Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
válasz Lacccca87 #25699 üzenetére
Teljesen elég, évek óta 1920x1200ben vagyok én is.
Nem 2k meg 4k amiről beszélünk.[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
lacus83
senior tag
Szia
Elég lesz a 4Gb ha szűkös a keret és esetleg tudsz is komprumisszomot kötni.
Kevés az a cím ami FHDban 4Gb felett fogyaszt.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Pala
veterán
válasz Ochocinco46 #25696 üzenetére
Sorry, igen, a felbontás lemaradt, 1920x1200-ról lenne szó (tehát egy picivel full HD felett), lehetőleg közel maxon, de az ilyen gépzabáló AA-megoldásokat nélkülözve (beérem FXAA/SMAA-val).
[ Szerkesztve ]
-
Ochocinco46
aktív tag
Ez attól függ milyen felbontáson és milyen beállításokkal szeretnél játszani. Nekem jelenleg a 4 GB-os 2560x1080-ra magas beállítások mellett (nem kimaxolva minden) elég minden játékban.
De ha te wqhd-ban szeretnéd mondjuk kimaxolni a játékokat, akkor kevéske lesz a 4, bár ott már a kártya ereje is kevés lenne az ultrához néhány játékban. -
Pala
veterán
Sziasztok, épp RX 580 vásárlása előtt állok, az lenne a kérdésem, hogy jelenleg van-e valami hátránya a 4GB-os változatoknak a 8GB-osokhoz képest, ha a jövőállóság nem szempont!? Doom, GTA 5, Resident Evil 7, Far Cry 4/5-re kellene elsősorban.
[ Szerkesztve ]
-
kago akira
tag
válasz MageRG #25692 üzenetére
Mindenkinek más az akusztikus küszöb. Ami nekem halk az lehet neked mar hangos. Illetve az is más hogy hallod a kártyát vagy már zavar is. Ha nagyon zavar a legkisebb hang is akkor ajánlom hogy más szobába rakj minden zajforrást.
Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE Nitro RX6700XT - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D
-
MageRG
addikt
válasz kago akira #25691 üzenetére
Vagyis a Pulse felejtős. Ohh, köszi.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
MageRG
addikt
Tisztelt szakértők!
RX570 -ből a Sapphire Pulse szériája mennyire hangos, ill. ajánlott?
Látom van belőle egy- és kétventis is.Tuningolni nem akarom, viszont fontos lenne a csendes üzem, lehetőleg játék alatt is.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Csupingo
veterán
válasz zsolty66 #25687 üzenetére
Ha nem jön össze, esetleg ide is kérdezz be.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
Csupingo
veterán
válasz zsolty66 #25681 üzenetére
Az rx 470-en hdmi 2.0 van, ami tud 4k 60 Hz-et. Azzal nem kéne, hogy gond legyen.
A tv-d oldalán ezt írják: Számítógép-bemenetek a HDMI1 porton
max. 4K UHD 3840x2160, 30 Hz-en
max. FHD 1920x1080, 60 Hz-enSzámítógép-bemenetek a HDMI2/3 porton
max. 4K UHD 3840x2160, 60 Hz-enA hdmi 2-es vagy 3-as portot kéne kipróbálnod a tv-n. Amit írtak már: a hdmi high speed with ethernet kábel lenne az igazi, az biztos tudja, ami neked kell.
Szerk: ha ilyen kábeled van, akkor a tv-n próbáld ki a másik bemeneteket és ezt a felbontást állítsd be a win alatt: 3840x2160, 60 Hz.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz zsolty66 #25681 üzenetére
Az rx 470 lehet kevés 4k 60hz-re. Át lettél kicsit verve, mert kábelből nem létezik 2,0 sem semilyen verzio számozott. hanem ami kell hdmi kábelből 4k-hoz, annak aza neve, hdmi cabel with eternet kábel
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
zsolty66
újonc
Sziasztok!
A napokban vettem a következő TV-t:
https://www.philips.hu/c-p/50PUS6162_12/6000-series-4k-ultra-slim-smart-led-tv-pixel-plus-ultra-hd-velSzeretném az asztali gépemre rákötni, és 1-2 játékot kipróbálni 4K-ban (Pl: FIFA18). Viszont bármelyik HDMI csatolót használom 4K-s felbontáson csak 30Hz-es kép jön, a 60Hz-et sehogysem tudom beállítani. A HDMI kábel új, 2.0-s.
A PC tömör speckója:
Asrock B150M Pro4
i5-6600
Gigabyte Gaming G1 RX470 4Gb
16Gb @2133MHz
Samsung 120Gb SSD 850
LG 22MN43D MonitorTanácsokat és segítséget előre is köszönöm!
Üdv,
Zsolti -
Devas
őstag
Nálam működik a freesync a legtöbb játékban.
Az olyan játékokban vannak problémák, ahol be kell állítani egy konkrét refresh rate-t, nincs default lehetőség. Ezekben sem törik a kép, csak nem érzem annyira folyékonynak.
Driverem még mindig ugyanaz amit az Aorus weboldaláról szedtem le.
Monitorom pedig 30-144 hz freesync.
Most gondolkodok visszaveszem 144-ről 120-ra, hátha segít ilyenkor.[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
lacus83
senior tag
válasz Don.Corleone #25674 üzenetére
A régi módi 17.7
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Kvg
senior tag
válasz bivalyolo #25675 üzenetére
Mivel probléma alkalmazás szintű, dvriver cserék sem segítenek. Amit lehet tenni a kib*szott freesyncet ki kell kapcsolni a radeon progiban majd v-syncet be kell kapcsolni a fix 100, vagy 120FPS- t fixálva.
V-sync sem tökéletes, de még mindig olcsóbb mint Nvidia kártyára váltani. Ez másik megoldás az NV. Freesyncet így is úgyis buktuk szerintem.Nem gondolom hogy egyhamar megfogják oldani a problémát sem AMD, sem a sztoftver gyártók üzleti érdekek miatt.
Én próbáltam mindent 2015 ös win 10 új driver, új windows régi driver 17.21 17.71 stb. Arra jutottam hogy az alkamásokban van a hiba beépítve. Aki tud angolul (én még magyarul sem tudok) írhana a supportnak hogy csinálják vissza amit elkúrtak!!!![ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
18.5.2 probléma nélkül.
-
bivalyolo
őstag
18.4.1 nálam jól működik.
A két legújabbal törik a kép freesynces monitoron."Let's agree to disagree!"
-
Don.Corleone
aktív tag
Közvélemény kutatás céljából, kinek melyik driver van fent? Legutóbbiakkal rendesen elkezdett szaggatni terhelés alatt a kártya 18.5.1-2 nálam élhetetlen, így érdekelne kinek melyik fut ami stabilnak mondható és nem bolondítja szét a rendszert.
-
-
Szoszo94
őstag
válasz Pokesz007 #25671 üzenetére
Használd egészséggel
Tökéletesek így már a hőfokok, a ventifordulat is, most már csak mentsd le ezt egy profilba (jobb felső sarok, azon az oldalon, ahol alulfeszelted és állítottad a ventiket) és ha frissíted a drivert, vagy bármi miatt visszaáll gyárira, akkor csak be kell tallóznod a már kész profilt[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Gigabyte RX 480 G1 Gaming 8GB Kártyámat játékok alatt szélturbinának és kicsit magas hőfoknak láttam.
Kicsit alulfeszeltem. Ennyit enged nekem a Wattman. -80mV-al kezdtem a 7-es állapotot.
Max hőmérsékletet 80fokra-ra Cél 75fokra raktam.Gyári beállítások
[kép]
Minden játékba 75 fokra vitte a kártyát és a ventilátor fordulat 2500felé ment és ekkor volt hatalmas hangja.Itt a profil
[kép]
Max 70 fokos a kártya és 800-1250rpm közt dolgozik szépen a kártya.Köszönöm pár embernek a segítséget,főleg Szoszo94-nek kicsit nyaggattam. Ha esetleg még lehetne valahogy finomítani ,akkor mindenkit meghallgatok. Nagyon kezdő vagyok az ilyenekbe,sose volt ilyen kártyám,amit piszkálni kellett volna.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
petya220
senior tag
SRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCOOOOK
help..
Crossfire-ben van 2 db rx480...
És hát akad a kijelző
Vsync kikapcsolva, de az kép másodpercenként megfagy
De ha kikapcsolom, és mind a két kártyát használom (1 videókártya = 1 monitor) akkor minden oké...
Valami ötlet? Win7 és win 10 is ezt csinálja."Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
giornalista
senior tag
válasz gabfot #25664 üzenetére
nagyon érdekes: ugyanilyen monitorom és CPU-m van, valamint ugyanúgy 1050 Ti-ról váltottam RX 580-ra (egy RX470 volt előtte)
sokkal-sokkal erősebb, más kategória a két kártya. a freesync pedig igen, sokat számít: lehet élni nélküle, de óriási a különbség, nagyon is észrevehető.
-
-
gabfot
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Gondolkozom egy AMD kártya vásárlásán mivel ilyen monitorom van LG 34UC79G. RX 580 körül gondolkodom és egy 1050 TI Strix-et váltana. A gép lelke I7-6700 8GB 2400 DDR4.
Az 1050hez képest mennyivel erősebb? Főleg csgo rocket league (144hz) meg pubg(kb 60 fps van) megy.
Freesync sokat számít?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
bencze
senior tag
válasz giornalista #25662 üzenetére
Az enyém ugyanolyan és igaz, hogy 150ért vettem de megy hát gondolom valamit valamiért...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
giornalista
senior tag
-
R3laX
addikt
Hali!
Szerintem valamelyik utolsó win10 frissítés betett az Atiwinflash-nek, mert bárhogy próbálom nem akarja az igazságot a -f -p 0 bios.rom paranccsal. Elkezdi csinálni, majd eltűnik a kis ablak. Valakinek véletlenül nem sikerült megoldania ezt a problémát? Bios flash kilőve
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz giornalista #25657 üzenetére
Nekem is csinálta az elején ugyanez a kártya, nálam csak annyi volt, hogy a gpu scalinget full panel-re kellett állítanom, azóta szerencsére nem csinálja. Habár ez elég triviális tele a net vele, feltételezem már próbáltad de ha esetleg mégse...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
travix
aktív tag
válasz giornalista #25657 üzenetére
garancia
-
giornalista
senior tag
közben sajnos az új táppal sem szűnt meg az XFX RX 580-am egyik régi hibája, mégpedig hogy játék során időnként (elég gyakran) pár másodpercre elfeketedik a kép. teljesen tanácstalan vagyok, fent van a legújabb driver, felemelte a power limitet, de továbbra is csinálja... valakinek van esetleg tippje?
-
Csupingo
veterán
válasz petya220 #25653 üzenetére
Mérjél rá. Úgy 1,8 V-tól már általában világítanak a ledek, ha jól tudom. Gondolom 2-3 V-ot nyugodtan rá lehet kötni. Esetleg itt kérdezd meg.
-
Reinu
tag
Sziasztok!
Nem rég lettem tulajdonosa egy Asus RX 570 4GB Expedition-nek. Van aki használ ilyet és tudna nekem tanácsot adni a beállításában? Lehet még kihozni belőle egy kis pluszt?
Konfig:
Intel Core i3-6100,40-60%-on megy max, a kártyát bőven viszi
FSP 500W HEXA+ táp
8GB DDR4 2133MHz RAM
LG 34UM68-P 2560x1080 Freesync 75HzElőre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
petya220
senior tag
Srácoook, help
Támadt egy elvetemült ötletem, csak nem merem még megvalósítani..
Az msi-s kártya, hány voltot ad le a led-es logónak?"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
Szoszo94
őstag
-
Lacccca87
addikt
válasz Szoszo94 #25650 üzenetére
Furcsa az tény. Nekem ez előtt sosam csinálta ezt, és én is csak nemrég vettem észre hogy valami nem stimmel és akkor láttam hogy alapon mennek a dolgok.
A fagyás utáni alaphelyzetbe állást még megértem mert okozhatja hibás beállítás is de hogy egyén normál restart vagy csak sima leállítás után miért áll vissza az rejtély. -
Szoszo94
őstag
válasz Lacccca87 #25649 üzenetére
Érdekes egyébként, hogy nem tartja meg a beállításokat újraindítás után. Nekem ritkán kifagy a gép (két 480-ból az egyik folyamatosan bányászik, másik hol bánya, hol játék, és utóbbinál van mikor úgy gondolja a gép, hogy kell neki egy restart - na olyankor szokott visszaállni minden nálam is), viszont mentettem el egy profilt amin be van állítva minden így pár kattintás és vissza is állítom.
Ha én indítom újra a gépet (mostanában játék előtt Wattmanban visszarakom az értékeket, mielőtt játszani akarok, majd restart), akkor viszont nem felejt el semmit.
-
Szoszo94
őstag
válasz CirrMee #25647 üzenetére
Nálam minden a megadott értékeken marad, kivéve ha kifagy a rendszer és úgy indul újra a gép. Nincs telepítve valami 3rd party alkalmazás a kártyához?
DDU + driver reinstall esetleg megpróbálható.[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
Wattman -t hogyan lehet rávenni arra, hogy a beállított értékeket újraindítás után is használja? A TDP értéket leszámítva mindent visszaállít ugyanis alapra újraindítás után. Így volt ez az előző (RX 470), majd a mostani kártyával is (RX 480).
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Plasticbomb
addikt
válasz Pokesz007 #25641 üzenetére
Allits neki egyedi ventiprofilt, pl ne kapcsoljon ki, csak valami nagyon alacson fordulaton porogjon. Amugy is sokkal egeszsegesebb, ha valami nagyon kicsi legmozgas is, de van, nem csak a termeszetes meleg levego elszall, hideg a helyere...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Plasticbomb
addikt
válasz Pokesz007 #25644 üzenetére
En azt is hallom, amikor a VEGAra raengedem pl a 3DMark Firestrikeot. De nekem mar egyik kartya sem zajos, max ventin, custom huto van rajtuk. Ezert nem tetszik, ahogy a 480am viselkedik... Valahol 65-75 fok korul kene enneka . hutonek megfogni a GPUt, de a kartya nem engedi elmenni addig, throttlingol 52-61 tartomanyban... (Mikor milyen napja van..)
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Pokesz007
senior tag
válasz bozont #25642 üzenetére
51 fok alatt el se indul nekem se 51 fok nekem a határ.
Lacccca87 Én fél méterre vagyok a géptől és hallok egy pici kattanást,ahogy írtam.. Nem gond,csak fura nekem.
Hamarosan kikeresem a beállításokat,amiket írtak a kollégák.[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz travix #25638 üzenetére
travix Akkor túl jó a hallásom,mikor kattan a venti,akkor indul a ventilátor
Don.Corleone Átraktam kézire ,megkeresem remélem megtalálom pontosan.
Lacccca87 Rosszul fogalmaztam,azt hallom,hogy kattan a venti és indul a ventilátor(egyből látom a fordulatot,hogy megy felfele kicsit)
Bocsánat,hogy bénáskodok,de sose volt ilyen kártyám,hogy ki-be kapcsolgat.[ Szerkesztve ]
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Pokesz007 #25637 üzenetére
Így van, tedd át kézire és akkor egyenként tudsz az állapotokon állítani. Egyébként javaslom keress itt rá bátran beállításokra, amikor kijöttek ezek a kártyák elég beállítási javaslatot tettek fel ami bevált. Arra viszont készülj fel, hogy wattmann úr szereti néha elfelejteni a beállításokat, érdemes néha a körmére nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Az életben nem csináltam ilyenet,de utána olvasok,hogy kell.. Köszi a segítséget. 45fokon böngészek vele és hopp 51fokon bekapcsol a venti egy pillanatra,ez is bántja a fülem
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz Pokesz007 #25633 üzenetére
Wattmanban állíts a ventin, a célhőmérsékletet tedd 75 fokra, maxot 80-ra. Esetleg a venti fordulatszámával is játszhatsz ha gondolod Illetve első körben kicsit alulfeszelném, teljesítményen nem ront, cserébe hűvösebb lesz a kártya
50mV-ot bátran lecsaphatsz az utolsó stageből, aztán ha kedved van próbálgathatod -10mV-onként, fél órás játéktesztekkel, hogy mikor fagy ki, hol a vége.[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Nem rég beraktam a kártyát Gigabyte RX 480 G1 Gaming 8GB
Ez ilyen turbós hajtású repülőt játszik,mikor nagyon megterhelem? 2ezer Felett a fordulatszáma a ventinek. 70Fok volt a max.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
addikt
válasz Pandorahun #25629 üzenetére
nálam i5 4570 és rx470 ment egy ezeréves 400w-os fsp táppal, persze nem kizárt, hogy a tápod a ludas, de egy minőségi 400-as is elég ahoz a konfighoz.
-
travix
aktív tag
válasz Pandorahun #25625 üzenetére
bírnia kéne szerintem, de vegyél újat kipróbálod
processzorod milyen? AMD procik sokat zabálnak.[ Szerkesztve ]
-
Lacccca87
addikt
válasz Pandorahun #25625 üzenetére
450W-os táp is elég ha normális minőségű.
-
Pandorahun
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Sapphire rx 570 4gb nitro+ videokártyát, viszont úgy néz ki hogy kevés hozzá a jelenlegi tápom (legalábbis remélem hogy vele van a gond és nem a kártyával). Egy kb 4 éves Chieftec A-80 Series 500W (CTG-500-80P) használok, amikor elindítanék egy játékot (Fortnite) akkor rövid időn belül újraindul a gépem.
Szintén ez történik amikor UserBenchmark a GPU-t tesztelné.Szerintetek egy 650W-os táp elég lenne? például SEASONIC Focus Plus 650 Gold?
Vagy lehet hogy máshol van a hiba? (bocsi nem igazán értek ehhez )
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #25622 üzenetére
OSX alatt is ugyanigy viselkedik.
-
mryocee
csendes tag
Sziasztok,
pár napja frissítettem a BIOS-t az alaplapomon, aztán nekiálltam betölteni az XMP profilt a RAMon/ról.
Most szépen megy 2666Mhz-n automatikusan, mindent beállított magának a rendszer (eddig 2166on ment hónapokig).
Ellenben folyamatosan "Rendering device lost"-tal kifagyogat, újra képbe rakja magát és megy tovább.
Ez ugye mondjuk Online játéknál eléggé kellemetlen.Eddig ezt nem csinálta, csak az BIOS frissítés óta.
Tuti biztos, hogy valami SW beállítási nyűgje van, de végigtúrtam már pár fórumot és semmi eredménye...A konfig:
VGA: AMD RX470
MB: Asrock AB350 Gaming K4/A/ASRK
CPU: AMD Ryzen 5 1600X
RAM: Corsair Vengeance PLX 3000MhzKöszi a helpet előre is!
Üdv:
mryoceeHaai!
-
Plasticbomb
addikt
válasz NandoXXL #25621 üzenetére
Igen. Val valami a kartyan van meghulyulve, de nincs otletem, hogy mi. Most azert meg letesztelem mejdOSX alatt is, hatha ott nem viselkedik igy.
-
NandoXXL
senior tag
válasz Plasticbomb #25570 üzenetére
Próbáltad mólkolás nélkül? DDU plusz minden szar tuning progi leszed. Stock driver minden féle belepiszkálás nélkül, tisztán telepítve, oc egyéb progik nélkül.
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
turistakolbi
aktív tag
-
XenHai
senior tag
válasz turistakolbi #25615 üzenetére
Nekem a TOP kártyánál van hogy eléri a 100 at ...
-
XenHai
senior tag
válasz turistakolbi #25611 üzenetére
Esetleg egy VRM hőmérsékletet tudnál nekem nézni játékok alatt (HWinfo)?
-
turistakolbi
aktív tag
válasz turistakolbi #25611 üzenetére
3 beállítás db értékei
25% 14 dB
50% 31 dB
100% 56 dB (mobilos applikációval mértem)[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
turistakolbi
aktív tag
válasz kago akira #25610 üzenetére
Csináltam 3 képet (Asus ROG STRIX )
25% venti (Minimum teljesen hangtalan) 1640 RPM
50% 2030 RPM ( itt már van hangja.de nem süvít. az arany középút 1900. ott még aludni lehet mellette.)
100% 3787 RPM (hangos. de nem hangosabb mint az Enermax Liqmax II volt-. a 40+ DBA jával[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
kago akira
tag
Azert az asus 3 ventise persze hogy hüvösebb, ha jol remlik akkor majdnem 3 slot magad is.
Viszont furcsák nekem ezek a fordulatszámok. 1200 fölött már minden ventinek van hangja, sőt mivel kicsik igy mégjobban hallhatonak kell lennie. Meg az is lehet hogy zártabb a gépház illetve az asztal alá mellé van téve. Nekem többek között ezért is hangosabb mert full üveg es kozvetlen az asztalon melettem van így mindent kihallani.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 2600x - 32GB RAM - SAPPHIRE Nitro RX6700XT - 970 EVO 500Gb SSD - INWIN 301 sevenfan eDition :D
-
addikt
válasz petya220 #25608 üzenetére
Aniso mehet maxra, nem is lassít, és talán egy 2x-es élsimítást elbír még, de ne a tükröződésekre, az tök feleseleges. Grass quality ami megöli vidéki helyszíneken, azt esetleg eggyel lejjebb.
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
petya220
senior tag
Most egy picit sikerült állítgatni..
Így már nem ugyanaz..
És csak az ilyen simiket vettem le..
Néha azért fura nekem ez az rx...Beállítások(a videóban pittyen a messenger nyugi )
Amúgy.. nagyon furi ez az amd driver.. NV után.
meg ez az AMD LINK... Folyton be kell állítani, hogy melyik pc-t nézze.[ Szerkesztve ]
"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
addikt
válasz petya220 #25606 üzenetére
NV sokkal jobban fut a játék. A tükröződések simítását, és az élsimítást is vedd le, vagy lejjebb. Teljesen feleslegesen zabálnak. Be lehet lőni stabil 60-ra, csak ne légy könyörtelen.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest