- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorSz
tag
válasz
Márton111 #67002 üzenetére
Az egyhelyben rötyögést arra értettem,mikor belevágsz az anyagba és be van nyomva a reteszelő kapcsoló,aztán elengeded és nullkézzel sem történik semmi baj,mert a jobb gépek annyira jól kivannak egyensúlyozva.
Nekem ez tök furcsa elhinni,ha hátul van egy fél kg-os akku,ugyanúgy semmi gond nem lesz,de biztosan igazatok van még nem próbáltam ilyen gépeket sajnos.
Lassan le kell cserélnem a régit és valószínűleg akkusat fogok venni,viszont előtte jó lenne kézbefogni párat. -
bot1978
senior tag
válasz
Márton111 #49446 üzenetére
Tényleg valami nagy űrtartalmú fecskendőre tenni valami vékony tűt és benyomni csak ehhez valami jó híg lötty kell, ami átmegy a vékony tűn, na az mi legyen... valami cukros víz vagy valami alkoholban oldott gyanta hüm-hüm tutira nem pillanatragasztó mert sok kell, folyjon csak le és azért ne kössön azonnal.
Jó ötlet a fecskendő, csak mi legyen a lötty bele, na ezen agyalok kicsit.Rafkós vagy, jó ötlet.
-
martong
tag
válasz
Márton111 #26116 üzenetére
Az 5 cm vastag keményfa próbához képest ,a határba sincs.Pláne ha hosszába vágod a keményfát,úgy a szálak még jobban elviszik a lapot ha életlen, vagy nem oda való élezésű.
Beállítottam a dekopírt, hogy merőleges legyen.
Vágtam vele 2,5 cm-es bükköt szálirányban.
A 38-as munkalapot 15-ször olyan gyorsan vitte, mint ezt.
Kicsit elmászott, az elején merőleges volt, a végén (kb. 15 cm hosszon) volt benne 1,5 mm. -
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #25629 üzenetére
"Gondold el, mire a marási helyre ér, már egy elég hosszú erőkar végén dolgozik a marófej (a CNC-nél)."
Ez kétségtelen. Azonban számításba kell azt is venni, hogy nem olyan ujjmarót dugnak bele, mint Te a Makita 3612-be. Egy olyan marókés ára kb annyi , mint a te Dimar ujjmaród Makitástól - méltán.
Mutatok én olyan videót, ahol nem 15mm-t, hanem kb 30-at fognak egyetlen lépésben. -
Satyricon
addikt
válasz
Márton111 #25582 üzenetére
Jaa, de srácok! Én nem bikából gondoltam megküldeni azokat az emelőket!
Tudom hogy durva vége lenen a dolognak, de említettem is, hogy akkora szorító erő nem kell ennek! Tartsa a súlyát és kész, az a lényeg! Eszem ágába nem volt meghúzni őket erősen!
Ha 1 kicsit is meghúzom, a 6 szorító bőven elég nyomást fog gyakorolni az általan ragasztani kívánt felületre!
Szerk.:
Szóval a Darvin díj elmarad, és a Darvin kamera se kerül még a környékemre sem!Egyébként fateromék építették a kérót nagybátyámmal(mindketten ezermesterek), és a kőműves mester haverjukkal nem tré anyagból, és nem tréminőségben. Igaz még ezt az ötletet be kell adagolnom faternak, remélem nem fog elküldeni a jó büdös francba!
-
GeriCool
aktív tag
válasz
Márton111 #25545 üzenetére
Köszönöm! Egyenlőre még várnék egy picit, mert kollégám is ígérte ha haza megy vidékre, akkor körül nézz nekem, mert hátha van neki is elfekvőbe (a családnak van valami vállalkozása és csomó ipari gépük van). Azt még megvárnám. De észben tartom és ha igény lesz rá, akkor írok azonnal. Előre is köszi!
-
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #25502 üzenetére
Így van, mostanában kellett volna felsőcsapágyas maró, nem könnyű beszerezni. A szakboltok sem tartják, külön megrendelésre persze hoznak, de nem is olcsók. Megint az angol ebay-n volt szerencsém, senki nem licitált egyre rajtam kívül.
Más kérdés: a fúrótokmányok kulcsának van-e mérete, vagy más spéci tulajdonsága? Apámtól örököltem egy elég komoly B&D fúrógépet, régi, de jó. Viszont van 3 kulcsom is, de a szorítás végén mindegyik kiugrik szinte a lyukból. Milyet kellene keresnem? Vagy egyforma mind, csak ezek elkoptak?
-
Satyricon
addikt
válasz
Márton111 #25385 üzenetére
Köszi, akkor sztem a 4,5-es lyuknál maradok. Mert a szűk a jó!
---------------------------------------------------A vetítővászon keret projektemmel kapcs.ban:
Szerintetek ezeket az anyagokat az alábbi méretben mennyiből lehet kihozni, ha asztalos egy vidéki üzemben csináltatom? Sacc/kb is oké. Csak hogy tisztába legyek az árakkal, és ne csesszenek át.
- 2600x50x30mm - 2db
- 1700x50x30mm - 4db
Mindegyik vastagolóval lenne méretre gyalulva, és fenyő anyagról van szó.
- 2600x50x2mm-es farost lemez
- 2600x30x2mm-es fehér színű farost lemezSzóval mi az az ár, amit vidéken ezekért az anyagokérrt elkérhetnek egy asztalos üzemben?
Szerk.:
a másik: Ha 2db 3m-es szálat, és 2db 3,5m-es szálat veszek a lecekből, olcsóbban kijönnék szerintetek? Mert itthon méretre tudnám vágni.Remélem tudok erre is mondani valamit
-
Winner_hun
félisten
válasz
Márton111 #25385 üzenetére
5-össel nekem nem igazán esett még bele.. inkáb nem megy bele és rá kell segíteni. De ez attól függ hogy milyen anyagról van szó. Legkönnyebben bútorlapba megy bele. Ami bútorlapba kézzel belemegy az az MDF-be már nem olyan könnyű. Natúr fa passz, eddig csak lakkozás után tettem bele, oda már segédeszköz is kellett.
-
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #25360 üzenetére
Ez az "olcsó, de jó asztali körfűrészt akarok vásárolni, adjatok tanácsot" c. téma rendszeresen előjön itt, de ugyanez igaz gérvágóra, akkus fúróra, meg egy csomó más szerszámra. A válasz is szinte mindig ugyanaz: mire akarod használni?
Nem is feltétlenül attól barkácsgép egy körfűrész, hogy hányszor akarod használni évente, az Aldi, Lidl 3 éves garanciája ezeket a problémákat gyakorlatilag elég jól kiküszöböli. A legnagyobb baj ezekkel az olcsó gépekkel a pontosság. Akinek ez fontos, annak sok baja lesz ezekkel a gépekkel, akinek nem, az jól járhat az ilyen kategóriájú fűrészekkel. Én a saját bajomat itt leírtam annak idején. Én szeretnék pontosan vágni, mert nem nagy dolgokat csinálgatok itthon amatőrként, ezért sokat szenvedek. Az aldis körfűrész asztallapja 3 darabból áll, a steller vezetője 2 külön darabon van. Nem egyszer előfordult már, hogy beállítottam a legjobb tudásom szerint, vágtam 2 derékszögűnek szánt darabot, és nem voltak egyformák. A porszívásra minden nap kitalálok valamit, de csak annyit értem el, hogy nem a pofámba fújja a port, hanem a hasamra, ez is előrelépés. Venni jobbat viszont nincs esélyem, már csak azért sem, mert a minimum 100.000 Ft-tal drágább Makitát sem tartja senki tökéletesnek, még ha komoly előrelépés is lenne.
Vagyis alapvetően egy darabig(?) marad ez a gép, aztán szenvedve, néha átkozódva, de megcsinálom, amit akarok. A legjobban az bosszant, hogy egy csomó idő elmegy a korrigálásokkal. Aki ilyet vesz, mindenképpen kompromisszumot köt a vágyai és a pénztárcája között, ezt tudomásul kell venni. -
Winner_hun
félisten
válasz
Márton111 #25328 üzenetére
És ennek ehhez mi köze is van? Szerinted azon a kis gépen egy 3 kW-os motor van? Segítek: nincs.
Ha lehet csavarbehajtót 120 000 Ft-ért kapni akkor a 30 000 Ft-os már kinevetendő? Fel kéne már fogni hogy BARKÁCS célra vette a gépet, nem (kis)ipari használatra. Egy hobbistának általában megfelel ez ilyen gép, annak örül ha ezt meg tudja venni, nem pedig a 10x annyiba kerülő profibbat... -
Márton111
aktív tag
válasz
Márton111 #25291 üzenetére
Próbálkozhatsz úgy ,hogy egyoldalt ragasztasz meg egyszerre, és ha megkötött akkor ragasztod be a másik felét ,ettől esetleg elgörbülhet , de kisebb az esélyed hogy az egész rádszárad. (A fenyő könnyen berántja a ragasztót ,de a farostlemez szitás fele pláne.Ennél eggyel jobban jársz 3mm-es HDF-el.Pl sokkal kevesebb ragasztót használsz majd fel.
-
And01
aktív tag
válasz
Márton111 #25231 üzenetére
Szia
Nagyon jó az a dönthető maród, de javasolnám hogy a négyzetben
kivágott részre próbálj betéteket készíteni amire akkora lukat fúrhatsz
ami az aktuális marókéshez elég,
Bár nagyobb munkadarabnál ez teljesen jó, de kisebbnél elég veszélyes mutatvány
így profilozni, jobb ha a késnek szánt luk alig nagyobb mint a kés! -
Márton111
aktív tag
válasz
Márton111 #25221 üzenetére
[ezzel]
ezt csináltam (45fokban megdöntve) (pl.: szekrény felső párkány) Thyeby kérdésére: az elszívás még nincs kész ki kell még vágni belül a helyét jobban meg egy külső kés feletti burkolat kell ahogy te csináltad,meg alulról is kéne egy takarás összekötve,hogy az elszívást terelje.Meg ,kell még pár cserélhető asztalbetét, tartalékba. -
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #25206 üzenetére
Tök jó!
Jó lenne legalább filmen látni, miképpen döntöd, ill. hogyan oldottad azt meg.
Az ilyen fafésű nekem még sose jött be. Biztosan csak nem volt türelmem kalibrálgatni, de vagy túl merev lett, vagy túl puha.
Milyen motort használtál fel? Szabályozható a fordulatszám? Hogyan oldottad meg a tengelyre a szár befogót? Hatékony lett a porelszívás? -
törölt tag
válasz
Márton111 #25135 üzenetére
Ezek egyáltalán nem arra valók, mint amire szeretnéd használni. Egyrészt műszakilag nem fogod tudni megoldani a hűtésüket értelmes keretek közt. (venti alapból kiesik), másrészt nem rendelkezel elég elektronikai ismerettel, hogy használható védelmet építs köré, harmadrészt alapból a szükséges fénymennyiség többszörösét adják. Egyébként meg ezek a noname power LED-ek különösen hajlamosak a megpusztulásra.
Bari által megvalósított eszközt viszont gyönyörűen tudod másolni, ha van egy kevés szabadidőd, meg egy szomszéd, aki már látott weller pákát. A szalagot meg azért ajánlottam, mert akkor még a nyákgyártással sem kell bíbelődnöd. Es a szalagok többsége használható egy egyszerű falidugasz tápról, nem kell bele semmiféle védelem, csak a kimeneti fesznek kell stimmelnie. ( Az áramkorlát rajta van a szalagon egy ellenállás formájában; termikusan meg jó úgy, ahogy van)
Arról nem is beszélve, hogy homogénebb fényeloszlást eredményez 30-40 db. fényforrás, mint 3. -
törölt tag
válasz
Márton111 #25094 üzenetére
ha nem vagy otthon elektronikában, akkor a legolcsóbb, ha veszel hajlékony LED-szalagot, olyat, amelyik minden 3. lednél büntetlenül darabolható. Ilyen 3-as szegmensekbőL kirakod a kívánt átmérőt egy fakorongra és ráragasztod, összeforrasztod.
Valami hasonló kivitelűt nézz ebayen, csak ne ilyen bazidrágát. (kínaiak folyóméterben árulják) Ezen jól látható, hogy 3-as csoportokba vannak szervezve az SMD LED-ek. Még esetleg annak nézz utána a hobby elektronika topikban, hogy az 5050-es SMD LED az megfelelő-e mostanság, vagy más a favorit. Öszeforrasztáshoz kell egy normálisabb szabályozható páka, vagy egy szaki, aki megtákolja neked.
-
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #25094 üzenetére
Ezt a leírást már belinkelte Bari régebben, bár az elektronikai tudás kellene hozzá. Egyébként is érdemes körülnézni az oldalán.
Sajnos én is csak ábrándozok vagy 30 éve, hogy milyen jó dolgokat lehetne csinálni elektronikával. Ha meg ledeket akarsz venni, az ebay-n érdemes körülnézni, ott még inkább fillérekért kapsz csoda dolgokat. -
thyeby
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24900 üzenetére
Ezzel kijavítottad a DeWalt kombigyalu két nagy gyerekhibáját is egy csapásra. Elsőkörben azt, hogy a gyári láb terpesztése úgy sikerült, h a kezelő botoljon bele, bárhonnan is közelíti meg a géppuskafészket, másfelől egy csapásra mobil is lett. Jó kis súlyt kellett cepelni, ha a zember odébb akarta taszajtani.
Ezek a racsnis, fékes megoldások valóban nagyon prímák. Egyetlen bosszantó nekem az ilyen megoldásaimban, hogy az aljzatom nem igazán sík, így legtöbbször egy láb, egy kerék a levegőben örülhet a tehermentes létnek. Ékelgetnem kell, ha nem akarok libikókázni is munka közben. Évek óta nincs időm, hogy kiöntsem padloponnal az aljzatomat. És elég egyetlen milliméter szintkülönbség, h ez az ultrafék aligfékké degradálódjon.
-
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #24887 üzenetére
Bocs, hogy nem reagáltam! Mostanában nem készülök sínes beruházásra, de lehet, hogy találsz partnert itt ilyesmire. Tulajdonképpen ha össze tudom kötni éppen egy bécsújhelyi kirándulással, el lehetne menni az osztrák céghez, nincsenek annyira messze a határtól. Csak idő meg ilyesmi kéne hozzá, meg benzin persze.
Egyébként meg jó cuccaid vannak, érdemes tanulni tőled is.Ilyen pad a műhelyembe nem férne be.
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24879 üzenetére
A DW 625 volt a hunyó. Áttettem a kést egy B&D-be, és olyan lett, mint a vaj.
Nincs időm kideríteni, h patron, tengely, v csapágy.
Eccer írtad, h egy nagyász ámerikaji azt mondta, ha a B&D ugyanaz, mint a DeWalt, csak más néven. Jót nevettünk rajta. Esetem azt mutatja, hogy a B&D a jobbik gép.
-
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #24881 üzenetére
Sajnos nem, az eleje a Festool multifunkciós asztalának előző verziójához való sín. Baromi drága volt (olyan 12-14000 körül, már nem emlékszem), erről irkáltunk itt tegnap. Mégis megvettem, mert ehhez tökéletes, és nem találtam itthon másik sínt. Továbbra is azt tartom, hogy barkácsoláshoz ez az asztal megoldás tökéletes, de profiknak is lehet jó. És könnyebb legyártani, mint egy satupadot.
Bakker, most megnéztem az árát ennek az asztalnak, mikor utoljára láttam, "csak" 100.000 körül volt.
Érdemes megnézni a termék listaárát és akciós árát -
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24872 üzenetére
Ez is lehet egy megoldás. Csak az a baj, hogy még nincs asztal kialakítva a Makitának, és pillanatnyilag van vagy húsz órám egy hatvan órás feladathoz, ami keményen határidős.
Ha lesz időm, ennek utána lépek. Átnézem az összes Freud késemet is majd. Az a baj, hogy ezt vagy fél éve vettem, és csak most bontottam ki. Nem is szaladhatok vissza vele, hogy nem jó, adjanak másikat. De nem biztos még, h a kés a ludas.
De ez a DW 625 is a 3612 súlycsoportja - hiszen a legnagyobb DW.
-
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #24861 üzenetére
Nekem is tanácsoltak ilyenből kimaratni, de félek tőle, hogy többe kerülne a leves, mint a hús. Vannak azért ilyen alkalmazható megoldások, mint amit thomgrande linkelt, csak a méretet kell jól eltalálni, de nem igazán értem, miért éppen a c ilyen nehezen beszerezhető. Találok hűtőborda, hajóipari, reklámtábla meg ki tudja még milyen profilokat, csak c nincs, ami sokkal egyszerűbb lenne.
Azért innen talán lehetne válogatni, vagyis létezik. Arra emlékszem, mikor utoljára néztem, hogy a legolcsóbb az lenne, ha kimennék ehhez a céghez valahova Ausztriába, és behoznám, mert annyira drága a szállítás, és 6 métert kéne venni. -
pali923
aktív tag
válasz
Márton111 #24832 üzenetére
Van egy db ilyenem, jól használható, nagyon stabil, bár egy kicsit fejnehéz. Ez egyébként inkább a Festool spéci asztalához jó, mert át lehet dugni a kétcentis lyukakon. Ha csak szorítani akarsz vele egy asztallapon, nem fekszik fel olyan jól. mint pl. a csavaros szorítók.
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24825 üzenetére
Igen, tényleg igazán uras tud lenni így a meló.
Már az előző fotóidra is akartam reflektálni, hogy lehet kapni nagyon spéci öntapadós mérőszalagot visszafele számozottat. Én azt Pestről küldettem postán magamnak. Megérte áldozni arra is. Elfelejtettem a márkanevét - valami japán fantázianév. Rákeressek?
Nem is gondoltam, h a Festo egy vagyonért elernyed, mint egy pöcs. (De az legalább akkor ernyed el, mikor már elvégezte a dolgát.)
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24816 üzenetére
"És az alumínium gyári gépállványra rögzített függélyes gépvonalzóhoz van erősítve."
Ez a lényeg!
Így teljesen jól lehet dolgozni.
Gondoltam is, amikor írtam, hogy Tibi, te magyarázol annak akitől kérdezned kellene gyakrabban? Tudod, azt hittem, hogy a bakot csak odateszed a gép mellé mindenféle rögzítés nélkül. Igaz, feltételeznem kellett volna, hogy ilyet azért nem csinálsz biztos. Az szólaltatott meg, hogy olvassák ezt a fórumot olyanok is, akik nagyon kezdők. A kedvükért pontosítottam. -
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24780 üzenetére
Hát igen, ez az az eset, amikor visszaköszön, ha valaki továbbgondolja, amit én elkezdtem.
És ugye, olykor milyen kis apróság is milyen sokat tud könnyíteni az ember életén? Sokszor át sem gondoljuk, hogy akár egy elszívócső mennyi energiát képes tőlünk elszerezni. Arról nem is szólok inkább, amikor rálépünk úgy, hogy az ölünk tele van fával.
-
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #24721 üzenetére
"némileg érdeklődés hiányában, holt térben találtam magam."
Ezt úgy értsem, hogy itt, az asztalos fórumon? Szerintem ez túlérzékenység. De hogy nehogy ezt nagyon mellre szívd, inkább így fogalmazok: Szenzitív kolléga.
Engem speciel érdekeltek a szakmai tapasztalataid és a trükkjeid. Mondjuk az igaz, hogy amikor nem a szakmáról szóltál, hát alaposan mellé tudtál nyúlni nagy határozottsággal itt-ott.Hanem:
Haladtál a pantorouter megépítésével? Elkészült a körfűrészed? Ezeknek a fejleményeit nagyon vártam.
Aztán volt itt érdeklődő, aki home made fűrészt akart építeni, te tudtad volna legjobban eligazítani, mire ügyeljen. -
thyeby
őstag
válasz
Márton111 #18654 üzenetére
"becslésem szerint úgy 5-6 m hosszú,valamint úgy 9m hely),ami nálam nem fér el."
Én úgy becsülöm, hogy bő 3m sín elég a 4m-es pallónak. Másfél méter a fűrésztárcsa előtt, és ugyanennyi mögötte. Ekkora hosszon már gyakorlatilag tökéletesen egyenes pályán lehet tartani egy 4m-es pallót. A 9m hely viszont jogos.
Ez az egész hóbelevanc gyorsan leszedhető az fűrészgépről, és gyorsan vissza is szerelhető persze, úgy hogy nem állandóan foglal egy jónagy helyt. Kitoltam a fűrészt az udvarra, hátszél irányba állítottam, hogy ne a szemembe kösszön ki minden porszem, és ott van elég hely.
De nem tolakodni akartam ezzel, félre ne érts. Sokáig irigykedtem a Te megoldásodra, mert gyorsabb is volt, mint az én módszerem, és sokkal egyenesebb is. Csak ez a fogaskerék kopás csípte a szemem, de már ott tartottam, hogy egye fene, beletolom a fogaskerekek árát 2-3 évente, csak legyen már könnyebb a dolgom. Napi 8-10 órán át egy vonalat figyelni árgus szemekkel, hogy most rajta vagyok, vagy mellette - hát az a meghülyülés határát súrolja.Várom a fotókat. Sokszor csiklandozott már engem is a gondolat, hogy meg kellene építenem a magam fűrészgépét. A költségekről és a ráfordított munkaidőről is számolj majd be.
Még nem tudom, milyen terv mentén haladtál, de jelzem, hogy nagyon príma és olcsó öntapadós centiskálát hozattam Pestről. Van különböző hosszban, meg jobbos is, balos is. Ha ilyen extrát is építel bele, és érdekel, akkor megnézem neked a márkáját. (Valami japán csoda.) -
epmd
tag
válasz
Márton111 #17793 üzenetére
nagyon régi cégnél használtuk 1-2 hónapot fenyőt táblásítani,de úgy ette a gyalukést hogy leszoktunk róla .Akkor nem tettünk ,lisztet!
De tegnap néztem hogy 4300ft egy 5literes kanna
és három hónap után megdöglik!
annyiért inkább veszek fehér ragasztót!
Azért vettek a cégnél régen mert az volt a legolcsóbb,de most már nem! Merre voltál présműhely vezető?
-
epmd
tag
válasz
Márton111 #17644 üzenetére
Köszi, igazad lehet!
Amire írtam hogy "olyan lenne mint ha egy hagyományos fafúró lenne" (ami a you tube-n volt kisfilm)az szerintem nem más mint egy tömör vídia cnc kés,vagy corian-hoz való tömör vídia nútkés!Olyan vídiabetétes kést ami "olyan kialakítású mint egy középlős fúró" még nem láttam se a dimar-nal se a cmt-nél sima felsőmaró késből.Csak cnc-hez valót.Remélem a dimar meg a cmt jónak számít amiket már tizenvalahány éve vásárolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest