Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kvg
senior tag
válasz Winnie The P #34150 üzenetére
Sajnos al Microsoft a Win 10-el támadást indított ellenünk felhasználók ellen. Húsz féle különböző sz@rt zúdít ránk.
Legjobb tudásod szerint öld meg a problémát és tanulj, mert ez trójai csak rosszabb lesz.Egyik neves oldalra feltették három évre visszamenőleg az összes buildet nem véletlenül. Maradni kell a régebbi rossz mellett.
Ömlik a szar hetente és még le lehet tiltani a fost.[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz nightvison #33573 üzenetére
Töröld le a drivert az AMD clean el, majd szedd le a Driver booster t az leszedi az AMD drivert meg még 10 másikat. IObit advanced systemcare is ajánlot. Csak ingyeses része is csodát művel.
Futasd ezeket és megszűnik minden probléma amit a ipari hulladék Win 10 művel.
144 FPS ig fel lehet menni azzal kártyával és vaj sima lesz a Siege. -
Kvg
senior tag
válasz SECTORnooB #33437 üzenetére
Akkor már inkább egy Vega 56, nagyon viszza lehet fogni a fogyasztását, kb 150 -160W 1500 -1550Mhz és így sokkal sokkal gyorsabban és relatíve olcsó is OCUK.
Magyarul csak annyival grágább mint amennyivel gyorsabb ami nem jellemző a VGA rá.[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz Pécsi gyerek #32850 üzenetére
590 tudáshoz képest sokat eszik. Vega 56 szépen be lehet állítani 180W ra 1600Mhz alulról súrolja. Drágább mint egy 590, gyorsabb is nem kevéssel.
-
Kvg
senior tag
válasz Mycielski #32801 üzenetére
Azt javaslom a vezérlőpultban távolíts el frissítéseket. Hanyagold a GPU Z a hwinfot a Riva tunrt, az Afterburnert .ezek mind fölösleges szarok és most járt kárt is okozhatnak.
Csak a adrenalin ban lévő monitorozást használd! Nem az eladó a hibás a Windows 10 hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz zsintai1987 #26843 üzenetére
Én helyedben ezt venném, vegis nagyon jók lettek.
-
Kvg
senior tag
válasz Dr. Romano #26832 üzenetére
Spórortál megérte?szerintem nem. Nem kéne minden szart megvenni......
Már a géped sem jó egy normális vga hoz. Miét nrm kozolban gondolkodsz?[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz hackeeeee #26715 üzenetére
Az hogy vissza áll alapra a windows okozza vega topic ban téma volt pár napja. Windows gyorsindítást kapcsold ki!
Fesz babrálásra wattman . Különböző stageek hez kön feszt adhatsz AB felejtős szerintem, még akkor is ha minden win restart után újra kell állítani..
Wattmamban latid a p7 kepest mennyivel kevesebbet kér p6, ezek támpontok. ..
[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
-
Kvg
senior tag
-
Kvg
senior tag
válasz Speed® #26246 üzenetére
addig jár a korsó a kútra...
Vissza véve az órajelet 1300-ra 85 Watton marad fogyi. 1370 en 105W...
Amúgy én még 110Watt nál többet nem tudtam fűteni az elmúlt két év alatt +50% tdp se számít semmit, mert a bios nem engedi nálam.
Gondoltam arra hogy vega ra váltok az 3x többet enne ~250Watt minimum csak vga most kobektorból fogy annyi nem mingegy...
Aztán amúgy sem esni jól 23 db tízezres kicsengetni a futárnak. úgyhogy nálam 65 fok a max. amit monitozozok folyamatosan.
Agyba dugós fülessel a 2600 fordulatot sem hallani 29 fokos szobában, viszont trapot igen.. Siege[ Szerkesztve ]
-
Kvg
senior tag
válasz Zoo123 #25915 üzenetére
Nem tudom, nekem XFX 480 GTR B edition van és mostanában hangját sem hallom. 65 fok átlag. vrm 60 fok .110 Watt felett egyszerüen nem bír fogyasztani 1380 Mhz en sem. asic 83%
Szerintem a tdp keret +50% sem müködik. mert a gyárilag tervezet és a bios ba égetett teljesítmény föle nem mem megy ez 110W.MSI nél olvastam itt régebben 150 190W at WTF nekik hogy?
[ Szerkesztve ]
-
-
Kvg
senior tag
válasz bivalyolo #25675 üzenetére
Mivel probléma alkalmazás szintű, dvriver cserék sem segítenek. Amit lehet tenni a kib*szott freesyncet ki kell kapcsolni a radeon progiban majd v-syncet be kell kapcsolni a fix 100, vagy 120FPS- t fixálva.
V-sync sem tökéletes, de még mindig olcsóbb mint Nvidia kártyára váltani. Ez másik megoldás az NV. Freesyncet így is úgyis buktuk szerintem.Nem gondolom hogy egyhamar megfogják oldani a problémát sem AMD, sem a sztoftver gyártók üzleti érdekek miatt.
Én próbáltam mindent 2015 ös win 10 új driver, új windows régi driver 17.21 17.71 stb. Arra jutottam hogy az alkamásokban van a hiba beépítve. Aki tud angolul (én még magyarul sem tudok) írhana a supportnak hogy csinálják vissza amit elkúrtak!!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest