-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #78735 üzenetére
"Alsó+zokni -kacattárból"
Meg is érkeztek a csodálatos alsók és zoknik
.
Az alsók, ahogy várható volt, még a 4XL-es is kicsi. Ezek inkább M/L méretek. Az alsókban semmi jelölés/címke nincs, így csak a csomagoláson szereplő 4XL alapján kellene elhinnem, hogy tényleg 4XL van a csomagban.
Slim fit/trunk tipus, ellasztikus ,vékony(szerintem ez a félig átlátszó kategória). Mivel sztrecses , így fel tudtam venni, dehát elég viccesen áll rajtam. (néhány eladónál a leírásban a Man's mellett szerepel a Boy's szó is, na ez elkerülte a figyelmemet, gyanítom eleve gyerekeknek szánt termékek ezek.)
Mindenesetre az Auchan-os Inextenso és a Tesco-s F&F még mindig sokkal jobb minőségű/anyagú/méretű.Az alábbi képen XL-es Inextenso trunk és a 4XL-es Hello trunk. (Csak a viszonyítás kedvéért
)
A zokni HSS Brand, dehát ugye nincs a zoknin semmi jelölés, se papír vagy bármi. Kicsit sok benne szerintem a műszál(vagy spandex/lycra.stb), mert felhúzva látszik, hogy csillogósak a szálak.
Nem az átlátszóan vékony fajta, normál vastagságú, viszont vékonyabb, mint egy J'Press vagy Kangol féle kevesebb műszálat tartalmazó zokni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest