Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
Na, erre varjon valaki gombot. Ma bejelentkeztem online a Dragon trail pályára az utolsó másodpercben, még annyi időm se volt, hogy menjek egy bemelegítő kőrt. Annak rendje módja szerint az első sikánban eldobtam az autót, és megszereztem az utolsó helyet. Mondom innen szép valamit csinálni. A lényeg hogy megelőztem két embert egy németet és egy spanyolt. Célbaérkezés előtt nézem, hogy az utolsó előtti helyen vagyok és a német előttem megy, és ez is lett a végeredmény. Ami nem fájt mert az én hülyeségem volt, hogy túl gyorsan akartam megcsinálni a sikánt. Csak azt nem értem hogy a bánatban lehetett a német előttem. Lekőrözés nem lehetett mert a német kiesett az élbolyból, és úgy előztem meg. És egyszer már volt egy hasonló esetem, de akkor azt hittem én vagyok figyelmetlen. De ebben az esetben ez kizárt! Hmmmm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest