Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz Kristof9094 #35239 üzenetére
Nekem pont i5-4590-em van RX580-nal. A VGA-ban marad egy kis tartalék, de alapvetően "megvannak együtt". Full HD-ra ok, esetleg egy-két húzósabb cimnál kell kicsit kompromisszumot kötni majd, de nem vészes. Függ attól is, hogy mivel játszol.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Kaci84 #26333 üzenetére
Az sem kizárt, érdemes leellenőrizni, illetve másik BIOS után nézni. Illetve még másik driverrel is kipróbálni! És - mint említettem - Afterburnert eltávolítani, legalább egy próba erejéig. Legvégső esetben egy komplett rendszer-újratelepítés, bár erre szerintem nem lesz szükség, hiszen írtad, hogy két különböző gépben is ugyanazt produkálta.
A power state-ekkel lesz valami baj, valamiért nem képes a kártya terhelés alatt max. órajelen működni.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Hmm, egy kis alulfeszeléssel meg custom ventiszabályozással meglepően jő hőmérsékleteket ki lehet hozni a kariból (57-58 fok teljes terhelésen, nem is hittem volna).
-
Pala
veterán
válasz kago akira #25719 üzenetére
Mivel tuningolsz? Őszintén szólva én a Wattmant hanyagolom, hozzá se szoktam nyúlni, mindent Afterburnerben csinálok, amit akarok. Azzal viszont jónak tűnik egyelőre, igaz, még le kell tesztelnem alaposabban.
-
Pala
veterán
válasz Looserke #25717 üzenetére
Szia, megvettem, de végül nem a Special Editiont, hanem a leggyorsabb sima Nitro+-t, egészen pontosan ezt: [link]
1411Mhz-es GPU-val.
Ahogy nézem, ez tök ugyanaz a kártya, csak a SE-n egy picivel magasabb órajelen megy a GPU (1430) és a RAM (8000 vs 8400).
Még csak pár órája van nálam, tesztelgetem, egyelőre jónak tűnik, hangját még nem hallottam, és eddig 74 fokon tetőzött. De most este tovább nyüstölöm.
Egyébként így első blikkre brutál jó darabnak tűnik, mikor a kezembe vettem, igazi minőségi érzetet kelt.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz lacus83 #25700 üzenetére
Korábban 380X-em volt és még az is elég volt sokmindenre ebben a felbontásban. Egy-két helyen volt csak kevés, ezért akartam valami erősebbet. Árban a 4 gigás 570-ek és 580-ak között minimális a különbség, így egyértelműen az 580 tűnik jobb vételnek. Beruházok egy Sapphire Nitro+-ra szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Ochocinco46 #25696 üzenetére
Sorry, igen, a felbontás lemaradt, 1920x1200-ról lenne szó (tehát egy picivel full HD felett), lehetőleg közel maxon, de az ilyen gépzabáló AA-megoldásokat nélkülözve (beérem FXAA/SMAA-val).
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
Sziasztok, épp RX 580 vásárlása előtt állok, az lenne a kérdésem, hogy jelenleg van-e valami hátránya a 4GB-os változatoknak a 8GB-osokhoz képest, ha a jövőállóság nem szempont!? Doom, GTA 5, Resident Evil 7, Far Cry 4/5-re kellene elsősorban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest