Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baly81
aktív tag
válasz Atis1972 #67611 üzenetére
Srácok!
Nekem is volt egy PNLUC csomagom, amit az MPL hozott ki. Ennek is 20.-a volt az érkezése, igaz ezt meg is kaptam rá 4-5. nap múlva (ha pontos infó kell megírom mikor volt).
Azóta csak EO-os pack-okat kaptam...
Szerintem még ne temessétek ezeket a csomagokat!Nekem az EO-al is volt olyan (15 napos!) csomagom, ami az országba érkezést követően 30 napig meg sem mozdult. (Ezt te is tudod V/, hiszen te segítettél anno ).
Most van még egy PNLUC, ami 27.-én érkezett Budapestre és még aznap "Import customs clearance complete" státuszba került. Azóta nem mozdult. Bízom benne, hogy gyorsan kihozzák!
Ha megkapom, megírom nektek!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest