- Proxmox VE
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Windows 11
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz
Vikusz77 #5446 üzenetére
Ha pontosna tudni akarod kérdezz meg egy szerelőt aki ilyeneket javít hány üzemóra után kell cserélni a szénkefét ebben a típusban ez alapján mm kopásból az új mellette van te is ki tudod számolni , nekem nehéz megbecsülni (rapszódikusan használom).De annyit találtam a neten hogy ebben a maróban tartós típusú szénkefe van.A szénkefe egy körfűrész életében nem számottevő költség 2000Ft és a körfűrész nem 23000-el forg percenként hanem talán 6000 max
Számmottevő, ha a forgórész tengelyvégen levő fogaskerék (pici) ha elkopik akkor forgórész csere( teljes forgórész )ami a gép árának harmada-fele.Én így jártam a metabóval 18000-ért adnának bele egy új forgórészt+ 2500Ft kárt tettem benne mert eltörtem a szénkefe tartó egyik prespán lemezkét amikor rácsuktam a gép burkolatot.
Vettem egy nagyobb gépet (ami merülő ) ez remélem strapabíróbb lesz a másik gép meg a sufniba pihen. Ha kell olcsón átadom , javítható (szervízben kérnek 2-3000Ft+ alkatrész lásd fenn) 2 éve ennyi volt.Lap is van hozzá (kisebb a furata mint az új gépem tengely átmérője ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest