- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Arch Linux
- Bitcoin topic
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
OhAi27 #17707 üzenetére
Nyomdából megjöttem
Az a helyzet, h a munkahelyteremtő támogatás sokak életét -enyémet is- megnehezítette. Kirakták az öregeket (CTP-ről is, de gépmesterek is mentek/küldtek el...), majd támogatott fiatalokat (aki 0 tudással jön, ami nem baj, de nem is akarja csinálni) havi 80k nettóért felvesznek, kész. Mondjuk én találtam munkát, de sokaknak nem ennyire egyszerű. És más cégeknél is ez van (irodák, boltok folyamatos "forgásban" vannak az emberek), mert nem az számít, h milyen ügyes vagy, vagy mennyi ideje dolgozol, lecserélnek, mert kapnak rá pénzt, hiszen munkahelyet "teremtenek". A helyemre 2 ember ment, ami némi megnyugvással tölt el azértJinxb1rd: folytattam
Hirdetőújságot csinálunk, de most elmegyek máshova melózni, ez meg megmarad másodállásnak. Mellette bedolgozok dekorosnak is, meg egy PC boltba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer III 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest