Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lassan bővíthetitek a szoba lista nevét
Jön az ASUS Radeon RX 590 ROG STRIX Gaming
Polaris architektúra, Memória : 2000 MHz / 8Gbps órajel.
Azt gondolom az a legautentikusabb ha Ti hasonlítjátok össze a saját eredményeitekkel kezdésnek már valaki megtette:[ Szerkesztve ]
-
turistakolbi
aktív tag
Sziasztok!
Új játék 500+ millió $ bevétel 3 nap alatt. és az Rx580 25-30 FPS-t ver a GTX1060-ra és a Vega 64 az RTX2080 Szintjén van
Azért ez elég meredek. 7 perctől van a benchmarkhttps://www.youtube.com/watch?v=MDK4gONW8Po&fbclid=IwAR37oNU968ccTfIBNzijYsh9qOofWWStOOweiehF-tZ8xgQcWYCyN85YO3g
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/muerte188
-
Beretvás
veterán
válasz Speed® #27194 üzenetére
Nem feltétlen. Szerintem az enyém az AB vel akad össze. Kérdés ő használ e hasonlót, ha nem akkor tényleg gari gyanús. Mondjuk nekem a hátsó venti nem szokott indulni a videókon meg az első szokott állni msi nál legyen az bármelyik tipus. Ami még érdekes ,hogy nálam van mikor 2 hónapig nem jelentkezik , ha venti hiba mivel lehetne kideríteni?
-
Cyberboy42
senior tag
válasz G4RWIN #27191 üzenetére
a proci az elég jónak néz ki FullHD hoz meg elég lehet egy rx 570 de a QHD-hoz bizonyos esetekben már a rx 580 is kevés lehet...nézz esetleg teszteket ayutubon mindenesetre, ha már, akkor a 8 gigás verziót vedd,
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam anno erről a problémáról,nem tudom hogy azóta lett e rá megoldás.
Adott az MSI Rx 480 Gaming X 8gb kártyám, mostanában észrevettem hogy egy kicsit erősebb a ventifordulat a szokásosnál, majd most Wolfeinstein 2-zés közben észrevettem hogy 99%on pörög. Lekaptam a gépházat, csak az egyik ventillátor ment, fizikai ráhatással beindult.
Erre esetleg tudtok valami permanens megoldást ?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
G4RWIN
tag
Sziasztok!
korábbi kérdésem ez volt és rx 580 8gb -t akartam venni.
De ezen most elgondolkodtam. Ár/érték arányban így ez elég jónak számít, nem?
-
Staradder
tag
Sziasztok
Egy rx 580 8 gb-hoz elég egy Amd Fx 6300, ki tudja szolgálni?
Köszi
-
varmi2
nagyúr
Úgy néz ki vissza lépek hozzátok. Shaphire Nitro+ Rx580 8Gb kártyával,elég jó áron jutok egyhez.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
HSM
félisten
válasz Cyberboy42 #27181 üzenetére
Meg nagyon más arányúak a kártyák, a 1060 jóval erősebb ROP oldalon, de a nyers számítási kapacitása jóval kevesebb. Tehát alapvetően más igényű motorok alatt máshogy fognak viselkedni.
-
Cyberboy42
senior tag
válasz MasterMark #27178 üzenetére
Lehet nem olvastad figyelmesen, vagy nem nézted a képet. de a kép közvetlen a betöltés után készült, majdnem 7 gigát felzabálva... a későbbi betöltögetés meg törlés csak ez után jön,ahogy haladsz a játékban, de ez a minimum amivel betölt itndítás után, very high textúrákat használva...
(#27180) milan18 :
nem is az hogy javult az rx580, de általánosságban joban feküdt neki már elve a dx12 mint az 1060-nak, csak most mér egyre több ilyen játékkla van tesztelve, nem mit korában a dx11-el[ Szerkesztve ]
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
milan18
aktív tag
Hali!
Tényleg gyorsultak az utóbbi időben az RX-kártyák? Látok vidiket ahol már lenyomja a gtx 1060-at az rx 580! Min fps-sben is.. tapasztalat? Lehet beruházni egy ph-ás 4 gigásra 50 körül már van... elég a 4 giga 1080p-re?
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz MasterMark #27178 üzenetére
Ez pont az, amit írtam... Törölni kell állandóan, és akadozni fog tőle a játék. Rossz esetben pedig bele se férsz, és akkor vagy nem ajánlja fel a túl magas grafikai opciókat, vagy beállítod, de valójában rosszabb minőségű textúrákkal fog menni, azt hiszem az id tech 5 motor pl. ezt csinálja. Esetleg opció, hogy állandóan cserélget mindent, de az képregény sebességhez vezet hamar, így ezt nem szokták már manapság alkalmazni.
Fórumtárs egyébként azt is írta, ez így egyből betöltés utáni kép, tehát itt még nem sok alkalma lett volna mit törölni.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Cyberboy42 #27177 üzenetére
Ez egy kicsit félrevezető, mert ha van ram akkor azt ki fogja használni, mivel a törlés onnan költséges, inkább egyszerűbb ott hagyni. Ergo ha több ramot raksz alá, akkor több ramot is fog használni.
Switch Tax
-
Cyberboy42
senior tag
válasz Speed® #27175 üzenetére
single palyer játékok lazán bekajélnak 6-10 giga vramot magas textóraszinten... a multiban nem jellemző. A BF1 is ugy van belőve hogy 4GB-ig megy el max... mondjuk a BF5 azt most nmetudom hogy van, de pl. a ROTTR majd 7 giga vramot megeszi, és ez még csak közvetlenül a betöltés után ... és a legújabb TR vagy más játékok kitudja hogy vannak ezzel... :/
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Speed® #27175 üzenetére
Nem feltétlen van összefüggés.
Pl. a ram igény jelentős része nagyobb felbontású, vagy több textúra, ami a vizuális minőséghez sokat adhat, de különösebben nem ad hozzá a "GPU igényhez".
Persze, másik lehetséges mód a VRAM töltésre a magas felbontás + magas MSAA, az tényleg kifekteti az 580-ast hamar, amiatt tényleg nem kéne a 8GB-os.
Én amúgy azt tapasztalom (pl. az R9 290X után) így az RX580-al, hogy fura egy állatfajta, valahogy nem érződik olyan erősnek elsőre, mint amilyen, ami szerintem a kevés ROP hozománya, de egyébként ezt kímélve bőségesen van benne tartalék.
Ahogy az Rx560 is vígan ki tudott használni 3-3,5GB-nyi VRAM-ot, pedig fele ilyen erős sem volt.... Nálam pedig csak FHD van.[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
-
HSM
félisten
válasz stigma #27170 üzenetére
Szerintem itt amit mérlegelni kell, az leginkább a +4GB VRAM. Az azért igencsak jól jöhet, és akkor a különbség a vajsima játék szemben a be-bedadogóval. Számomra kicsit aggasztó volt az RX560-nál, hogy még az arra való beállítások is meg tudtak tölteni 3-3,5GB ramot a rajta lévő 4-ből.
De ugye ez is erősen játékfüggő, ha nem jászol olyannal, ami használna 4GB VRAM felett, akkor konkrétan semmi haszna a 8GB-os kártyának a 4GB-ossal szemben.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz Speed® #27169 üzenetére
Hát is-is , tempó mindig kell
Hardvereket régen sűrűn cserélgettem mint a boxert, most viszont max akkor szoktam cserélni, ha tényleg megéri ár érték arányban.Napokban megnézem az általam játszott pár játéknak FullHD-ban mennyit hozna, ha váltanék, mert nem mindegy hogy 30fps-hez hozna +10-et vagy 100 fps-hez , mert ott már nem szükséges a plussz kraft szerintem. (habár itt az általam írt pár játék nem 30fps-el megy az tény )
Köszi a segítséget és a gyors infót.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Adott egy Sapphire RX470 Nitro 4GB-os VGA, melyen a gari lejárt. gépem i5-6500 + 16GB RAM , játékokat (Fifa 18,19, Ranbox Six Siege) FullHD-ban játszom. Monitort nem tervezem váltani egyenlőre pár évig mág biztos.
Érdemes Rx580-ra 8GB-ra váltanom, ha kb 20-25k-ból megúszom?Procit nem szeretnék venni, mostani VGA-t alulfeszelve használom nagy megelégedésre.
A cserét semmi sem indokolja csak láttam apró-n 70k körül vannak jobb RX 580-as 8GB-os VGA-k (Nitro+, Asus ROG Strix)Választósokat előre is köszönöm.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
HSM
félisten
válasz MasterMark #27166 üzenetére
Nekem meg még az RX560 alatt is régi húzott HEDT volt... [link]
Sőt, előtte a HD7770-em alatt is. [link]
Mondjuk azt hiszem, ezek már az ellenkező véglet.Mondjuk hogy ON is legyek, a jóféle RX580 mellett már egyáltalán nem tűnik ez a CPU sem túlzásnak, pl. BF4 alá, az RX560-nál még egyértelműen a GPU érződött szűknek FHD-n ha jól emlékszem, high beállításon, az 580 mellett kimaxolva már ezt nem merném kijelenteni.
Együtt a három eredmény: [link][ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Attól függ, mivel és milyen felbontáson, beállításokon játszol, de első hallásra igen kevéskének tűnik. A 3470 sem egy erőmű, de az szerintem már közelebb lehet az optimálishoz egy átlagos játék mellett.
A CPU annyiból kell a VGA alá, hogy a játék dolgait (fizika, animációk, AI, egyebek) az számolja, tehát hiába tudna mondjuk a VGA 100 képkockát másodpercenként kiszámolni, ha a CPU mondjuk csak 15 képkockára elegendő jelenetet tud prezentálni a VGA-nak számításra másodpercenként, abból akkor egy sokat pihenő VGA és 15 FPS lesz az eredmény. Ez persze fordítva is igaz, tökéletes kombináció nincs, mivel játékonként, de akár beállításonként is eltérő lehet a CPU és VGA erő igény.
[ Szerkesztve ]
-
ugux
tag
Sziasztok,
Van egy RX 470-em, minden oké vele. Egy AMD A10-5800K proci van mellette és 8GB DDR3.
A kérdés az lenne, hogy elégséges-e ez a CPU ahhoz hogy kihajtsa a kártyát rendesen, vagy sem.Gondolkodom hogy egy I5-3470-re lecserélném, de ez csak annyiban jelentene javulást, hogy CPU CPU összehasonlításban ez jóval erősebb proci, vagy hozzátenne még a Videokártya teljesítményhez is ezen felül, mert jobban kezeli..vagy bármi más.
Remélem érthető a kérdés. Sajnos ennek így nehéz utána keresni, de remélem tapasztalatok alapján tudtok valami infót adni.
köszi szépen
-
varmi2
nagyúr
Mit javasoltok?
PowerColor Red Devil vagy shapfire nitro+ rx 580 8Gb közül?Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
HSM
félisten
válasz 30z.Samu #27156 üzenetére
Ez a WF2-es verzió, nem a G1 Gaming. Sajnos mivel a 480-asok terén hiányosak az ismereteim, nem tudom, ezek kompatibilisek-e egymással.
Esetleg a gyári BIOS-t megpróbálhatod rátenni WinFlash-al, az emlékeim szerint azonos verzióra is hajlandó "frissíteni". És ugye az csak a Hynix memóriásra jó, ahogy nézem a honlapot. -
HSM
félisten
válasz 30z.Samu #27154 üzenetére
Láttam a kérdést, de nem tudom neked ezt így 100%-ra megmondani, mivel nem látom pontosan milyen kártyád van, ugyanaz a G1 Gaming-e, amihez a BIOS van, nem írtál semmit a memória-fajtáról, stb...
Topikot se követtem az utóbbi években, volt-e valakinek azzal a konkrét BIOS-al/kártyával tapasztalata, stb...
Nekem a Sapphire RX580 8GB Nitro+-ra volt a gyárinak megfelelő BIOS itt fenn.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz 30z.Samu #27152 üzenetére
Vélhetőleg a gyári program csak ellenőrzi a verziószámot és el is köszön... Nem hiszem, hogy végigellenőrzi az egészet.
De igazából mint kérdés sem merül fel, hogy volt-e piszkálva a BIOS-a, hiszen a BIOS alá van írva, és a driver ezért nem hajlandó alapból kezelni, mert nem stimmel az aláírás a BIOS tartalmához. A driver ugyanis végigellenőrzi a hitelesítéshez.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz 30z.Samu #27149 üzenetére
Van a gyártó oldalán egy 2016.11 havi is, leszedtem a gyári flash programot. Elindítottam, ott viszont azt írja hogy a legfrissebb gyári bios van fent. Ilyenkor mi van? A gyári program nem látja a modot vagy akkor tényleg a gyári van fent csak valamiért gebasz volt a driverel?
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv!
580 vásárlás előtt állok, de szeretnék előbb első kézből tapasztalatot, melyik kártyát érdemesebb venni?
, vagy MSI Radeon RX 580 Armor 8G OC, 8192 MB GDDR5 (V341-064R)?
Illetve egyik üzletet sem ismerem, mennyire megbízhatóak?
Köszönöm a válaszokat! -
HSM
félisten
válasz Speed® #27146 üzenetére
Igen, ráadásul lehetőleg a pontos kártya típuson kívül a kártyán lévő memóriamárkának (Samsung, Hynix, Elpida, Micron a felhozatal, ha nem tévedek) is megfelelő gyári BIOS.
Egy lehetséges gyári-BIOS lelőhely: [link]
Ugyanitt BIOS-frissítő program is akad... [link]Amúgy nem feltétlen csak bánya lehet (bár több, mint valószínű), én pl. az RX560-amnál a gyári agyatlanul pici TDP limitet emeltem kicsit fel MOD-bios-al. Persze, eladáskor visszatettem rá a gyárit, nálam ez nagyon alap.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz 30z.Samu #27141 üzenetére
Jó, akkor most keress rá a másik topikban is leírt code 43 / atikmdag témára..egy patch és helyreáll a driver..csak ezzel még nem hoztad rendbe a karit és közel sem garantált a hibátlan üzem (algokra hangolt időzítéseket kapott vRAM oldalon valószínűleg..minő meglepetés, hogy az eladó "nem tudott róla").
Végleges megoldást egy gyári BIOS fog hozni nagy eséllyel.HSM linkelte közben..én telóról utálok linkelni ;p Csákány volt a kari, nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #27135 üzenetére
Nem, a Trixx offset minden feszt megteker, ha az OverdriveNTool-ból állítok feszt, az is megkapja az offset-et.
Próbáld ki, ha gondolod, GPU-Z link speed teszt render és közben játszol a beállításokkal.(#27136) korcsi: Lásd, mint nálam, ha nem korrigáltam a dolgokat. Ugyanakkor a trixx féle megoldás is csapnivaló, próbáld ki ha gondolod, rakd trixx-ből mondjuk 1200MHz-re a GPU-t, ugyanazt az 1,15V-ot kapja ilyenkor nálam, mint 1411Mhz-en... Ellenben WattMan auto feszültségnél ezt visszaveszi 0,95V-ra, elég durván nagy difi.
-
korcsi
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az a baj, hogy lehet nem is állít, csak a wattman dinka.
Pl. Nekem volt olyanom most utoljára, hogy a trixx 2250-et írt memórira órajelre, a wattman pedig 1950-et, úgy, hogy auto-n volt hagyva.
Szerintem ha auto-n van hagyva, akkor nem bántja. Legalábbis, monitorozás közben, én nem vettem észre, hogy több/kevesebb feszt kapna a kártya.
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
Ami még nagyon érdekes, hogy ha a Trixx-ből állítok be órajelet, akkor valami ilyesmi szerint kezd működni, mintha WattMan-t ezekre a manuális feszültségekre tenném:
Ez azért nagyon rossz, mert ha kifogy a kártya a TDP keretből, akkor sokkal durvábban kell visszavegye az órajelet, hiszen a köztes órajelek nem kapnak arányosan kisebb feszültséget. Ez a működés közben is érezhető, ha nincs 100%-ra kihajtva sem tud hatékonyan pihenni a kártya.
Ezzel szemben a WattMan automata feszültség nagyon szépen veszi vissza a feszültséget is, ha nincs szükség/lehetőség a maximális órajelre.
Plusz hogy legyen egy eredmény is a kártyával, kapott egy FireStrike-ot 1430/2100-on. [link]
-
HSM
félisten
válasz korcsi #27130 üzenetére
Hasznos, hogy az command line-ból is meghívható, rá fogok emiatt nézni, köszi a tippet!
Majd még az alap ventilátorvezérléssel próbálok még játszani, ha ez a tool le tudja 1ghz-re vinni a memória órajelet, és tudok egy használható ventilátor beállítást, akkor trixx se kéne...
Eddig ezt az 1ghz ram beállítást csak a trixx tudta, se AB, se WM, pedig nekem nagyon fontos, hogy két monitorral is passzív és hűvös maradjon a kártya.Nem mintha bármi bajom lenne a trixx-el, de minél kevesebb cucc fut, annál jobb, ez a filozófiám.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
Rég nem jártam erre, viszont azóta boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire Rx580 8GB Nitro+ kártyának, gondoltam megosztom veletek azt a pár érdekességet, amit a WattMan/Trixx feszültség finomhangolás közben tapasztaltam. A kereső nem dobott ilyen témát, remélem nem feleslegesen írok.
Szóval, az érdekes működés. Én kétféle szoftverrel használom, a Trixx állítja nálam a ventilátor profilt, a WattMan pedig a feszültség és órajel lépcsőket. A kártya a gyári 1411Mhz-es OC BIOS-al üzemel.
Trixből beállítom az alap 1340Mhz órajelet az OC Nitro BIOS-al, 0mV offsettel.
Eredmény: 1150mV VID, hogy ebből mi marad, látható a GPU-Z képen.Oké, WattMan, -5% clock (az éppen 1340Mhz lesz), minden automata, eredmény 1131mV VID, hát ez érdekes.
Teszt tovább. Trixx, 1411Mhz, ez a gyári OC BIOS órajele, eredmény ugyanaz, mint korábban, 1150mV.
Következő teszt, marad az 1411Mhz, de most WattMan-ból. Eredmény 1200mV.
Ilyenkor ráadásul bármit írok be neki feszültségnek, nem érdekli, megy tovább 1200mV-on. Mint kiderült, meghülyül attól, hogy az egyik közbülső DPM módnak magasabbb a feszültsége, mint a felette lévőknek, ha azt a középső kakukktojás 1175mV-ot átírom egy megfelelően kicsi értékre, egyből visszakapom a csúszkát a felső órajelhez, és működik, mint a karikacsapás!
Mondjuk 1163mV-ra állítva 1169mV VID-et kap a kártya, ami megfelel a kerekítésnek kb.
Ami még érdekes, hogy amit beállítok a Trixx-ben offsetet, az utána "láthatatlanul" befolyásolja, amit a WattMan adni fog feszt. Pl. a Trixx-ben -48mV offsetet beállítva majd a WattMan-ból 1163mV-ra rakva az eredmény 1119mV VID, ami pont megfelel az 1169mV-48mV-nak.
-
Csupingo
veterán
-
SzlobiG
félisten
Horizon 4 jobban fut mint a három volt és nagyon szépen viszi a kis 480. Remélem hasonlóan fog futni a bf5 is, nem akarok vga-t cserélni.
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Az RX470 kártyával működik az upscale: FullHD monitorom van de felbontásnál ki tudok választani 4K felbontásig bármit!
Természetesen játékok alatt is működik, és a sebesség lecsökken (a tesztekben látott értékre), élsimitás értelmét veszti (nem szükséges), frankón ki lehet próbálni hogy milyen lenne a kártya teljesítménye a megjelenítő natív felbontásánál nagyobb felbontáson.Ez bug vagy ficsör?
Driver: Chrimson 18.9.3.Beta
Ami a furcsa hogy RX570-el meg abszolút nem működik, csak RX470 esetén tudok nagyobb felbontást kiválasztani mint ami a kijelző natív felbontása.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Staradder #27115 üzenetére
Mindkét tápcsati kell.
Radeon™ RX Vega series
Radeon™ RX 500 series
Radeon™ RX 400 series
Radeon™ R9/R7 300 series (excluding R9 370/X)
Radeon™ Pro Duo (2016 edition)
Radeon™ R9 Nano
Radeon™ R9 Fury series
Radeon™ R9/R7 200 series (excluding R9 270/X, R9 280/X )
Processors
AMD Ryzen™ 7 2700UAMD Ryzen™ 5 2500U
AMD Ryzen™ 5 2400G
AMD Ryzen™ 3 2300U
AMD Ryzen™ 3 2200G
AMD PRO A12-9800
AMD PRO A12-9800E
AMD PRO A10-9700
AMD PRO A10-9700E
AMD PRO A8-9600
AMD PRO A6-9500
AMD PRO A6-9500E
AMD PRO A12-8870
AMD PRO A12-8870E
AMD PRO A10-8770
AMD PRO A10-8770E
AMD PRO A10-8750B
AMD PRO A8-8650B
AMD PRO A6-8570
AMD PRO A6-8570E
AMD PRO A4-8350B
AMD A10-7890K
AMD A10-7870K
AMD A10-7850K
AMD A10-7800
AMD A10-7700K
AMD A8-7670K
AMD A8-7650K
AMD A8-7600
AMD A6-7400K
-
envagyok
veterán
Úgy néz ki elviszik a jelenlegi gépemet strix rx480-at.
Van most elfekvőben egy xfx rx 480 backplate referencia, abból dobnak össze egy másik gépet. Teszteim alapján -10%-ot tud az asushoz képest, kérdésem az lenne, ezt lehet korrigálni, azaz egy ref 480-al el lehet érni egy custom teljesítményét elfogadható melegedés mellett? -
hackeeeee
Jómunkásember
Ki mennyire próbált 2250 fölé menni a vram órajellel? Én azt vettem észre, hogyha fentebb viszem, pl. 3dmark-ban 15-20%-ot lassul a kártya.
Véleményem szubjektív...
-
Staradder
tag
válasz Staradder #27112 üzenetére
Végül ezt néztem elvileg ajánlott itt a forumon
SAPPHIRE Radeon RX 570 NITRO+ 4GBRemélem jó lesz.
De azt látom ezen van 6 és 8 tűs tápcsati is elég csak az egyiket rádugni?
Ha igen melyiket ha mindkettő van?
Mindegyik amd kártya támogatja a AMD FreeSync-t?Köszi
-
varmi2
nagyúr
Ez a fajta rx580 8Gb a jobb fajta hűtésüek közé tartozik, ugye?
-
törölt tag
Upsz
de akkor már kiíom 570 akció SSDval a sapphirenél[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Looserke
őstag
válasz Looserke #27084 üzenetére
Sajnos az alulfeszelést vissza kellett rakjam alapra, mert hiába egy két játék stabilnak tűnt, egy firestrike ultra stress teszt már hibázik, akár -20 offsettel is, akkor meg inkább hagyom alapon és chill-el, vagy FRTC-al állítok be FPS korlátot. A memória viszont simán megy 2250-en alap feszültséggel.
-
Staradder
tag
Hello
A Radeon RX 570 4GB
olcsóbb /60 ezres/ kategória közt érdemes valamelyiket megvenni?
Vagy a kissé drágábbra /70 ezres/ érdemes költeni?Melyik tipus az ajánlott vétel?
Köszi
-
varmi2
nagyúr
válasz petya220 #27099 üzenetére
Ha a játék nem használ sok magot, akkor a magonként teljesítmény számít, ami elég kevés annak a cpu-nak. Így ez az eredmény. Ha eladnád az egésszet, és vennél egy modern 1151v2 vagy am4 konfigot, akkor nem futnál ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest