-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano #7622 üzenetére
ezaz, hogy az uncompress-nek jo esetben nincs kimenete, az axel kimenete-t meg inkabb nem kuldenem sehova (meg csunyabb, mint a wget), eleg lenne, ha csak kuldene egy mailt, hogy a havi update megvolt
date parameteret probaltam aposztroffal, ugyanugy elszall a %-tol (ha erre gondoltal)
locales default-ban en_US.UTF-8, az egy szal user (en) szinten ezt hasznalja (abban sem vagyok most biztos, hogy megengedtem a hu_HU-t, lehet, az en_US az egyetlen), de kosz a tippet, mas rendszeren jol johet meg az ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls IV Oblivion
- Project Cars 2 Limited Edition (PC)
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest