Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Most jelenleg nem felejtettem el, épp írtam is, hogy a szállítás árából következtettem rá, de mi van ha nem veszem egyből észre? Eltelhet 1-2 nap is, mire lecsekkolom újra, vagy akár 4 is, mire feladják és még mindig annak a tudatában leszek, hogy "jó szállítást választottam". Aztán meg miután feladják már hopp-kopp. Épp az lenne a lényege, hogy a feladás megkezdéséig is lehessen látni. Az, hogy az árából kell kifundálni meg szerintem nem épp optimális. Pl. a a hazai wenbshop-okban én még nem láttam olyat, hogy a választott fizetési mód ne legyen rendesen kilistázva a rendelési adatok között. Mármint mindez épp azért, hogy még időben lemondhassa az ember, ha rosszat választott. Mert nagyon nem mindegy hogy Cainiao super economy, vagy éppen Aliexpress saver shipping, mert a kettő között sokszor csak pár cent a különbség, ezt gondlom nem neked kell magyaráznom... És azért olyan is lehet, hogy pár nap múlva már drágul az adott szállítási mód, így a termékoldalról csekkolva nem is találnék az árának megfelelőt, így biztos sem lehetnék benne. De ha nincs rá mód, akkor nincs, csak hogy tutira tudjam és ne is keressem máskor, hanem akkor fokozottam figyeljek a vásárláskor és duplán is csekkoljam közvetlen utána is a szállítási ár alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok