Új hozzászólás Aktív témák

• atos30

aktív tag

válasz atos30 #78735 üzenetére

"Alsó+zokni -kacattárból"

Meg is érkeztek a csodálatos alsók és zoknik :D .
    Az alsók, ahogy várható volt, még a 4XL-es is kicsi. Ezek inkább M/L méretek. Az alsókban semmi jelölés/címke nincs, így csak a csomagoláson szereplő 4XL alapján kellene elhinnem, hogy tényleg 4XL van a csomagban.
    Slim fit/trunk tipus, ellasztikus ,vékony(szerintem ez a félig átlátszó kategória). Mivel sztrecses , így fel tudtam venni, dehát elég viccesen áll rajtam. (néhány eladónál a leírásban a Man's mellett szerepel a Boy's szó is, na ez elkerülte a figyelmemet, gyanítom eleve gyerekeknek szánt termékek ezek.)
    Mindenesetre az Auchan-os Inextenso és a Tesco-s F&F még mindig sokkal jobb minőségű/anyagú/méretű.

Az alábbi képen XL-es Inextenso trunk és a 4XL-es Hello trunk. (Csak a viszonyítás kedvéért :DD )

A zokni HSS Brand, dehát ugye nincs a zoknin semmi jelölés, se papír vagy bármi. Kicsit sok benne szerintem a műszál(vagy spandex/lycra.stb), mert felhúzva látszik, hogy csillogósak a szálak.
    Nem az átlátszóan vékony fajta, normál vastagságú, viszont vékonyabb, mint egy J'Press vagy Kangol féle kevesebb műszálat tartalmazó zokni.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

Új hozzászólás Aktív témák