Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
travix
aktív tag
válasz giornalista #25657 üzenetére
garancia
-
travix
aktív tag
válasz Pandorahun #25625 üzenetére
bírnia kéne szerintem, de vegyél újat kipróbálod
processzorod milyen? AMD procik sokat zabálnak.[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
válasz zolee1984 #13525 üzenetére
értem köszi, lehet majd megcsinálom, olvasgattam neten az OC verziónak 2 biosa van, egy korai és egy későbbi. A későbbi sajnos ami ilyen visszafogott, hogy 70 fok max temp meg max 25% power, de a régebbiben nincsenek ezek, ha minden igaz akkor arra fogom flashelni
de nem értem, mert amugy egész jó kártya lenne, csak a gyári biosa katasztrofális
[ Szerkesztve ]
-
-
travix
aktív tag
Figyelmeztetnék mindenkit, hogy az ASUS STRIX RX 470 OC 4Gb (ROG STRIX-RX470-O4G-GAMING) az egyik legrosszabb kártya amivel valaha találkoztam. Itt nem kell nagyon rosszra gondolni, mert működni működik, DE a boost órajelet nem tartja meg még a power limit növelésével sem amit maximum 25%al növelhetsz és lehet itt okoskódni, hogy az alap órajelet kell nézni ami 900 körül van, de mégis mit számít amikor másik gyártó pl. MSI úgy oldja meg, hogy az ő kártyájuk tartja a boost órajelet. Másik dolog ami még bosszanóbb, hogy 70 celsiusfoknál leveszi az órajelet 300mhz-ra, így az fps szám a harmadára csökken. Elég jó hűtője van, de 80%on pörgetve a hűtőt is eléri a 70 fokot , ami egy vicc azt nézve, hogy régi kártyák 90-95 fokig mehettek hiba nélkül. És mielőtt jönne valami okoska, hogy át kell állítani a temp limitet, hát átállítóttam, de a kártya BIOSa felülírja, szóval teljesen mind1 mit adsz meg neki. Szóval nem ajánlott az asus ebből a kategóriából.
ati:
olvasd amit írtam, a legjobb amit tehetsz hogy msi aferburnerrel alulfeszeled és 18 mV-ot elveszel belőle, de akkor jársz a legjobban ha visszaviszed, mert egy sz@r
ja és msi afterburnerben-->settings-->unlock voltage control[ Szerkesztve ]
-
travix
aktív tag
Azt tudja valaki h mi a rákért veszi le az órajelet 300mhz-ra az asus rx 470 4gb kártyám? 75 foknál visszaveszi de lehet nem is attól függ vagy nem tudom, mert felraktam most maxot meg a célt is 80fokra, de igy is visszaveszi
Az még hagyján h max 25%-ot lehet rádobni a power limitre és igy max 1300mhzet tart meg, de hogy 300mhz-ra visszavegye az már sok....
Ha van ötlet írjatok. -
travix
aktív tag
válasz DIESELPOWER #644 üzenetére
akkor megvan a kövi kártya csak jöjjönek a customok
4 meg 8 gigás változat között ugyse lesz semmi teljesítménybeli különbség 1920p-ben -
travix
aktív tag
4 gigás custom változat ára kb. mennyi lesz szerintetek? 80ezerből kijön?
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- Geforce GTX 10xx FE, Hybrid
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest