- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Ez nem igazán tudott meghatni akkor.
Mi volt rosszul beállítva?Eddig mindegyik agyontiltogatott szerveren lehetett mindent választani.
Mind rosszul volt beállítva?
Oldják meg, hogy ne is lehessen gránátot és egyebet választani ha arról van szó, aztán jónapot.
Akkor majd nem azon kell töprengeni, hogy vajon ki lesz a következő marharépa aki nem olvassa el a szerverszabályokat." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
prokxy
veterán
Az a vicc Uraim, h ez az írás pont a BF4 cikke alatt/mellett van...de kérdem én, akkor minek a premium?
Lesz még itt lehúzás, úgy érzem! :SGodlike79! nekem még a nullday DLC-k verik ki a biztosítékot!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
-
SkyS1gn
félisten
Zártkörű előadások voltak, szóval nem.
Anno FB2-nél néztem egy több órás videót a célokról, miket akartak elérni, megvalósítás, részletek, demo-k, elóadások.Bocs az off-ért!
GS régóta ismerem, megvan több számuk is de mostanában hanyagoltam őket mert mindent megtaláltam a neten, igazából maga a csapat jobban bejön mint az újság
Ittvan a 2011 februári szám, anno ugyanígy kinntvoltak, fura most 1,5évvel a megjelenés után olvasni ezt
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Gainka
őstag
Én pedig a game play video megnézése után filmet keresgéltem mit nézzek és szeretem a 2.vh-s filmeket bele is néztem 1-2 be aztán ugrott be hogy milyen jol meg lehetne csinálni a mai teknikával. Meg persze akkoriban azt mondták hogy unalmas persze mert mindig angol -amcsi szemszögből , de lehetne pl egy Finn szemszögéből is nem is kis csata volt ott fent és a a tály sem semmi. Na szoval lehetni miböl meríteni mert ez a "modern" dolog is kifullad hamar, ha egyszerre csak az egyiket erőltetik. Nem véletlenül változtat a cod is radikálisan ha jol hallotam.
-
adhee
csendes tag
Bárki bármit mondhat... ennyire élvezhető harciszimulátort még nem adtak ki soha, a játékmódok pedig teljesen jók, feltéve ha van premium tagságod, és ennél a következő rész csakis előrelépés lehet.
Nemhiába készítették ezt hozzá, nem kis költségvetésből...amerikában a seregbe az egyik felvételi követelmény :
http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WYaki pedig húzza a száját a bf3-ra, annak meg sosem lesz semmi ELÉG jó...vagy túl nehéz a játék...
[ Szerkesztve ]
Írj rám, ha elfelejtettem volna értékelni. Köszönöm
-
-
Mister_X
nagyúr
Gondltam, hogy az előrendeléssel semmi gond nincsen, mert nekem a megjelenésig nem fog semmibe sem kerülni. Ez viszont elővásárlás, abból viszont tényleg nem kérek.
Olcsóbban? Premiummal? Arra befizetek... meg ott nem hinném, hogy zárt bétához adnak kulcsot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
SkyS1gn
félisten
Megy ez az e-penis mutogatás megint, EA vs Activision, mindkettő veri majd a lovakat hogy húzzák jobban a szekeret, DICE majd megint megejti a hibapontot, mert határidős lesz a munka...
Ráérne bőven jövőre jönni márciusban, only next-gen!
Ennek a Ratyi Kondérnak is kijárna egy maflás!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Patrich Bach nyilatkozta hogy büszkék arra amit elértek a frostbite 2-vel és a BF3-al de azok csak előkészületei voltak annak amire most készülnek!
Amúgy 99% hogy beszerzem énis majd, de várok nyár végéig amire korrekt előrendelői csomagok vagy extrák lesznek, meg amire többet tudunk!
-
nanorambo
őstag
Igen. AZ tény, hogy a játék címét kivéve, szinte mindenben hazudtak. Szeretem a BF3-at, de a negyedik részt biztos, hogy nem rendelem elő, majd mikor már kijött és a visszajelzések is olyanok. Bár lehet, hogy még akkor sem. Ez a játék érdekel most a legkevésbé. A PR szarnak meg nem hiszek, mert tanultam a BF3 hazugság-áradatából. Sajnos kezd olyanná válni a Battlefield sorozat, amit reméltem, hogy soha nem következik be.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Erre már nem emlékszem, a bétával igaz még játszottam, de csak után több, mint egy évvel neveztem be egy Premium Editionre.
(#1226) Cris99: Nyilván nem az ilyen tartalmakra gondoltam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
SkyS1gn
félisten
Jaa elvileg, gondolom lesz egy trailer, aztán a live-ot én úgy értem hogy majd a színpadon tolják élőbe mint a coopot 3-nál, meg majd E3 alatt a napokban is lesznek ilyen interjúholós videók gondolom mivel ott lehet majd játszani a multival a helyszínen!
- meglássuk!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Hát csak azért mert egyes üzletek anyiért adják amenyiért előrendeli az ember
És van hogy a kezdeti előrendelési árr alacsonyabb mint megjelenés ellőt mert hajlamosak emelni ha kapóc a cucc, így aki időben rendeli lehet jobban jár mint aki vár
Én a BF3 LE verzióját 7860Ft-ért(+250Ft szállítás) rendeltem elő az ipon-nál míg más helyeken 8990Ft+990Ft szállításal lehetett
Persze az ipon-nál se sokáig volt kint ilyen áron kb 47percig volt ennyiért és utána emeltek rajta, kezdeti elírás lehetett, de annyiért adták amenyiért előrendeltem
Én azt valom hogy ahol csak lehet elő kell rendelni és ahol a legolcsóbban adják azt kell megtartani, persze ha nem kellenek ilyen felesleges dolgok hogy pólló meg mit tudom én ami egy hónap múlva csak pórfogó( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Mire kijutna hozzám lenne belőle 15k.
Szóval nem baj,ha 12k az 576-ban.Egyébként nem hiszem,hogy 1k döntene arról,hogy hol veszem meg,mindegy hogy a világ melyik részén tartózkodom.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
pohár
félisten
én már 11-kor dőlni akartam, de ismerősömnek akartam megmutatni a NFS videót, amit toltak a srácok, de nem tették ki (még) YT-ra, párszor ráfrissítettem, erre jöttek a BF videók, na mondom akkor uccu neki
na de már tényleg húzok, mindjárt itt a 7
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
És ebből melyik a bug?
Amúgy egész E3 alatt lesz minden nap, de nemtom ez pl meddíg fog menni én most lépek aludni.
- most nézték az órájukat, szerintem amíg egy nap megy az E3, nyitástól zárásig tolni fogják... nemsemmi!
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Láttad te hogy milyen balfaszul lőttek? Sztem simán benne van hogy ellőtték az összes lőszert a fegyókból.
Nem egy olyat lehetett látni hogy a csávó lövöldözik a vakvilágba, aztán mire ellenfél került elé, már nem volt ammo.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest