-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egyenlőre tényleg leragadok a PlayStation vonalon, aztán lehet majd áttérek másra is idővel (Halo játékokat mondjuk jó lenne fizikálisan beszerezni). Majd idővel elválik, egyenlőre nagyon sok mindent szeretnék beszerezni, csak hát ugye egyszerre mindent nem lehet.
Fénypisztoly téren Guncon 1 illetve 2-őn gondolkodtam, úgy vagyok vele hogy akkor már nem valami olcsót nézek, hanem rendeset (lehetőleg dobozosat). CRT téren meg világtalan vagyok, fogalmazhatok így is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Miyoo Mini V4
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox one X 1tb. dobozzal + Residen Evil VII. lemez.
- Sony Playstation 4 Slim 1TB Szép állapotban, kontrollerrel
- PS4 Slim 500Gb CUH-2216A - Megkímélt állapot - 1 Joystick - FIX ÁR
- Nintendo Switch V2. 32GB. + 128GB. SAMSUNG PRO PLUS Micro SD. kártya.
- Zotac Zone AMD Ryzen 8840U, 16GB RAM, 512GB SSD + original Zone carrying case
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest