárral dolgozunk
//
[ Szerkesztve ]
-
Firkavadasz
tag
BF4 FLOOD ZONE bemutató ha esetleg valaki nem látta volna még.. (vicc)
Cris: Sry, nem csekkoltam a topicot rég, mondom hátha valaki nem látta volna
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
-
Plezs21
tag
Szerintetek honnan érdemes elôrendelni?
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #13413 üzenetére
Azaz! :]
De te végig nézed az egész single player játékot?
-
lotTóni
tag
Akinek van lehetősége bolyongani Pestországban,annak tudom ajánlani a Gameshopot,és a Galaxist,mivel ezeken a helyeken - a webshop szerint - átvehető 30.án személyesen.
A galaxis külön kitért arra,hogy nem nyitástól[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Látom elkezdődött a tisztogatás.
Itt a Live-os csávó is akinek előre szóltam, hogy nem kéne ezt csinálnia.[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
38:20-tól csak nekem ugrott be egyszerre a batman filmből a jelenet
Battlefield 4 Gameplay Walkthrough Part 6 -
SkyS1gn
félisten
-
zzola
titán
válasz
soultrapp #13402 üzenetére
Kereső?
Hívd fel a boltokat, kérdezd meg!
Premium edition nincsen, a delux az ad néhány battlepackot, fémdobozt és dögcédulát, a limited semmit,
A kína DLC mindkettőhöz jár, a premium pedig egy kiegészítő csomag, amivel előre megveszed az összes megjelenő dlc-t illetve korai hozzáférést, egyéb tartalmakat...HA a legolcsóbb ajánlat kell, akkor látogass el a pcguru oldalára, még van előfizetési akciójuk...
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
*sigh*
-
soultrapp
senior tag
Csákó!
Ti honnan rendelitek elő?
A premium,deluxe,és a limited edition között mi lesz a különbség?
Mikorra várható a pontos megjelenés?,mert 576 november 1. a gameshop pedig október 30.-at ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Delta Force (2024)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- karcos Dell 27" U2722 IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari
- 13,3" Apple MacBook Air Retina 2019 eladó! Intel Core i5 / 8GB RAM / 128GB SSD!
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52