Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven88
tag
Köszönöm a válaszokat
Sub-ZeRo: A kari már ki lett cserélve, ezelőtti is ezt csinálta. Driver le lett cserélve maradt a hiba.kjani18A Kari az új alig 2 hete van benne. A kompatibilitás az még lehetséges, de egy új rendszer is szóba jöhet. Szétnézek a linkelt oldalon.
-
kjani18
őstag
válasz Steven88 #27197 üzenetére
Display illesztőprogram lefagyott. Próbáld:
- Illesztőprogram csere, vagy/és újratelepítés
- Beállítások megváltoztatása, lehet nem kompatibilis a monitorral/igpuval a beállításod.
- VGA kártya ellenőrzése, tisztítása
- Rendszer újrarakás[ Szerkesztve ]
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
nagyúr
válasz Steven88 #27197 üzenetére
Ha a dedikáltal csinálta, akkor ott van bibi. Nézz meg hozzá egy másik drivert, ha azzal sem jó, akkor lehet a játék a hibás.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Steven88
tag
Sziasztok
Valaki tudja milyen hiba forrásból akad ez a probléma " display 4101"?
Csak egy játéknál jelentkezett eddig és nem lép ki csak lefagy/fekete képernyő. Aida64 esemény naplóban tudtam csak megnézni a hiba nevét. Eddig csak a dedikált video karival csinálta, az IGPU-n nem. Win7 64 bit-es rendszer van. Nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm. -
Brian_GT
őstag
Igen, mert nem emlékeztem milyen tápom van, aztán rálestem, eszembe jutott régi gépemben volt noname...ez egy Thermaltake 550W... szóval akkor nem értem.
Jövő héten beszerzek egy másik sata kábelt megpróbálom hátha az lehet a bibi.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
bsh
addikt
válasz Brian_GT #27191 üzenetére
csak épp azt felejtetted el leírni, hogy milyen tápról is van szó... de akár okozhatja az is, de akár egy nem megfelelően érintkező táp- vagy adatkábel is.
vinyók fogyasztása közt 1-2 watt különbségek vannak max, az már régen rossz lenne, ha annyira ki lenne terhelve egy táp, hogy 1-2 wattól elhasaljon. -
Brian_GT
őstag
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Packersbay
tag
válasz GrandeP #27189 üzenetére
Nekem csak azt mondták,hogy Páv I kell meg vezetési gyakorlat a többit meg megtanítják. Akkor ennek jobban utánanézek,kérdezősködök. Azért gondoltam,hogy előnnyel indulok mert ha az EU-ban is elfogadták volna akkor jelentkezhettem volna már mint gyakorlott sofőr,de mivel nincs egységes szabályozás ez kiesett. A furgonos munka engem is érdekelne csak sajnos ahhoz olyan kategóriát is meg kell csinálnom ami jóval többe kerülne mint a Páv. Ezt még valahogy ki tudom gazdálkodni,de sajnos többet nem,hitelt meg emiatt nem szeretnék fölvenni.
[ Szerkesztve ]
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
GrandeP
addikt
válasz Packersbay #27188 üzenetére
Mentőssofőr még kér ezenkívül igazolt 2-5 év vezetési gyakorlatot, 1 oldalas "miért szeretném én ezt csinálni " pszihopata írásst,, valamilyen egészségügyi iskolai végzést / alapképzést, mert ez nem taxi, neked is ki kell szállni és menteni.
Jelentkeztem annó, mint végső elkeseredés amikor nem találtam x ideje melót, de már akkor is 70-80k-ért kellett volna csinálni...
Amúgy ezzel miért indultál volna előnnyel a külföldi munkaerőpiacon?!
Egy sima furgonos nemzetközi munkával sokkal nagyobb tapasztalatot szerzel...
Én annó 20-30k km-t nyomtam havonta, volt h 6 szor voltam egymás után Angliában... megjöttem és már mehettem is...[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Packersbay
tag
válasz GrandeP #27187 üzenetére
Igazából mentősofőrnek szeretnék majd jelentkezni ezért is gondoltam,hogy leteszem és utána jelentkezek. Ha fölvennének akkor még 1-2 évet itthon dolgoznék és utána mennék külföldre,hátha úgy a munkaerőoiacon előnnyel indulok,de úgy látszik nem.
Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
GrandeP
addikt
válasz Packersbay #27186 üzenetére
Nekem PÁV1-em van...
3 éve csináltam.... kb így ebben a formában csak Hungarisztán ismeri, van a többi országnak is, de ők máshogy hívják, és nem fogadják el a magyart és nem is kérik...
Mi még a kérdés... régen sofőrködtem az euban csak megutáltam....
-
Packersbay
tag
válasz Melack #27084 üzenetére
Irtam az NKH-nak a Páv I-ről, gyorsan is válaszoltak,bár okosabb nem lettem. Ezt irták:
A külföldi hatóság gyakorlatával összefüggésben hatóságom - a Nemzeti Közlekedési Hatóság Közúti Gépjármű-közlekedési Hivatal Pályaalkalmasság Vizsgálati Főosztálya - tájékoztatást nem tud adni; hatásköre, illetékessége csak Magyarország területére terjed ki.
A magyar pályaalkalmassági minősítés külföldi elfogadását, honosítását a magyar hatóság nem tudja megítélni egységes európai szabályozás hiányában.Saját házi akácméz eladó! Dell laptop alkatrészek eladók!
-
malagutif122
tag
Generic usb hub vettem egy ilyet használtan felismeri a gép
rádugok egy pendriveot nem érzékeli.
Mit lehet vele csinalni? -
Dell XPS
veterán
válasz sixpack89 #27183 üzenetére
Elképzelhető, de ahhoz többet kellene tudnom, hogyan épül fel a hálózat Nálatok, és miképpen működik a kettő darab router. Azért kértelek, hogy nézd meg Nálad a laptopot, hogy ott működik, azaz rendben van az internet. Amennyiben Nálad nincs gond az internettel, akkor légy szíves nézzél egy "ipconfig /all" hálózati lekérdezést nekem.
Üdv, Dell XPS
-
sixpack89
tag
Szerintem a laptopon kell állítani valamit,mert a router villog az internet feliratnál.,csak valamit be kell állítani,a gépen,hogy csatlakozzon.
-
sixpack89
tag
belkin 54 típusú
-
Vakegérke
félisten
válasz Melack #27172 üzenetére
Kipróbáltam. Ugyanez a típus, csak ps2 portos, valamint egy ezer éves, szintén ps2 portos Arowana egérrel.
Az A4Tech esetében ugyanaz a hiba, az Arowana valamiért halott.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
sixpack89
tag
Mégse jó!villog az ő routerje,az internet résznél meg mindenhol,továbbra sincs net a laptopon,azt írja ki,jelenleg semmilyen hálózathoz nem kapcsolódik.
-
nagyúr
Üdv. Valaki tudna segíteni VBS programozásban?
-
-
sixpack89
tag
válasz Dell XPS #27170 üzenetére
elképzelhető,hogy az internet,vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetőek el. a probléma azért merült fel,mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek.
ezt írta ki az én gépemen a hálózati kapcsolatoknál.
a laptopnál pedig ezt,miután rámentem a a probléma diagnosztizálása részhez:
nincs bedugva a helyi kapcsolat hálózati adapter kábele.
ami nem tudom mit jelent,mivel minden be van dugva ami eddig is bevolt,mégsincs net. -
Vakegérke
félisten
Elővettem egy régi játékomat: Hot Rod - Garage to Glory
A gond ott van, hogy előbb-utóbb a kurzor önállósítja magát. Másodpercenként cirka három alkalommal ugrik a következő választható opcióra.
Minden kompatibilitás módot kipróbáltam.
Az egér így néz ki az eszközkezelőben:Letiltottam a HID szabványút, nem nyert. Ha az A4Tech kerül tiltásra, nincs kurzormozgás.
Van valami gyógyszer, vagy eltehetem emlékbe ezt a jó kis játékot?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
sixpack89
tag
üdv! adott két router a házon belül,tesómnak van egy laptopja,nekem gépem,házzal monitorral stb. ezek össze vannak dugva,és így van net. a 2 router,és az egyik internetkábel a gépembe,a másik internetkábel a tesóm routerjébe van dugva.
eddig minden rendben volt,de tegnap este óta váratlanul nincs net,vagy az ő laptopján van valami gond,vagy a kábelekkel. mi lehet a baj? semmihez nem lett nyúlva,vagy változtatva,ha kihúzom a kábeleket az ő routerjéből,és csak a gépembe dugom akkor van net,de amint próbálom vissza csinálni ahogy eredetileg volt megszűnik az internetes kapcsolat. -
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Lehetséges-e hogy régi IDE vinchesterek nem tudnak bejelentkezni mert nem ismerik a 2.0-ás USB-t?Laci.
Soha többé ...
-
Lompos48
nagyúr
válasz freelanced #27159 üzenetére
Ezt kétlem. Az Amazon frissítésekhez, appokhoz sincs hozzáférésed Európából, mintha nem is létezne (Európa). Support nulla. De a Kindle egyébként fáin. Mindegyik.
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Jó lenne biztosan tudni például olyantól aki rendelt már esetleg. Hallottam olyat is hogy az Amazon átvállalja a dijakat...
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Melack
veterán
válasz freelanced #27156 üzenetére
Esélyes, hogy vám + ÁFA megy rá az összeg miatt. eBay topicban elég sokat beszélgettünk erről,pontos infók itt: NAV Posta
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
freelanced
addikt
Hali! Valaki segitene? Amazon Kindle 4et vennék az amazonról. Végösszegnek 89$ azaz olyan 19.000 Ftot ir. Ez fix? Vagy fizetnem kell késöbb adót? Illetve vám? Szállítási költség? Hogy van ez? Kérlek segítsetek! Előre is kösz!
-
freelanced
addikt
Hali! Valaki segitene? Amazon Kindle 4et vennék az amazonról. Végösszegnek 89$ azaz olyan 19.000 Ftot ir. Ez fix? Vagy fizetnem kell késöbb adót? Illetve vám? Szállítási költség? Hogy van ez? Kérlek segítsetek! Előre is kösz!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Csabee. #27153 üzenetére
Képernyőfelvételre, pl.: Camtasia Studio
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Csabee.
nagyúr
Üdv
Tudtok olyan programot ajánlani amivel a képernyőn lévő dolgot tud felvenni videóra, majd ezt megvágni különböző effektekkel és zenét is alá tud tenni?
Üdv: Csabee.
-
GrandeP
addikt
Ok.. KÖszi....
Majd azért még benézek 1-2 helyre... hátha.
Igazából ennyit nem fogok üdülni, meg konditermezni sem, strandot meg utálom... és asszem ennyivel ki is fújt a "gyári" használhatósága...
-
Lenry
félisten
válasz DonThomasino #27150 üzenetére
azt is nagyon visszavágták már.
tavaly még lehetett egy csomó mindent venni egészségkártyával, meg strandra, uszodába menni, aztán kitalálták, hogy idén januártól már nem.
biztos az úszás nem elég egészséges vagy nem tudom...azóta nekem is leginkább csak gyűlik rajta a pénz, de nem tudok vele mit kezdeni
(#27149) GrandeP boltja válogatja, van ahol megoldják, de ne fűzz sok reményt hozzá
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Szabadidős szép kártyás egyenleget letudok valahol vásárolni bicajos alkatrészekre, vagy esélytelen?!
Köszi.NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
zotya31
csendes tag
kérdezném hogy most cseráltem egy asus P5PKL alaplapot egy asus P5KC re minden oks vele csak a speedFan szerint az AUX 117 C pedig a többi érték normális
system 28
CPU-36
RAM-28
HDO-33
GPU-40
Core-0 40c
core-1 40c
aux-117valakinek ötlete?
-
kungzi
veterán
sziasztok
nem volt telóm így a routert kiszedtem a rendszerből. Most lett telóm visszaraktam a routert, de nem akar feltölteni p2p rendszeren (direkt nem írom ki a nevét ) Na már most letölteni fullon jön, de felfele semmi. TP-Link router
pls help
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Nem találok a Weeds című sorozat 8. évadjának 9-13-as részeihez feliratot. Tud ebben valaki segíteni?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Dexter-2000
őstag
HTC S -nek van fényérzékelője?
Szép napot!
-
a000
őstag
Sziasztok
Van egy fujitsu p7010-es lapos, namost az érdeklne, hogy a mellékelt képen az milyen csatlakozó? Ez a cd írónak a hátulja. Csak azért kérdezem, mert szeretnék ahelyére egy caddy bayt tanni, de nem tudom ez milyen csatlakozó.
[link] -
beefjeez
senior tag
Sziasztok!
Fraps és MSI afterburner képernyő felvevőtől azonnal újraindul a gépem.
Konfig adatlapon.
Mitől lehet ez? -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni vagy kideríteni, hogy okozhat-e a tápom gyengesége olyan gondot amit alább leírok.
Adott volt egy szegény öreg szektorhibás hdd-m, lett helyette egy teljesen jó kis tesó
Nos, minden rendben is van/volt, játék alatt érezhető volt ez a hdd működik is és nincs minden 2. szektorban hiba...de mai nap azt vettem észre játék alatt, hogy elkezdett össze-vissza akadni minden, belassult stb. Mintha nem is tudom mit csinálnék vele.
Ezt amióta megvan nem csinálta, de nem is futott semmi a háttérben stb, újraindítottam ugyan így.
HDD sentinel 2 felpörgetési hibát hozott ki, amire azt írja lehet túlterheltségtől ( gyenge táp ) is akár. Nos nekem igaz nincs egy acélos tápom...550W-os az igaz de nem is egy Chieftec vagy Corsair. Előfordulhat, hogy itt van a bibi?
Nem mondom, hogy rossz lett a tápom, de lehet, hogy a korábbi 500Gbos HDD-hez még elég volt, de a mostani 1 T-hoz már kevés lesz az össz kakaó amit letud adni? Gondolom az is nyomhat rajta korábbi 16MBos volt ez 32MB cache-s már...valszeg többet is vesz fel. Bár ehhez annyira nem értek.
Elképzelhető, hogy egy tápcserére lesz szükségem vagy hogy tudom megállapítani ez-e a gond?Köszi az ötleteket előre is!
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Mercutio_
félisten
válasz kornyiktamas #27135 üzenetére
Ez a mondat angolul topic
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
kornyiktamas
aktív tag
sziasztok valaki tudna nekem pár mondatod angolra fordítani? Roccat topikba szeretnék írni máshova megakarom kérdezni hogy a roccat kova egeremhez melyik a legjobb egérpad vagy hogy a taito jó lesz-e hozzá viszont a melegtől se púposodjon fel mert a szobámba eléggé dúrva idő van
-
Lompos48
nagyúr
válasz vilmaboy #27129 üzenetére
Például innen szemezgetve. Ezekkel nem lenne gond a wifi frekvenciűkon.
-
bogyo0000
csendes tag
Üdv!!
Letöltöttem ujbol a left 4 dead 2-t.Na de most belép nem ir ki semmit.A menuben game stb.
Elinditottom a játékot és azt veszem észre söt láttom hogy a kép nem olyan mint az eredeti mivel átszinezödik (barna-lila)és egy barnás szürke 3d csik fut a képernyönMost a baj pedig rendelésre kell egy embernek vidit csinálnom és 5000 adna pls segitsetek!!
Videokártya nvidia geforce 5700 vagy inno 3d fx 5700 elméletileg az inno volt az elözö gépben is de abban ment hibátlanul
(spawn nem tudtam hogy kell átirni)
Hiba: azok az elszinesedik a képernyö és 3d vonal fut hogy kel kijavitanni
-
vilmaboy
őstag
- Milyen kábellel toldjuk meg egy rooter antennáját? Nem bízom a sima koaxos megoldásban. Lehet kapni ilyen kábelt?
- Ha egy progi a 2magos 4szálas prociból csak 1magot és 2szálat használ, akkor azt rá lehet valahogy beszélni, hogy a teljes procit használja?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
GNorbi
tag
Sziasztok!
Ma a kezem közé került egy gép. A következő a problémám:
Bekötöm a dvd írót, elindul és a következő feliratot kapom: Disk boot failed, insert disk and press enter. (gondolom dvd-ről szeretne bootolni). Ha kikötöm a dvd írót, akkor viszont elindul a vinyóról a rendszer és tök jó. Belemásztam a BIOSba de hiába állítom hard diskre a bootolást nem oldódik meg a probléma. Ötletek?Köszönöm!
-
twine
veterán
.....ha már "tápos" kérdés...:
Hol kapok 8 centis ventit,,ami 1cm vastag? Az esetek többségében 1,5-esek a ventik....nekem viszont 1 centist kellene cserélnem....(már jó ideje)
Lehetőleg Bp. lenne jó és belvárosi üzlet....
Köszönettel[ Szerkesztve ]
-
bogyo0000
csendes tag
Üdv!!
Letöltöttem ujbol a left 4 dead 2-t.Na de most belép nem ir ki semmit.A menuben game stb.
Elinditottom a játékot és azt veszem észre söt láttom hogy a kép nem olyan mint az eredeti mivel átszinezödik (barna-lila)és egy barnás szürke 3d csik fut a képernyönMost a baj pedig rendelésre kell egy embernek vidit csinálnom és 5000 adna pls segitsetek!!
Videokártya nvidia geforce 5700 vagy inno 3d fx 5700 elméletileg az inno volt az elözö gépben is de abban ment hibátlanul
-
spista222
addikt
válasz siebener #27116 üzenetére
Semmiből, szerintem nem lesz probléma mint írtam annál a csapágyas ventinél minden jobb.
Ha égett szag jön belőle akkor kapcsold ki.ui. Szeretem azokat a Youtube videókat amikor tesztelik a gagyi tápokat magukhoz képest nagy terhelésen(Pl 300W-os táp 200W-on) tető nélkül és csodálkoznak hogy szétdurran a primer oldali tranyó+graetz híd és magukat okosnak gondoló emberek ezt a gagyi táp számlájára írják
Ha nincs rajta a teteje akkor az előbb felsorolt alkatrészek nem kapnak kellő hűtést így nem csoda ha kijön belőlük az éltető füst.[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Gyors segítségre volna szükségem, ezért teszem ide a kérdésem.
Winchestert vennék. Sokan ajánlották a SAMSUNG 1000GB HD103SJ-t.
Viszont egyelőre XP-t használnék..
A probléma az, hogy régebben egy cikkben azt olvastam, hogy az valami olyan paramétere van (úgy emlékszem a szektorméret), amivel XP alatt belassul. Tehát, hogy XP-hez a kisebb szektorméretűek passzolnak.El tudnátok magyarázni, mi is ez a probléma és hogy orvosolható-e(pl. megfelelő formázással)?
Előre is köszönöm.
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Hogy tudom beállítani, hogy win7 indulásakor ne dobja ki, hogy én vagyok a felhasználó és kattintsak rá a nevemre, hanem egyből induljon a win? Tegnap óta csinálja pedig nem állítottam semmit köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
siebener
aktív tag
válasz spista222 #27106 üzenetére
Igen.
Az említett trafó valóban nincsen benne.
Gyakorlatilag arról lenne szó, hogy levenném a táp tetejét, és rátennék egy másikat. A másiknak a tetején van a venti, de elméletileg rá lehet tenni azt is a Codegen tápra.Egy kis infom azért van, hátha segít: a Codegen típusa 200X, amiről rátenném, az pedig "Power LC420H-12".
-
spista222
addikt
válasz siebener #27102 üzenetére
Még mindig a Codegen tápról van szó?
Ahogy Lenry is előbb leírta teljesen máshogy van kialakítva egy 8cm-es ventivel szerelt táp belseje mint egy 12cm-essel szerelt tápé, általában a 8cm-es nem fér a 12 es tápban és a 12-es nem fér el a 8 as tápban a borda kialakítása vagy mert terveztek a helyére valamit pl PFC trafó.
Ha a Codegen tápról van szó akkor annál ez a probléma nem áll venn mert a hűtőbordák is nagyon kicsi és a PFC trafó is ki van spórolva belőlük.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok. Van olyan progi windowsa ami figyeli a fórum hozzászólásokat és egy felugró ablakkal(pop up) figyelmeztetet ha új hozzászólás érkezik, valamint ki is írja az új bejegyzést a felugró ablakban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest