Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz szasanyi #2068 üzenetére
Engem pedig csak az érdekel, mit tud különböző játékokban húzva a másik oldal. Én amit tudtam megmértem a topikban, képekkel, mindennel. Többet nem tudok hozzátenni. Senkinek nem bántottam a gépét, vagy az önérzetét. (Kivéve egy esetet, de azt ugye megbeszéltük. )
Ugyanakkor olyankor mérges tudok lenni, amikor olyan posztokat olvasok, hogy AMD-n nem lehet játszani, meg drivergondok vannak, amikor merőben az ellenkezőjét tapasztalom.
Most egy darabig maradok piros, mert nagyon olcsón tudtam venni egy új Giga WF3 290-et, amivel ráadásul meg vagyok elégedve. Ha majd nem leszek, vagy látok meggyőző NV eredmények, akkor majd megfontolom a váltást, de legalábbis a zöld oldal kipróbálást, de addig nekem elég, ha a kíváncsiságom kielégíem itt pár önkéntes mérésének megcsodálásával.Béke!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- HP OEM NVIDIA GeForce RTX 3080
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest