Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubber1
kezdő
Ez a BPost (BE) továbbra is tragikus...
15 Feb 2023 09:00 Item Is Announced Bpost Received The Information
24 Feb 2023 14:00 Departure to country of destination Belgium1 hét alatt nem sikerült beérnie Ferihegyre....
-
Topikgazda
válasz KRoli92 #65497 üzenetére
Technikai probléma, a napi 150 csomag kiszállításba nem fér bele annál a futárjáratnál, elromlott a futár autója, beteg lett a futár és még nincs helyettesítése, vagy csomagpontra viszik. Van ügyfélszolgálat ahol érdeklődhetsz, de az aktuális információt beszokták írni.
[ Szerkesztve ]
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Más is találkozott már olyannal, hogy az Express One csomagkövető felületén ezt az üzenetet írja ki:" A küldemény feldolgozás alatt, szíves türelmét kérjük. " Viszont a mai napot írja várható kézbesítésnek, de úgy látszik, mintha nem került volna futárhoz a csomag. Ennek mi lehet az oka? Eltűnt, vagy valahol csak elakadt? Többi csomag szépen jön a mai nap, csak ez az egy írja ezt az üzenetet pirosan.Utolsó infó: feldolgozás, átszállítás folyamatban. 03.01. 22:06. Köszi. -
-
csuhi17
tag
Hali ha van egy termék amit két napja rendeltem eus raktárból, akkor volt kb 1000 usd.
Az eladó rám irt, hogy ki fogyott az itteni raktára, rendelnie kell újabb adagot. kb. 30-40 nap amíg hozzá megérkezik, onnan max 1 hét amíg nekem megjön.
Azt kérdezte hogy meg várom, vagy vissza mondom.
Hát.
Hogyne a termék egyébként közel 2000 usd lenne.Most néztem és a hirdetésében felemelte az árát kb 1300 usd-re. Most annyiért tudnám megrendelni.
A kérdésem az, hogy ebben az esetben rákèérhet-e az eladó, vagy annyiért fogja elküldeni amennyiért megrendeltem?szerencsémre nem mondtam vissza.
-
Jar
tag
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem 2 dolgot az aliról.
ECSCCA0012696654
ECSCCA0012850713Ezt a csomagot ki kellene hoznia a postának, vagy nekem kellene bemennem érte ?
Csak mert még nem kaptam semmilyen értesítőt róla.A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Volt egy rendelésem jan. 16-án.
Az eladó a feladási határidő lejárta előtt pár órával bekért egy track számot, de továbbra sem adta fel a csomagot. Az üzeneteimre nem reagált. Vártam még egy hetet, majd elindítottam a refundot.
Az Aliexpress elfogadta és vissza is kaptam a pénzt.
Ma reggel jött egy érteítő az EO-tól, hogy csomagom érkezik.
Visszakeresve, feb. 15-én egy másik track-számon elindult a csomag felém és ma érkezik.
Az Aliexpress feb. 11-én zárta le a refundot.
Mivel ez a cucc egy speciális dolog és azóta megrendeltem máshonnan (meg is érkezett), nincs szükségem rá.
Mi lenne a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz vityax82 #65470 üzenetére
Nem tudom, hogy jött ki neked, hogy onnan drágább.
Hiába van külön az akku és a motor, free shipping.
Ahogy számolom a konfigodat 700 alá jön ki, dollárban. Ugyanez a konfigom van, csak megvan a 44-es, 46-os és a 48-as lánckerék is, illetve a programozó usb kábel.
Hogy jött ki, hogy az Alis olcsóbb?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz vityax82 #65485 üzenetére
Adtam egy linket, ott nézd, a mobil app lehet hogy nem részletezi visszamenőleg csak az aktuálist írja, lásd az utolsó kis képet.
Amikor írtam akkor a 12. árfolyam volt a 382,13 Ft most 16:44-es 13. árfolyam van és az 381,41 Ft, az utolsó oszlop a deviza eladási árfolyam.
Az aktuális
A mai 16:44-es 13. árfolyam így írva 2023.02.28/13. 16:44
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz dethroner #65482 üzenetére
Ahogy már írtam, az Összefoglalóban ez nem a te városodba érkezett meg 2023-02-24 19:05:00-kor.
Hanem:
ECSCCA00-sokat Nézd itt mert ez nem postai nyomkövetési szám, a megérkezés után (Arrived Budapest) látod hogy Arrive at local delivery office azután 2-10 munkanap a kézbesítés. Az Arrive at local delivery office azt jelenti hogy akkor adta át a Cainiao a Magyar Postának, nem a kézbesítő postára érkezik meg.
A Magyar Posta dolgozója kézbesíti a levél kézbesítési szabályok alapján. Ami azt jelenti hogy ha a küldemény 24 mm-nél vékonyabb és behelyezhető a postaládába akkor a leveles postás kézbesíti, ha nem ilyen a küldemény (vastagabb 24 mm-nél vagy más okból nem helyezhető a postaládába) akkor értesítést kapsz (sms vagy papíros) és postán a hivatali kézbesítőknél veheted át.
Mivel csak normál levél, nincs nyomkövetési száma, ha nem kapod meg nem tudsz a Postán reklamálni. -
dethroner
veterán
Hello!
Van itt [ez] csomag. 4 napja megérkezett a városomba, de értesítést nem kaptam róla. Érdemes utánakérdezni a postán, vagy várjak türelemmel? És mi a szokás, meddig tartják a postán az át nem vett csomagokat?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
vityax82
tag
[link]
Hát pedig úgy néz ki hogy annyi volt, mert megvettem, persze majd a végleges lekönyvelés még hátra van, de az összeg annyi! 676,76€ azaz 382, valamennyivel számolva 258.684Ft!
Eddig ennyit vont le az Otp!
De az is érdekes hogy még az Otp oldalán se látom sehol ezt 382-es € árfolyamot!
Most néztem ugyan ezt a terméket már 10€-val emeltek, de mwg így is olcsó! -
Topikgazda
válasz vityax82 #65478 üzenetére
Nem, még mindig nem, esetleg újból
Most néztem meg újból a notebook példánál az EUR esetén 32392 Ft-al többet kell fizetni.
Ami Kínában van azoknál mindig rosszabb a USD->EUR árfolyam
Közben megtaláltam és ennél most tényleg azok az értékek vannak amit írtál, így 4654 Ft-al kevesebb az EUR-os ár, bár itt az magyarázhatja az eltérést hogy eleve EUR elszámolású ez a raktáruk és ezért lehet kedvezőbb az EUR árfolyam.[ Szerkesztve ]
-
vityax82
tag
Most az létezik hogy ha átváltok Euróra úgy jobb végösszeget kapok mint ha dollarban lenne?
A képeken látszik ha dollárban van akkor 733,54$ ami 361el számolva 264.808Ft
Ha pedig euróban akkor 676,76€ amit 382-vel számolva 258.522Ft
Ilyenkor a kínai számolt el valamit?
Mind a két ár ugyan azt a csomagot tartalmazza!
Tudom hogy drágább az Euró de így én olcsóbban jövök ki!
Jól gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #65475 üzenetére
A Cainiao a logisztikai cég ahol van Ali saver shipping nevű szállítási mód, a többi mód mellett. Mivel az AliExpress logisztikai szolgáltatója a Cainiao.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
-
Topikgazda
Hát vityax82 most hazaértem és ellenőriztem két terméknél, még most sem éri meg nem $-ban fizetni.
Egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro Global Version Official standard 8GB 128GB Grey
USD 228.34 = 81 316 HUF
EUR 226,85 = 85 704 HUF
Forintra állítva meg HUF 86 570.65
Vagy
17.3 inch Gaming Laptop i9-10885H GTX1050Ti 32G 64G+1TB
i9 GTX1050Ti 32G-1TB, Intel i9-10885H
USD 2094,80 = 746 107 HUF
EUR 2063,15 = 779 397 HUF
Forintra állítva meg HUF 787 350.38Szerintem valamit elnéztél.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #65464 üzenetére
USD, de érdemes úgy csinálni mint vityax82 hogy megnézed hogy mennyit von a bankod ha USD-re van állítva vagy ha EUR-ra van állitva és mennyi ha forintra van állítva az Aliexpress.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
-
spiritex
veterán
válasz Manus4 #65459 üzenetére
"... egyszercsak kihozza a postás."
Vagy nem... nekem múltkor ellopta valaki a csomagot, azóta nem rendelek nyomkövetési szám nélkül, inkább fizetek többet olyan szállításért, ahol van tracking number.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Manus4
tag
válasz SunMount3r #65458 üzenetére
Bp_ig követhető, eddig repülővel jött. BP_en feladva üzleti levélként innen egyszercsak kihozza a postás.Dìja nincs, nem követhető.Részletesen az összefoglalóban.Nálam eddig gyorsan itt volt.
-
Manus4
tag
Saver szállítási móddal rendeltem, ECSC... lett belőle, de kírta h lassú szállítási mód, márc 29.Változott vmi, már nem jönnek meg olyan gyorsan? Lassan 2 hete, még midig csak a kinti vámon jött át a csomag.
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #65455 üzenetére
Ezek az értesítések nem mindig pontosak, nézd a nyomkövetést mondjuk ezekkel:
Parcelsapp.com linkje. Pontos nyomkövetés, ha több szállító van a folyamatban akkor látható a másik nyomkövetési szám is.
Postal.Ninja linkje pontos nyomkövetés -
petymeg
addikt
Valóban, meg is jött a számla. 3 tétel van rajta, a termék ÁFÁ-ja, a FedEx eljárási költsége+ ennek az ÁFÁ-ja. Az alinál mit igényelhetek vissza? Gondolom csak a termék áFÁ-ját, a többit le kell nyelnem...
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
vityax82
tag
Vagy ez:
[link] -
peestike
őstag
Elég sok terméknél van ez a 15-day delivery on $10. Ez csak adott boltra vonatkozik, vagy akár pl. 3 különböző boltból is össze lehet rakni?
Természetesen olyan cuccokra gondolok, amiknél ez a megjelölés ott van.
Köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
cof
veterán
válasz vityax82 #65436 üzenetére
Ja, igen kicsit benéztem bocs.
Azt hittem 400k az eredeti ára és csak új fiókkal 270k Ft. Most néztem csak meg bejelentkezve is.
-1000 Ft.
De amúgy ki lehet fogni így olykor jó akciókat 30-50%, érdemes megnézni mindig inkognitó módban is ahol nincs bejelentkezve az ember.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
Topikgazda
válasz vityax82 #65430 üzenetére
Honnan veszed a 350-es árfolyamot, mert a piaci árfolyam 360,463 Ft és mászik felfelé, a bankok deviza eladásija amivel számolják a vásárlásokat pár forinttal többek ennél OTP 363,92 Ft, no mindegy. Nekem 780,26 $-ra jött ki. 281K Ft
Ha nem találsz olcsóbbat mert szerintem nem igazán lesz, mindenképp kérdezz rájuk a fizetés előtt hogy biztos tudják-e a GLS_FR_EU szállítási móddal küldeni. -
vityax82
tag
Sziasztok!
Eddigi legnagyobb értékű rendelésem előtt állok!
Az alábbi linken található Bafang középmotoros E-bike okosítót szeretném megrendelni ami 267.807Ft A mai 350es $ árfolyammal számolva.
Nem kis pénz!
Ha jól látom, Francia raktárból kűldik, ami így EU-s tehát 0 extra költség.
Pontosan 48V 19,2Ah aksipack, P850C (Top Selling ) kijelző, BBS 44T With Cover hajtómű, Brake Sensor!
Elvileg ez a Bafang gyár, szóval a garancia miatt nem kell aggódnom. (1 év ha jól láttam)
Illetve létezik ugyan ez az összeállítás máshol olcsóbban?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz lacoka55 #65426 üzenetére
Mit változtatna rajta? A megrendelésed látható ahogy a rendszer elküldte neki, azon nem lehet változtatni. De persze a képeket lehet manipulálni, de semmi értelme ilyen hülyeséggel foglalkozni, nem oszt, nem szoroz neki semmit, mert akkor sincs hátránya ha más módon küldi.
Már beírtam az Összefoglalóba is hogy ez mit jelent: ECSCCA 2023-02-16 20:05 [HU]Arrived at local delivery center
.....a megérkezés után (Arrived Budapest) látod hogy Arrive at local delivery office azután 2-10 munkanap a kézbesítés. Az Arrive at local delivery office azt jelenti hogy akkor adta át a Cainiao a Magyar Postának, nem a kézbesítő postára érkezik meg. -
lacoka55
aktív tag
A legtöbb eladó már másnap vagy 1-2 nap után feladja nem vár ennyit már majdnem lemondtam most még csak 2023-02-24 14:00 Out for delivery Leaving from departure country/region
ha az a kép az eladó oldala ő ott ezt nem tudja megváltoztatni ?
elképzelhető hogy mégis én itt nem állítottam át a szállítást mivel több oldal meg volt nyitva kerestem egy olcsóbb árat és a szállításnál csak ennél találtam akkor a gyorsabb saver lehetőséget
csak néhány 100ft volt a különbség a 2 szállítási mód között [link]
a szállításért fizetett ősszeg magasabb mint most ezért a szállításért
de ezt már talán bizonyítani nem lehet jobban oda kell figyelni és esetleg képernyő fotót készíteni róla
megrendeltem még egyszer egy másik eladónál hátha előbb ideér itt csak saver opció volt ingyenes szállítással és csak 50ft-al volt drágább
másik csomagom ECSCCA 2023-02-16 20:05 [HU]Arrived at local delivery center még mindig nem kaptam meg nagyon lassú a posta
az ali követőjében ez már a településemen van ezt hibásan jelzi -
Topikgazda
Ez az eladói felület beérkező megrendelés oldal, nem régi felület. Máshogy néz ki a a vásárlónak a vásárlási oldala és máshogy néz ki az eladó beérkező megrendelés oldala. Ez még a magyar webshopok esetén is így van.
Ez alapján lacoka55 rosszul emlékszik, mert az eladónak elment adatok közt nem Saver szerepel.
De mivel nem szoktam sokat törölgetni a vásárlást, szerintem a Cancel order gomb megnyomása esetén még lehet látni a vásárlás összesítőt ahol a szállítás is látszik, találtam olyan képet.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #65419 üzenetére
Itt nem látod, ez itt így működik a kezdetektől.
Neked is azt tudom mondani amíg fel nem adják addig írd fel, csinálj képernyőképet. De ha nem azzal küldenék el amit te választottál akkor sem tudsz semmit reklamálni.
Az hogy nem megfelelő a szállítási mód annál a résznél van amelynél a visszaküldés után kapod vissza a kifizetett pénzed. Egyébként is az szállítási díj különbözet kérhető vissza ha többet fizettél volna.
De mit csinálsz akkor ha esetleg a gagyi szállítási mód helyett amit választottál magasabb szintűvel küldik? Kifizeted a különbözetet?Még egy különbség az AliExpress-en miután kifizetted csak úgy 60 perc idő amikor lemondható a vásárlás és elfogadják, mondjuk úgy automatikusan, de az eladónak el kell fogadnia, van amikor nem teszi meg, azután meg ha szállításra jelölik akkor már nem lehet lemondani.
Úgy 2600 vásárlásból (1 évnél több idő alatt) 5 alkalommal változtatott az eladó szállítási módot, nem igazán tekinthető jellemzőnek.Meg mi az hogy rosszat választasz? Te nem választhatsz rosszat, hanem az eladó küldi más móddal.
Nem gondolom hogy a szállítási mód lenyitása és a neked megfelelő szállítási módnál a rádiógomb jelölése eltéveszthető lenne, de akkor még ott van a fizetési összesítő oldal ahol még ellenőrizheted hogy mit választottál. Csak egy kicsit kell figyelmesen vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Most jelenleg nem felejtettem el, épp írtam is, hogy a szállítás árából következtettem rá, de mi van ha nem veszem egyből észre? Eltelhet 1-2 nap is, mire lecsekkolom újra, vagy akár 4 is, mire feladják és még mindig annak a tudatában leszek, hogy "jó szállítást választottam". Aztán meg miután feladják már hopp-kopp. Épp az lenne a lényege, hogy a feladás megkezdéséig is lehessen látni. Az, hogy az árából kell kifundálni meg szerintem nem épp optimális. Pl. a a hazai wenbshop-okban én még nem láttam olyat, hogy a választott fizetési mód ne legyen rendesen kilistázva a rendelési adatok között. Mármint mindez épp azért, hogy még időben lemondhassa az ember, ha rosszat választott. Mert nagyon nem mindegy hogy Cainiao super economy, vagy éppen Aliexpress saver shipping, mert a kettő között sokszor csak pár cent a különbség, ezt gondlom nem neked kell magyaráznom... És azért olyan is lehet, hogy pár nap múlva már drágul az adott szállítási mód, így a termékoldalról csekkolva nem is találnék az árának megfelelőt, így biztos sem lehetnék benne. De ha nincs rá mód, akkor nincs, csak hogy tutira tudjam és ne is keressem máskor, hanem akkor fokozottam figyeljek a vásárláskor és duplán is csekkoljam közvetlen utána is a szállítási ár alapján...
-
lacoka55
aktív tag
Sziasztok
Ezt én is szeretném megkérdezni hogy van e valamilyen mód arra hogy megnézzem hogy milyen szállítással lett megrendelve a csomagom
mert emlékeim szerint saver-el rendeltem mert sürgős lett volna és csak kicsivel volt drágább mint a másik szállítási mód
az eladó meg Cainiao Super Economy Global-al küldte ULxxxBE kb 6 nap után adta fel és kaptam követési számot
írtam az eladónak miért változtatta meg a szállítást erre küldött egy képet hogy ellenőrizzem amin bekarikázta a szállítási módot [kép] de én ilyen képet nem tudok elő varázsolni
a szállítási mód csak már azután látszik hogy feladta a csomagot -
Topikgazda
válasz csuhi17 #65415 üzenetére
22-én megérkezett, de még a Magyar Posta nem könyvelte, ha dolgoznak a hétvégén akkor látni fogod náluk, ha nem akkor meg hétfőn lesz valami bejegyzés. Akár 5-6 napig pihenhet náluk.
Ha a hollandok azt adták meg hogy ők csak tranzit voltak (ez előszokott fordulni), akkor itt lesz vámolás és áfa fizetés, egyébként meg majd kapsz értesítőt az átvételről ha 24 mm-nél vastagabb vagy kiviszik ha belefér a postaládába -
csuhi17
tag
Akkor félreértettem elnézést kérek.
Azt gondoltam azért kell neki, mert amikor én is több dolgot válogatok össze egy eladótól és nem az ali standard az alapértelmezett nála, ahogy válogattam nem mindíg figyeltem és volt hogy a 10 féle terméket 3 féle szállítással rendeltem meg, küldte el. Pedig simán belefért volna egy EO-s csomagba. Csak miután elküldte vettem észre hogy hoppá..
Amikor megrendeled, lecsekkolod ott is csak a szállítási költséget írja nem pedig azt hogy mivel. Több 10 apro tételnél nem mindíg van türelmem végignézni.
Van ez a csomagom LS492833794NL vámhatár közeli, kicsivel felette van, és a többihez képest amit hasonló útvonalon küldtek, a customs-on átestek hollandiában, viszont ez ahogy elnézem itthon lesz.
Arra van valami infó, hogy mennyi idő lehet még amig jelentkeznek? -
csuhi17
tag
Nem kötekedni szeretnék, azt hogy mivel lett megrendelve és hogy mivel küldi az nem mindíg egyezik.
A telefont amit rendeltem ali-standard-al és seller shipping method lett belőle.
[kép] [kép] [kép]
Ugye ha valami miatt nem lehet azzal küldeni, pl.: vámértékhatáron túlvan vagy aksi, esetleg festék? amit nekem mindíg posta hozott ki.
Én úgy tudtam csak visszakövetni, hogy a terméket beraktam még1x a kosárba és megnéztem mennyire jönne ki kb. a szállítási költség.
vagy érdemes képernyőképet készíteni megrendeléskor. sok helyet nem foglalnak. -
Topikgazda
válasz SunMount3r #65411 üzenetére
Ilyen gyorsan azért nem felejtjük el, ilyenkor a hirdetésnél látod hogy mely opcióból választhattál aztán töröd a fejed, mert díja nem minden szállításnak van és az alapján nem tudsz dönteni, de azért nem egészen értem hogy pár órával a rendelés után ezt elfelejted, én legalábbis nem felejtem el. De nem is igazán számít mert pár napon belül el szokták küldeni és addig ez az információ teljesen irreleváns.
Valóban majd ha bekövetkezik hogy szállítják akkor jön elő az a gomb.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
ECSCCA0012565695 ezt a csomagot ki szállítja?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #65407 üzenetére
Dehogynem, te nem látod azt a gombot amelyen a Track order felirat van? Amíg szállítva van addig nincs az első a Write....
Ha rákattitasz akkor jobb szélen ott lesz a szállítás módja és a hozzátartozó azonosítóvagy ez egy teljes oldal
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi, amúgy az Ali-n nincs semmi módja, hogy megnézzem a már leadott rendelésemnél, hogy mégis milyen szállítási móddal lett megrendelve?
A fenti esetben is csak a szállítási mód árából következtettem vissza, hogy, hopp, ez nem az, de akárhol is nézem, csak az árát írja ki, azt nem, hogy milyen fajta volt...???
[ Szerkesztve ]
-
csuhi17
tag
válasz csuhi17 #65374 üzenetére
Nos van fejlemény.
Az eladó küldött linket egy visszaküldési cimkéről GLS--hez.
Ha jól értettem akkor azt csak letöltöm és kinyomtatom.
Majd az eladónak az általam megadott napon kijön a futár, és a csomagot átveszi és kapok érte egy átvételi elismervényt.
A kérdésem, az hogy a csomagot nekem le kell ragasztanom, vagy a futár lecsekkolja?
A kinyomtatott két részes cimkét és az egyiket a tetejére másikat az oldalára cellukszozzam? -
FerNandor
őstag
Igen, az lett, köszi. abból már láttam én is, csak nem tudtam, hogy az a yanwenes szám nem "valódi". Nagyon hamar meg is érkezett utána már
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Topikgazda
válasz SunMount3r #65402 üzenetére
Igen, de már visszautalták (pontosabban nem fogják leemeltetni a bankszámládról, mert ezt az összeget a bankod csak zárolta, nemkerült az AliExpress-hez) és a te bankodat emlegetik 3 munkanap könyvelési reakció témában. Ezekről a kártyás refundokról nem szoktak a bankok értesítést küldeni, hanem csak lekönyvelik a bankszámlára és ott fogod látni.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Most vettem egy pár dolláros cuccot az Ali-n, de csak fizetés után vettem észre, hogy rossz szállítással kértem. Egyből Cancel-áltam. És megrendeltem megont a jó szállítási móddal.
Jelenleg a Cancel-lált megrendelésre ezt írja:
Ez után már nem kell csinálnom semmit, csak várni és simán vissza utalják a vételi árat?THX!
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest