Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #1429 üzenetére
Na , ez nagyon érdekelne:De ments le elotte save-et, mert nagy erteku autok ezek, es ha esetleg megsem jo, akkor vissza tudod csinalni.
Mármint az hogyan lehet visszacsinálni egy elrontott nagyértékű autó vásárlását !?
Hiszen autómatikus mentés van a játékban !
Nekem volt hasonló tapasztalatom anno még a GT3-al,de abban ki lehetett kapcsolni az autómatikus mentést. Itt viszont hiába ez volt az első amit kerestem a beállítások között nem találtam meg a megjelenéskor.
Lehet hogy azóta elérhetővé tették az egyik frissítéssel,csak én nem tudok róla ???
Segíts már nekem ebben , mert én úgytapasztaltam minden momentum után ment a játék magától..... -
Krisz_82
tag
Ma este 23-tól online valaki ?
-
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #747 üzenetére
A füles vásárlása nagyon hasznos,de mondjuk én csak ritkán tudom használni.
Viszont nem muszáj SONY-s offical bluetooth headsetet,venni hozzá mindenképpen !
Jó hozzá egy rakás sima egyszerű ,mezei telefon headset ami bluetooth -os.
Nekem pl: egy NOKIA BH -101 es van (4000Ft) és tökéletesen kompatibilis a ps3-al.
Szerintem google-zz rá a ps3-as kompatibilitási listára és válassz onnan egyet....
A pc kompatibilitását nem tudom, de ha már a ps-nek mindegy ,akkor feltételezem ahhoz is OK-. -
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #740 üzenetére
Ne rágd magad , nem a te hibád volt. Különben is maximálisan korrekt voltál a többiekkel szemben hogy ki is léptél. A beszólások már nekem sem tetszettek,hisz nyílvánvaló volt a kiírásaid alapján hogy ellenőrizted az esetleges okozó tényezőket. Ugyanakkor mentségükért szolgált hogy miután kiléptél még kerestek,és megemlítették hogy azért nem kellett volna kilépned ....
Akkor legyen a szoba neve:magyarok ide ; A kezdő pálya pedig a Laguna Seka (nem tudom hogy írják helyesen). 23- tól leszek kb..... -
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #730 üzenetére
Sajnos én is csak alátámasztani tudom hogy a te neteddel volt valami hiba.
Konkrétan töbször is tapasztaltam mikor előttem haladtál hogy a szalagkorlátot szikráztatva , csak a két bal oldali kerekeken támaszkodva repesztettél előttünk.
Miközben az autód 2-3 másodpercenként ide-oda "teleportálgatva " haladt előre...
Nagyon sajnáltam hogy ki kelett lépned, mert ugyebár te szervezted az egészet !
A többi játékost meg akik időközben becsatlakoztak hozzánk az én haverom invitálta meg.
Ugyanakkor nekem egyáltalán nem tetszettek a NASCAR - resenyek....
Az a fajta verseny amit te álllítottál be a legelején + az induló kocsi (ELISE11R) szerintem nagyon rendben volt.
Ma is felmehetnénk. Én kb:23-körül leszek .
A szoba neve legyen:Hun-ide,racing soft,tcs:2,ABS:1,minden más:ki
Erre gondoltam hogy egyértelmesítsük minden új becsatlakozónak a beállításokat!!!
Ha kifér persze.... -
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #693 üzenetére
Ha nem jön közbe semmi rendkívüli akkor én 21-50-től fent leszek online !!
Akkor az általad leírtak alapján állítom majd be a kocsikat, a 3-5 kör szerintem is ideális.
Szerintem kezdjünk majd kb :200-300 lovas szekerekkel,aztán 2-3 versenyenként léphetünk megegyezés szerint 400-500 lovas kocsikba....
Ha esetleg nemtalálnám a szobát nem lehet meghívót küldeni az egyszerűség kedvéért.
Nem voltam még fent vele igazán online , nem vagyok képben hogy mit lehet és mit nem a GT5 - ben....
Szóval srácok , ki jön még este ? -
Krisz_82
tag
válasz
kulfoldi #660 üzenetére
Én mindenkép támogatom a kezdeményezésedet !!!
Ugyan én már családos vagyok , így leginkább az késő esti órák lennének a ideálisak számomra. (22-00 - 01-00)
Viszont gondolom ti is kb ilyenkor toljátok a legtöbben....
Én sem tudtam még magyarokkal online küldeni a GT-t..
Szóval , szerintetek? -
Krisz_82
tag
Este 10-től nyomom majd végre én is a GT5-öt.
Ha valaki szeretné online is játszani , jelölhetne engem is...
PSN ID: krisz82
Üdv. -
Krisz_82
tag
Nekem majd ma délután hozza a futár a GT5-öt.
A gond csak az hogy délutános vagyok melóban !!!
Még szerencse hogy lesz itthon aki átvegye majd.
De van egy olyan érzésem hogy a mai lesz életem eddigi leghosszabb műszaka ! ! !
Viszont ha végre este hazaérek,lenyomok egy adag Bomba+kávét , és tolom neki ami a csövön kifér !
Mindenesetre én felkészültem a maratoni játékra egy frissen szerzett kormány + állvány duóval....
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest