- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
Általában a portok között csak minőségi a különbség (szebb/jobban fut), ilyen esetekben hajlandó vagyok akár kompromisszumot is kötni - wreckless ps2 pont ilyen vásárlásom. Itthon egyébként is a sony gépére van a legnagyobb választék játékból....
Xboxal az óriási probléma szvsz a képminőség.... eredeti lemez + 480i analóg kimenet = homályfilter (anti flicker filter). Ez a PAL régió rákfenéje, USA-ban sok játék 480p, ahol ez a filter kikapcsol. Szóval hiába szebb az xbox, NEM LÁTOD (sőt, rondábbnak látod)
Sok esetben a PS2 népszerűsége miatt ez a port a nyerő mind közül: más/jobb játék, mert ügyesebb(?) studio csinálta. Ilyen a Quantum of Solace, de ilyen az NFS Hot Pursuit 2 is! (és biztos van még sok, ami nem jut eszembe/nem is tudok róla).
Ilyen sok jó fénypisztolyos játék mellett nagyon kéne már az a guncon+crt (guncon2 vagy akár valami utángyártott)
#8998 taki01
quantum vagy nightfire?
amugy szerintem mind jó... bár végig csak a modernebbeket és az N64es goldeneyet vittem, nagyon bírtam őket a téma eleve +2 pont a tizes listán[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
senior tag
Olvastam, meg néztem is pár videót, hogy sajna egy-egy játék más az adott konzolon illetve más a teljesítmény is, viszont ennek ellenére én ugyan úgy maradok PlayStation vonalon, még ha egy adott játék szarabbul is sikerült rá mint mondjuk az Xbox-ra. De persze tervezem majd a többi rész beszerzését is.
Itt most lelövöm a poént, jelenleg semmilyen fénypisztolyom nincs, de még CRT-m sincs hozzá. Mondhatjuk úgyis, hogy én teljesen nulláról indulok ezzel az egésszel, ami nyilván nem a legjobb, de valahol mindenkinem el kellett kezdenie. Nem is baj így legalább nagyobb meglepetésben van részem. Pontosan ezért nem is ismerek minden játékot, van hogy olyanokat sem amik másoknak teljesen alap (pl. Contra ).
Nekem is van jó pár japán cucc (meg persze rendes pal, usa) amit PS2-PS3-PSP vonalon be kéne szereznem ebay-ről, de az áfa mindig elveszi a kedvemet, meg mindig úgy próbálok keresgélni, hogy akkor ne csak egyet hanem minimum 3-4-et veszek egyszerre ugyanattól az eladótól, hogy "jobban megérje".
[ Szerkesztve ]
PSN: KalacskepuXY
-
arty
veterán
A Wreckless-el nagy mákom volt, már majdnem vettem a drága és necces xbox japán változatot, Double S.T.E.A.L. címmel, amikor vaterán feltünt ez a ps2-es... kipróbálva ez "ennyit" ért, "nagyonjapán"
Sajna a másik, hasonló autósüldözéses csodát csak usa/xbox változatban találtam meg, így a posta és az áfa elvitte az árat ronda magasságokba
Maximum Chase - ha valaki szereti ezeket
És ha ez megvan, akkor jöhetnek a Cobra11 játékok (de azok már a még nem retro, következő generációra...)[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
wow
James Bondokat én is megvettem, bár xboxra (de ugyanazok a játékok), KIVÉVE a Quantum of Solace: ott a PS2 változat totál külön/más játék! (látszólag jobb, mint az általam már végigtolt x360as "nextgen" változat, de legalábbis James Bondosabb TPS, nem pedig call of duty...)
Egyébként milyen fénypisztolyod van?
Nekem ezek jöttek az elmult 1-2 hétben:
Neo Contra mellé végre megvan a Contra Shattered Soldier, így már kvázi csak a MegaDrive-s rész hiányzik, de az az árakat ismerve esélytelen (nem, a ps1 változat NEM LÉTEZIK (annyira gagyi) !!! a wii változat pedig lemezen nem létezik )
Einhander USA/PAL változatban reménytelen, a japán is határeset, szerencsére az átvezetők is angol szinkronosak (bár japán feliratosak, de azt elviselem), szal vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Javarészt hardmodokat nyomattam itt a topikban, de akkor itt van most egy arról hogy miket sikerült beszereznem.
Devil May Cry USA kiadás, Time Crisis 3 meg sajnos német borítós és manualos, de a játék maga legalább angol. Jön majd még ezekhez Time Crisis 2, Devil May Cry 2, True Crime Streets of LA meg egy Turok: Evolution. Rengeteg játék van még amire fáj a fogam, egy kész vagyont el lehetne költeni.
-
-
senior tag
-
Nem próbáltam mert nincs ithon.
Ezt tudtam venni " gyorsba "
Ma hajnalba úgy keltem hogy van kedvem szórakozni vele,így hát felöltöztem,kijöttem a játszós szobámba ahol senkit nem zavarok.
De a csajok már ahogy hallom ébredeznek,lehet mára hagyom mert nemsokára családi program lesz......Ez kellemes időtöltés volt.
-
senior tag
válasz perge666 #8990 üzenetére
Sima FMCB kártyával próbáltad ? Elvileg pedig minden modellel kompatibilis ahogy olvastam, főleg a 90004-es géppel (direkt ezekre csinálták). Más nem annyit próbálj meg, hogy csinálsz egy ilyen kártyát magadnak ha van szabadod és próbáld meg hogy azzal mit csinál.
Valamit egyébként én is szoptam ezzel egyszer még amikor ment a 90k-s gépem, de már a jó isten se emlékszik rá tényleg.
[ Szerkesztve ]
-
SCPH-70004-es gépnek van olvasó problémája,ehez vettem eredetileg!
De próbáltam 90004-es géppel is,azzal is ugyanezt a hibát produkálja.
FAT 50004-es géppel pedig problémamentesen működik az ezüst és a fekete géppel is.
FAT 30004-el már indulásnál fagyogat,ha elég gyors vagyok akkor be tudok lépni a memóriakártyába,de ott is megfagy,szóval ezzel sem jó.
FAT 55000GT-vel is teljesen tökéletesen működik.
Ennyi üzemképes PS2-m van ithon,többel nem tudom kipróbálni.
Régebben volt sima FMCB kártyám,azt is olvasóhibás gépekhez vettem,és annál is volt valami hogy az egyikkel működött a másikkal már nem,de ezeket már nem tudom megmondani milyen tipusok voltak mert már nincsenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Jó reggelt.
Van ithon egy olvasóhibás PS2 gépem amihez rendeltem egy Open Tuna memóriakártyát,de nem akar vele elindulni.
Fat géppel gond nélkül sikerül életre kelteni,de a régebbi Slim és a legújabb Slim géppel is kifagy az egész,valakinek lenne esetleg ötlete hogy lehet e így ezzel kezdeni valamit?A gépet eladásra szánnám,és szeretném használhatóvá varázsolni.
Tudom sima FMCB kártyával megoldható / bár már arra sem vennék mérget / mondjuk ez az OpenTuna is elvileg el kellene hogy induljon Slimeken.......
Pendrivera raktam egy játékot,FAT gépen hibátlanul tudok vele játszani,de nem értem hogy ez a program miért nem indul egy Slim gépen sem nálam,pedig utánaolvasgattam,néztem videókat is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz perge666 #8986 üzenetére
Így legalább ugyan úgy plug n play az egész, szoftveresen is meg lehetne oldani, de arra már plusz időt kellene áldoznod mire megcsinálod.
Én szimplán azért ruháztam be rá mert még sosem volt, meg kíváncsi vagyok a homebrew részére. Meg persze jó lenne végre kitolni a GoW 3-at.
-
A chip engem most csak annyiból érdekel hogy ugye alapból nem vinné a PAL rendszerű játékokat,nekem meg csak olyanok vannak ithon eredetiben,nem kevés.
PS3-at 2-3 hete kapcsoltam be de le volt merülve a kontroller,felraktam tölteni és azóta sem kapcsoltam be.
Előtte sem igazán tudom mikor játszottam vele. -
senior tag
válasz perge666 #8984 üzenetére
Annyit szerintem is bőven megért, főleg hogy még chip is van benne. Sajna nem követtem már egy ideje a topikot, de ahogy olvasgattam vissza tényleg volt róla szó, még az N100 is szóba került amivel én is szemezgettem de aztán lemondtam róla. Inkább vettem egy PS3-at.
-
Nem titok,licit útján nyertem meg kemény 20K-ért.
Szerintem annyit vígan megért.A gép hibátlanul és nagyon csendesen működik,2 eredeti kontrollerrel ( sajnos nem fehérek hanem feketék ) 4db játékkal és a kábeleivel együtt.
Ja meg egy eredeti memóriakártya is járt hozzá de az PS1-es.
Ezt a fekete gombot multkorában beszéltük az ezüst gépeknél,én sem értem a miértjét.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz perge666 #8981 üzenetére
Tudtommal többek között a pearl white is csak ázsia modell volt. Nem sok minden jutott el ide hozzánk...
Japán piacra terveztek érdekes dolgokat, ahogy a fentit is.
Szerk.:
Bár elég sok mindennel így van. Pl. csokiból szenzációs kínálat van náluk a mai napig...[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Nekem is tetszik,de majd ha szépen meg lesz takarítva még szebb lesz.
Szerintem jól mondod csak Japánban adták ezt ki.Szerencsére van benne modbo chip,így viszi a PAL régiós játékokat is.
/ ahogy olvasom GT4-es limitált kiadás,csak nem értem miért épp fehér /[ Szerkesztve ]
-
Jött egy újabb halk széria
[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
válasz adrian87 #8974 üzenetére
Még nem lehet. A PSIO-ról ne beszéljünk. Sok hír járja, hogy lassú és nem megbízható. Sajnos még jelenleg az XStation megoldás van, de elviekben készül majd mStation néven ugyanattól a készítőtől egy külső megoldás, ami minden modellel kompatibilis, valamint nem kell szétkapni miatta a konzolt.
Nálam, most majd egy SCPH-7502-s modell lesz, UniROM-t felhasználva. Modchip nélkül mehet majd a másolt játékok futtatása! Már berendeltem a RT5k Pro-hoz egy SCART-RGB sync lumen kábelt, hiszen tudjuk jól, composite-n milyen a kép!
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
arty
veterán
válasz adrian87 #8974 üzenetére
olcso megoldás ps1-re nincs... (vagy lemezezel vagy drága optikai emulátort veszel, mint amilyan a psio is)
ps2-n macerás és sokminden nem működik
egyszerüen és "olcsón" tört ps3-on lehet ps1-el játszani
(meg persze tört ps4-en és ps5-ön )"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
adrian87
tag
Nem találtam hasonlót.
kocka PS1-el lehet valahogy sd kártyáról játszani vagy pendriveról? Láttam psio-t, de az tul drága és nem akarom módosítani rajta.Önkéntes adminok, piaci kofák és NAGYOBB KOCKÁK kíméljenek! - de tényleg
-
-
arty
veterán
válasz magmakocka #8970 üzenetére
... legalább emlékeztettél rá, hogy miért sorvadt el nálam az emulátorozás
valódi hardveren is van szívás, meghal a lézer, OPL inkompatibilitás, régi kontrollerek bajai, stb, de itt érzékeltem fejlődést az elmult években..... lett mx4sio, lett exFat támogatás, mostanra kb megy OPL-en minden cuccom, amivel csak próbálkoztam
de hogy a pcsx2-n még mindig kell opengl is(!), az egy vicc (tudom, hogy hobbiprojektek ezek, kb minden nevesebb emunál adakoztam is a fejlesztésért, de ez most meghökkentett... azért vulkan nem 2 éve van )
---
#8971 perge666
olyan ismerős volt ez a motocross mania, ránéztem youtuben..... öö.... tudtad előre, mit veszel? (az a fizika!! )közben leesett, hogy anno a motocross madness volt, ami miatt azt hitem emlékszem erre a sorozatra
[ Szerkesztve ]
-
Érkezett 2 újabb bakancslistás :
-
magmakocka
aktív tag
Sajnos az a baj, van olyan game, ami meg sajnos opengl-n megy jól. Például az új PCSX2 előre betölti a helyes konfigokat, egyes játékokhoz. Emiatt GPU terén, biztosan az NVIDIA lesz.
- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
arty
veterán
válasz magmakocka #8968 üzenetére
jah, az opengl driverei szarok, de a dx/vulkán tök oké! és bár régen emuztam, már anno is elég sok emuban volt vulcan, reméltem h mára kb csak az van mindenben......
-
magmakocka
aktív tag
-
magmakocka
aktív tag
A CMC Pro az más tészta. Ritka mint a holló. Magyarországon én még nem nagyon találtam. Talán egy webshop volt eddig.
Az íróval kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy írj ki egy lemezt, majd ellenőriztesd le egy programmal. Nem jut eszembe hirtelen a program neve, de kezdésnek az IMGBurn is megfelelhet. Ott, miután kiírtad a lemezt, van egy ilyen "Verify"-s dolog. Az csinál grafikont. A megnyitásához kelleni fog egy szükséges program, de úgy is szólni fog. Majd megkeresem mik voltak azok a programok, amikkel meglehet nézni. De lényegében egy olyan tool kell, amivel integritást meglehet nézni.
Amúgy, jó oldalt küldtél be. Sok hasznos dolgot leírnak.
Szerk:
- Opti Drive Control
- Nero CD/DVD Tool[ Szerkesztve ]
-
Csak a Canis Canem Edit pörög amióta megérkezett.
Na jó nem,mert szombaton vagy 2 órát játszottam a Driver Paralell Linessel is.Ne is mondd,én sem tudom mikor játszottam ennyit egyhuzamban.
Nemsokára megyek ma is ki játszani,csak ott nincs klíma és van bent vagy 30 fok,nehezen indulok meg bentről a jó időböl.[ Szerkesztve ]
-
Nem dehogy,nem verseny,csak bespájzoltam magamnak 1-2 halk gépet hogy legyen mihez nyúlni ha az egyik megmakkan.
Jelenleg működőképes 1db legújabb belső tápos halk!! slimem van,2db 50004-es FAT szintén hangtalanok!!.....és van egy hangos FAT 39004-es azt hiszem,ez a dobozában pihen.Áram alá helyezve nem mindig ad képet csak van hogy 3.4. próbálkozásra. / fene se tudja mi baja lehet /
A többi PS2-t ami csomagban jött már rég eladogattam olyan játékokkal együtt ami nekem nem kell.
Ja meg van 2 donornak való / én dísznek használom a polcon / FAT gép,meg van szintén 2 hibás Slim gép is,egyiknek csak a lemezforgató motorja nem megy,FMCB-vel használható lenne gondolom,de én nem élek ilyenekkel.
Pénteken kezdődött a melóhelyen a 2 hét leállás,azóta csak PS2-vel játszottam minimum 15-20 órát,csak tegnap 10 órát játszottam majdcsak egyhuzamban,most bepótolom az egész évet.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz magmakocka #8954 üzenetére
opengl? nincs már "mindenben" vulkan támogatás??
#8952 ρσгτσ
GT4 USA, 480p nekem mindig azzal volt bajom...... (mára persze már nem vonz annyira, így a gt5-6-7-en "túl"....)#8958 perge666
ez valami verseny? kinek van több ps2-je?
ha csak a működő dvd olvasósak érnek, akkor esélyem sincs a dobogóra, gondolom...
de ha az nem feltétel, akkor a sok szar slimemmel jól állok#8957 FoxiestFox
annyiban, hogy arra elég lehet a gépek nativ felbontása, azaz 720x480/640x480 a modernebb konzolok esetén... (a régebbiek meg mehetnek 2x módon: 240p x 2 = 480). tehát gyengébb pécé is jó képet adna!
legalábbis az én pc crt-imen a 640x480/60hz-t szeretem leginkább, az hasonlít egy baromi jó crt tévé képére leginkább! (nagyobb felbontás/frissítés szvsz művi rajta)[ Szerkesztve ]
-
Czeky
Arcképgyáros
válasz magmakocka #8961 üzenetére
Köszönöm a választ! Lenne pár kérdésem és hozzáfűznivalóm még:
A mostanában CMC által gyártott Taiyo Yuden lemezeket is kerüljem?
Van nekem egy Win98-as konfigom, abban jelenleg egy Sony CRX160E CD-RW író/olvasó van, specifikációk alapján minimum 2x sebességen tud CD-t írni. Kérdéses, hogy mennyire tud jól írni lemezt, mondjuk eddig Sony meghajtóval nem nagyon volt bajom, az biztos, hogy olvasni szépen olvas mindent.
[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
magmakocka
aktív tag
Én már nem egyszer belefutottam gagyi CD-be. Amit mindenképpen nézz, az-az, hogy Taiyo Yuden legyen, vagy Mitsubishi Cemicals, de SEMMIKÉPPEN se CMC-s legyen! Én annó Verbatim AZO-t vettem. Azzal nem volt gond, az Mitsubishi-s.
Ahogyan csak lehet, a legalacsonyabb írási sebességgel írj! SATA-s CD/DVD íróknál nem láttam 2x, 1x írási lehetőséget, csak sajnos minimum 4x-t. Csak az IDE-s CD/DVD írók tudnak 1x, 2x írási sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
Czeky
Arcképgyáros
Sziasztok!
Japán kiadású Gran Turismo 2 játékomról kénytelen vagyok backup lemezeket csinálni. Olvassa a gép, de a videókat és zenéket akadozva játssza le az olvasófej (annak szerencsére semmi baja, a jó állapotú lemezeket szépen olvassa, GT1 pl.), illetve nem egyszer kifagyott töltés közben a játék. Előző tulajnak köszönhetően elég karcosan kaptam a lemezeket (főleg a Gran Turismo mode), ami igencsak ritka jelenség, tekintve, hogy japánból jött, ők meg általában vigyáznak a portékáikra (nem tudom hogyan csinálják). Polírozás nem lenne rossz, de ahol lakok ott nincs egy üzlet sem ami ezzel foglalkozna.Úgyhogy felmerült bennem a kérdés: Milyen típusú/márkájú CD-t érdemes vásárolni PS1 backup lemezek írásához így 2024-ben ami lehetőleg nem gagyi és nem erőlteti az olvasófejet? Lehet impossible mission lesz ez...
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse.
-
addikt
Nekem nem volt gondom vele, de ha lesz időm ránézek arra a játékra is.
FoxiestFox:
Milyen CRT? Milyen bemenetek vannak rajta?Mondjuk valószínű kellene hozzá egy minőségi konverter, ami átalakítja a jelet. Persze attól függ milyen a kimenet.
CRT -t én is használok, van itthon 2 is, de én emulátorozás nélkül, közvetlenül a retro konzolra kötöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Én is tervezek emu célhardvert rittyenteni, de én PC CRT-re akarom kitolni a képet.
Miben változtat ez a képleten? -
magmakocka
aktív tag
válasz Viktor77 #8955 üzenetére
Igazából egy SFF Gépre lenne szükség, amiben van videókártya is... A mini pc-k megsülnek (SSD biztosan sok fájdalmat kap), szinte csak iGPU van bennük. Azonban egy SFF gépbe belefér egy használható dedikált videókártya is.
A processzornak sajnos kb egy Ryzen 5/7 5XXX vagy afölötti teljesítményűnek kell lennie. A videókártyának pedig körülbelül egy NVIDIA 1660 Super-hez közelinek kell lennie. Az szépen viszi x6-s skálázással a játékokat. A felskálázás sajnos GPU heavy.
Próbáltam keresgélni itt a hardveren, de nem annyira találtam érdemlegeset. Tudtok tanácsot adni?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Igazad lehet, megnéztem pár videót. Inkább nem ajánlom én se az N100-at.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
magmakocka
aktív tag
Pedig ezen cikk alapján, nem a legtutibb. N100
Amúgy egy Shadow of the Colossus biztosan döcögősen menne rajta, ebben igazat adok arty-nak. Sőt, ami CPU heavy, az biztosan döcögne. A Ryzen 5600G jobb, de ott meg az AMD iGPU miatt veszett fejsze, az OpenGL miatt...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
N100 nem gyenge. Vagyis az egyik legjobb low budget mini PC, aminek valóban baromi jó a fogyasztása. Egyedül arra kell figyelni, hogy nem szabad passzív hűtéssel venni. Bár nem sűrűn fordul elő, de van egy-két ilyen konfiguráció.
Nem vettem észre, hogy gondot jelentene neki, de ha mondasz valamit, ami érdekel, azt letesztelem. PS2 hardvere azért nem egy erőgép. Nyilván mai szemmel.
8 giga RAM -os verzió van nálam SSD -vel, Win 11 -gyel. Én szeretem plusz eszköznek, és cipelni is könnyű. Talán még a routerem is többet fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
A baj ezzel, hogy nem vihetem át a konyhába a HDMI kábelt. A falon keresztül csak egy UTP kábel fut, nem fúrhatok egy HDMI lyukat (albérlet).
-
arty
veterán
n100 tuti képes minden ps2 játékot teljes sebességgel emulálni? tudtommal ezek elég gyenge soc-ok és a ps2 emuláció bizonyos játékok esetén elég erőforrásigényes......
magmakocka
én a 10 méteres hdmi kábelre szavazok
ha tetszik a feslkálázott minőség, vétek nem kihasználni a már meglévő drága pécéd....."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Viktor77
titán
válasz magmakocka #8948 üzenetére
Nem, a baloldali képhez.
Alap felbontáshoz elég egy 5600G is. Itt egy playlist, a GT4-gyel kezdődik (mint az előző videó), döntsd el tetszik-e.[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz magmakocka #8946 üzenetére
Ahhoz nem kell erős cucc, de ekkora tv-n láthattad hogy fog kinézni.
-
magmakocka
aktív tag
válasz Viktor77 #8944 üzenetére
Megnéztem, hogyan néz ki ez mindkét oldalt és nagyon tetszik a jobb oldali kép. Éles, és nem túl homályos.
Amúgy igen, ha kell, szeretném felskálázni.
Van egy rendes gépem:
- Ryzen 7 5700X
- 32GB DDR4 3600Mhz
- RTX 3080 10GBDe baromira sokat fogyaszt, valamint másik szobában van a gép és nem szeretnék kihúzni 10m-s HDMI kábelt. Szeretnék egy kifejezetten olyan eszközt, amivel megtudom oldani az emulálást és nem foglal sok helyet és nem kell miatta a nagy gépemet bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Viktor77 #8944 üzenetére
Szeritnem arra gondol 4K TV alatt, hogy egy modern TV -re rá tudja kötni. Az meg menni fog mini PC -val. Akár több kimenettel, több megjelenítőre is. Alacsony fogyasztás mellett.
Bár lehet tévedek, de szerintem nem akarja feltornászni 4K -ra.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz magmakocka #8942 üzenetére
A baj az, hogy 4K-hoz erős gép kell, ami sokat fogyasztani.
Tedd ki ezt a videót a tv-re (gondolom akkor 4K-s) és döntsd el, hogy szeretnél játszani.
A baloldalhoz nem kell erőmű, a jobboldalhoz kell.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz magmakocka #8942 üzenetére
N100 -as Mini PC aktív hűtéssel. Mert amúgy melegszik, de korrekt cucc és lazán megy rajta a Windows 11 pörgősen, minden probléma nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
magmakocka
aktív tag
Sziasztok!
Van-e olyan eszköz, amivel az összes PS1/PS2-s játékot tudom emulálni és akár a 4k TV-re ki is tudom tenni?
Fontos lenne nekem, hogy ne fogyasszon sokat. Tehát egy 400W-s szörnyeteget nem szeretnék erre használni.
Jó lenne, ha BT-n keresztül tudnák kontrollert csatlakoztatni. Akár PS5-s kontrollert. De minden mást is szeretnék emulálni (mindent, ami PS2 vagy az alatta emulátor, kaliberű).
Tudna nekem ebben valaki segíteni? Támpontot adni?
Köszönöm!- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .
-
-
Ebben a nagy hőségben unalmamban szétkaptam a hibás Slim PS2-met ami nem forgatja a motort,sajnos több sebből is vérzik ahogy nézem.
Első probléma hogy lemezt berakva nem mozdul meg a lézer csak ha a tetejét nyomva tartom,de a lemezt nem pörgeti meg sajnos.
Leszedtem a burkolat felső részét,kézzel lenyomtam a 2 érzékelőt elől-hátul és így a lézer már bepozízionál,de itt jön a második probléma hogy a lemezt nem pörgeti.Van ithon egy másik hibás,hiányos Slim PS2,na ebből kiszereltem a lemezforgató motort,de ugyanúgy nem forgatja a lemezt.Ilyenkor szerintetek mi lehet a hiba,a lemezforgató motorok nem jók kettőböl egy sem,vagy a komplett lézeregység lehet rossz?
Tudom ráfizetés alkatrészt venni bele mert abból az árból már veszek működőképes gépet használtan,de ki tudja az is meddig megy.
Van ithon néhány működőképes gépem,szóval nem ezt használnám fő gépnek,de mozgatja a fantáziámat hogy meg tudnám e csinálni. / főleg úgy hogy már itt van a szekrényben régóta / -
-
Vladi
nagyúr
-
Szép napot mindenkinek.
Van itt olyan aki vállalható minőségben tudna nekem nyomtatni néhány / 4-5db / PS2-es borítót?
Természetesen nem ingyen gondolom.Nem kell gyári minőség.Gondolkoztam rajta hogy veszek egy nyomtatót,sokszor nagyon jó áron hozzá jutok csak lemezekhez,de nem tudom milyen lenne jó ilyet nyomtatni,meg tapasztalatom sincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
" sose fogom megérteni a fekete betéteket a silver ps2-n....... "
Azt hittem ez csak nekem fura így.Ennek a gépnek konkrétan semmi hangja nincs,a lemezeket is nagyon szépen olvassa.A játék miatt vettem meg, / szerintem nagyon jó áron volt /azt hittem baromi nagy hangja lesz mint a legtöbb PS2-nek de nagyon kellemeset csalódtam benne. 50004-es modell.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Vadernagyúr #8925 üzenetére
utángyártott lézernél fene tudja, mi lehet reális - lényeg, hogy megy! (gyárival 1000 ohm alatti ellenállással olyan sok áramot kap a lézer, hogy "kiég", azt mondják)
#8926 taki01
mindenképpen collerctor's -t akartál?
a soundtrack CD az extra és a steelbook?#8927 perge666
sose fogom megérteni a fekete betéteket a silver ps2-n....... szerencsére én utálom a kétezres évek kályhaezüst müszaki cuccait fekete forever! (ps5 suxxxxx! )
olvas rendesen? ez nem 3xxxx modell, vagy csak nem látom a firewiret?[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Vadernagyúr #8928 üzenetére
Nem. Ez az egyik kedvenc játékom.
-
-
taki01
őstag
Végre sikerült megszerezni
Sound track CD nem lett meg hozzá de így is jó. -
Vadernagyúr
senior tag
Van PS3 is, sőt minden PS megvan De gyűjteménybe szeretném helyezni, úgy, hogy működik Közben rájöttem arra, hogy van a meghajtónak a szalagkábelén egy csavar, amit multiméterrel be kell állítani. Nekem 460 ohm-nál sikerült, hogy vigye a lemezeket. Bár nem mindet viszi, de megnyugodtam, hogy nem rontottam el mindet
PSN: joskovagyok199
-
arty
veterán
válasz Vadernagyúr #8923 üzenetére
az írt lemez nagyon más felületű, teljesen "normális" ha azok pl nem mennek egy nem perfekt "fejjel" meg nem tudom mikori CD-R lemezeid vannak, ha nem 20 évesek, akkor ezek a mai korongok elég hitvány minőségűek (nekem a dreamcastjeimnek gyűlt meg a bajuk mai lemezzel, miközben a 20 éves, egykori írtak mennek hiába brand, más az anyag vs. anno amikor a cd-r jó biznisz volt).... de ha meg 20 éves egy lemez, akkor meg lehet h azért nem jók már, "annyira"
ha nem CRT-n játszol, akkor egy tört ps3 jobb megoldás ÁLTALÁBAN(!), mint szenvedi egy psone-al és írt lemezekkel.... (ott ugye ISO-bol, a hdd-ről játszod le a korongot).
de ha a psone crt-n is megy, de a kompozit (piros-fehér-sárga) kábellel, akkor egy ps3 + rgb kábel jobb képet adna még úgy is, hogy az ugye 480i, nem 240p
ha a psone lapostévén megy és nincs valami tuti scalered, akkor pláne a ps3 a sokkal-sokkal-sokkal jobb megoldás backupokra!"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz Guitar14 #8921 üzenetére
Közben arra jöttem rá, hogyha a kis csavaron, ami a szalagkábelen van, állítok, multiméterrel, akkor megjavul. Van 3 régi lemezem, azokat gond nélkül tudja futtatni. Viszont készítettem vagy 10-15 másik backup lemezt, azokat a PS logóig viszi, ha szerencsém van.. Próbáltam más lemezzel, Maxel, Verbatim.. Lassan és gyorsan.. De sajnos azok nem mennek. 5 programmal, de hiába.. Mi lehet a probléma? Ha a régieket viszi, akkor a fejjel gondolom nem. De azokat is ugyanígy csináltam régen
-
Guitar14
senior tag
válasz Vadernagyúr #8915 üzenetére
PS2 lézerein például így néznek ki: Imgur
Így látatlanba nem tudom hol lehet rajta - már ha van.
Ha körbefotózod lehet megmondom, vagy keresgélj kicsit még neten, keress rá a pontos típusra aztán írd utána antistatic vagy desoldering.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
husztiimi
csendes tag
Sziasztok!
Nincs-e véletlenül valakinek Debrecenben egy felesleges PS2 slimhez való működőképes 8.5V-os adaptere, melytől megválna?
-
arty
veterán
de nem írtál konkrétumot, engem meg az érdekelt volna (nem hiszem, hogy itt olvasgatnak a vevőjelöltjeid, akik PONT azért nem veszik meg a játékod, nehogy túl sokat keress rajta )
kintről csak csomagban vásárolok én is, a posta és vámkezelés miatt, de itthon... az mindig ilyen eladhatatlan szemetekben végződik tudom, forzába kellett volna "fektetni" ....
(bp és a "járkálás" nekem is adott, de ettől még macera csomagolni, küldeni, lekövetni h megkapta, értékelések, stb, pláne amikor mondjuk 1db 2-3 ezer forintos cuccot kell feladni..... és megintcsak: pár ezer forint "nyereségért", jóesetben.... basszus, hát már felrakni is lusta vagyok a szarjaimat pedig felgyűltek rendesen......)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Írtam példákat, a Forza is pont ilyen. De nem szeretnék nagyon mélyen belemenni, mert most árulom a játékokat. Illetve most éppen nyaralok, így archiváltam mindent. De érdekes, hogy még hónap végén is igen jól ment.
Én sokszor vásároltam csomagban. Jóval olcsóbban jöttek úgy ki a játékok, mint darabonként. Sokszor már 1 játékért is megérte többet megvenni. Egyébként főleg FB -n érdemes körülnézni, így vásárolni. De ebben az esetben fontos, hogy frekventált helyen lakjon az ember. Pl. Budapest. Egyszerűbb a környéken cuccokat találni.
Meg én napközben elég sokat mászkálok, így a legtöbb esetben nem igazán mondanám plusz költségeknek, ha valamiért el kell venni.
Mondjuk így is van, amiért megéri a plusz költség, tehát simán jó elmenni érte.
Nálunk amúgy az épület mellett van a FoxPost.
Friss konzolokon a retrozás úgy fog kinézni, hogy PC warez. Más opció nem nagyon lesz. Főleg, ha anno nem vettél meg valamilyen játékot, és a licenszek lejárata miatt már nem vásárolható. Ahogy például az említett FH és FM sorozat is.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
de mondj már konkrétumokat, mert nekem ez továbbra is ilyen hihetetlen kategória
pl kivártál egy 5 ezres játékkal 10 évet? 10 év alatt nyertél rajta 5-10ezret, minusz infláció? mert ahogy mondtam: ez NEM befektetés, ez játékpénz kategória SE, ami csak viszi a legértékesebbet: a szabadidőd...na forzából biztosan nem hoztad ki életed üzletét, mivel ez konkrétan kedvenc sorozatom volt (valaha...), így tudom jól
mennyiért megy el egy anno 2-3-4 ezerért vett FM2-3-4 ma? ÖTEZERÉRT két hónap hirdetés után! minusz infláció, postázással rohangászás... hol a "jó befektetés" itt?
FH széria dettó.... a 3-4-5 sose esett le igazán, most pedig mennek ilyen 6-7-8 ezrekért? hol/mennyi a nyereséged? (tudom h a 360as FH2 a tuti, ritkább, jó ára van, DE azt senki nem szórta anno se 2-3 ezrekért.... pláne nem tizesével, hogy legalább a mennyiségből jöjjön be pénz ) - szal tényleg érdekelne KONKRÉTAN, hogy szerinted mi a jó befektetés? (X játék Y-ért véve, Z áron eladva, W év után - mi az x y z w ?)---
az automatázásra +1, nekem is óriási kedvencem, a sokszor szidott MPL pl másnapra, ESETLEG harmadnapra ottvan, olcsóbb is mint a többi, csak kevés az automata....
paketa és fox nekem a legrosszabb, utóbbi ráadásul a legdrágább is egyben a nem ritkán 1 hetes szállítás mellé, tiszta vicc....---
egen, xbox one/series és ps4-5 nem lesz egyszerü, de az még 20 év, mire retró lesz talán már meg se érem.... (férfiak harmada elesik nyugdíj előtt )
a nagyobb baj, h alig jut eszembe cím, ami érdekelne ebből a generációból, ahol "minden" a leirt félkész-déelcémérgezett-seasonpass-erpégé f*s ami meg nem, már kb polcon....és ismerve a lemezes eladásokat, ezek talán sose mennek majd "párezrekért", hiszen egész egyszerűen nincs belőlük elég az embereknél! kvázi előre kell már most gondolkodni és ami épp olcsó, megvenni "előre" most (nem, NEM befektetésképpen )
-
addikt
Sok minden elment nálam drágábban, de ez azért van, mert én sok mindennel kivártam. Már akkor piaci ár alatt vettem. Meg ha csomagban veszel cuccokat, akkor darabonként nagyon jól el lehet adni még olcsóbb cuccokat is.
Pl. Forza részekkel kifejezetten jól lehetett járni, mert sorban kerültek ki a digitális boltból. Vagy PS1/2 csomagokkal nagyon jól ki lehet jönni. Gép + játékok simán +50-100% közötti nyereséggel.
Meg ha te is ráérsz az eladással, akkor nem kell nyomott áron értékesíteni.
Illetve ezért fontos az angol/magyar borító, plusz van még hozzá manual is. Van játék, aminél 3-4x többet ér, ha nem a német, spanyol, vagy egyéb verziót tárolod. Pl. régi Halo részek, amiből nálunk rengeteg német van.
Vagy Japánból rendelt, belpiacos megjelenéssel is jól lehet járni, ha jó áron vásároltad. Ahogy szépen kopnak ki a címek, úgy lehet drágábban eladni. Ráadásul ők általában nagyon vigyáznak a cuccaikra. Nekem szinte az összes onnan rendelt játék olyan, mintha most vettem volna le valamelyik kereskedő polcáról.
Kivéve a karton csomagolások, mert hát azok általában hosszú idő után elszíneződnek és az illesztéseknél, sarkoknál használodnak el némileg.
Egyébként még a kis emulátoros, kézi jószágokkal is meglepően jól lehet járni. Ha annyira nem érsz simán árán el lehet itthon adni. De ha ráérsz, kuponoztál, akcióban vásároltál, akkor darabonként is jól lehet vele járni. Ez amúgy sok mindenre igaz. Pl. okosóra, mini PC.
Az eladás általában nem nagy cucc, ha budapesti az ember, vagy könnyen elérhető valamelyik automatás szolgáltatás.
Szerintem ez az egyik legkirályabb szolgáltatás az utóbbi időben. Én imádok automatázni vásárláskor is. Új terméknél is. Van itt minden a környéken, pár perc sétára és én döntöm el, hogy mikor veszem át.
---
Igen, ezt mondtam én is. Szerintem innen nézve még talán 2 generáció, és annyi a fizikai játékoknak.
A jövőre nézve, ezt a korszakot már elég nehéz lesz retrózni. Max. PC -n marad a warez. Ha kikopik a digitális hozzáférés, nincs BC sem, akkor nagyjából annyi.
Szerencsés esetben a lemezen lesz annyi adat, hogy a játékkal tudd tolni. De már ez is ritka azért, mert a day1 patch sem kerül rá a lemezre. A kritikáknál ezért nincs nagy súlya a bugoknak, játékhibáknak a pontozásnál, mert már megszokott, hogy a játékok nagy része akkor még félkész. Sokszor még megjelenésekor vagy utána is egy darabig...
A másik pedig az, hogy megszokott lett a DLC értékesítés. Így sokszor az alapjáték önmagában nem sokat ér. Vagy azért, mert tényleg nem sokat ér, vagy azért, mert a DLC -k rengeteget adnak hozzá a játékhoz.
Nagyon átalakult a videojáték piac.
Régen is voltak bugok, de akkoriban kiadtál egy játékot, akkor azok többségében játszható minőségben jelentek meg. Mert nem volt online patch, és 100 millió DLC. Voltak persze jobb és rosszabb állapotok, így van olyan játék, aminél van akár 2 féle kiadás is. Egyik egy patchelt verzió. De nem ez volt a jellemző.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Vadernagyúr #8911 üzenetére
és/de eltávolítottad? mert valóban szokott lenni ilyen forrasztás ezeken az olvasófejeken, de annak oldása nélkül szvsz nem is működne egyáltalán...
ami még lehet: nem szerelted be tökéletesen vagy állítgatni kéne rajta, meg ha ez régi-uj készlet, akkor az is csak 30 éves, hiába nem olvasott eddig....
-
arty
veterán
jah, azt én is tudom, hogy olcsón kell venni és drágán eladni, annyi a bajom, hogy ebből az előbbi és az utóbbi nemnagyon akar sikerülni
de mondj már pár példát, miből lehetett itt "hirtelen" jó pénzt összehozni?
nekem egyetlen ilyen "láthatóan" bizniszelős cím tünt fel az elmúlt évekből: Super Mario 3d collection/all stars.... limitált kiadásnak szánta az N, meghát... N és majió! mondjuk hogy vettem 10-et megjelenéskor, 2020-ban... 200 ezeré' ... most itthon néha látom h elmegy 1-1 harminconezrekért.... minusz infláció... az akkor mennyi nyereség is? fillérek, ahoz képest h mennyit kell vele küzdeni, SZERINTEM.
minden más: brutális rizikó, kevés haszon, sok macera. (ne mond, hogy mertél volna venni a hótszar splatterhouseból is 10 példányt... de ha vettél is amikor aktuális volt: infláció!!!)
---
idén, Q1-ben a sony statjai szerint az eladások 80%-a már digitiális eddig reménykedtem, hogy lesz még lemezes ps6, de valszeg a ps5pro a sztori vége.... eleve, ha az EA bevételeinek 70%+ ilyen game as service szarokból jön be (ami értelmezhetetlen egy valódi játékkal szemben, ami egy fizikai dvdn megvehető), akkor hogyan is lehetne máshogy?!
látva a gémpasszt és a plusextrát, lehet h a korlátozott ideid letölthető digit még a legreménytelibb jövő-esély, a kiadóknak nem biznisz, ha nem ők mondják meg, hogy mit és hogyan játszol... egy "retrózós" COD2 kampány végigjátszás 6-8óra NETTÓ BUKTA, addig is nem a fortnájtban költöd a vébákszt!!
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok! Van egy PS ONE konzolom, ugye a kisebb fehér. Nem volt már benne az igazi az olvasó. Rendeltem, egy elvileg zsír újat. Beletettem, nehezen olvassa a lemezeket, ha elindul, laggolnak az intrók meg ilyesmik. Mi lehet a probléma? Rossz lehet az olvasó, amit küldtek? A webshop annyit ír, hogy használat előtt távolítsam el az antisztatikus védelmet. De ez lehet, hogy butaság Valaki légyszíves help, hogy visszaküldjem- e nekik
-
Új szerzemény / már meg van csak tok nélkül / :
-
addikt
válasz FoxiestFox #8907 üzenetére
Javaslat és az akarat tök jó dolog. Támogatom, csak nem látom hogyan lehetne megvalósítani.
Mert aki azt gondolja, hogy itt még 20-30 év múlva lesznek BR lemezes játékok, az szerintem nagy tévedésben van. Azt meg kétlem, hogy mondjuk 50 év múlva lesz szerver elérése a Series X/S -nek vagy a PS5 -nek.
Rövidtávon biztos lesz (/lehetne) működőképes megoldás, de összességében annyi fog történni, hogy későbbre tolódik a játék elérhetőségének megszűnése.
Szerk.:
Sőt, szerintem konzolokon még maximum 1 generáció lesz, aminél jönnek ki lemezek. De már az is necces. Sokszor a játékok mérete miatt is.Egyedül talán a Nintendo, aki őrzi a "hagyományokat". Csak kérdés meddig.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
addikt
Itt a másik, vagy nagyobb probléma szerintem inkább az, hogy teljesen kiszorulnak majd a fizikai adathordozók. Azok az adathordozók, amik már eleve nem minden esetben tartalmazzák a játékot. Vagy egy olyan állapot van rajta patch nélkül, amivel nagyjából használhatatlan. Lehet csak egy játékmenetet megakasztó bug miatt, amivel a tartalom nagyobbik részét nem éred el.
Szóval nem nagyon értem hogy akarják ezt megvalósítani olyan világban, ahol a digitális tartalmak felé haladunk, és simán lehetséges, hogy idősebb generációs gépeket levágnak majd az életbentartó szerverről. Ezáltal semmit nem tudsz majd elindítani, mert nincs fizikai adathordozód. Persze azon kívül, amit még sikerült előtte letölteni.
Jelenleg még van szerver elérés olyan helyen, ahol megszűnt az áruház, de ez biztos nem marad így örökre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem hiszem, hogy ebből bármi is lesz. Ez amúgy sokkal nagyobb probléma mobilos áruházakban. Ott tényleg rendszeres, hogy elérhetetlenné válnak a játékok egy idő után. Azzal a csavarral, hogy a játékok többsége ingyenes, és a mikrótranzakciókkal meg a reklámokkal húzzák be a bevételeket.
Konzolokon még egész jó az arány. Főleg Xbox -on, ahol sok a natívan futtatható BC cím.
A mobilos piac sokkal nagyobb, csak hát azzal nagyjából senki nem foglalkozik. Ráadásul jogilag még nehezebb téma az F2P, de amúgy P2W játékok miatt. Még ha a pénzt nem is nézed, csomó időt teszel olyan játékba, ami lehet 1 vagy 2 éven belül megszűnik.
Vagy mondjuk szezonálisan, évente nagyjából minden eddigi eredményed eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
taki01
őstag
Egy Unios kezdeményezés, hogy a jövőben megtudjuk védeni a játékokat, a lekapcsolástól (lásd pl: Crew)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home -
addikt
Időt és energiát szakít rá az ember, akkor simán lehet. Csak megfelelő helyen kell hirdetni. Pl. Retro Konzol Közösség csoportban liciten. Vagy adott esetben eBay, ha olyan a cucc. Van amit amúgy sem fizetnek meg itthon.
Kérdés, hogy kinek van hozzá kedve és ideje.
Persze a kommersz, átlagos címek nyilván nehezebben mennek el, de van több olyan is, aminek rendesen megy/ment fel az ára viszonylag rövid idő alatt is.
Szerintem az utóbbi időben megint mozogtak az árak, és jópár játék szinte már teljesen kikopott.
-
arty
veterán
szerintem pont befektetésként értelmezhetetlen a retró egyre többet fizetsz, egyre kevésbé érdekes címekért (hiszen a naaaaagy kedvenceit valszeg mindenki már évekkel ezelőtt megvette ), aztán amikor profitot kéne realizálni (pontosabban ezzel hitegetheted magad, hogy majd egyszer ha eladod!!!! ), jön a pofon.... nem kell senkinek, mennyit engedsz a feléből, az egész gyűjteményt elviszik árában (de az infláció miatt az ár 40%-át mégis elbuktad), stb
olvasófej ez ilyen nyári buli lehet saturnom is alig akar olvasni, a ps1 meg kb már egyáltalán nem fogható munkára.... ha be is bootol 1-1 cím, belefagy 10 percen belül saturnt még csak csak lehetne "olcsón" okosítani egy saroo-val, de a ps1re nincs "jó" megoldás szvsz, ráadásul a ps2-3 kompatibilitási képességei miatt rossz érzés is rá költeni
így immár három bajos ps1 fatem is van, amivel nem tudom mit kezdjek.... de ps2-ből is van 2, az egyikben legalább van hdd adapter, de a másik kvázi csak lom
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest